زمان پخش و تکرار فصل دوم برنامه محفل از شبکه سه [+ ساعت تکرار]

رضا بخشایش ۱۱ فروردین ۱۴۰۲ 4 دقیقه مطالعه
زمان پخش و تکرار فصل دوم برنامه محفل از شبکه سه [+ ساعت تکرار]

زمان پخش فصل دوم برنامه محفل از شبکه سه : «برنامه محفل» ویژه برنامه مناسبتی قبل از افطار و ماه رمضان 1402 – 1403 برای پخش در شبکه سه سیما هر روز ساعت 17 از شبکه سه پخش میشود و تکرار نیز در ساعات 07:01 بامداد می باشد.

ساعت پخش فصل دوم برنامه محفل شب‌های ماه مبارک رمضان ساعتی قبل از افطار از شبکه سه در ساعت 17 و ساعت ۲۳ از شبکه قرآن است. جزئیات پخش و معرفی کامل برنامه معلی شبکه سه سیما و زمان پخش و تکرار این برنامه مناسبتی می پردازیم

برنامه محفل

ساعت و زمان پخش فصل دوم برنامه محفل از شبکه 3 + تکرار و بازپخش

فصل دوم برنامه «محفل» به تهیه کنندگی هاشمی گلپایگانی در ماه رمضان از 22 اسفند ماه 1402 از شبکه سه سیما پخش می‌شود تا پایان ما رمضان 1403 ادامه دارد. اولین قسمت برنامه محفل همزمان با آغاز و حلول ماه رمضان 1403 – 1402 با اجرای رسالت بوذری روی آنتن شبکه سه سیما خواهد رفت

برنامه «محفل» در ۳۰ شب ماه مبارک رمضان با حضور ۵ میزبان بین المللی ، ۳۰۰ تماشاگر و ۱۵۰ میهمان از سراسر جهان روانه آنتن شبکه سه خواهد شد. سیدمحمدحسین هاشمی گلپایگانی، تهیه‌کننده «محفل» می‌گوید: این برنامه تلنت نیست و به داورهایشان داور نمی‌گویند. این‌ها میزبان‌اند. ما ۵ میزبان داریم که از افراد دعوت می‌کنند تا قرآن بخوانند و حال‌مان با قرآن خوش است.

🔹 “محفل” بزرگ‌ترین پروژه قرآنی صداوسیما است که در ایام عید نوروز و ماه مبارک رمضان روی آنتن شبکه سه خواهد رفت.

🔸 این برنامه با حضور قاریان و حافظان برتر قرآن و استعدادهای برتر قرآنی ایران و جهان روی آنتن خواهد رفت.

🔹 حامد شاکرنژاد، احمد ابوالقاسمی، حجت الاسلام و المسلمین قاسمیان، رضوان درویش از کشور سوریه و حسنین حلو از کشور عراق، کارشناسان ایرانی و بین المللی برنامه “محفل” هستند و اجرای این برنامه را رسالت بوذری بر عهده خواهد داشت.

🔸 زمان پخش این برنامه شب‌های ماه مبارک رمضان قبل از افطار از شبکه سه و ساعت ۲۳ از شبکه قرآن است.

جزئیات پخش فصل دوم «محفل» در ماه رمضان

فصل جدید برنامه تلویزیونی «محفل» به تهیه‌کنندگی سیدمحمدحسین هاشمی گلپایگانی و اجرای رسالت بوذری، از ابتدای ماه مبارک رمضان هر روز در ساعات پیش از افطار از شبکه سه میهمان خانه مخاطبان رسانه ملی خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، برنامه «محفل» پدیده تلویزیون در ایام ماه مبارک رمضان ۱۴۰۲ بود؛ برنامه‌ای که بسیاری از مخاطبان به‌خصوص کودکان و نوجوانان را به حفظ و تلاوت قرآن علاقه‌مند کرد و بسیاری از مسئولان این برنامه تلویزیونی را نوآورانه و خلاقانه عنوان کردند.

ویژه‌برنامه تلویزیونی «محفل» از ابتدا تا انتهای ماه مبارک رمضان، هر روز ساعات پیش از افطار روی آنتن می‌رفت؛ این برنامه که با حضور ۵ میزبان بین‌المللی و ۱۵۰ میهمان از سراسر جهان در ماه مبارک رمضان روی آنتن تلویزیون رفته بود، توانست میزان قابل‌توجهی از علاقه‌مندان قرآن کریم در سطح کشور و جهان اسلام را با خود همراه سازد و بر همین اساس قرار است که در روزهای ماه رمضان پیش‌رو نیز جزو برنامه‌های صدا و سیما برای این ایام باشد.

عوامل و زمان تکرار و بازپخش

برنامه تلویزیونی «محفل» به تهیه‌کنندگی سیدمحمدحسین هاشمی گلپایگانی و اجرای رسالت بوذری، از سه‌شنبه، بیست‌ودوم اسفند هر روز در ساعات پیش از افطار از شبکه سه میهمان خانه مخاطبان رسانه ملی خواهد بود و پس از آن نیز ساعت ۲۳ از شبکه قرآن پخش می‌شود. حجت‌الاسلام غلامرضا قاسمیان، احمد ابوالقاسمی، حامد شاکرنژاد، رضوان درویش از کشور سوریه و حسنین حلو از کشور عراق، کارشناسان و میزبانان ایرانی و بین‌المللی این برنامه خواهند بود.

تیزر فصل جدید محفل

نامه «محفل» که به عنوان پدیده تلویزیونی از آن یاد می‌شود از روز سه‌شنبه ساعتی قبل از افطار میزبان مخاطبان شبکه سه خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فصل دوم برنامه «محفل» که به عنوان پدیده تلویزیونی از آن یاد می‌شود از روز سه‌شنبه ساعتی قبل از افطار میزبان مخاطبان شبکه سه است و ساعت ۲۳ از شبکه قرآن پخش خواهد شد.

دکور فصل دوم «محفل» نسبت به سال گذشته تغییرات بیشتری داشته، البته داوران حجت‌الاسلام غلامرضا قاسمیان، احمد ابوالقاسمی، حامد شاکرنژاد، رضوان درویش از کشور سوریه و حسنین حلو از کشور عراق، کارشناسان و میزبانان ایرانی و بین‌المللی برنامه «محفل» و مجری رسالت بوذری همان تیم فصل قبل هستند.

19 دیدگاه

  • در طول 60 سال از عمرم برنامه ای به جذابیت محفل ندیده ام. خداوند به همه عوامل این برنامه خیر دنیا و آخرت عنایت فرماید.

    0 0 پاسخ
  • ساعت پخش برنامه محفل یا ساعت پخش برنامه زندگی پس از زندگی یکی هست و متاسفانه ساعات تکرار هر دو برنامه ساعاتی هست که امکان بازدید آن کم هست یا دیروقت هست یا موقع نماز
    اگر لطف کنید و این نظر رو به مسوولین مربوطه منتقل کنید تا در صورت امکان این تداخل زمانی برطرف شود یا ساعت تکرار برنامه‌ها تغییر کند

    0 0 پاسخ
  • سلام
    برنامه بسیار عالیه
    سالهاست جای این برنامه خالی بوده
    این برنامه به یادمان می اندازد چقدر دین ما و کتاب آسمانی مان زیبا و ملموس و نورانی هستند ولی ما غافلیم
    کاش ساعت تکرار برنامه صبح بود برای کسانی که دم افطار مشغول افطاری درست کردن هستند و جلسه قرآن هم دارند و شب همچون میخواهند از فیض سحر محروم نشوند نمی‌توانند تا دیروقت بیدار بمانند
    حیف است چنین برنامه ای یکبار فقط تکرار داشته باشد آن هم در وقت آخرشب

    0 0 پاسخ
  • برنامه محفل برنامه عالی پخته خوبی هست ولی کاش ساعتش با ساعت برنامه زندگی پس از زندگی همزمان نبود ساعت برناته زندگی پس از زندگی و برنامه محفل ساعتش همزمانه

    0 0 پاسخ
  • سلام
    محفل خیلی برنامه عالی هست خیلی از سازندگان تشکر میکنم بابت این برنامه زیبا
    فقط ای کاش محدود به ماه رمضان نمیشد:)

    0 0 پاسخ
  • باسلام وخسته نباشید وارزوی قبولی طاعات وعبادات تمامی
    دست اندرکاران این برنامه بسیار بسیارعالی
    انشاالله خداوند شمارا حفظ کند تابتوانید ازاین قبیل برنامه ها بیشتر بسازید
    باسپاس فراوان ازهمگی شما

    0 0 پاسخ
  • سلام برنامه بسیار متفاوت و بینظیر محفل کلا حال و هوامون رو عوض کرده حتی مهمان هایی که اون ساعت منزلمون هستن و خیلی با قرآن مأنوس نیستن بسیار مشتاقانه دنبال میکنن. از جناب آقای هاشمی و تک تک عوامل زحمتکش برنامه محفل تشکر میکنم و دست همتون رو می‌بوسم.خواهشم اینه که غیر از ماه مبارک رمضان این برنامه رو پخش کنید. سپاس در پناه حق

    0 0 پاسخ
  • این برنامه محفل بسیار عالیه ، از صداوسیما تشکر می کنم بخاطر پخش این برنامه ، خواهش می کنم فقط مختص ماه رمضان نباشه و در بقیه سال هم چنین برنامه هایی داشته باشید.

    0 0 پاسخ
  • واقعاً برنامه متفاوت و جذابی هست. تنها برنامه ای که هم با آن میخندی و هم اشک در چشمانت جمع می شود و هم مطالبی از قرآن یاد میگیری که تا حالا نشنیده ای.

    0 0 پاسخ

نظر شما برای ما ارزشمند است.
لطفاً دیدگاه خود را محترمانه و مرتبط با موضوع بنویسید.
لطفا از ثبت شماره تماس یا اطلاعات شخصی خود در کامنت ها خودداری کنید.
فقط نظراتی که با حروف فارسی نوشته شوند تایید می شوند.

ثبت دیدگاه