کاکتوس

بیوگرافی سارا علیپور خواننده کیست و همسرش + سوابق و عکس

0

بیوگرافی سارا علیپور خواننده کیست و همسرش + سوابق و عکس

سارا علیپور متولد ۲۴ دی ۱۳۶۸ در تهران ، آهنگساز ، خواننده ، نوازنده و مدرس سنتور ، سلفژ ، آواز ، گیتارپاپ است. فارغ التحصیل هنرستان موسیقی است و حالا چهره شناخته شده ای در موسیقی و آواز است.

بیوگرافی سارا علیپور خواننده کیست و همسرش + سوابق و عکس

چکیده زندگینامه

  • سارا علیپور (Sara Alipour)
  • متولد : ۲۴ دی ۱۳۶۸ تهران
  • زمینه فعالیت : سینما و موسیقی
  • پیشه : بازیگر ، آهنگساز ، خواننده ، نوازنده و مدرس
  • مدرک تحصیلی : فارغ التحصیل هنرستان موسیقی
  • سالهای فعالیت : ۱۳۸۰ تاکنون
  • قد : ۱۵۸ سانتیمتر
  • والدین : سودابه علیپور

سارا علیپور

بیوگرافی سارا علیپور

سـارا عـلیپور بازیگر متولد ۲۴ دی ۱۳۶۸ در تهران است و در رشته موسیقی کرده است او علاوه بازیگری آهنگساز ، خواننده ، نوازنده و مدرس سنتور ، سلفژ ، آواز ، گیتارپاپ میباشد و مهمترین تجربه بازیگری او در سریال یوسف پیامبر نقش همسر یعقوب بود.

سنتور ساز محبوب و ساز تخصصی سـارا عـلیپور در هنرستان و دانشکده است.

سارا علیپور

سارا علیپور اهل کجاست

متولد تهران ست اما پدرش اهل آبادان و مادرش از خطه اهواز است.
در یک خانواده هنری در اهواز به دنیا آمده ، مادرش سودابه علیپور بازیگر سینما و تلویزیون است و یک خواهر به نام سما دارد.

سارا علیپور

سوابق هنری

در دوره هنرستان وارد سینما شدم با فیلم من ترانه پانزده سال دارم به کارگردانی آقای صدر عاملی بعد از اون چند فیلم و سریال کار کردم اما به خاطر جاذبه موسیقی و البته تعهد به مدیریت هنرستان و ارشاد ، از دنیای سینما فاصله گرفتم و موسیقی رو ادامه دادم.

سارا علیپور

وضعیت ازدواج و همسر سارا عـلیپور

از وضعیت ازدواج و همسر سارا عـلیپور اطلاعات دقیقی در دست نیست.

شاید دوباره بازی کنم

گرچه بازیگری علاقه ی اولم بود و از جای خوبی هم شروع کردم اما همون جا ناگزیر بودم بین تحصیل در هنرستان موسیقی و ادامه ی مسیر بازیگری یکی رو انتخاب کنم و امروز با تمام وجودم خوشحالم از اینکه موسیقی رو دنبال کردم و البته مطمئنم که علاقه بسیارم به سینما یک روز منجر به یک اتفاق جدی برام میشه.

سارا علیپور

سنتور ساز محبوبم

سنتور ساز محبوبم است . ساز تخصصی ام در هنرستان و دانشکده ، با اینکه خاص ترین لحظات رو با نواختن این ساز تجربه کردم اما هیچوقت به قدر دلخواه ازش بهره نبردم.

نظرات