ماجرای برخورد سیارک با زمین در ۳ مرداد ۹۹ به اسم ND2020

0

بر اساس اعلام ناسا ۳ مرداد ماه سال جاری، یک سیارک خطرناک به اسم ND2020 از کنار زمین عبور می‌کند که احتمال برخورد سیارک با زمین وجود دارد؛ اگر با زمین برخورد کند، خسارت زیادی به همراه دارد. در ادامه ماجرای برخورد سیارک با زمین ۳ مرداد ۹۹ به اسم ND2020 با جزئیات کامل در مجله حرف تازه میخوانید.

ماجرای برخورد سیارک با زمین در 3 مرداد 99 به اسم ND2020 + ساعت و زمان عبور

 

برخورد سیارک ND2020 با زمین ۳ مرداد

سیارک‌هایی که از کنار زمین عبور می‌کنند بنا به فاصله‌ای که از کره خاکی دارند، به چند دسته تقسیم می‌شوند و اگر از فاصله نسبتاً نزدیک زمین عبور کنند در دسته سیارکهای خطرناک قرار می‌گیرند.

سیارک ND2020 هم با عبور از فاصله ۵ و نیم میلیون کیلومتری زمین در دسته سیارکهای خطرناک قرار می‌گیرد! بنابر اعلام ناسا اگر با زمین برخورد کند، خسارت زیادی به همراه دارد اما احتمال این برخورد بسیار اندک است.

این صخره فضایی قطری معادل ۱۷۰ متر دارد و با سرعت ۴۶ هزار کیلومتر بر ساعت از کنار زمین رد خواهد شد؛ زمان احتمالی این عبور هم ۲۴ جولای معادل سوم مرداد ماه برآورد می‌شود.

سیارکی به قطر ۱۷۰ متر و سرعت ۴۶ هزار کیلومتر در ساعت هفته آینده از کنار زمین گذر می‌کند.

براساس اعلام کارشناسان، پرواز این سیارک در ۲۴ ژوئیه رخ می‌دهد؛ کارشناسان تأکید می‌کنند گذر این سیارک از نزدیکی زمین مشکلی به بار نمی‌آورد و بدون ایجاد صدمه خواهد بود.

اداره ملی هوانوردی و فضایی آمریکا، این اشیاء صخره‌ای را مرتباً ردیابی می‌کند و به روزرسانی‌های مربوط به آن‌ها را انجام می‌دهد.

اکنون گزارش شده است که آژانس فضایی درباره سیارکی به نام ۲۰۲۰ ND هشدار داده است؛ طبق گزارشی از دیلی استار، این سیارک با سرعت ۴۶ هزار کیلومتر در ساعت و هفته آینده در ۲۴ ژوئیه سال ۲۰۲۰ از کنار زمین عبور می‌کند.

اگرچه این سیارک ممکن است غول پیکر باشد، اما قرار نیست به سیاره ما اصابت کند یا آسیب جدی به ما وارد کند.

نظرات