جمشید شارمهد سرکرده گروهک تندر کیست

0

جمشید شارمهد سرکرده گروهک تندر کیست

جمشید شارمهد سرکرده گروهک تندر متولد فروردین ۱۳۳۴ در تهران در یک خانواده ایرانی آلمانی به دنیا امده است در ادامه بیوگرافی و عکس های جمشد شارمهد ضدانقلاب و اقدامات تروریستی در ایران و نحوه دستگیری و اظهارات بعد از بازداشت و دستگیری توسط وزارت اطلاعات ،فرزندان غیور ایران را در مجله حرف تازه میخوانید

جمشید شارمهد سرکرده گروهک تندر کیست

بیوگرافی جمشید شارمهد

جمشید شارمهد سرکرده گروهک تندر متولد فروردین ۱۳۳۴ در تهران در یک خانواده ایرانی آلمانی به دنیا امده و دارای تحصیلات رشته مهندسی الکترونیک می باشد.

مهاجرت به آلمان

وی در سالهای ۶۰ به همراه همسر و فرزندش به آلمان مهاجرت کرد و از دشمنان ایران و انقلاب می باشد که عملیات تروریستی را در ایران مدیریت میکرد.

دستگیری و بازداست جمشید شارمهد

جمشید شارمهد سرکرده گروه تروریستی تندر که از آمریکا عملیات مسلحانه و خرابکارانه در ایران را هدایت می‌کرد در پی عملیاتی پیچیده، اکنون در دستان قدرتمند سربازان گمنام امام زمان (عج) قرار دارد.

شارمهد در سال ۱۳۸۷ عملیات انفجار در حسینیه سیدالشهدای شیراز را طراحی و هدایت کرد. در آن اقدام تروریستی، ۱۴ نفر شهید و ۲۱۵ نفر از عزاداران حسینی مجروح شدند.

گروهک تروریستی تندر در سال‌های اخیر نیز قصد اجرای چند عملیات بزرگ را داشت. منفجر کردن سد سیوند شیراز، انفجار بمب‌های سیانوری در نمایشگاه کتاب تهران و منفجر کردن حرم حضرت امام خمینی (ره) هنگام برگزاری مراسم عمومی از جمله این عملیات بود.

این عملیات تروریستی با تسلط اطلاعاتی مأموران وزارت اطلاعات ناکام ماند. جزئیات بیشتری از عملیات پیچیده و موفق فرزندان انقلابی ملت ایران در به‌دام انداختن سرکرده گروه تروریستی تندر متعاقباً به اطلاع ملت شریف ایران خواهد رسید.

عکس و بیوگرافی جمشید شارمهد سرکرده گروهک تندر + زندگینامه تا دستگیری جمشید شارمهد

 

 

عملیات ترویستی گروه تروریستی تندر در ایران

در سال‌های اخیر نیز قصد اجرای چند عملیات بزرگ را داشت.

۱- منفجر کردن سد سیوند شیراز

۲- انفجار بمب‌های سیانوری در نمایشگاه کتاب تهران

۳- منفجر کردن حرم حضرت امام خمینی(ره) هنگام برگزاری مراسم عمومی

۴- انفجار در حسینیه سیدالشهدای شیراز

۵- انفجار در مقابل منزل امام جمعه نهاوند

۶- دست داشتن در ترور شهید مسعود علی‌ محمدی از دانشمندان صنعت هسته ای کشور

۷- بمب‌گذاری در حرم حضرت معصومه(س) و مجلس شورای اسلامی

اعضای گروهک تروریستی تندر

گروهک تروریستی تندر در سال ۱۳۸۳ توسط فردی به‌نام «فتح‌الله منوچهری» ملقب به «فرود فولادوند» تشکیل شد. این فرد هدف خود را از تشکیل این گروهک براندازی نظام جمهوری اسلامی ظرف مدت یک سال اعلام کرد. شبکۀ تلویزیونی معاند «Your TV» که متعلق به فرود فولادوند است، مسئول تبلیغات و انتشار مواضع این گروهک می‌باشد.

سرکرده این گروهک تروریستی در سال ۱۳۸۵ ناپدید شد و کسی از سرنوشت وی اطلاع دقیقی ندارد. تنها دختر وی مدعی شده است که پدرش در سرزمین‌های اشغالی فلسطین (اسرائیل) به‌سر می‌برد.

پس از ناپدیدشدن فرود فولادوند فرد دیگری به‌نام جمشید شارمهد به‌عنوان مسئول این گروهک معرفی گردید. این گروهک تروریستی به‌طور مستقیم مسئولیت چندین عملیات تروریستی در ایران را برعهده گرفته است.

 عملیات تروریستی به سرکردگی جمشید شارمهد

این گروهک در ایران در ۲۴ فروردین۱۳۸۷ در شیراز صورت پذیرفت که طی آن عوامل تروریست این گروهک با کارگذاشتن یک بمب ۸ پوندی در میان عزاداران حسینۀ شهدا متعلق به کانون رهپویان وصال شیراز باعث به‌ شهادت‌ رسیدن ۱۴ تن و مجروحیت ۲۰۰ تن دیگر شدند.

در اقدامی دیگر تروریست‌ها که در یکی از هتل‌های تهران مشغول ساخت بمب بودند، بر اثر انفجار و آتش‌سوزی موقعیتشان لو رفته و توسط نیروهای امنیتی دستگیر می‌شوند. دومین عملیات تروریستی این گروهک در روز ۳۰ خرداد ۱۳۸۸ در حرم حضرت امام خمینی(ره) صورت گرفت، که البته فرد بمب‌گذار موفق به وارد کردن محمولۀ انفجاری به حرم حضرت امام (ره) نشد و بمب را در مقابل کفشداری حرم منفجر کرد که بر اثر انفجار آن ۸ تن از هموطنان مجروح شدند.

انفجار در مقابل منزل امام جمعه نهاوند در ۲۴ دی ۱۳۸۸ از دیگر اقدامات تروریستی انجمن پادشاهی است. این گروهک در ترور شهید مسعود علی‌ محمدی از دانشمندان صنعت هسته ای کشور نیز نقش داشت.

گروهک تروریستی تندر طی برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته توسط سرویس‌های اطلاعاتی غربی به‌دنبال عملیات تروریستی شیمیایی و میکروبی در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران و عملیات تروریستی در کنسول‌گری روسیه در رشت نیز بود اما با هوشیاری نیروهای امنیتی موفقیتی به‌‌دست نیاورد. از دیگر طرح‌های تروریستی ناموفق این گروهک می‌توان به طرح انفجار مخازن و خطوط انتقال نفت در بندر گناوه، بمب‌گذاری در حرم حضرت معصومه(س) و مجلس شورای اسلامی اشاره کرد که این طرح‌ها نیز عقیم ماند و اجرایی نگردید.

نظرات