فیلم / کرم هلیکوباکتر چیست و ماجرای فیلم موزهای سمی حاوی کرم هلیکوباکتر سومالی

0

ماجرای فیلم موزهای سمی حاوی کرم هلیکوباکتر و موزهای سومالی چیست؟

کرم هلیکوباکتر چیست و ماجرای موزهای سمی سومالی حاوی کرم هلیکوباکتر و آیا پیدا شدن کرم هلیکوباکتر در موزهای سومالی صحت دارد؟ را در ادامه میخوانید

فیلم / کرم هلیکوباکتر چیست و ماجرای موزهای سمی دارای کرم هلیکوباکتر سومالی

فیلمی در شبکه های اجتماعی و در حال انتشار است که گفته شده کرم هلیکوباکتر داخل موزهای سومالی مشاهده شده که بعد از خوردن موز، سمی داخل معده آزاد می‌شود که بعد از ۱۲ ساعت منجر به مرگ مغزی می‌شود. در ادامه فیلم منتشر شده در شبکه های اجتماعی درباره موزهای حاوی کرم هلیکوباکتر را مشاهده نمائید

برخی از منابع غیررسمی نوشته‌اند:« داخل این موزها، کرمی به نام هلیکوباکتر موجود است که بعد از خوردن موز، سمی داخل معده آزاد می‌شود که بعد از ۱۲ ساعت منجر به مرگ مغزی می‌شود.»

ماجرای موزهای سمی حاوی کرم هلیکوباکتر سومالی

مصطفی دارایی نژاد، رئیس اتحادیه بارفروشان در این مورد توضیح داد: واردات موز سمی از سومالی واقعیت ندارد و هیچ موزی از سومالی وارد ایران نشده است. اخیرا موز از فیلیپین، ترکیه، پاکستان، هند و اکوادور وارد کشور شده است. تاکنون برای این موزها هم هیچ نوع آفتی گزارش نشده است.

 

 

واردات موزهای آلوده صحت ندارد

رییس اتحادیه باروفروشان کشور با تکذیب واردات موز آلوده، گفت: واردات موز از سومالی نداریم، ایران سختگیرانه‌ترین قرنطینه را در بخش واردات محصولات کشاورزی داراست.

«مصطفی دارایی نژاد» روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا درباره انتشار کلیپی در فضای مجازی مبنی بر آلودگی موزهای وارداتی از سومالی به «کرم هلیکوباکتر» افزود: به طور قطع این کلیپ صحت ندارد ما از کشور سومالی به هیچ عنوان واردات نداریم.

رییس اتحادیه باروفروشان کشور با بیان اینکه این کلیپ مربوط به کشور فرانسه است، اظهارداشت: واردات موز ایران از کشورهای اکوادور، فیلیپین، هند، پاکستان صورت می گیرد.

عکس کرم هلیکوباکتر و موزهای سومالی

وی با بیان اینکه ایران سختگیرانه ترین قرنطینه را در دنیا داراست، تصریح کرد: قرنطینه بهداشتی ایران حتی یک پله از قرنطینه بهداشتی آمریکا جلوتر است تا جایی که هیچ گونه میوه و محصولی با آفت وارد کشور نشود.

دارایی نژاد گفت: موزهای وارداتی ایران از کشورهای مذکور به شکل سبز در نایلون و کارتن بدون هیچ خلائی با کشتی های سردخانه دار وارد کشور می شود به طور مثال موزی که از کشور اکوادور وارد ایران می شود ۳۰ روز در سردخانه با دمای منفی سه درجه راه طی می کند بنابراین هیچ آفتی در این دما و مدت زمان زنده نمی ماند.

وی با بیان اینکه محصولات وارداتی تحت نظر سازمان حفظ نباتات کشور و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تایید و وارد می شود، افزود: مردم بدون هیچ نگرانی موز مصرف کنند.

نظرات