ساعتچی

۵ انشا درمورد امام خمینی و رحلت امام خمینی کودکانه و ادبی با مقدمه و نتیجه

0

۵ انشا درمورد امام خمینی و رحلت امام خمینی کودکانه و ادبی برای با مقدمه و نتیجه

انشا در مورد امام خمینی و رحلت امام خمینی یکی از مهمترین موضوعات انشاست که معلم ها و دبیران برای زنگ انشای بچه ها و دانش آموزان در مقاطع دبستان و ابتدایی و پایه های مختلف تحصیلی انتخاب میکنند.

انشا درمورد امام خمینی و رحلت امام خمینی کودکانه و ادبی برای با مقدمه و نتیجه

در این بخش انواع انشا درباره امام خمینی با موضوعات انشا ادبی درباره امام خمینی ,انشاء درمورد رحلت امام خمینی, تحقیق کوتاه درباره امام خمینی و شخصیت ایشان, انشاء درباره امام خمینی برای کودکان, انشا در مورد امام خمینی کوتاه برای دبستان و انشا در مورد زندگی نامه امام خمینی و چند انشای دیگر برای سنین مختلف با مقدمه و نتیجه کودکانه و ادبی برای دبستان و دبیرستان اماده کردیم.

نمونه انشا درباره امام خمینی

مقدمه

آیت الله خمینی به دلیل تأثیرگذاری مطلوب و تفسیر زیبای زندگی، یکی از برجسته ترین شخصیت های تاریخ معاصر بشمار می رود.

بدنه انشاء

آیت الله خمینی یکی از برجسته ترین شخصیت های تاریخ معاصر بشمار می رود. تأثیر او برمسلمانان ایران به انقلاب اسلامی منجر شد، او توانست ملت خویش را برای سرنگونی رژیم مستبد و ظالم پهلوی متحد نماید.

ملت ایران در قیامی که علیه شاه آغاز کرده بودند، هرگز احساس خستگی نکردند، چرا که این نهضت بر پایه اعتقاداتشان شروع شده بودو مردم همواره پشتیبانیهای خداوند را از این نهضت احساس می کردند.

مردم ایران که از ظلم و ستم بی اندازه خاندان پهلوی خسته شده بودند، امام خمینی را بعنوان مقتدای خویش پذیرفتند، بخاطر او می جنگیدند و خون جوانان خویش را در راه اسلام و به امامشان هدیه می کردند، امام نیز آنها را درک می کرد و برای رسیدن انقلاب به پیروزی از هیچ تلاشی فرو گذار نمی کرد. تا اینکه رژِیم حاکم بر ایران در مقابل افشاگریها و مبارزات امام چاره ای جز تبعید وی به خارج از کشور ندید. به دستور شاه امام خمینی از کشور اخراج و به عراق تبعید شد و تا سال ۱۹۷۸ در آنجا ماند، سپس چند ماه در فرانسه، در منطقه ای خارج از شهر پاریس، زندگی کرد؛ تا اینکه به دنبال فرار شاه از ایران، به کشور عزیزش بازگشت. خمینی بسیار خاضعانه و ساده در شهرقم که در ۱۳۰ کیلومتری شهر تهران قرار دارد، زندگی کرد، کمی بعد به خانه ای بسیار محقر در حومه شهر تهران تغییر مکان داد، همان جایی که هر روزه، هزاران نفر مشتاقان و رهروان راهش برای زیارت او می شتافتند.

بعد از پیروزی انقلاب، رهبر و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، سیاست خویش را بر پایه احترام متقابل به کشورهای جهان سوم قرار داد. او همراه ملتش را بگونه ای راهنمائی می کرد که در هر زمان و موقعیتی بتوانند با کشورهای استعمار گر و بیگانه روبرو شوند و به پیروزی نیز دست یابند.

امام خمینی دوستدار زاغه نشینان و تهیدستان بود همواره کمک به آنان را وظیفه همگانی می دانست به همین دلیل نه فقط در قلب ملت خویش، بلکه در قلبهای تمامی ملتهای جهان سوم جای داشت، زیرا که در نظر او یک موی تهیدستان و آوارگان بر قصرهای سلطنتی و زیبای کاخ نشینان برتری داشت.

نتیجه

ما انقلاب مان را مدیون امام خمینی و یارانش هستیم و همیشه باید از آرمان های انقلاب دفاع کنیم.

انشاء در مورد امام خمینی برای کودکان

مقدمه انشاء

امام خمینی (ره) بزرگ مرد تاریخ معاصر ایران بود که با رهبری انقلاب اسلامی، زمینه ساز حرکتی نو در ایران و جهان شدند و راه و مسیری که این عالم بزرگ در راه اعتلای اسلام ، استقلال و آزادی ایجاد کردند ، تا ابد چراغ راه آینده ماست.

بدنه:

امام خمینی بدلیل افکار پاک و صفات پسندیده و قابل احترام در تمامی جهان مشهور شد، ایشان همواره به تشکیل خانواده و تحکیم بنیان آن تأکید می کردند.

در این زمینه امام نقش زن را در خانواده بسیار مهم معرفی می نمود و هم چنین اشاره می کرد که مردان می توانند از طریق مادرانشان در تمامی امور پیشرفت نمایند: «از دامن زن مرد به معراج می رسد». امام خمینی سرچشمه زمزم زلال حقیقت بود.

او گوهری یکتاست که صدفش در دریای معرفت الهی پنهان است. امام خمینی (ره) همچون چراغ هدایتی است که باعث روشنایی صراط مستقیم در عصر جاهلیت ایران بود. امام خمینی (ره) همانند آب بودند چرا که آب نشانه پاکی، صداقت، یکرنگی و مهربانی است.

امام (ره) پدر همه مردم مسلمان و مستضعف و آزاده است. امام خمینی (ره) مظهر وحدت و یگانگی تمام مسلمانان جهان است.

امام خمینی فقیهی عادل، رهبری عالم، مجتهدی اعلم، سیاستمداری عارف، فیلسوفی محجوب و شاعری دلسوخته می باشند.
امام خمینی ابرمرد تاریخ و بیدارگر جهان بود. خمینی کبیر (ره) روح اسلام بود که در عصر حاضر در کالبد مرده و بی روح اسلام ایران دمیده شد و آن را دوباره زنده کرد. امام خمینی (ره) حماسه ای فراموش نشدنی در قلب تاریخ بشریت است. امام مردی بود به استواری کوه و به مهربانی آفتاب، مردی جاودان در قلبها. امام ما دفتر ناگشوده ای از ایثار و جوانمردی و شکوه است که واژه ها در برابر عظمتش سرتعظیم خم کرده اند.

نتیجه

امام خمینی خورشیدی بود که با طلوع آن هزار چشمه نور در زندگی ملت ایران جوشید.

انشا درمورد امام خمینی و انشاء درباره رحلت امام خمینی کودکانه و ادبی برای با مقدمه و نتیجه

انشا در مورد زندگینامه امام خمینی کوتاه

امام خمینی (روح الله مصطفوی خمینی) در ۱ مهر سال ۱۲۸۱ هجری شمسی در خمین به دنیا آمد. آقا سید مصطفی، پدر ایشان از منتقدان خوانین و مأموران‏‎ دولتی بود و زمانی که روح‌الله پنج ماه بیشتر نداشت به شهادت رسید.

سید روح‌الله خمینی پس از مطالعه علوم اسلامی در خمین، برای تکمیل تحصیلات خود به اراک و از آنجا به قم رفت و تدریس علوم فلسفی را در سن ۲۷ سالگی آغاز کرد. با شدت گرفتن اقدامات ظالمانه حکومت پهلوی، ایشان نیز به انتقاد از رژیم و سپس مبارزه از طریق آگاهی رسانی به مردم مسلمان ایران پرداخت.
مواضع سرسختانه آیت الله خمینی علیه لایحه کاپیتولاسیون در سال ۱۳۴۳ سبب شد که رژیم شاه ایشان را به ترکیه و پس از آن به نجف تبعید کند. تبعید امام خمینی نه تنها حرکت انقلاب اسلامی را متوقف نکرد بلکه ایشان در دوران تبعید نیز به روشنگری مردم نسبت به خیانت‌ها و جنایت‌های رژیم پرداخت. با اوج گیری اعتراضات در سال های ۱۳۵۶ و ۱۳۵۷ سرانجام در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ انقلاب اسلامی ایران به پیروزی رسید.
در پی پیروزی انقلاب، امام خمینی مردم را دعوت به شرکت در انتخابات نظام جمهوری اسلامی ایران کرد و با رای ۹۸ درصدی مردم این نظام را بنیان گذاشت. پس از پیروزی انقلاب هم امام خمینی به هدایت امور کشور پرداخت و در کشاکش اغتشاش‌های سازمان مجاهدین خلق، ترورهای پی در پی شخصیت‌های برجسته انقلاب و همچنین جنگ تحمیلی، به رفع هوشمندانه مسائل و افزایش آگاهی مردم پرداخت.

آیت الله خمینی در سال ۱۳۵۸ به بیماری قلبی مبتلا شد و به دستور پزشک از قم به تهران آمد. ایشان تا زمان رحلت (۱۳۶۸) در سن ۸۱ سالگی در تهران ماند.

انشا درمورد رحلت امام خمینی (ره)

سید روح‌الله مصطفوی ملقب به امام خمینی (ره)، فقیه، عارف، فیلسوف، مرجع تقلید، رهبر انقلاب اسلامی ایران و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران بودند.

امام به اصل ولایت فقیه در جامعه اسلامی و در زمان غیبت امام معصوم(ع) اعتقاد داشتند و بنا براین اصل مبارزه با ظلم و تلاش برای برپایی نظام جمهوری اسلامی با حاكمیت ولی فقیه را از تكالیف مهم مسلمانان می دانستند.

برهمین اساس، ایشان نظام شاهنشاهی را نظام استبدادی دانسته و مبارزه علیه رژیم محمد رضا پهلوی، شاه ایران را آغاز كردند.

از سال ۱۳۴۰ ه. ش به بعد با تصویب لایحه انجمن های ایالتی و ولایتی این مبارزه جدی شد و در سال ۱۳۴۲ ه. ش با دستگیری امام خمینی(ره) به قیام پانزده خرداد ۱۳۴۲ه.ش منجر شد.

مواضع سرسختانه امام خمینی(ره) علیه لایحه كاپیتولاسیون در سال ۱۳۴۳ه. ش سبب شد كه رژیم شاه امام را به تركیه و پس از آن به نجف تبعید كند.

تبعید امام خمینی(ره) نه تنها حركت انقلاب اسلامی را متوقف نكرد بلكه امام خمینی در تبعید نیز به روشنگری مردم نسبت به خیانت ها و جنایت های رژیم پرداخت و با اوج گیری اعتراضات در سال های ۱۳۵۶ تا ۱۳۵۷ه. ش سرانجام در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ انقلاب اسلامی ایران به پیروزی رسید.

در پی این پیروزی امام خمینی(ره) مردم را دعوت به شركت در انتخابات نظام جمهوری اسلامی ایران كرد و با رای ۹۸ درصدی مردم نظام اسلامی را در ایران بنیان گذاشته شد.

امام خمیني (ره) هـدفها و آرمانها و هـر آنچه را كه مـي بایــست ابـلاغ كنـد، گفته بـود و در عمـل نیز تمام هستیش را بـراي تحقق این اهداف بـكار گرفته بـود.

اینك در آستـانه نیمه خرداد سال ۱۳۶۸ خود را آماده سفری ملكوتی مي كرد، چراكه ایشان تمام عمر با بركت خود را براي جلب رضاي خداوند صرف كرده بـود و قامتش جز در بـرابـر او، در مـقابل هیچ قدرتي خـم نشده و چشـمانش جز براي او گریه نكرده بـود.

سروده هاي عارفانه اش همه حاكي از درد فـراق و بیان عطـش لحظه وصال محبوب بـود.

و اینك ایـن لحظه شكـوهمنـد بـراي او و جانــكاه و تحمل ناپذیر بـراي پیروانـش، فـرا مـي رسید.

او خـود در وصیتنامه اش نـوشـته است: با دلي آرام و قلبـي مطمئن و روحي شاد و ضمیري امیدوار به فضل خدا از خدمت خـواهران و برادران مرخص و به سـوي جایگاه ابــدي سفر مي كنـم و به دعاي خیر شما احتیاج مبرم دارم و از خداي رحمن و رحیـم مي خـواهـم كه عذرم را در كوتاهي خدمت و قصـور و تقصیر بپذیـرد و از مـلت امـیدوارم كه عذرم را در كـوتاهي ها و قصـور و تقصیـرها بـپذیـرنـد و بـا قــدرت و تصمیـم و اراده بــه پیش بروند.

ساعت ۲۰ / ۲۲ بعداز ظهر روز شنبه سیزدهـم خـرداد ماه سـال ۱۳۶۸ لحظه وصال بـود . قــلبـى از کار ایستـاد که میلیـونها قلــب را بـه نور خدا و معنـویت احـیاء کرده بـود .

بــه وسیله دوربین مخفـى اى که تـوسط دوستان امــام در بیمارستان نصب شده بـود روزهاى بیمارى و جریان عمل و لحظه لقاى حق ضبط شده است.

وقتى که گوشه هایـى از حالات معنوى و آرامـش امام در ایـن ایـام از تلویزیون پخـش شـد غوغایى در دلها بر افکند که وصف آن جــز با بودن در آن فضا ممکـن نیست . لبها دائمـا به ذکـر خـدا در حـرکت بود.

در آخرین شب زندگى و در حالى که چند عمل جراحى سخت و طولانى درسن ۸۷ سالگى تحمل کرده بود و در حالیکه چندیـن سرم به دستهاى مبارکـش وصل بـود نافله شب مى خـواند و قـرآن تلاوت مـى کرد.

در ساعات آخر , طمانینه و آرامشى ملکـوتـى داشـت و مـرتبا شـهادت بـه وحـدانیت خـدا و رسالت پیـامبـر اکرم (ص) را زمـزمه مـى کـرد و بـا چنیـن حــالتى بـود که روحـش به ملکـوت اعلى پرواز کرد .

وقتى که خبر رحلت امــام منتشر شـد , گـویـى زلزله اى عظیـم رخ داده است , بغضها تـرکیـد و سرتاسر ایران و همـه کانـونهایـى کـه در جـهان بـا نام و پیام امام خمینـى آشـنا بـودنـد یــکپارچه گـریستند و بـر سر و سینه زدنـد .

هیچ قلـم و بیـانـى قـادر نیست ابعاد حـادثه را و امواج احساسات غیر قابل کنترل مردم را در آن روزها تـوصیف کند.

امام خمینـى از بدو ورود بـه نجف بـا ارسال نامـه ها و پیک‌هایى بـه ایران، ارتباط خویـش را بـا مـبارزیـن حـفـظ نـموده و آنان را در هـر منـاسبـتـى بـه پـایـدارى در پیگیـرى اهـداف قـیام ۱۵ خـرداد فـرا مى خواند.

مـردم ایـران و مسلمانان انقلابى , حق داشتـند اینـچنیـن ضجه کـنند و صحنه هایى پدید آورند که در تاریخ نمونه اى بـدیـن حجم و عظـمت براى آن سراغ نداریـم.

انشا با موضوع نامه ای به امام خمینی

نامه ای به امام عزیزم: ضمن عرض سلام، سلامتی شما را از درگاه خداوند متعال خواستارم. امیدوارم که حال شما خوب باشد. امام، تو تنها آرزوی کشور ما هستی و من همیشه دعا برای شما می کنم. این شما بودید که سلطنت پهلوی را شکست دادید و جمهوری اسلامی برای ما آوردید و من با اینکه کودکی ده ساله بیشتر نیستم، دوست دارم تا به رحمت خدا نرفته ام شما را ببینم و در آغوشت بنشینم. امام، من برای شما و رزمندگان دعا می کنم و دلم می خواهد اگر شما را ندیدم نامه ای که نوشته ام به دست شما برسد و جواب نامه ام را زود بدهید. امام عزیز، من عکس خود را برای شما می فرستم و شما هم یک عکس درخشان خود را برای من در نامه بفرستید. امام، من خیلی دوست دارم به جبهه بروم و خیلی هم اصرار می کردم، ولی این مدیر خوبی که دارم یک روز سرکلاس ما آمد و گفت مدرسه هم یک سنگر است، سنگرها را حفظ کنید؛ و من از وقتی این حرف را شنیدم خیلی درس می خوانم و دیگر به فکر جبهه رفتن کم افتادم؛ ولی به جبهه به اندازه توانایی خود کمک می کنم. خدا حافظ. امام، خدا نگهدار تو. خدایا، خدایا تا انقلاب مهدی خمینی را نگهدار.

نظرات