ماجرای همکاری گلشیفته فراهانی و جان سینا در فیلم سینمایی مچ باکس

آزاده معینی ۱۹ مهر ۱۴۰۵ 2 دقیقه مطالعه
ماجرای همکاری گلشیفته فراهانی و جان سینا در فیلم سینمایی مچ باکس

ماجرای همکاری گلشیفته فراهانی و جان سینا در فیلم سینمایی مچ باکس

ماجرای حضور گلشیفته فراهانی در فیلم مچ‌باکس جان سینا و ماجرای همکاری گلشیفته فراهانی و جان سینا در فیلم سینمایی مچ باکس را در این بخش از حرف تازه میخوانید.
همکاری گلشیفته فراهانی و جان سینا | ماجرای حضور گلشیفته فراهانی در فیلم سینمایی مچ باکس جان سینا

همکاری گلشیفته فراهانی و جان سینا در فیلم سینمایی مچ باکس

گلشیفته فراهانی که چند سال پیش از ایران مهاجرت کرده و فعالیت های هنری خود را اونور آب ادامه می دهد به تازگی در فیلم سینمایی مچ باکس با جان سینا همکاری کرده و با این چهره های مشهور جهان همبازی شده است. خبری که در بین اهالی هنر موجب شگفتی شده است. اگر چه گلشیفته فراهانی با چند بازیگر هالیوودی همبازی بوده اما همکاری با جان سینا تجربه ای جدید برای این بازیگر کشورمان است.

نقش گلشیفته فراهانی در فیلم مچ باکس در قالب پارتنر عاشق پیشه اما جاسوس و پرستو بوده و که نقش مقابلش را جان سینا بازی می کند. سم هارگریو کارگردان این فیلم سینمایی ترجیح داده از یک بازیگر ایرانی برای پیشبرد فیلمش استفاده کند.
البته ورایتی در نقد این فیلم از نقش فراهانی به‌عنوان «حضوری خوشایند» یاد کرده و نوشته حضور او برای مدت کوتاهی فضای فیلم را جسورانه‌تر می‌کند.
حضور گلشیفته فراهانی در این فیلم در کنار بازیگرانی مانند جان سینا، جسیکا بیل، سم ریچاردسون، تیونا پریس، آرتورو کاسترو، کوری استول، بیل کمپ و دانای گوریرا، مچ‌باکس را به یکی از پروژه‌های پرستاره جدید Apple TV تبدیل کرده است.

داستان فیلم

مچ‌باکس یک فیلم کمدی اکشن آمریکایی محصول سال ۲۰۲۶ به کارگردانی سم هارگریو و نویسندگی دیوید کاگیشال است که بر اساس برند اسباب‌بازی به همین نام از شرکت متل ساخته شده است. جان سینا، جسیکا بیل، سم ریچاردسون، آرتورو کاسترو و تیونا پریس در این فیلم ایفای نقش می‌کنند

شان واکر، جاسوس و سرباز سابق، پس از دیدار دوباره با دوستان دوران کودکی خود، به‌وسیلهٔ گروهی که در جست‌وجوی یک کلاهک هسته‌ای هستند، با دارو بی‌هوش و ربوده می‌شود. سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) گمان می‌کند واکر و دوستانش سلاح هسته‌ای را به سرقت برده‌اند. ازاین‌رو، این گروه تصمیم می‌گیرد بمب را دوباره به سرقت ببرد تا بی‌گناهی خود را ثابت کند و اتهام را از خود بزداید.

نظر شما برای ما ارزشمند است.
لطفاً دیدگاه خود را محترمانه و مرتبط با موضوع بنویسید.
لطفا از ثبت شماره تماس یا اطلاعات شخصی خود در کامنت ها خودداری کنید.
فقط نظراتی که با حروف فارسی نوشته شوند تایید می شوند.

ثبت دیدگاه