فیلم دعای تحویل سال خواندن محمد خزاعی رئیس سازمان سینمایی و واکنش ها را ببینید

0

محمد خزاعی رئیس سازمان سینمایی در اختتامیه چهل و دومین جشنواره فیلم فجر که ۲۲ بهمن ۱۴۰۲ برگزار شد، صحبت هایش را با دعای تحویل سال آغاز کرد که اشتباه خواندن دعای تحویل سال توسط رئیس سازمان سینمایی با واکنش‌های زیادی در شبکه‌های اجتماعی همراه شد. ویدئوی اشتباه خواندن دعای تحویل سال توسط رئیس سازمان سینمایی را می‌بینید:

فیلم دعای تحویل سال خواندن محمد خزاعی رئیس سازمان سینمایی و واکنش ها را ببینید

فیلم دعای تحویل سال خواندن محمد خزاعی رئیس سازمان سینمایی و واکنش ها را ببینید

محمد خزاعی رئیس سازمان سینمایی در اختتامیه چهل و دومین جشنواره فیلم فجر که ۲۲ بهمن ۱۴۰۲ برگزار شد، دعای تحویل سال را اشتباه خواند که بیشتر کاربران و چهره های هنری و حتی بازیگران به آن واکنش نشان دادند.
این فیلم را ببییند:

گفتنی است محمد خزاعی در تاریخ مهر ۱۴۰۰، به عنوان ریاست سازمان سینمایی کشور منسوب شده است. وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال ۱۴۰۰ با چنین حکمی، محمد خزاعی را به عنوان معاون وزیر و رییس سازمان امور سینمایی و سمعی بصری منصوب کرد. در حکم محمدمهدی اسماعیلی خطاب به محمد خزاعی آمده است:

«بسمه‌تعالی

جناب آقای محمد خزاعی

با عنایت به جایگاه ارزشمند هنری و تجارب موفق مدیریتی جناب‌عالی در حوزه سینمایی، و برخورداری از روحیه انقلابی و مکتبی که دارید، به موجب این حکم به‌عنوان «معاون وزیر و رئیس سازمان سینمایی و سمعی، بصری» منصوب می‌شوید.

امید است با اتکال به خداوند قادر متعال ضمن تعامل و بهره‌گیری از ظرفیت صنوف سینما و جامعه ارجمند هنری و دستگاه‌های مرتبط در جهت تحکیم ارزش‌های اصیل فرهنگ اسلامی ایرانی قرین توفیق و تأیید باشید. بنابراین با امعان نظر به اهداف و مأموریت‌های سازمان، شایسته است نکات زیر مورد اهتمام وافر قرار گیرد:

۱٫ برنامه‌ریزی جهت حفظ و انتقال معارف، ارزش‌ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی از طریق آثار سینمایی و مستند در سطح جهان

۲٫ برنامه‌ریزی برای صدور مجوز، هدایت، حمایت و نظارت در خصوص تأسیس و فعالیت کانون‌ها، انجمن‌ها و مؤسسات و آموزشگاه‌های سینمایی

۳٫ تعیین ضوابط صدور پروانه تولید و نظارت بر اعمال آن در ساخت آثار سینمایی و سمعی و بصری

۴٫ تعیین ضوابط و نظارت بر برگزاری جشنواره‌های ملی و بین‌المللی سینمایی و مستند در کشور

۵٫ تعیین ضوابط شرایط شرکت در جشنواره‌های سینمایی خارج از کشور

۶٫ تعیین ضوابط خرید و پخش آثار سینمایی و مستند خارجی

۷٫ تربیت نسل جوان هنرمند باورمند به کشور و انقلاب با استفاده از ظرفیت آموزشی و حمایتی مؤسسات وابسته به سازمان مانند مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، انجمن سینمای جوان ایران و…

۸٫ برنامه‌ریزی جهت حمایت از ساخت آثار سینمایی فاخر مبتنی بر فرهنگ و تاریخ غنی کشور و رخدادهای انقلاب و دفاع مقدس

۹٫ حمایت هدفمند از تولیدات سینمایی با استفاده از ظرفیت بنیاد فارابی، مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی و انجمن سینمای جوان ایران

۱۰٫ تعامل و حمایت از مجموعه‌های صنفی حوزه سینما و مجموعه‌های برگزار کنندۀ جشنواره‌های سینمایی در کشور

۱۱٫ افزایش سرانه سالن‌های سینمایی در کشور از طریق تعامل و تفاهم با مجموعه‌های مرتبط بخش خصوصی جهت ساخت و نوسازی سالن‌های سینمایی

۱۲٫ سازماندهی وضعیت نمایش خانگی

انتظار می‌رود گزارش پیشرفت کارها در هر یک از بندها مستمراً به این‌جانب ارائه شود.

مزید توفیق جناب‌عالی را در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی و تحقق اهداف دولت مردمی، ظلّ توجهات حضرت ولی‌عصر(عج) و رهبری حکیمانه حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی) از خداوند منان خواستارم.»

گفتنی است محمد خزاعی متولد ۱۳۵۵ و از مدیران نام آشنای فرهنگی، فارغ التحصیل رشته هنرهای تجسمی و دارای نشان درجه یک هنری و عضو کمیسیون هنر شورای عالی انقلاب فرهنگی است. از جمله سوابق محمد خزاعی در عرصه سینما می توان به دبیری جشنواره ملی فیلم فجر، جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت و تهیه‌کنندگی چندین اثر سینمایی اشاره کرد. وی همچنین دارای سوابق مسئولیت اجرایی متعدد در حوزه های فرهنگی و اجتماعی و حوزه مطبوعاتی و رسانه ای است.

یادآور می شود پیش از این حسین انتظامی عهده دار این مسئولیت در سازمان سینمایی بود.»

از جمله آثار محمد خزاعی در مقام تهیه کننده می توان به به وقت شام، امپراتور جهنم، پشت دیوار سکوت، قلاده های طلا، برخورد خیلی نزدیک، احضار شدگان، جعبه موسیقی، پشت پرده مه و پیک نیک در میدان جنگ اشاره کرد.

او در انتخابات ششمین دورهٔ شورای اسلامی شهر تهران نامزد «ائتلاف بزرگ برای مردم» (مورد حمایت جبههٔ پایداری) بود و با ۳۹٫۲۹۲ رای و رتبهٔ ۳۳ام به عنوان آخرین عضو علی‌البدل شورای شهر تهران انتخاب شد و از راهیابی به شورا بازماند.

محمد خزاعی متولد ۱۳۵۵ در کاشمر نام تهیه کننده و سرمایه گذار سینما اهل ایران است. وی در سال های ۷۶-۷۷ در عرصه فیلمسازی دو فیلم «دست های نیایش» و «ترانه تاکستان» را تجربه کرد که جوایز جشنواره های داخلی و خارجی را برایش به ارمغان آورد.

به وقت شام (۱۳۹۶)
امپراتور جهنم (۱۳۹۵)
پشت دیوار سکوت (۱۳۹۵)
قلاده‌های طلا (۱۳۹۰)
برخورد خیلی نزدیک (۱۳۸۷)
احضار شدگان (۱۳۸۶)
جعبه موسیقی (۱۳۸۶)
پشت پرده مه (۱۳۸۳)
پیک نیک در میدان جنگ (۱۳۸۳)

نظرات