جزئیات تعطیلی مدارس قزوین و تبریز و گیلان فردا شنبه ۴ اسفند ماه

رضا بخشایش ۳ اسفند ۱۴۰۳ 3 دقیقه مطالعه
جزئیات تعطیلی مدارس قزوین و تبریز و گیلان فردا شنبه ۴ اسفند ماه

جزئیات تعطیلی مدارس قزوین و تبریز و گیلان فردا شنبه ۴ اسفند ماه

جزئیات تعطیلی مدارس قزوین و تبریز و گیلان فردا شنبه ۴ اسفند ماه 1403 را در این صفحه پیگیری می کنیم.

تعطیلی مدارس گیلان فردا شنبه ۴ اسفند ماه

سرما و برودت هوا باز هم مدارس و ادارات و دانشگاه ها قزوین و تبریز و گیلان را در روز شنبه 4 اسفندماه 1403 در آستانه تعطیلی و غیرحضوری کردن قرار داد. تا ساعاتی دیگر اخبار تعطیلی مدارس گیلان فردا شنبه را به اطلاعتان خواهیم رساند. اما فعلا فردا هیچ مدرسه و دانشگاه و اداره ای در استان گیلان و رشت و مازندران تعطیل نیست

همچنین ببینید: وضعیت تعطیلی مدارس تهران و البرز و ارومیه شنبه ۴ اسفند ۱۴۰۳

خبر تعطیلی مدارس تبریز اذربایجان شرقی فردا ۴ اسفند ماه

احتمال تعطیلی مدارس تبریز در اذربایجان شرقی فردا چهارم اسفند ماه ۱۴۰۳ وجود دارد. تا ساعاتی دیگر به سوالات دانش اموزان مبنی بر آیا مدارس آذربایجان شرقی و غربی و تبریز فردا شنبه – 4 اسفند ماه ۱۴۰۳ – تعطیل است پیگیری و بررسی خواهد شد.

نوشته مشابه: مدارس مشهد و اصفهان و قم و زنجان شنبه ۴ اسفند ۱۴۰۳ تعطیل شد؟

خبرهای تعطیلی مدارس قزوین فردا – 4 اسفند 1403

اخبار منتشر شده تعطیلی مدارس قزوین فردا شنبه 4 اسفند در شبکه های اجتماعی صحت ندارد و تمامی ادارات و مدارس و دانشگاه های این استان و شهر دایر خواهد بود.

والدین و دانش آموزان خبرهای تعطیلی را از منابع موثق خبری پیگیری کنند تا بدانند آیا مدارس و ادارات فردا تعطیل است یا خیر؟

تاکنون خبر تعطیلی از سوی مراجع ذیربط منتشر نشده و به اخبار کذبی که در فضای مجازی اعلام شده توجه نکنید. در صورت اعلام خبر تعطیلی مدارس – چهارم اسفند 1403 – این مطلب بروزرسانی می شود.

وضعیت هوا طی روزهای آینده

در هفته پیش رو بارش گسترده باران و برف در بسیاری از مناطق کشور همراه با کاهش دما تا ۲۰- درجه در بعضی مناطق خواهد بود به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا طی هفته جاری نیز فعالیت چند سامانه بارشی پیش‌بینی شده است و کاهش شدید دما انتظار نمی‌رود.

ضیاییان تصریح می‌کند: در روز سه شنبه شاهد افت شدید دما در اغلب نقاط کشور خواهیم بود و این افت دما چند درجه‌ای و محسوس خواهد بود و در مناطق مختلف متفاوت است.

او یادآور می‌شود: بیشترین کاهش دما در شمال غرب کشور رخ می‌دهد و دمای هوا ۱۰ تا ۱۵ درجه کاهش پیدا خواهد کرد و در سایر نقاط هر چه به طرف استان‌های جنوبی برویم، کاهش دما کمتر خواهد بود و در مناطق جنوبی تا ۳ درجه کاهش دما را شاهد خواهیم بود اما در مناطق شمال غرب کشور کاهش دما شدید خواهد بود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا می‌گوید: در بارش‌های روزهای آینده حجم بارش‌ها در استان گیلان و اردبیل بسیار زیاد و سنگین است و احتمالا بارش برف در این مناطق تا ۷۰ سانتی‌متر هم خواهد رسید.

نظر شما برای ما ارزشمند است.
لطفاً دیدگاه خود را محترمانه و مرتبط با موضوع بنویسید.
لطفا از ثبت شماره تماس یا اطلاعات شخصی خود در کامنت ها خودداری کنید.
فقط نظراتی که با حروف فارسی نوشته شوند تایید می شوند.

ثبت دیدگاه