
زندگینامه و سوابق سعید پیردوست از تولد تا درگذشت و عکس ها
همسر سعید پیردوست کیست؟ | تصویر سعید پیردوست در کنار همسر و فرزندانش
سعید پیردوست بازیگر سریال پاورچین امروز چشم از جهان فرو بست. شهرزاد نام دختر سعید پیردوست و نیما نام پسر اوست.
سعید پیردوست سالها در کنار همسرش زندگی عاشقانهای داشت. همسر او از چهرههای سینمایی نیست. تصویر سعید پیردوست در کنار همسر، دختر و پسرش در عکس زیر ببینید
سعید پیردوست با نام شناسنامه ای علیرضا پیردوست بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون متولد ۱۶ دی ۱۳۱۹ بود. مرحوم پیردوست که از قبل از انقلاب بازیگری را آغاز کرده بود و سابقه همکاری با بهروز وثوقی در فیلم گوزنها را در سینما داشت؛ بیشترین شهرتش به دلیل بازی در سریال برره در نقش سردارخان خان بالابرره و و نقطه چین و پاورچین بود.

علت فوت سعید پیردوست
سعید پیردوست بامداد روز( ۱۶ دی ) به دلیل ابتلا به سرطان در ۸۵ سالگی درگذشت. او پیش از این مدتی در بیمارستان بستری بود و تحت مداوای پزشکان قرار داشت. اما متاسفانه این بازیگر را امروز از دست دادیم.
مطلب مرتبط: بیوگرافی سعید پیردوست بازیگر و همسرش
زندگینامه و سوابق هنری
سعید پیردوست تحصیلات خود را تا مقطع دیپلم ادامه داد. او از سال 1350 فعالیت هنری خود را با ایفای نقش در فیلم خاک شروع کرد.
خود سعید پیردوست درباره بیوگرافی و زندگی می گوید: من در یکی از جنوبی ترین مناطق تهران کوچه آبشار و بازارچه حمام نواب به دنیا آمدم. پدر و مادرم آدم های بسیار ساده ای بودند و زندگی ما هم ساده و معمولی بود. پدرم کارمند اداره پست بود. شرایط زندگی مان طوری بود که مجبور بودم کار کنم تا زندگی ام را بچرخانم به همین دلیل بعد از گرفتن دیپلم سرکار رفتم.
کارهای مختلفی کردم یک دوره ای کارمند بانک بودم، بعد رفتم شرکت ماک و در بخش مالی ـ اداری آنجا مشغول کار شدم که آخرین پستم در این شرکت مدیر امور مالی بود. تا سال 67 در این شرکت کار کردم. البته سال 51 بود که کارم را در سینما با آقای کیمیایی که از دوستان و بچه محله بودیم شروع کردم.
سینما عشق ما بود. از همان بچگی به نمایش و سینما علاقه مند بودیم. آقای کیمیایی از بچگی عاشق کارگردانی بود. آقای قریبیان بازیگری را دوست داشت و بازیگر مورد علاقه اش کرک داگلاس بود و من گریگوری پِک را دوست داشتم. دوستانم چون شرایط زندگی بهتری داشتند، حرفه سینما را ادامه دادند اما من مجبور بودم برای تامین مخارج زندگی ام کار کنم .
گذشته از رفاقتی که از آن زمان تا به امروز میان سعید پیردوست و مسعود کیمیایی وجود داشته، آغاز فعالیت سینمایی او نیز به همراه کیمیایی بوده است. او در فیلم خاک ساخته مسعود کیمیایی که گویا خود پیردوست پیشنهاد بازی در آن را به کیمیایی داده بود برای اولین بار بازی در سینما را تجربه کرد.
«فارغ از این که با مسعود کیمیایی رفیق بودیم، همیشه با عشق و علاقه در کارهایش حضور داشتم. تا سال 51، 52 که تصمیم به ساخت فیلم خاک گرفت. در آن زمان از او خواستم که برای یکی از کاراکترهای آن فیلم تستی روی من بزند و اگر مناسب بود در آن فیلم حضور داشته باشم؛ در نهایت نیز نقش قهوه چی در این فیلم را ایفا کردم که اتفاقا در انتهای فیلم، فیلم روی چهره همین قهوه چی تمام می شود. خاطرم هست که در آن زمان کارمند یک شرکت دولتی بودم و برای بازی در آن مرخصی گرفتم. در نهایت نیز به همراه تیم فیلمبرداری به سمت اندیمشک که لوکیشن فیلم در آنجا بود، حرکت کردیم. من برای «خاک» با تمام وجود کار کردم. این فیلم خاطره بسیار خوبی در ذهن من حک کرد.»
سعید پیردوست در فیلم فیلم «گوزن ها» کیمیایی نیز ایفاگر نقشی بود و به گفته خودش این فیلم از آن هایی است که هرگز فراموش نمی کند:«سال 1353 بود که «گوزن ها» ساخته شد و خوشبختانه باز هم من در آن فیلم در سکانسی به یادماندنی و ماندگار حضور یافتم. «گوزن ها» از آن دست فیلم هایی است که هیچ گاه فراموش نمی کنم، با فیلم نامه و کارگردانی قوی که طبعا نتیجه مطلوبی هم داشت.»
فیلم ها
او در آثار کارگردانان برجستهای از جمله مسعود کیمیایی، سیروس الوند، علیرضا داوودنژاد و مهران مدیری به ایفای نقش پرداخت.
فیلمهای سینمایی«خائنکشی»، «آنجا همان ساعت»، «قاتل اهلی»، «حکم»، «سربازهای جمعه»، «دختر شیرینیفروش»، «دستهای آلوده»، «قرمز»، «دندان مار»، «سرب» و سریالهای «کارگاه علوی»، «پاورچین»، «نقطهچین»، «شبهای برره»، «مرد هزار چهره»، «خستهدلان» و «ستایش» از آثار شاخص پیردوست است.









نظر شما برای ما ارزشمند است.
لطفاً دیدگاه خود را محترمانه و مرتبط با موضوع بنویسید.