تفاوت کمک حسابدار با حسابدار در چیست؟
زمانی که از آموزش حسابداری صحبت می شود، مفاهیم تخصصی زیادی باید به یادگیرنده این موضوع توضیح داده شود تا آموزش های مربوط به بازار کار بتواند واقعا کارایی خاص خود را داشته باشد. در واقع در یک سیستم حسابداری می توانیم انتظار داشته باشیم که اطلاعات مربوط به امور مالی پردازش می شود و این کار که شامل شناسایی، جمع آوری، ثبت و تهیه گزارش های مربوط به اطلاعات مالی و اندازه گیری آن ها می شود.
در واقع تمامی این اطلاعات برای تصمیم گیری امور مالی شرکت بسیار مهم بوده و باید حتما به موقع انجام شود. در واقع بهتر است کسانی که آموزش های مربوط به شروع فعالیت به عنوان حسابدار را می بینند بدانند که این رشته در واقع زیر مجموعه علوم مهندسی به شمار می رود.
با توجه به این موضوع باید در نظر داشته باشید که در زمینه حسابداری ، مشاغل در دسته بندی های مختلفی قرار داده می شوند که از جمله مهم ترین آن ها می توان به دسته بندی های کمک حسابدار، حسابدار و حسابرس اشاره نمود. در این مقاله با شما همراه هستیم تا تفاوت هایی که کمک حسابدار و حسابدار دارند را برای شما بیان کنیم که احتمالا در درک بهتر آموزش های مربوط به ورود به بازار کار حسابدار به شما کمک خواهد کرد.
کمک حسابدار در یک بخش حسابداری کیست؟
مانند بسیاری از مشاغل که یک دانشجو باید پس از اتمام تحصیل خود نسبت به دوران کارآموزی اقدام کند، یک کمک حسابدار به کسی گفته می شود که دوره آموزش حسابداری رایگان یا غیر حضوری را پشت سر گذاشته است و قصد دارد وارد بازار کار شود. با توجه به این شرایط باید انتظار مسئولیت کاری کمتر نسبت به حسابدار را از یک کمک حسابدار داشته باشیم و وظایف زیر به عنوان مهم ترین کارهایی به شمار می رود که یک کمک حسابدار به شمار می رود:
– دریافت رسید ها و فاکتورهای شرکت و دریافت رسید از مشتریان در کنار بررسی آن ها
– نظارت بر بودجه شرکت
– آماده کردن اظهارنامه مالیاتی با دقت بسیار بالا چرا که این بخش از وظایف یک کمک حسابدار در بخش حسابداری از حساسیت بسیار زیادی برخوردار می باشد.
– تهیه گزارشات مالی مربوط به مجموعه
– نگارش نامه های مالی و تنظیم کردن نامه ها
– آماده سازی فاکتورها و سفارشات خرید یک شرکت و یادداشت های اعتباری بخش حسابداری در یک شرکت
– ثبت تمامی سوابق شرکت در حوزه های مالی با توجه به وضعیت آن ها (ورود و خروج)
– بررسی و نظارت بر حقوق پرداخت شده به پرسنل
– بررسی های مربوط به مطالبات بیمه ای افراد
– پاسخگویی به تمامی مشتریان و پیگیری های مربوط به آن
با توجه به وظایف بیان شده، شاید برای شما این سوال پیش آمده باشد که وظایف یک حسابدار چیست؟ این سوالی است که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.
وظایف یک حسـابدار در بخش حسـابداری شرکت چیست؟
با توجه به تمامی موارد بیان شده در قسمت قبلی باید گفت که یک حسابدار در واقع یک مدیر مالی به شمار می رود که باید توانایی ارتباط با دیگران را داشته باشد و مهارت های عالی مربوط به این رشته در کنار تجربه بالا از مهم ترین وظایف وی به شمار می رود. در واقع حسابدار به نماینده مالی یک سازمان گفته می شود که معاملات مالی را انجام داده و آن ها را ثبت می کند، به مدیران خود گزارش ارائه می کند و بر جریان پولی یک شرکت یا بنگاه اقتصادی نظارت دقیق دارد.
با توجه به تمامی مسائل بیان شده باید انتظار داشته باشیم که مسئولیت های یک حسابدار در یک شرکت یا مجموعه کاری بسیار بیشتر از کمک حسابدار بوده و باید دقت بسیار زیادی را در حسابداری داشته باشد. حسابدار ارشد یک شرکت همواره راه ها و اهداف را می داند، برنامه ریزی برای شرایط مالی مختلف دارد و می تواند در نهایت به رشد و شکوفایی یک بنگاه اقتصادی کمک کند.
از دیگر وظایفی که برای یک حسابدار می توانیم در نظر داشته باشیم، آن است که حسابدار باید بتواند تمامی کارهای مربوط به مالیات را پیگیری کرده و در تنظیم اظهارنامه های مالیاتی، نظارت دقیقی داشته باشد تا حقی از شرکت ضایع نشود. این مسئله باعث شده است تا بسیاری از حسابداران برای شروع کار به عنوان حسـابدار، نیاز به تجربه داشته باشند که البته این تجربه در زمان کارآموزی و کمک حسـابداری قابلیت اجرا را خواهد داشت.
باید به این نکته توجه کنیم که حسـابدار تخصصی، در یکی از شاخه های حسـابداری مانند حسـابداری مالی، مالیاتی، صنعتی و غیره خبره است و از این روی یک حسـابدار باید بتواند با علم بر شاخه های دیگر این رشته مالی، به بهترین شکل، وظایف تخصصی خود را انجام دهد.
چه زمانی یک کمک حسابدار تبدیل به حسابدار می شود؟
ارتقاء شغلی یکی از شیرین ترین لحظه هایی است که برای هر فرد در زمینه حسـابداری ممکن است روی دهد و از این روی باید دقت داشته باشیم که یک کمک حسـابدار همواره به دنبال ترفیع شغلی و رسیدن به جایگاه حسـابدار می باشد. اما باید گفت که یک کمک حسابدار تنها در صورتی می تواند به این درجه برسد که در ابتدا آموزش حسـابداری بازار کار را پشت سر گذاشته باشد و در یکی از شاخه های تخصصی این رشته، دانش لازم و کافی را داشته باشد.
دوران کمک حسـابداری خود را پشت سر گذاشته باشد و بر اساس رزومه کاری که دارد می تواند به ترفیع شغلی فکر کند. از این روی توصیه می شود که تمامی کسانی که علاقمند به این رشته هستند، در ابتدا آموزش حسـابداری بازار کار را پشت سر بگذارند و در ادامه نیز می توانند با ورود به دنیای کسب و کار و پشت سر گذاشتن دوره کمک حسـابداری، ترفیع شغلی دریافت کنند.
نتیجه گیری
باید در نظر داشته باشید که حسـابداری یک شغل بسیار حساس است و شخص باید حتما تجربه مربوط به این حوزه را داشته باشد تا در نهایت بتواند در شغل خود با موفقیت گام بردارد. کمک حسـابدار به کسی گفته می شود که ابتدای راه حسـابداری بازار کار بوده و دوره های آموزشی خود را به پایان رسانده است. در ادامه راه وی می تواند وارد بازار کار شده و کسب درآمد داشته باشد.
پکیج آموزش غیر حضوری نیاز :
جهت تسلط کامل به مباحث مربوط به بازار کار و کسب درآمد سریع از حسـابداری، با جمع آوری اطلاعات از مدیران ارشد مالی و اساتید برتر دانشگاه مانند دکتر ساسان مهرانی ، پکیج آموزش صفر تا صد حسـابداری بازار کار را تهیه نموده ایم.
آموزش حسابداری بازار کار از صفر تا صد یک دوره جامع غیر حضوری است که شامل تمامی تکنیکهای حسـابداری کاربردی در قالب ۵۰ ساعت آموزش حسـابداری با کیفیت، جزوات pdf، تستهای ارزیابی اینترنتی میباشد.
با استفاده از این مجموعه به سادگی میتوانید ضمن استفاده از تخفیف باورنکردنی آن، حسـابداری را بصورت کاملا کاربردی از آموزش حسـابداری مقدماتی تا تجزیه و تحلیل صورتهای مالی بیاموزید و اطلاعات حسـابداری خود را تا سطح یک مدیر مالی بالا ببرید . یادگیری شما را صد در صد تضمین می کنیم.
برای کسب اطلاعات بیشتر و تهیه پکیج های آموزشی میتوانید به سایت آموزش حسابداری نیاز مراجعه فرمایید .
نظرات