ماجرای جنجالی فیلم کامل مستر تیستر در بیمارستان شیراز و واکنش ها را ببینید

1

فیلم کامل ماجرای جنجالی مستر تیستر در بیمارستان شیراز را ببینید که به دلیل انجام ندادن سی تی اسکن با کادر درمان بیمارستان شیراز درگیری پیدا کرده و دچار مشکل شده است اما ماجرا چه بود و چرا مستر تیستر در بیمارستان شیراز مراجعه کرده و درگیری و دعوای مستر تیستر در بیمارستانی در شیراز بر سر چه بود با جزویات بخوانید

مستر تیستر در بیمارستان شیراز

ماجرای جنجالی فیلم کامل مستر تیستر در بیمارستان شیراز و واکنش ها را ببینید

از ساعاتی پیش انتشار ویدئویی از مستر تیستر چهره مشهور اینستاگرامی درباره بیمارستانی در شیراز و کادر درمان خبرساز شده است و بازتاب گسترده ای در شبکه های اجتماعی داشته است، اما ماجرای مستر تیستر در بیمارستان شیراز و سکته او چیست؟
گویا ایشان بر علت سکته خفیف به بیمارستانی در شیراز مراجعه می کند و درخواست انجام سی تی اسکن می کند، اما بخش پذیرش به وی گفتند که باید بستری شود تا پزشک او را معاینه کند.

حالا حمید سپیدنام، معروف به میستر تیستر مدعی شد که با علائم سکته مغزی به بیمارستانی در شیراز مراجعه کرده که با او برخورد مناسبی نشده و از انجام سی‌تی‌اسکن برای او سرباز زده‌اند که در ویدئوی زیر کامل ببینید:

دانلود ویدئو

مستر تیستر با انتشار ویدئویی نوشت: امروز شاهد حمله های گسترده ای بودم از پیج های مختلف. از دانشگاه علوم پزشکی شیراز که ظاهرا با بیمارستان های خاطی و تخلف گر همکاری ویژه ای داره.

تا پیج دکتر ها و پرستارهایی که ظاهرا رسوایی همکارانشون بهشون برخورد کرده و سعی می کنن با توهین و استوری و پست یک مریض احوال رو از پا در بیارن. البته خیلی هاشون هم دنبال فالور و موج سواری از یک انسان مریض احوال هستن. خواستم به این افراد بگم که فرد اشتباهی رو برای اینکار انتخاب کردید و تا زنده ام هدفم که نشان دادن غذای ایرانی بود و هست رو دنبال کنم. چه با دهن کج چه با پلک خراب. از دوستانی هم که این چند روز زنگ زدن و نتونستم جواب بدم عذر می خوام. تک تک میس کال ها رو دیدم و تک تک دایرکت ها رو خوندم و ممنون کسانی هستم که جویای حالم بودن. دوستون دارم
از دوستان زیر هم ممنونم برای حمایت از این کار ملی و دلی

فیلم مستر تیستر در بیمارستان شیراز

واکنش دانشگاه علوم پزشکی شیراز

دانشگاه علوم پزشکی شیراز در پی انتشار سخنان حمید سپیدفام اعلام کرد: در بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد بیمار به دلیل علائم بالینی که در ویدئو نیز قابل مشاهده است، نیاز به بستری و ویزیت توسط پزشک برای دریافت خدمات درمانی داشته که متاسفانه از این امر خودداری کرده است.
بدیهی است مطابق راهنماهای بالینی، انجام تمامی اعمال تشخیصی و درمانی به عهده پزشک و تیم درمان است که در خصوص بیمار مذکور نیز کادر درمان فرد را به طی این فرآیند دعوت کرده، اما همکاری لازم در این زمینه از سوی وی صورت نگرفته است.

با وجود تریاژ بیمار در بیمارستان نمازی و ارائه توضیحات کامل توسط سوپروایزر بیمارستان و تلاش برای ارائه خدمات درمانی لازم، بیمار از بستری و طی فرایند درمانی خودداری و مرکز درمانی را ترک کرده است.

بیمارستان‌های نمازی و شهید دکتر فقیهی شیراز از مجموعه بیمارستان‌های دولتی بوده و ادعای مربوط به دریافت وجه برای ارائه خدمات بستری در بخش اورژانس این بیمارستان‌ها صحت ندارد.

ممنوعیت سی تی اسکن برای افراد بالای ۱۰۰ کیلو

نکته مهم برای انجام سی تی اسکن این است که برای بیمارانی که بیش از ۱۰۰ کیلوگرم وزن دارند نباید از دستگاه های سی تی اسکن های معمولی استفاده شود و این بیماران به مراکزی که دستگاه‌های مخصوص بالای ۱۰۰ کیلوگرم دارند، ارجاع داده می‌شوند.

در همین رابطه دکتر علی سالاریان؛ معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی در گفت‌وگو با تسنیم گفت: در کل جهان، خدمات درمانی دارای سطح‌بندی یا تریاژ است یعنی غربالگری اولیه در بیمارستان انجام می‌شود و بر اساس آن، بیمار به پزشک عمومی، متخصص و بخش‌های پاراکلینیک ارجاع می‌شود. از نظر رسیدگی به بیماران به‌صورت اورژانس، می‌توانیم مدعی باشیم که از لحاظ اعمال جراحی و رسیدگی به بیماران دچار سکته، اقدامات درمانی با سرعت بیشتری نسبت به سایر کشورها انجام می‌شود؛ در بسیاری از کشورها برای ویزیت شدن توسط پزشک متخصص، زمان‌ زیادی لازم است اما در ایران به‌دلیل نوع نظام درمانی و دیدگاه انسان‌دوستانه، این اتفاق به‌سرعت رخ می‌دهد.

سالاریان ادامه داد: این هموطن ما به یک بیمارستان در شیراز مراجعه کرده است و در ابتدا تصور می‌شده است که علائم او مربوط به سکته مغزی است اما تشخیص افتراقی اولیه او، “فلج بلز” بوده است نه سکته مغزی؛ با وجود این، برای اطمینان بیشتر، برای او سی‌تی‌اسکن درخواست می‌شود.

معاون فنی سازمان نظام پزشکی متذکر شد: دستگاه‌های سی‌تی‌اسکن بسیار گران‌قیمت و چند میلیارد تومانی هستند و با توجه به قیمت بالای ارز در صورت آسیب دیدن، هزینه‌های بسیار زیادی به مراکز تحمیل می‌کنند؛ از طرف دیگر اگر دستگاه سی‌تی‌اسکن به‌دلیل استفاده افراد سنگین‌وزن از آن، دچار آسیب شود، ارائه خدمت به سایر بیماران با اختلال مواجه می‌شود بنابراین استفاده از سی‌تی‌اسکن‌های معمولی، محدودیت وزنی دارد تا دچار آسیب نشوند.

معاون فنی سازمان نظام پزشکی در پاسخ به این سؤال که “چرا اعضای کادر درمان به بیمار گفته‌اند «ابتدا باید بستری شوید و سپس اقدامات درمانی لازم برای شما انجام شود»؟” گفت: اگر بیماری به بیمارستان مراجعه کند و پزشک تشخیص بدهد که نیاز به بستری دارد، بیمار باید تمکین کند تا مراحل بعدی پیگیری و اقدامات تشخیصی برای او انجام شود؛ اگر بیمار خودش رضایت به بستری شدن ندهد پزشک نمی‌تواند او را به‌صورت اجباری بستری کند و در هیچ جای دنیا نیز این‌گونه نیست که پزشک تشخیص بدهد که بیمار نیاز به بستری دارد اما بیمار با تشخیص خودش از بستری امتناع کند و درخواست سی‌تی‌اسکن شدن داشته باشد.

1 دیدگاه در “ماجرای جنجالی فیلم کامل مستر تیستر در بیمارستان شیراز و واکنش ها را ببینید

  1. امیر گفت:

    به ف..ک رفتی که 🤣🤣🤣🤣🤣

نظرات