ساعتچی

۶ انشا در مورد اسرائیل و جنایات رژیم صهیونیستی مناسب برای تمامی پایه ها

0

۶ انشا درمورد اسرائیل و جنایات رژیم صهیونیستی مناسب برای تمامی پایه ها

اگر به دنبال انشا در مورد اسرائیل و جنایات رژیم صهیونیستی هستید، این مطلب را از دست ندهید و تا انتها با ما همراه باشید.

انشا در مورد اسرائیل

انشا در مورد اسرائیل

در این مقاله از مجله حرف تازه چند نمونه انشا درمورد اسرائیل برای شما عزیزان آورده ایم. امیدواریم بهره کافی را ببرید:

بر همگان واضح و مبرهن است که اسرائیل و جنایات رژیم صهیونیستی هیچوقت از یاد مردم دنیا نخواهد رفت و تا نابودی این رژیم کودک کش مبارزه ادامه دارد.

اسرائیل نامی است که رژیم صهیونیستی پس از اشغال اراضی کشور فلسطین گذاشت. اورشلیم یا بیت المقدس در حالی پایتخت اسرائیل است که سازمان ملل قسمت شرقی شهر را اشغالی میداند و آن را به عنوان پایتخت نمیپذیرد و در مجامع بین المللی پایتخت اسراییل شهر تل آویو معرفی شده است. بنیامین نتانیاهو آخرین نخست وزیر اسرائیل است.

اگرچه اکنون اسرائیل یکی از اعضای سازمان ملل است، اما توسط برخی از کشور‌ها مثل ایران به رسمیت شناخته نشده است.

در مناطق اشغالی فلسطین، یهودیانی زندگی می‌کنند که در طول دهه‌های اخیر از اقصی نقاط جهان به این منطقه کوچ کردند و در آنجا سکنی گزیدند.

اسرائیل یا رژیم صهیونیستی اسرائیل بر اساس ایده صهیونیسم در ۱۳۲۷شمسی با اشغال سرزمین‌های فلسطین اعلام موجودیت کرد. مسلمانان اسرائیل را رژیمی جعلی و دشمن اصلی اسلام می‌دانند. عده‌ای از مراجع تقلید همچون سید محمدهادی میلانی، امام خمینی هرگونه معامله و رابطه با اسرائیل را حرام دانسته‌اند.

پس از اعلام تأسیس دولت اسرائیل و جنگ اسرائیل با اعراب در ۱۹۴۸م، ۷۸٪ از سرزمین فلسطین به اشغال اسرائیل درآمد. تأسیس اسرائیل و اشغال فلسطین پیامدهایی همچون کشته و آواره شدن بسیاری از مردم فلسطین، شکل‌گیری محور مقاومت و قیام‌های مردمی در فلسطین و مناطق پیرامون آن و اعتراضات جهانی را در پی داشت.

صهیونیست‌ها برای تأسیس اسرائیل در فلسطین، توجیهات و دلایلی را ذکر کرده‌اند؛ از جمله اینکه یهود قوم برگزیده و فلسطین، سرزمین وعده داده شده به یهودیان است. ازاین‌رو، بیرون کردن اعراب فلسطینی، حق یهودیان و صهیونیست‌هاست. هُولُوکاسْت و شعار «سرزمین بدون مردم برای مردمِ بدون سرزمین» از دیگر توجیهات آنها به شمار می‌رود.

6 انشا در مورد اسرائیل و جنایات رژیم صهیونیستی مناسب برای تمامی پایه ها

انشا کودکانه در مورد اسرائیل و رژیم صهیونیستی

اسرائیل بارها در فلسطین و کشورهای مسلمان همسایه، جنگ و کشتار و ترور راه انداخته که منجر به کشته‌شدن تعداد زیادی از غیرنظامیان و ویرانی‌های بسیار شده است.

امام خمینی، اسرائیل را دشمن اصلی اسلام، قرآن و پیامبر(ص) معرفی کرده که در چَپاوُل کشورهای اسلامی از هیچ جنایتی دریغ نمی‌کند.

رابطه کشورهای مسلمان با اسرائیل همراه با فراز و نشیب بوده و حمایت‌ها و مخالفت‌های گوناگونی در پی داشته است. بسیاری از کشورهای اسلامی همچون اندونزی، پاکستان،‌ سوریه، عراق، افغانستان، الجزایر،‌ بنگلادش، کویت، لبنان، لیبی، مالزی، عمان، قطر، سومالی، عربستان، تونس، یمن و ایران (پس از انقلاب)، رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی‌شناسند.

روز اعلام موجودیت اسرائیل در میان فلسطینیان به روز نَکْبت یا فاجعه معروف است و آنان هر سال این روز را محکوم کرده و تظاهرات برپا می‌کنند. اسرائیل به جهت اشغال قدس و فلسطین، به رژیم اشغالگر قدس یا رژیم غاصب اسرائیل شناخته می‌شود.

6 انشا در مورد اسرائیل و جنایات رژیم صهیونیستی مناسب برای تمامی پایه ها

انشا درباره جنایات اسرائیل به زبان ساده

انشا در مورد اسرائیل : موجودیت اسرائیل و اشغال فلسطین پیامدهایی مانند کشته و آواره شدن مردم فلسطین را در داشت. شکل‌گیری محور مقاومت و قیام‌های مردمی پس از اشغال فلسطین و مناطق پیرامون آن، جنبش‌ها و سازمان‌های مختلفی همچون جنبش فتح در سال ۱۹۵۹م، سازمان آزادی‌بخش فلسطین (ساف) در ۱۹۶۴م، جنبش جهاد اسلامی در ۱۹۷۹م، و جنبش حماس در سال ۱۹۸۷م و حزب‌الله لبنان در سال ۱۹۸۲م در لبنان به منظور مقابله با اسرائیل تشکیل شد.
مردم فلسطین در طول اشغال سرزمینشان، بارها علیه اسرائیل، قیام کردند. سه انتفاضه نیز در فلسطین به وجود آمد: انتفاضه نخست (انتفاضه سنگ) در سال ۱۹۸۷م، انتفاضه دوم (انتفاضة‌ الاَقْصی) در سپتامبر ۲۰۰۰م و انتفاضه سوم (انتفاضه قدس) در اول اکتبر ۲۰۱۵م.

هدف اسرائیل، نه تشکیل یک دولت کوچک در سرزمین فلسطین؛ بلکه تشکیل اسرائیل بزرگ بیان شده و بسیاری از کشورهای مسلمان به دلیل اینکه طرح اسرائیل بزرگ را استعمار سرزمین‌های خود می‌دانند، با آن مخالفت کرده و آن را محکوم کرده‌اند.

از نظر اسرائیلی‌ها زمین‌هایی که در دست غیریهودیان است، زمین‌های «آزاد نشده» به شمار می‌روند و گرفتن آنها از مالکان اصلی و سپردن به دست یهودی‌ها به معنای نجات دادن آن زمین‌هاست… به همین دلیل، صهیونیست‌ها سعی دارند تا همه زمین‌های فلسطین از دست غیریهودیان گرفته شود و به اصطلاح آزاد شود.

اسرائیل بارها به مردم فلسطین و لبنان و کشورهای مسلمان منطقه حمله کرده و جنگ‌هایی به راه انداخته است که منجر به کشته‌شدن تعداد زیادی از غیرنظامیان شده و ویرانی‌های بسیاری را نیز در پی داشته است.

جنایات اسرائیل علیه مردم فلسطین و کشتار غیرنظامیان و کودکان به دست رژیم صهیونیستی را نسل‌کشی خوانده‌اند. از جمله این نسل‌کشی‌ها، براساس گزارش خبرگزاری الجزیره، حملات اسرائیل به نوار غزه در مهر ۱۴۰۲ش/اکتبر ۲۰۲۳م است که تمام مؤلفه‌های یک نسل‌کشی را دارد. اسرائیل در این حملات، مناطق غیرنظامی مانند بیمارستان‌ها، مدارس و ساختمان‌های مسکونی را بمباران کرد و کودکان و زنان و غیرنظامیان فراوانی را کشت. برخی از کشتارها و قتل‌عام‌های اسرائیل به ترتیب زمانی عبارتند از: قتل‌عام دیر یاسین، کشتار بیت دراس، کشتار طنطوره، کشتار قانا، کشتار خان یونس، کشتار صبرا و شتیلا و کشتار بیمارستان المعمدانی

تحقیق درباره پیدایش اسرائیل

اسرائیل در حال حاضر نیز درگیر نزاع با فلسطینیان در سرزمینهایشان است. سرزمین‌هایی که از بعد از جنگ ۶ روزه ۱۹۶۷ به اشغال اسرائیل درآمدهاست و به رغم امضا قرارداد اسلو در ۱۳ سپتامبر ۱۹۹۳، مورد اختلاف می باشد.

منطقه ای که اینک بین کشورهای سوریه، اسرائیل غاصب، و پادشاهی اردن تقسیم شده است تا پیش از جنگ جهانی اول بخشی از امپراطوری بزرگ عثمانی بود،که سوریه نامیده می شد. اگر بخواهیم به چگونگی تشکیل رژیم اسرائیل بپردازیم، باید کمی به عقب برگشته و مروری به وقایع گذشته داشته باشیم. پس از آنکه تلاشهای یهودیانی همچون جوزف نونفردافوسکا در جزیره کوراکائو در سال ۱۶۲۱ و سورنیام در سال ۱۶۵۴ و فعالیت دیوید نانسی درگویان فرانسه به سال ۱۶۵۹ برای تشکیل یک مهاجر نشین یهودی با شکست مواجه شد، در اوایل قرن نوزدهم میلادی دو سازمان، جهت مطالعه و بررسی فلسطین درکشور انگلیس تشکیل گردید.یکی از این دو سازمان ‹‹انجمن کتاب مقدس›› بودکه درسال ۱۸۰۲ تاسیس گردید و هدف خود را انتشار متون مقدس یهود در داخل وخارج کشور انگلیس اعلام نمود. سازمان دیگر‹‹کانون فلسطین›› نام داشت که در سال ۱۸۰۵ با هدف گسترش آگاهی نسبت به وضعیت جغرافیایی، تاریخ طبیعی و آثار باستانی فلسطین با بهره گیری از نوشته ها و مطالب کتاب مقدس تاسیس گردید. شعارکانون فلسطین این بود که هیچ کشور و سرزمین دیگری به اندازه فلسطین برای ما دارای اهمیت نیست و هیچ کشور و سرزمینی به اندازه فلسطین به توضیح و تشریح عاجل نیاز ندارد.

ظهور صهیونیسم در واقع حاصل تلاش بورژوازی یهود برای در اختیار گرفتن یهودیان جهان و همبستگی با قدرتهای بزرگ بود. اگرچه تئودورهرتزل، رهبر نهضت صهیونیسم با نوشتن کتاب‹‹ دولت یهود›› مساله بازگشت یهودیان به ارض موعود و ایجاد کشور اسرائیل را به طور رسمی مطرح می کرد، ولی او بیشتر خواهان استعمار یک سرزمین بود

در سال ۱۸۶۵ انجمن دیگری با نام ‹‹ صندوق پژوهش فلسطین›› با هدف کمک به پژوهش های علمی سازمان یافته در زمینه های مختلف مربوط به سرزمین مقدس (فلسطین) شکل گرفت و از همان ابتدا جمعی از مسیحیان و یهودیان به حمایت از این صندوق پرداختند.

اولین و برجسته ترین صهیونیستهای این دوره ولتوپینکسر و تئودور هرتزل هستند که علاوه بر این معروف‌ترین موعظه گران یهودی ایجاد دولت اسرائیل در فلسطین نیز به شمار می‌روند. پینکسر نویسنده ای بود که‹‹ نهضت عشاق صهیون›› را پایه گذاری کرد. این نهضت از مهاجرت به فلسطین حمایت کرده و رنجهای یهودیان در روسیه تزاری را افشاء می کرد. این نهضت به تدریج در روسیه، لهستان، رومانی و انگلستان فعالیت خویش را آغاز و در فلسطین نیز ارگانهایی برای خرید زمین به وجود آورد.

در سال ۱۹۰۹ ‹‹ جامعه نگهبان›› که به آن در زبان عبری ‹‹ هاشومر››گفته می شد به وسیله مهاجران روسی و با هدف تامین امنیت مستعمره های صهیونیستی در منطقه جلیله و جودیه( درکرانه باختری فعلی) ایجاد گردید. این گروه توانست متخصصین و ابزار مدرن کشت برای توسعه زراعت در زمینهای خریداری شده را از اروپا وارد کند.

انشاء ادبی درباره اسراییل باری کلاس پنجم و ششم

انشا درباره اسرائیل : یهودیان ساکن در فلسطین، بر سرزمینهایی که سازمان ملل به آنها اختصاص داده بود مسلط شده شورایی حکومتی مرکب از ۳۸ عضو و یک کابینه ۱۳ نفره ایجاد کردند که دیوید بن گوریون همزمان مقام نخست وزیری و وزارت دفاع آن را برعهده‌گرفت. حکومت موقت در ۱۴ مه ۱۹۴۸ استقلال و تاسیس اسرائیل را اعلام کرد. بن گوریون در نطق خود بر ارتباط تاریخی قوم یهود با فلسطین در دوران باستان اشاره کرد و تاسیس اسرائیل بر اساس قطعنامه تقسیم ۲۹ نوامبر ۱۹۴۷در مجمع عمومی سازمان ملل را تحقق وعده الهی برای بازگشت یهودیان به ارض موعود توصیف نمود. وی دروازه های اسرائیل را بر روی مهاجران جدید همه جهان باز اعلام کرد و خواهان صلح با همسایگان عرب شد!

بن گوریون بعد از تشکیل دولت اسرائیل تمامی ارگانهای نظامی را به صورت سازمان و تشکیلات نظامی در آورد و با دستور وی، این ارتش به صورت سازمانی مدون زیر نظر دولت و جدای از تصمیم گیریهای سیاسی آغاز به کار کرد. با علنی شدن ایجاد دولت اسرائیل، اعراب به یک باره علیه یهودیان شوریدند و نیروهای نظامی و چریکی با هدف درهم کوبیدن اسرائیل از سراسر جهان عرب به سوی فلسطین سرازیر شدند. بدین ترتیب اولین جنگ اعراب و اسرائیل با پیروزیهای اولیه اعراب آغاز گردید. اما سرانجام با حمایت ایالات متحده از اسرائیل و نیز با فشار دول قدرتمند دیگر و بوسیله شورای امنیت سازمان ملل متحد، طرفین متخاصم در تاریخ دوم ژوئیه ۱۹۴۸ به آتش بس رضایت دادند. در دوره فترتی که با آتش بس آغاز گردید، دولت اسرائیل توانست مقادیر متنابهی سلاح و مهمات خریداری نماید. در مقابل اعراب منطقه به خاطر فشار و نفوذ یهودیان بر آمریکا و انگلیس، نتوانستند مجهز به سلاح هایی بیشتر و یا مدرن‌تر‌گردند. در هشتم ژوئن ۱۹۴۸ با شکستن آتش بس اول، جنگ دوباره آغاز گردید. با شروع نبرد کشورهای کوچک عربی نه تنها شکست را متحمل شدند بلکه اراضی وسیعی نیز به تصرف نیروهای اسرائیلی درآمد. بدین ترتیب دولت اسرائیل عملا تاسیس شد و توانست در جنگی زود هنگام اعراب را شکست داده موقعیت خود را مستحکم نماید.

ارتش رژیم صهیونیستی

ارتش رژیم اسرائیل دارای هفت فرماندهی است که سه فرماندهی آن در مناطق شمال، جنوب و میانه عملیاتی و چهار فرماندهی دیگر غیر عملیاتی می باشد. فرماندهی شمال مسئولیت منطقه الجلیل، مرزهای لبنان، سوریه و اردن را بر عهده دارد. فرماندهی منطقه میانی نیز بر بخش مرکزی این کشور وکرانه باختری، اشراف دارد درحالیکه فرماندهی منطقه جنوب مسئولیت عملیاتی و اداری نیروهای مستقر در مناطق جنوب اسرائیل را بر عهده دارد. هر فرماندهی با گروه ستادی همکاری داشته و برای تربیت کادر نظامی، دانشکده امنیت ملی و دانشکده رسته های مشترک ( فرماندهی و ستاد) به آموزش نیروهای نظامی و غیر نظامی می پردازد.

نظرات