بیوگرافی و عکس های ایرج نوذری بازیگر

0

بیوگرافی و عکس های ایرج نوذری بازیگر

بیوگرافی ایرج نوذری

ایرج نوذری (متولد ۷ اسفند ۱۳۴۲) هنرپیشه و قهرمان کونگ فو ایرانی، فرزند منوچهر نوذری می‌باشد. وی دارای مدرک کارشناسی ارشد رشته زبان‌شناسی است. او به زبان‌های سانسکریت، هندی، اردو، اسپانیایی، فرانسوی و انگلیسی مسلط است و هم اکنون ریاست امور بین‌الملل کونگ فوی ایران را برعهده دارد.او اصالتا اهل استان قزوین است.

اولین حضور نوذری برمی گردد به سال ۱۳۷۰ که در دو فیلم “اوینار”(شهرام اسدی) و “آخرین تلاش”(سیامک اعتمادی) ایفای نقش کرد. او ظاهرا بعد از این دو فیلم به خارج از کشور سفر کرد و حضور دوباره اش در سینما با ۱۲ سال تاخیر همراه شد.او پس از بازگشت شهرت اش را ابتدا در تلویزیون به دست آورد و از این جا بود که به سینما بازگشت.

ایرج نوذری

علایق و دوستان ایرج نوذری

دارای حافظه قوی است رفیق فابریکش پژمان بازغی است نقره،انگشتر،سفر و کارتونهای والت دیسنی را خیلی دوست دارد بسیار خوش شانس است پرسپولیسی است بیلیارد باز حرفه ای اس.

وی در اواخر مهر ماه سال ۱۳۹۴ در یک مسابقه اسب‌دوانی دچار سانحه شد.

ایرج نوذری

خانواده ایرج نوذری

خواهرش نازنین استاد دانشگاه است دو سال در اسپانیا زندگی کرده است یک سال در مدرسه فرانسویها درس خوانده است.

ایرج نوذری

همسر ایرج نوذری

سال۱۳۷۰ ازدواج کرده است همسرش اسپانیائی است و دو دختر به نامهای دلربا و دلناز دارد .

فیلم شناسی ایرج نوذری

سینمایی

اوینار (۱۳۷۰)
آخرین تلاش (۱۳۷۰)
ملاقات با طوطی (۱۳۸۲)
فریاد در شب (۱۳۸۲)
باج‌خور (۱۳۸۲)
کافه ستاره (۱۳۸۳)
رازها (۱۳۸۳)
این ترانه عاشقانه نیست (۱۳۸۴)
آکواریوم (۱۳۸۴)
عاشق (۱۳۸۵)
ملودی (۱۳۸۶)
دوستی از جنس آتش (۱۳۸۸)
آخرین سرقت (۱۳۸۹)
لاله (۱۳۹۲)

ایرج نوذری

تلویزیونی

سرنخ (۱۳۷۵ کیومرث پوراحمد)
پدر خاک (۱۳۸۰–۱۳۷۹ نادر کجوری)
مسافری از هند (۱۳۸۱ قاسم جعفری)
نقش بر آب (۱۳۸۱–۱۳۸۲ عبدالله باکیده)
کلانتر (۱۳۸۲ محسن شاه‌محمدی)
کلانتر ۲ (۱۳۸۴ محسن شاه‌محمدی)
ریحانه (۱۳۸۴ سیروس مقدم)
گلریزان (۱۳۸۵ مسعود رشیدی)
اغما (۱۳۸۶ سیروس مقدم)
کلانتر ۳ (۱۳۸۸ محسن شاه‌محمدی)
ملکوت (۱۳۸۹ محمدرضا آهنج)
جدی نگیرید
شاید برای شما هم اتفاق بیفتد
سریال سارق روح (۱۳۹۶ احمد معظمی)

برنامه تلویزیونی

از کی بپرسم (۱۳۸۸)

ایرج نوذری

مصاحبه با ایرج نوذری

ایرج نوذری بازیگر سینما و تلویزیون در گفتگویی؛ در خصوص علت کم‌کاری خود در حیطه بازیگری گفت: اول که مدتی درگیر کسالت جسمی بودم؛ اما در اصل به خاطر پایین بودن کیفیت آثار حضورم کمرنگ شد و ترجیح دادم مردم را فریب ندهم و زمانی برگردم که کیفیت تولیدات بالا برود.

وی افزود: به هیچ عنوان در باندبازی‌ها و کلاهبرداری‌هایی که در قالب هنر انجام می‌شود، دخالت نمی‌کنم و تمایل حضور در بین این افراد و کارهای این چنینی را ندارم و ترجیح می‌دهم فعلا از وادی بازیگری کناره‌گیری کنم.

وی با بیان این مطلب که سینما را دنبال نمی‌کند، اظهار داشت: فکر نمی‌کنم در حال حاضر سینمایی در کار باشد. همه چیز تکراری و خیلی به هم ریخته است و به نظرم سینما به نوعی فلج شده و تعداد انگشت‌شماری آن هم در حد یک یا دو فیلم خوب ساخته می‌شود.

وی ادامه داد: گستره‌ سینمای ما این نیست که می‌بینیم. ما در همه جای جهان جز ایران که در حال پسرفت است، شاهد پیشرفت و ترقی تولیدات سینمایی هستیم. قرار نیست در صنعت سینمایی، مانند ایران سالی یک یا دو فیلم مطرح و قابل توجه و تماشا تولید شود؟! من به شخصه به این جهت غصه و تاسف می‌خورم.

نوذری عنوان کرد: افرادی وارد سینما شده‌اند که من به آن‌ها ایراد نمی‌گیرم. من از سازمان کار خودمان خرده می‌گیرم که چرا اجازه ورود به این چنین افراد را به وادی سینما می‌دهند. افرادی که این کاره‌ نیستند و بی‌جهت وارد سینما شدند و جای کسانی که از این راه نان می‌خورند و کار اصلی آنهاست را تنگ کرده‌اند. شاید افرادی مانند من که غیر از حرفه بازیگری کارهای دیگری داشته و بلد باشند، کم باشد. پس باید فکری اساسی و کلی کرد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: جز تاسف نسبت به سینمای این روزها چیزی برای ما باقی نمانده؛ اما باز هم امید به درست شدن آن داریم.

عکس های ایرج نوذری

ایرج نوذری

ایرج نوذری

ایرج نوذری

ایرج نوذری

ایرج نوذری

ایرج نوذری

ایرج نوذری

ایرج نوذری

ایرج نوذری

نظرات