بیوگرافی زنده یاد فریماه فرجامی و همسرش کیست + فرزندان تا ازدواج و درگذشت
بیوگرافی زنده یاد فریماه فرجامی و همسرش کیست + فرزندان تا ازدواج و درگذشت
فریماه فرجامی بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون ایرانی که هم اکنون ۷۱ سال سن دارد پس از دو بار سکته مغزی چشم از جهان فروبست و درگذشت. او متولد ۱۸ اردیبهشت ۱۳۳۱ در تهران بوده و بیش از ۵۰ سال در فیلم ها و سریال های زیادی بازی کرد و دارنده جایزه جشنواره فیلم فجر بود در ادامه زندگینامه و زندگی شخصی فریماه فرجامی بازیگر پیشکسوت ایران از زبان خودش که در ۷۱ سالگی درگذشت از بیماری تا ازدواج و طلاق فریماه فرجامی و همسر و فرزندانش
فریماه فرجامی بازیگر زیبای ایرانی در اوج محبوبیت در دل هزاران ایرانی که با فیلم های وی خاطره دارند به آرامش رسید و امروز دار فانی را وداع گفت و برای همیشه چهره در نقاب خاک کشید … روحش شاد و یادش همیشه گرامی باد.
زندگینامه و زندگی شخصی فریماه فرجامی از زبان خودش
خودش میگوید: «در خانواده ما کسی اهل هنر نبود. برادرهایم حتی مخالفت میکردند. اولینبار که بازیگری را تجربه کردم ۱۸سال داشتم. همان موقع حس کردم متعلق به سینما هستم. کیمیایی میگفت تا یک دو سه را بگوییم فریماه حرکت میکند.»
در این ۱۱ سال کسی سراغی از من نگرفت و زنگی نزد. اگر تماسی هم گرفتند توهین میکردند که تو فکر میکنی کی هستی و چرا فکر میکنی مطرحی و… اما من همه را میبخشم.»
طلوع زندگی فریماه فرجامی برابر با ۱۸ اردیبهشت سال ۱۳۳۱ در تهران و غروب زندگی او نیز در ۱۰ تیر ماه ۱۴۰۲ رقم خورد تا پرونده تلاش و زندگی شخصی و هنری این بازیگر پیشکسوت در سن ۷۱ سالگی بسته شود.
آنچه دیگران می خوانند: عکس و فیلم کامل مراسم تشییع جنازه و خاکسپاری فریماه فرجامی بازیگر
بیوگرافی فریماه فرجامی
فریماه فرجامی، بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۳۱ در تهران به دنیا آمده و فارغ التحصیل رشته هنرهای دراماتیک در سال ۱۳۵۶ در قبل از انقلاب لود. و مدرک لیسانس کارشناسی دراماتیک را در همان سال دریافت کرد.
شروع فعالیت هنری
از سال ۱۳۵۵ با گویندگی نمایشهای رادیویی و بازی در نمایش تلویزیونی «آدمک مومی» فعالیت هنری خود را آغاز کرد. در سال ۱۳۵۹ با فیلم «گفت هر سه نفرشان» به کارگردانی غلامعلی عرفان وارد عرصه سینما شد. سریال «بخش چهار جراحی» به کارگردانی مسعود فروتن اولین تجربه وی از حضور در یک سریال تلویزیونی بود که در سال ۱۳۶۷ روی آنتن رفت.
از ویراستاری تا گویندگی رادیو
در سال ۱۳۵۶ در مرکز مطالعات و هماهنگی فرهنگی شورای عالی فرهنگ و هنر و فصلنامه فرهنگ و زندگی به عنوان ویراستار، محقق و پژوهشگر مشغول به کار شد.
در سال ۱۳۵۵ با گویندگی نمایشهای رادیویی و بازی در نمایش تلویزیونی آدمک مومی فعالیت هنری خود را آغاز کرد.
همسر فریماه فرجامی کیست + فرزندان
فریماه فرجامی در اوج جوانی یک بار ازدواج کرده که بعد از مدتی این ازدواج به طلاق و جدایی انجامید. خانم فرماه فرجامی و همسرش صاحب فرزند نشدند. عکس های عروسی و همسر جوان فریماه فرجامی را در زیر ببینید:
همچنین ببینید: زمان دقیق مراسم تشییع و خاکسپاری فریماه فرجامی مشخص شد +جزئیات
شروع بازیگری
فریماه فرجامی در سال ۱۳۵۹ با فیلم گفت هر سه نفرشان به کارگردانی غلامعلی عرفان وارد عرصهٔ سینما شد.
او موفق به دریافت سیمرغ بلورین نقش اول زن برای فیلم پرده آخر از نهمین جشنوارهٔ فیلم فجر شد.
وی در آثاری چون نیم, کاغذ دیواری زرد, زهر عسل, آب و آتش, ساغر, جوانمرد و سریال تلویزیونی چون فرمان, کاغذ دیواری زرد, ولایت عشق, روشنتر از خاموشی, گل منگلی و .. حضور داشته است
همچنین گویندگی در کاست آفریقا (کاری از پرتو اشراق و ناصر آقایی) را اجرا کرده است
نقش های ماندگار فریماه فرجامی بازیگر زیباروی ایران
لاله در خط قرمز (مسعود کیمیایی)، سوسن مکاشی در تیغ و ابریشم (مسعود کیمیایی)، مونس در سرب (مسعود کیمیایی) که برایش جایزه دیپلم افتخار هفتمین جشنواره فیلم فجر را به ارمغان آورد، ماه منیر در مادر (علی حاتمی)، فروغ الزمان در پرده آخر (واروژ کریم مسیحی) که برایش برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن شد و آفاق در نرگس (رخشان بنی اعتماد) از نقش آفرینی های درخشان او بودند.
بیکاری یا کم کاری فریماه فرجامی
از لحاظ جسمی نسبت به گذشته بسیار بهتر شده ام و آمادگی پذیرش هر نقش و شخصیتی با هر سختی که باشد را دارم.
می خواهم دوباره با بازی های متفاوت به سینما برگردم.
در حال حاضر که مشغول بازی در پروژه خاصی نیستم و به کارهای شخصی ام می پردازم.
البته پیشنهاداتی داده شده اما هنوز مشغول به کاری نشده ام و فقط پیشنهادات را بررسی می کنم
در سالهای گذشته کم کار بوده ام اما جسته گریخته چندین کار را بازی کردم.
اتفاقاً دو سال پیش آخرین بازی خود را در فیلم “نیم” به کارگردانی “بهمن کامیار” انجام دادم و بعد از آن هم در تله فیلمی به نام “عروسکخانه” به کارگردانی افشین هاشمی به ایفای نقش پرداختم.
البته نقش ها آنقدر بزرگ نبود اما بیکار هم نبوده ام
علت کم کاری
تنها دلیل کم کاری من مشکل جسمی نبود.
اتفاقاً طی این سالها پیشنهادات زیادی به من شده اما هیچکدام از آنها مرا جذب نکرده اند.
من هر بازیگری نیستم که بخواهم در هر فیلمی بازی کنم.
فیلمنامه برای من بسیار مهم است و دوست دارم در کاری بازی کنم که در شان و شخصیت بازیگری با کارنامه من باشد.
اوقات فراغت
گاهی فیلم می بینم. به تئاتر می روم و در برخی مراسم دعوت می شوم اما بیشتر اوقات در خانه مشغول مطالعه و استراحت هستم و وقت خود را با کتاب خواندن می گذارنم.
فیلم مادر را دوست داشتم
در میان آثاری که در آنها به ایفای نقش پرداختم مادر را خیلی دوست دارم.
علی حاتمی مرد سالم و کاربلدی بود و بدون شک کار با حاتمی آرزوی هر بازیگری است. آرزویی که من به آن رسیدم.
سرب و نرگس نیز بهترین تجربه های بازیگری من است.
جوایز و افتخارات
آخرین باری لیلا حاتمی به ملاقاتم آمد اتفاق بسیار شیرینی بود
زیرا سیمرغ بلورینش برای بهترین بازیگر نقش اول زن در فیلم رگ خواب را به من هدیه داد
فیلم های سینمایی
گفت هرسه نفرشان ۱۳۵۹
خط قرمز ۱۳۶۰
تیغ و ابریشم ۱۳۶۴
اجارهنشینها ۱۳۶۵
بیپناه ۱۳۶۵
سرب ۱۳۶۷
مادر ۱۳۶۸
پرده آخر ۱۳۶۹
نرگس ۱۳۷۰
راز گل سرخ ۱۳۷۱
تماس شیطانی ۱۳۷۱
بانی چاو ۱۳۷۴
عشق گمشده ۱۳۷۵
جوانمرد ۱۳۷۵
ساغر ۱۳۷۶
آب و آتش ۱۳۷۹
زهر عسل ۱۳۸۱
کاغذ دیواری زرد ۱۳۸۲
نیم ۱۳۹۴
سریال های تلویزیونی
بخش چهار جراحی (۱۳۶۷)
پهلوانان نمیمیرند (۱۳۷۶)
خانه سبز (۱۳۷۷)
راه سوم (۱۳۷۷)
گل منگلی (۱۳۷۷)
روشنتر از خاموشی (۱۳۷۹)
ولایت عشق (۱۳۷۵–۱۳۷۸)
کاغذ دیواری زرد ۱۳۸۲
سریال فرمان
جوایز جشنواره
۱۳۶۹ – نهمین جشنواره فیلم فجر – بهترین بازیگر نقش اول زن برای پرده آخر
۱۳۶۷ – هفتمین جشنواره فیلم فجر – دیپلم افتخار برای سرب
۱۳۷۰ – دهمین جشنواره فیلم فجر
بیوگرافی و درگذشت فریماه فرجامی
فریماه فرجامی بازیگر سینما درگذشت. او که در سالهای اوج فعالیت خود، در شماری از بهترین آثار سینمای ایران درخشید و نام خود را در کنار این آثار ماندگار کرد، صحنه را ترک گفت. بیتردید نامِ بازیگر درخشانِ فیلمهایی همچون «پرده آخر»، «مادر «، «اجاره نشینها»، «تیغ و ابریشم «، «سرب»، «نرگس» و چندین فیلم سینمایی دیگر، هرگز از خاطر سینمادوستان فراموش نخواهد شد.
با وجود تمام نقاط درخشان کارنامه فریماه فرجامی، او هرگز به اندازه لیاقت و هنرش در سینما، سهم نبرد و شوربختانه بخش زیادی از دوران مفید و طلایی زندگی حرفهایاش را به دوری از سینما گذراند.
نام بلند فریماه فرجامی که بی شک از بهترین و درخشان ترین بازیگران عصر ماست همواره بر تارک هنر این سرزمین خواهد درخشید…. روحش آرام و نامش ماندگار.
در پی درگذشت تاسف برانگیز بانوی با وقار و هنرمند فریماه فرجامی، انجمن بازیگران سینمای ایران پیام تسلیتی به شرح زیر صادر نمود: بازگشت همه به سوی اوست
باوقار و هنرمند سینما و تئاتر کشورمان سرکار خانم فریما فرجامی پس از تحمل دوران سخت و طولانی بیماری چشم فرو بست و به آرامش جاودان پیوست.
شورای مرکزی انجمن صنفی بازیگران سینما، در کمال تاسف و تاثر در گذشت این بازیگر توانا و ارزشمند را از صمیم قلب به خانواده محترم ایشان و همکاران عزیز تسلیت عرض مینماید.
همچنین به اطلاع می رساند مراسم تشییع این هنرمند گرامی متعاقبا به اطلاع خواهد رسید.
عکس فریماه فرجامی و روزبه معینی
عکس جوانی فریماه فرجامی بازیگر پیشکسوت
در ادامه چند تصویر از این هنرمند با سابقه و پیشکسوت و قدیمی کشورمان را مشاهده کنید
عکس قدیمی فریماه فرجامی و بهنوش بختیاری
درگذشت فریماه فرجامی بازیگر سینما
فریماه فرجامی (۱۸ اردیبهشت ۱۳۳۱ – ۹ تیر ۱۴۰۲) بازیگر سینما و تلویزیون ایران بود.
فرجامی حدود دو ماه پایانی عمر دچار سکته مغزی شد و پس از بهبود نسبی درمان را تحت نظر پزشک در منزل ادامه داد اما دوباره براثر سکته راهی بیمارستان شد و چند روز در کما به سر برد و شب جمعه ۹ تیر ۱۴۰۲ در سن ۷۱ سالگی درگذشت.
بیماری
فریماه فرجامی یکی از ستارگان سینمای ایران در عصر طلایی دهه شصت بود. این دهه شصت، همه چیزش مهم بود. از فرهنگ و سینما، از جنگ تا ضد جنگ. روزگاری که لایک و فالو نبود و ملت بی خواب تا ۵ صبح در اینستاگرام و توییتر. فریماه فرجامی، یکی از ستارگان سینمای ایران دهه شصت، از چهره های خاطره انگیز سال های نه چندان دور سینما است.
بیوگرافی فریماه فرجامی بازیگر زیباروی سینما
فرجامی، انعطاف خوبی در اجرا داشت. توامان میتوانست صلابت و ریزنقشی را در اجرای خود منعکس کند. جایی که زن قدرتمند پرده آخر و سرب بود و آنجایی که در نقش ماهمنیر، در فیلم مادر به ایفای نقش پرداخت. این زن قدرتمند البته خالی از احساس نبود؛ نرگس، نمونه خوبی از یک زلال احساس است که وی در کشاکش نقشی سخت، آن را برای مخاطبش، ساده کرد و به یکی از شاهنقشهای سینمای ایران تبدیل کرد؛ آن هم سینمایی که شاهنقشهای زنانه چندانی ندارد.
پس از یک دوره بسیار درخشان، فرجامی برای بیش از یک دهه، در کارهای نهچندان شاخصی به ایفای نقش پرداخت. ثمره ۱۲ سال حضور بعدی فرجامی در سینمای ایران، بازی در ۹ فیلم سینمایی بود که ازجمله آنها میتوان به راز گل سرخ، بانی چاو، عشق گمشده، شاغر، آب و آتش و زهر عسل اشاره کرد.
البته که فرجامی در همین دوره، تجربه حضور در چند سریال را نیز از سر گذراند که پهلوانان نمیمیرند، راه سوم، ولایت عشق و روشنتر از خاموشی، ازجمله این کارها به حساب میآید.
یاد فریماه فرجامی گرامی