بیوگرافی مجتبی شکوری روانشناس و پژوهشگر معروف + همسرش، فعالیت ها و عکس
بیوگرافی مجتبی شکوری روانشناس و پژوهشگر معروف + همسرش، فعالیت ها و عکس
مجتبی شکوری روانشناس مشهور برنامه کتاب بازمتولد ۲۱ اردیبهشت ۱۳۶۶ در تهران است. حجت الاسلام والمسلیمن ابوالفضل شکوری روحانی و سیاستمدار اصلاح طلب پدر مجتبی شکوری است.
پدر مجتبی شکوری کیست؟
حجت الاسلام والمسلیمن ابوالفضل شکوری روحانی و سیاستمدار اصلاح طلب پدر مجتبی شکوری است.
مجتبی شکوری در حال حاضر به عنوان معلم و سخنران در سازمانها فعالیت دارد. او که با حضور در برنامه کتاب باز سروش صحت به شهرت رسیده بود به تازگی اعتراف کرده که در برنامه کتاب باز به مردم دروغ گفته است. در ادامه بیوگرافی مجتبی شکوری را در حرف تازه مشاهده کنید.
چکیده بیوگرافی مجتبی شکوری
نام:مجتبی
نام خانوادگی:شکوری
تاریخ تولد:۲۱ اردیبهشت ۱۳۶۶
محل تولد:تهران
پیشه:معلم و کارشناس
وضعیت تاهل:متاهل
زندگی شخصی مجتبی شکوری و عکس همسرش
مجتبی شکوری متولد ۱۳۶۶ در تهران است و فارغالتحصیل مهندسی مکانیک و دکتری علوم سیاسی از دانشگاه تهران میباشد. او معلم، سخنران و مشاور مهارت های زندگی است و بعد از حضور در برنامه کتاب باز در بین مردم مشهور شد.
مجتبی شکوری که به واسطه خوب حرف زدن با برنامه کتاب باز معروف شد و کسب و کار قابل توجهی برای خودش راه انداخته، پیش از این خود را جزو رتبههای برتر کنکور با رتبه ۴۸ معرفی میکرد اما حالا او با انتشار ویدیویی اعتراف کرده که سهمیهای بوده و بابت دروغی که به مردم گفته عذرخواهی کرده است
اوج شهرت با کتاب باز
مجتبی شکوری پس از شرکت در برنامه کتاب باز به عنوان مهمان مشهور شد و مجموعه گفتگوها و بحثهای وی با سروش صحت مورد توجه مخاطبان قرار گرفت. او پس از مشهور شدن به عنوان کارشناس ثابت برنامه کتاب باز انتخاب شد و در این برنامه بحثهای گوناگونی دربارهی مفاهیم زندگی با سروش صحت انجام داد.
مجتبی شکوری روانشناس مشهور، ماجرای ازدواج، بیماری و دروغش به مردم ایران!
او یک معلم و مشاو است و اهل تهران میباشد. او سالها مشغول تدریس بوده و در حال حاضر علاوه بر معلمی در مدرسه، به عنوان سخنران انگیزشی در مراسم ها و سازمان ها فعالیت دارد. شکوری هم اکنون مشاور بود و مدرس کتاب مهارت های زندگی نیر می باشد.
ازدوج و همسر
مجتبی شکوری کتاب باز متاهل بوده و در سال ۹۱ با خانم نیلوفر ابراهیمی همکلاسی خود ازدواج کرده است.
سوابق
شروع فعالیت شغلی آقلی شکوری به دوران دبیرستان بر می گردد. او از سن ۱۸ سالگی به عنوان معلم فیزیک مشغول کار است. او پیش از حضور در برنامه کتاب باز با اجرای سروش صحت یک کتاب باز واقعی بوده و روزی ۸ ساعت مطالعه می کرد.
دروغ مجتبی شکوری به مردم
بخش هایی از صحبت های مجتبی شکوری در برنامه کتاب باز دروغ درآمد. او در تیر ماه ۱۴۰۳ اعتراف کرد که من با سهمیه رتبه ۴۸ کنکور رشته مهندسی مکانیک را کسب کردم.
مجتبی شکوری در ویدیویی درباره دروغ به مردم در برنامه کتاب باز چنین گفت:
من یک دروغ گفتم در قسمت اول برنامه کتاب باز و این دروغ مانند یک تاریکی در درون من رشد کرد و همیشه انگار درون من را میجوید،جایی که در مورد رتبه صحبت کردم در واقع اینه که من با سهمیه به رتبه ۴۸ رسیدم،عقل و انصاف و خردم امروز بهم میگه که این نامنصفانه و ناعادلانه است،اینکه پنهانش کنی زشتتره، اون رو جز دستاورد خودت قرار بدی در واقع دروغ و گناه عمومی که خیلی زشته، با همه وجودم عذر میخوام.
او اولین بار که در برنامهی کتابباز به عنوان مهمان آمد، چنان از حرفهایش استقبال شد که دستاندرکاران برنامهی کتابباز تصمیم گرفتند او را بار دیگری هم به این برنامه دعوت کنند. او در ابن برنامه گفته: بر خلاف خواسته پدر و مادرش اصلا به درس و مدرسه اهمیتی نمی داد و بسیار بازیگوش بود تا جایی که از مدرسه اخراج شد. خودش در این باره می گوید لحظه ای که دیدم پدرم به خاطر شیطنت های من گریه می کند تصمیم تاریخی زندگی ام را گرفتم و به خودم گفتم من باید پدر و مادرم را خوشحال کنم.
مجتبیشکوری درباره حضور در کتاب باز می گوید: سال ۱۳۹۷ زمانی که در باغ کتاب تهران مسئول آموزش بودم، آقای محمدرضا رضاییان تهیه کننده و مجری طرح برنامه «کتاب باز» را می شناختم، ایشان یکبار آمدند باغ که قرار بود ۱۰ دقیقه حرف بزنیم اما ۲ ساعت درباره زندگی، دنیا و کتاب حرف زدیم که قرار شد برای یک برنامه به کتاب باز بروم. از آن جا من وارد برنامه کتاب باز شدم.
شکوری دارای دکترای علوم سیاسی یوده و معلم است. او می گوید: رشته مکانیک را انتخاب کردم، زیرا در مدرسه استعدادهایمان شناخته نمی شود. به رشته مکانیک علاقه نداشتم، ۶ سال طول کشید تا با معدل ۱۲/۶ فارغ التحصیل بشوم.
شغل مجتبی شکوری چیست
آقای شکوری معلم، سخنران و مشاور مهارت های زندگی است.
پیج اینستاگرام
مجتبی شكوری
(@mojtaba_shakoori)
بیماری مجتبی شکوری
مجتبیشکوری در کودکی دچار لکنت زبان بوده، او در سن ۴ سالگی زمان کاهو دادن به یک گوسفند، لیز خورد و از شدت ترس شوک شد و در نهایت دچار اختلال لکنت و گفتار گردید، اما بعد از سال ها درمان شد
اخراج مجتبی شکوری از مدرسه
بنا بر گفته خودش در کودکی بیش فعال بوده و تمرکز کافی نداشته، او انرژی بالایی داشته و بر خلاف خواسته والدین اصلا به درس و مدرسه اهمیتی نمی داد و بسیار بازیگوش بود و پس از شیطنت های زیاد از آتش زدن بُرد مدرسه تا ریختن داروی خواب آور در چایی معلمان و…از مدرسه اخراج شد.
رتبه مجتبی شکوری در کنکور
تا سوم دبیرستان شاگرد درس خوانی نبوده و معدلش همیشه پایین بود. او پس از دیدن اشک های پدرش به خاطر بی انظباطی، شیطنت ها و معدل پایین تصمیم می گیرد که پدر و مادرش را خوشحال کند. او بعضی روزها تا ۱۷ ساعت درس خواند و نتیجه تلاش هایش قبولی در دانشگاه شریف با رتبه ۴۸ و در رشته مهندسی مکانیک بود.
منبع درآمد
مجتبی شکوری سال ۱۳۸۴ وقه عنوان معلم درس فیزیک را در مدارس تدریس می کرد، سپس مدتی کار مشاوره انجام داد و حالا کتاب مهارت های زندگی را تدریس می کند. سخنرانی های دکتر مجتبی شکوری بسیار جالب توجه است و شما می توانید با یک سرچ سخنرانی های ایشان را بشنوید.
قبولی مجتبی در دانشگاه شریف
آنچه او در برنامههای تلویزیونی درباره خود بیان کرده است، این بوده که آن روز که مجتبی شکوری با معدل ۱۵ و انضباط ۱۲ از مدرسه اخراج شد، با دیدن اشکهای پدرش تصمیم گرفت جو خانواده را با یک خبر خوش تغییر دهد. از آن پس، او روزانه دو ساعت درس خواندن را شروع کرد و به مرور این مدت به ۱۷ ساعت و ۱۰ دقیقه در روز افزایش یافت. وی اعلام کرد که توانسته است با رتبه ۴۸ کنکور وارد دانشگاه شریف شود. اگرچه بعداً رتبه وی مورد تردید قرار گرفت و مجتبی شکوری با انتشار ویدئویی اعلام کرد که با سهمیه وارد دانشگاه شریف شده است.
وی در رشته مهندسی مکانیک وارد دانشگاه صنعتی شریف شد، اما به گفته خودش، در این رشته مانند “آلیس در سرزمین عجایب” بود. در عوض، مجتبی عاشق فلسفه بود. به همین دلیل، او شش سال طول کشید تا با معدل ۱۲ فارغالتحصیل شود.
شکوری در خصوص انتخاب رشته مکانیک میگوید: «رشته مکانیک را انتخاب کردم! برای اینکه در مدرسه استعدادهایمان شناخته نمیشود. اگر یه جرقههایی از هوش نشون میدیم ساختاری هول آن تشکیل میشود که باید ریاضی بخونی که منم تو این جریان وارد رشته مکانیک شدم».
تغییر رشته مجتبی شکوری
شکوری در باره تغییر رشته اش گفت: من در رشته مکانیک مانند آلیس بودم در سرزمین عجایب، یعنی من آمده بودم اما با چرخ دنده ها نمی چرخیدم و به تنش برشی در جان تیرهای باردار هیچ علاقه ای نداشتم ولی به شدت عاشق فلسفه بودم، برای این که به رشته مکانیک علاقه نداشتم، ۶ سال طول کشید تا با معدل ۱۲/۶ فارغ التحصیل بشوم
نظرات