زمان و ساعت وقوع ابرماه توت فرنگی ۳ تیر ۱۴۰۰ / ابرماه توت فرنگی چیست

0

زمان و ساعت وقوع ابرماه توت فرنگی ۳ تیر ۱۴۰۰ / ابرماه توت فرنگی چیست

پدیده ابرماه توت فرنگی پنجشنبه ۳ تیر ۱۴۰۰ به وقوع می پیوندد به گفته ناسا این پدیده در اوایل صبح روز چهارشنبه قابل مشاهده است و در روز بعد در ساعت ۲:۴۰ بعد از ظهر به وقت منطقه زمانی شرقی ( ۲۳:۱۰ به وقت تهران) به اوج خود می رسد. جزئیات کامل ابرماه سال ۱۴۰۰ را بخوانید.

زمان و ساعت وقوع ابرماه توت فرنگی 3 تیر 1400 / ابرماه توت فرنگی چیست

 

به گزارش مجله اینترنتی حرف تازه به نقل از فارس – ابر ماه «توت فرنگی» در روز پنجشنبه ۲۴ ژوئن (۳ تیر) در آسمان خواهد درخشید.

فوربز، ابر ماه «توت فرنگی» در روز پنجشنبه ۲۴ ژوئن (۳ تیر) در آسمان خواهد درخشید.

تقریباً یک ماه پس از اینکه جهان شاهد بزرگ ترین و نورانی ترین قرص ماه، ماه گرفتگی کامل و به دنبال آن خورشید گرفتگی حلقه آتش بود یک رویداد آسمانی دیگر قرار است در آسمان شب رخ دهد.

ابر ماه توت فرنگی، بزرگترین و درخشان ترین ماه کامل در تابستان امسال و همچنین آخرین ابر ماه سال جاری میلادی است. این پدیده آسمانی نام خود را از قبایل باستان آمریکایی گرفته که با رسیدن ماه کامل، محصول توت فرنگی را برداشت می کردند.

به گفته ناسا این پدیده در اوایل صبح روز چهارشنبه قابل مشاهده است و در روز بعد در ساعت ۲:۴۰ بعد از ظهر به وقت منطقه زمانی شرقی ( ۲۳:۱۰ به وقت تهران) به اوج خود می رسد.

ماه توت فرنگی، آخرین ماه کامل فصل بهار و اولین آن در فصل تابستان است؛ این ماه در مناطق مختلف جهان با نام های مختلف شناخته می شود. در اروپا به عنوان گل رز شناخته می شود و در نیمکره شمالی همزمان با آغاز فصل تابستان در شمال خط استوا، ماه داغ نامیده می شود.

 

نظرات