فیلم/ اشک های بی امان همکاران فرزاد جمشیدی در مراسم تشییع و خاکسپاری

0

مراسم تشییع جنازه و خاکسپاری فرزاد جمشیدی مجری تلویزیون کشورمان روز گذشته در قطعه هنرمندان بهشت زهرا(س) برگزار شد و اشک ها و گریه مجریان  صدا و سیما و همکاران در مراسم تشییع و خاکسپاری در حال دست به دست شدن است.

فیلم/ اشک های بی امان همکاران فرزاد جمشیدی در مراسم تشییع و خاکسپاری

فیلم اشک های بی امان مجریان تلویزیون در مراسم تشییع جنازه و خاکسپاری فرزاد جمشیدی

مراسم تشییع فرزاد جمشیدی صبح چهارشنبه ۱۰ تیرماه در قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) برگزار شد. برگزار شد. وی سحرگاه روز سه شنبه ۹ تیر بر اثر سکته قلبی درگذشت. او که قرار بود با اجرای برنامه های مناسبتی و مذخبی به آنتن تلویزیون برگردد، روز سه شمبه در سن 56 سالگی درگذشت. متأسفانه تلاش‌ها برای بهبود او بی‌نتیجه ماند و در نهایت این مجری با سکته قلبی از دنیا رفت.

این مجری، اجرای برنامه‌های معارفی «یاد خدا» و «ماه خدا» را در شبکه یک سیما عهده‌دار بود و در مقطعی از اجرای برنامه‌ها فاصله گرفت که در ادامه به صداوسیما بازگشت.

در مراسم خاکسپاری فرزاد جمشیدی مجریان و همکاران او در آخرین بدرقه، از روزهای تلخ و بی‌مهری‌هایی گفتند که به اعتقادشان این چهره شناخته‌شده تلویزیون را قربانی «ترور شخصیت» کرد.

در این مراسم چهره‌هایی از جمله سیدجواد هاشمی، نیما کرمی، حسین رفیعی، علی درستکار، اقبال واحدی، مجید بهره‌مند، امیر خرمشاهی، حامد عسگری، حسین مولایی و کاظم احمدزاده حضور داشتند و یاد و خاطره این مجری باسابقه را گرامی داشتند.

نظرات