وضعیت تعطیلی مدارس شنبه ۱۸ مهر ۱۴۰۵ (باد و طوفان)

آزاده معینی ۱۷ مهر ۱۴۰۵ 3 دقیقه مطالعه
وضعیت تعطیلی مدارس شنبه ۱۸ مهر ۱۴۰۵ (باد و طوفان)

اخبار تعطیلی مدارس فردا شنبه ۱۸ مهر ۱۴۰۵ بعلت باد و طوفان و بازندگی در ادامه در پاسخ به سوال آیا مدارس فردا شنبه 18 مهر 1405 تعطیل است یا نه جزئیات را بخوانید

تعطیلی مدارس شنبه ۱۸ مهر ۱۴۰۵
احتمال تعطیلی مدارس شنبه 18 مهر 1405 به علت باد و طوفان

پیگیری‎های ما درباره تعطیلی مدارس شنبه 18 مهر 1405 نشان می دهد تنها مدارس کیش تعطیل و غیرحضوری بوده و هنوز برای تعطیلی مدارس فردا تصمیمی اتحاذ نشده و تا ساعاتی دیگر این خبر بروزرسانی میشود

اخبار تعطیلی مدارس کیش و خوزستان ، هرمزگان شنبه ۱۸ مهر ۱۴۰۵

به گزارش سازمان منطقه آزاد کیش: بر اساس ابلاغیه شورای تامین و طبق اعلام آموزش و پرورش کیش، مدارس کیش شنبه ۱۸ مهر ماه نیز غیرحضوری خواهد بود.
برای دیگر شهرستان ها و استا نها تا این لحظه هیچ دستورالعمل رسمی و قطعی از سوی استانداری یا سازمان‌های مدیریت بحران منتشر نشده است.

هفته گذشته؛ وقوع باد و طوفان و بارش های شدید باعث شد تا آموزش در استان هرمزگان از جمله کیش، طی دو هفته گذشته، به صورت غیرحضوری و از طریق شبکه شاد جریان داشته است که این شرایط برای یک هفته دیگر تمدید شد.

وضعیت تعطیلی مدارس مرکزی ، ایلام ، تهران ، کرج فردا شنبه 18 مهر ماه

باد و طوفان روز گذشته باعث مصدومیت چند نفر در تهران و شهرهای دیگر شد. به همین دلیل احتمال تعطیلی مدارس شنبه 18 مهر ماه در شهرهای مرکزی ، ایلام ، تهران ، کرج وجود دارد. در صورت اعلام تعطیلی مدارس فردا در همین خبری به اطلاع شما خواهد رسید.
در صورتی که شرایط جوی در مناطق شهری تهران تشدید شود، امکان تصمیم محلی یا تغییر شیوه فعالیت مدارس وجود خواهد داشت.

وضعیت هوا

گفتنی است هشدار هواشناسی تا این روز وجود دارد، بر اساس این هشدار، در نوار مرزی غربی و جنوبی و همچنین دامنه‌ها و ارتفاعات استان تهران، در برخی ساعات وزش باد شدید تا خیلی شدید پیش‌بینی می‌شود. همچنین در نیمه غربی، جنوبی و تا حدی مناطق مرکزی استان و شهر تهران، وزش باد نسبتاً شدید تا شدید در برخی ساعات دور از انتظار نیست.

این شرایط جوی می‌تواند موجب سقوط برخی اجسام از ارتفاع و وارد شدن خسارت به سازه‌های موقت از جمله داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و همچنین تجهیزات مستقر در نقاط مرتفع مانند برج‌ها و دکل‌ها شود.

از شنبه 18 مهر تا یکشنبه (۱۹ مهر)، میانگین دمای هوا در سطح استان تهران بین ۲ تا ۴ درجه سلسیوس کاهش می‌یابد. در برخی ارتفاعات، به‌ویژه ارتفاعات بالادست، یخبندان شبانه موقت سطح زمین و احتمال رگبار برف در ارتفاعات بالادست و قله‌ها نیز پیش‌بینی شده است.

نظر شما برای ما ارزشمند است.
لطفاً دیدگاه خود را محترمانه و مرتبط با موضوع بنویسید.
لطفا از ثبت شماره تماس یا اطلاعات شخصی خود در کامنت ها خودداری کنید.
فقط نظراتی که با حروف فارسی نوشته شوند تایید می شوند.

ثبت دیدگاه