فیلم کامل ماجرای توهین رسول مهربانی به استقلال و واکنش ها را ببینید

0

فیلم کامل ماجرای توهین رسول مهربانی به استقلال و واکنش ها را ببینید

توهین رسول مهربانی به استقلال
توهین رسول مهربانی به استقلال بعد از شکست مجدد این تیم مقابل حریف عربی موجب عصبانیت هواداران شد. این ویدئو در شبکه‌های اجتماعی منتشر و در برخی رسانه‌ها نقد شد؛ منتقدان معتقدند رفتار مجری موجب توهین به مخاطب شده و باید حقوق بینندگان رعایت شود.اما ماجرا چیست؟

توهین رسول مهربانی مجری صدا و سیما به استقلال

رسول مهربانی مجری سلام صبح بخیر شبکه سه در اظهارات جدیدش به تیم استقلال توهین کرده و این حرکت او با موجی از انتقاد همراه شده است. خود رسول مهربانی حرف های خود را توهین نمی داند و می گوید: جنبه فان داشته و شوخی بود؛ اگر کسی دلخور شد عذرخواهی می‌کنم

ماجرای کامل

رسول مهربانی درباره توهین به استقلال؛ ماجرا را «فان و شوخی» خواند و تأکید کرد که قصد توهین نداشته است: فان بوده؛ قصد شوخی داشتم. حرفم این است که اگر نقدی وجود دارد، به‌صورت منصفانه و با ساختار درست بیان شود تا به درد جامعه و هواداران بخورد.

تسنیم نوشت، بعد از شکست استقلال برابر الوصل، یک ضرب‌المثل ساده در برنامه تلویزیونی «سلام صبح‌به‌خیر» کافی بود تا حاشیه‌ساز شود. رسول مهربانی حالا تأکید می‌کند قصدش فقط شوخی بوده و اگر کسی دلخور شده، معذرت می‌خواهد.

یک عبارت ساده – ضرب‌المثل معروفی که بسیاری بارها شنیده‌اند- کافی بود تا پس از یک شب پرتنش فوتبالی، فضای مجازی رنگ و بوی جنجال بگیرد. آنچه آغاز شد با هدف طنز و شوخی بود، اما بازتاب و واکنش‌ها باعث شد موضوع از قاب تلویزیون به صفحات شبکه‌های اجتماعی کشیده شود و رسانه‌ها نیز به آن بپردازند.

حالا مجری برنامه توضیح می‌دهد که نیّت او توهین نبوده و اگر کسی ناراحت شده، عذرخواهی می‌کند.

پس از شکست تیم استقلال در برابر الوصل امارات، واکنش‌ها و نظرات متفاوتی در فضای رسانه‌ای و مجازی منتشر شد. یکی از این واکنش‌ها مرتبط با برنامه «سلام صبح‌به‌خیر» شبکه سه است؛ برنامه‌ای که روز 27 شهریور پخش شد و مجری آن به‌صورت کنایه‌آمیزی شعر معروفِ «هفت شهر عشق را عطار گشت؛ ما هنوز اندر خم یک کوچه‌ایم» را به میان کشید.

چند روز بعد، پیام یکی از هواداران در برنامه خوانده شد که در بخشی از آن از عبارت «خیارشور» و «کلاسِ شوخی» استفاده شده بود. در پی این پیام، رسول مهربانی همراه با محمدجعفر خسروی دوباره همان ضرب‌المثل را بیان کرد.

عذرخواهی

رسول مهربانی ماجرا را «فان و شوخی» خواند و تأکید کرد که قصد توهین نداشته است: فان بوده؛ قصد شوخی داشتم. حرفم این است که اگر نقدی وجود دارد، به‌صورت منصفانه و با ساختار درست بیان شود تا به درد جامعه و هواداران بخورد.

وی افزود که لحن و فضای حرف‌ها طنزآمیز بوده و اگر کسی از گفته‌ها ناراحت شده و یا برداشت نامناسبی صورت گرفته، ممکن است نتیجه‌ی شیطنت‌هایی در بازنشر ویدئو باشد.

مهربانی تأکید کرد که نگاه او «ملّی» است و هدفش خدمت به هواداران است: تحت هر شرایطی نگاه من ملی است. اگر شیطنتی بوده و کسی را آزرده کرده‌ام، از او عذر می‌خواهم و دست‌ او را می‌بوسم.

نظرات