پرداخت قسطی خلافی خودرو ۱۴۰۰ رهایی از بار سنگین جرایم رانندگی

0

این روزها با افزایش جمعیت، شاهد تعداد خودروی بیشتری برای حمل و نقل درسطح شهرهستیم. این امر موجب ترافیک، تخلفات در رانندگی و جریمه‌های نقدی خواهد شد. پرداخت جرائم راهنمایی و رانندگی و پرداخت خلافی خودرو از اهمیت بالایی برخوردار است. هر روزه تعداد زیادی از مردم با آن سروکار داشته و جزئی از روزمرگی‌های آنها به حساب می‌آید. بعضی از افراد نمی‌توانند تخلفات معوقه راهنمایی و رانندگی را یک جا پرداخت کنند. آن‌ها می‌توانند راهکار پرداخت قسطی خلافی خودرو را پیش رو گیرند؛ یعنی، تخلفات رانندگی را به صورت موردی انتخاب کرده و بخشی از جرائم خود را به انتخاب خود، پرداخت نمایند.

 خلافی خودرو

صدور برگه خلافی خودرو، راهی برای کاهش جرایم رانندگی

اقساطی کردن پرداخت خلافی خودرو

پرداخت یکباره جرایم رانندگی ممکن است کمی دشوار به نظر برسد. هر شخصی به دلیل مشکلات اقتصادی قادر به پرداخت نقدی جرایم نیست. این موضوع باعث شد تا راه حلی برای هموارسازی این مشکل پدید آید: این راه حل تحت عنوان “اقساطی کردن پرداخت خلافی خودرو” نام گرفت. شما می توانید در هر زمانی که مایل بودید، به قدر توان مالی خود، هر مقدار از جریمه را پرداخت کنید. چنین شیوه‌ای پرداخت قسطی خلافی خودرو نام دارد.

توقیف خودروی دارای جریمه بیش از سه میلیون تومان در سال ۱۴۰۰

اگر خلافی خودروی شما بیشتر از سه میلیون تومان باشد، ابتدا می‌بایست آن را به کمتر از این رقم کاهش دهید. سپس اقدام به پرداخت قسطی مابقی خلافی ها کنید. زیرا خودروهای بالای ۳ میلیون تومان جریمه در صورت مشاهده پلیس توقیف و به پارکینگ منتقل می‌شوند:

خلافی خودرو

توقیف در پارکینگ پلیس به دلیل خلافی خودرو

تعداد خودروی زیادی برای حمل و نقل در سطح شهر داریم. این امر موجب ترافیک، تخلفات در رانندگی و جریمه های نقدی خواهد شد. پرداخت جرائم راهنمایی و رانندگی و پرداخت خلافی خودرو از آن دسته مواردی است که هر روزه تعداد زیادی از مردم با آن سروکار داشته و جزئی از روزمرگی های آنها به حساب می آید.

بعضی از افراد نمی‌توانند تخلفات معوقه راهنمایی و رانندگی را یک جا پرداخت کنند. آن‌ها می توانند تخلفات رانندگی را به صورت موردی انتخاب کرده و بخشی از جرائم خود را به انتخاب خود پرداخت نمایند. این شیوه پرداخت اقساطی خودرو تلقی می‌شود.

شیوه های مختلف پرداخت اقساطی خلافی خودرو

از طریق خود پرداز بانک

پرداخت اینترنتی خلافی خودرو به صورت اقساطی

حتما این سوال ذهن شما را نیز درگیر کرده است: ” چطور خلافی خودرو را قسطی پرداخت کنیم؟؟”نگران نباشید در طول این مقاله، ما راهنمای کامل پرداخت اقساطی خلافی خودرو را بیان می‌کنیم:

مراحل اقساطی کردن خلافی خودرو

لطفا برای راهنمایی هر چه بهتر و تسهیل قسطی پرداختن جریمه خودرو، مراحل زیر را گام به گام دنبال کنید:

در وهله اول، وارد سایت راهور ۱۲۰ شده و در قسمت پایینی اسلایدر، روی گزینه استعلام خلافی خودرو کلیک کنید:

در گام بعدی می بایست وارد قسمت استعلام میزان تخلفات رانندگی شوید.

خلافی خودرو

استعلام خلافی خودرو از سایت پلیس راهور

به علت حجم بسیار بالای اطلاعات، امکان بروز مشکلاتی از جمله دیر باز شدن وب سایت وجود خواهد داشت، لطفا صبور باشید. چند بار امتحان کنید تا به صفحه ی پرداخت جرایم رانندگی هدایت شوید.

می‌بایست شماره هشت رقمی بارکد پستی درج شده در پشت کارت ماشین و همچنین تصویر امنیتی را وارد نمایید. سپس روی دکمه جستجو کلیک نمایید

نمایش تعداد تخلفات و جزییات آن در سایت راهور هنگام پرداخت اقساطی جرایم

در صفحه بعدی، شما شاهد جزئیات تخلف، مبلغ تخلف و تعداد دفعات تخلفات خواهید بود.

بعد از استعلام خلافی خودرو ، جهت پرداخت اقساطی آن‌ها، تنها کافی ست هر کدام از جریمه‌هایی را که توانایی پرداخت آن‌ها را دارید انتخاب کرده و گزینه پرداخت را بزنید. با انجام این کار، تیک کنار جرایم انتخاب شده فعال می شود. به تصویر زیر دقت کنید:

بعد از این که اقدام به پرداخت جرایم کردید، به صفحه‌ ای هدایت می‌شوید، در این قسمت می‌توانید قبوض خود را چک نمایید. اگر مشکل خاصی نبود، گزینه بررسی قبوض را انتخاب کنید. به این ترتیب، به صفحه تایید نهایی و پرداخت هدایت خواهید شد.

پرداخت قسطی خلافی خودرو چگونه صورت می گیرد؟

همانند تمامی پرداخت‌های الکترونیکی، می‌توانید اطلاعات زیر را وارد نمایید :

شماره کارت
رمز اینترنتی کد CVV2
تاریخ اتقضای کارت
کد امنیتی

اگر در وب سایت راهور جرایم رانندگی خود را پرداخت کنید؛ ۷۲ ساعت بعد به روزرسانی شده و می‌توانید آن را مشاهده کنید.

لطفا دقت داشته باشید که برای تغییر مالکیت سند خودرو یا حتی برای ترخیص آن، بهتر است از طریق دستگاه‌های خودپرداز یا شعبه های بانک ملی اقدام به پرداخت جرایم نمایید. با این روش پرداخت، همواره می توانید رسید کاغذی دریافت نمایید. این سند به مراجع مربوطه قابل تحویل است. در صورتی که از سیستم راهور پرداخت کنید زمان به روز رسانی آن ۷۲ ساعت طول می‌کشد.

شرایط پرداخت خلافی خودرو به صورت اقساط چیست؟

اول از همه به این موضوع اشاره کنیم که خوشبختانه تمامی وسایل نقلیه امکان استفاده از طرح پرداخت قسطی خلافی خودرو را خواهند داشت: چه موتور سیکلت باشد چه خودروی سواری، چه کامیون و اتوبوس. در واقع، می توان گفت، نوع وسیله نقلیه از شرایط قسط بندی خلافی ماشین نیست اما باید به این نکته توجه کرد.

اگر در متن الین مطلب، دقت کرده باشید، بارها و بارها اشاره کردیم که خلافی خودرو یی که توقیف شده می تواند قسطی گردد! پس اگر خلافی خودرویتان بالاست، نگران نباشید. با راهکار پرداخت اقساطی تخلفات خودرو، به راحتی خودروی خود را از توقیف خارج کنید.

خلافی خودرو

حال شاید بپرسید جرایم حادثه ساز کدامند؟

سبقت غیرمجاز، رتبه یک تخلفات رانندگی

    هرگونه حرکات نمایشی مانند دور زدن درجا، حرکت بر روی یک چرخ و یا هرگونه حرکات آکروباتی در سطح راهها و خیابانها
نقص سیستم روشنایی وسایل نقلیه به هنگام رانندگی در شب
سبقت گرفتن غیرمجاز
تجاوز از سرعت مجاز
عبور کردن از چراغ قرمز راهنمایی
گردش کردن به چپ یا به راست در محل ممنوع
رعایت نکردن حق تقدم عبور

 

همه ما حداقل یک بار برایمان پیش آمده که چه عمدی و چه سهوی مرتکب خلاف‌ها حین رانندگی شویم. برخی از این خلاف‌ها جبران پذیر و برخی جبران ناپذیر خواهند بود. در کنار رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، قسطی کردن خلافی های خودرو، کمک زیادی به شما خواهد کرد. این موضوع به این معنی نیست که بتوانید خلاف های عمدی کرده و اقساطی پرداخت نمایید. پس با رانندگی ایمن، هم به فرهنگ ترافیک کمک کرده‌اید و هم میزان تصادفات و جرایم رانندگی کمتر می‌شود.

خلافی خودرو

رانندگی ایمن؛ راهکار کاهش خلافی خودرو

شما در صورت هرگونه پرسش و ابهام، می‌توانید با شماره تلفن ۰۲۱۴۳۷۲ در ۲۴ ساعت شبانه روز با کارشناسان بیمه دات کام تماس حاصل نمایید. کارشناسان متخصص bimeh.com همواره راهنمایی‌های تخصصی بیمه و آخرین به روز رسانی قوانین رانندگی ایمن برای جلوگیری از تصادفات را به شما ارائه خواهند کرد. تا با نگاهی باز و اطلاعات کامل نسبت به در سطح شهر و برون شهری رانندگی کنید. ضمنا با خرید بیمه اتومبیل اعم از خرید اینترنتی بیمه شخص ثالث و خرید آنلاین بیمه بدنه میزان ریسک رانندگی خود را کاهش دهید.

برگرفته از سایت بیمه دات کام (https://bimeh.com/)

 

نظرات