
محمود مصدق، نوه دکتر محمد مصدق بنیانگذار ملی شدن صنعت نفت ایران و فوق تخصص نازایی که سالها در عرصه پزشکی فعالیت می کرد، به طور ناگهانی درگذشت. این چهره نوه محمد مصدق سیاستمدار و نخست وزیر پیشین کشورمان بوده که چهارشنبه ۱۴ شهریور ماه بر اثر کهولت سن دار فانی را وداع گفت. عکس و بیوگرافی محمود مصدق نوه دکتر محمد مصدق و علت فوت و درگذشتش در مجله حرف تازه میخوانید.
بیوگرافی محمود مصدق
محمود مصدق : متولد ۱۳۱۳ نوه دکتر محمد مصدق و فوق تخصص پزشک نازایی اهل تهران بوده که چهارشنبه 14 شهریور همزمان با 30 ماه صفر بر اثر کهولت سن درگذشت. او یکی از قدیمیترین پزشکانی بود که تجربه نیمقرن معالجه بیماران دچار نازایی را داشت. محمود مصدق نوه محمد مصدق بود
علت فوت محمود مصدق نوه دکتر محمد مصدق
محمود مصدق، نوه دکتر محمد مصدق رهبر نهضت ملی نفت روز چهارشنبه 14 شهریور درگذشت جزئیات مرگ و فوت ایشان منتشر نشده است.
سوابق
محمود مصدق نوه مردی بود که نامش با واقعه ملی شدن صنعت نفت ایران گره خورده است وی پزشک نازایی بود و تا اخر عمرش در این حرفه مشغول کار بود.
او دارای لیسانس حقوق از دانشگاه هاروارد را داشت، ولی با خواست پدرش دوره پزشکی در دانشگاه لوزان سوئیس را گذراند و به ایران برگشت و تا پایان زندگیش یکی از قدیمیترین پزشکانی بود که تجربه نیمقرن معالجه بیماران دچار نازایی را داشت.
او ۲۸ مرداد امسال در نخستین جلسه رسیدگی به دعوای حقوقی بالغ بر ۴۰۲ هزار نفر از شهروندان ایرانی که از بیش از ۲۰ استان به طرفیت ۶ شخصیت حقوقی و حقیقی از جمله دولت ایالات متحده آمریکا و سردمداران آن برگزار شد، حاضر بود، ولی به دلیل کسالت و کهولت سن نتوانست به بیان اظهارات خود بپردازد
محمود مصدق و همسرش و فرزندان
ایشان در اوج جوانی ازدواج کرده و دارای همسر و فرزندان می باشد. غلامعلی مصدق فرزند محمود مصدق می باشد.
محمد مصدق درباره فرزندان خود می گوید: من هیچ وقت نگذاشتم بچههایم طب بخوانند. الان اگر بخواهم از نو شروع کنم باز هم نمیگذارم طب بخوانند.من حقوق میخواندم. من لیسانس حقوق از دانشگاه هاروارد گرفتم و قرار بود وکیل بشوم. گذشتم و آمدم به سوی طب.
نوه دکتر مصدق کیست؟
وی پدربزرگش را این گونه توصیف کرده بود: «او تمام زندگی اش را وقف کرد و با وجود آنکه در یک خانواده مرفه قاجاری به دنیا آمد و از مال دنیا هر چه میخواست داشت، اما تمام اموالش را خرج ملت ایران کرد تا آنجا که هنگام مرگ بدهکار بود و دو فرزندش، غلامحسین و احمد قرضهای او را پرداختند.»
شغل
محمود مصدق نوه دکتر مصدق پزشک نازایی است. او می گوید: من هر چه دارم از پدرم دارم. پدرم نیز متخصص زنان و نازایی بودند. پدر من بنیانگذار این رشته در ایران بود. 1313 همان سالی که من به دنیا آمدم، دانشگاه تهران افتتاح شد و پدر من بعد از آنکه تحصیلاتش را در سوئیس تمام کرد همان سال به ایران بازگشت. از آن زمان تا 40 سال بعد در دانشگاه تهران رشته جراحی زنان تدریس میکرد. او مرا به این رشته تشویق کرد و بزرگترین خدمت را به من کرد.










