جدول قمر در عقرب آذر ۱۴۰۳ +روزهای قمر در عقرب آذر ماه ۱۴۰۳
جدول قمر در عقرب آذر ۱۴۰۳ +روزهای قمر در عقرب آذر ماه ۱۴۰۳
در این مطلب روزهای قمر در عقرب آذر ماه ۱۴۰۳ را بررسی خواهیم کرد، همچنین تقویم ایام سعد و نحس ماه آذر ۱۴۰۳ را خواهیم خواند. با ما همراه باشید.
روزهای قمر در عقرب آذر ۱۴۰۳ چه روزیست؟
قمردرعقرب حدود دو و نیم روز و ۶۰ ساعت طول می کشد که در زبر روزهای قمر در عقرب آذر ماه ۱۴۰۳ براساس صورت فلکی عقرب امده است:
ورود: ۱۰ آذر ماه ساعت ۲۱:۴۴
خروج: ۱۲ آذر ماه ساعت ۲۱:۳۵
روزهای قمر در عقرب آذر ماه ۱۴۰۳ براساس صورت برج عقرب:
ورود: ۸ آذر ماه ساعت ۰۲:۰۹
خروج: ۱۰ آذر ماه ساعت ۱۶:۴۰
به این معنی روز پنج شنبه ۸ آذر در ساعت ۴ قمر وارد عقرب خواهد شد و در روز شنبه ۱۰ آذر در ساعت ۱۴ قمر از عقرب خارج خواهد شد
قدما واقعه قمر در عقرب را شوم میدانسته اند و دلیل این نحوست نیز از نظر آن وجود ستاره سرخ قلب عقرب در صورت فلکی عقرب بوده است. وقتی که کره ماه در سیر خود، در مقابل صورت فلکی عقرب قرار میگیرد، واقعه قمر در عقرب رخ میدهد. البته این مسائل از منظر ساکنان کره زمینی محاسبه میشود.
پدیده قمردرعقرب با چشم غیر مسلح قابل رویت نیست (البته اگر با صور فلکی و بروج آشنا باشید، در زمان شب از طریق فاصله میان ماه و صورت عقرب میتوانید زمان قمر در عقرب را متوجه شوید) و مقصود از قمر در عقرب هم این است که در یک ماه قمری، کره ماه یک دور کامل به دور آن می گردد و طبعاً در هر ماه قمری یک بار از برج عقرب عبور میکند.
در این ایام خاص، با توجه به توصیههای دینی و نجومی، از انجام برخی کارها خودداری کنید و تصمیمات مهم را به زمان دیگری موکول نمایید. اما آیا میدانید که میتوانید با پیوستن به کانال ایتا مهدیه منتظران عاشق، از آخرین اخبار و اطلاعات مذهبی و فرهنگی بهرهمند شوید؟
قدما واقعه قمر در عقرب را شوم میدانسته اند و دلیل این نحوست نیز از نظر آن وجود ستاره سرخ قلب عقرب در صورت فلکی عقرب بوده است. وقتی که کره ماه در سیر خود، در مقابل صورت فلکی عقرب قرار میگیرد، واقعه قمر در عقرب رخ میدهد. البته این مسائل از منظر ساکنان کره زمینی محاسبه میشود.
با توجه به اعلام روزهای قمر در عقرب در سال ۱۴۰۳ در این مطلب روزهای قمر در عقرب آذر ماه ۱۴۰۳ و تقویم نجومی این ماه را از نظرتان خواهیم گذراند.
تقویم ایام سعد و نحس ماه آذر ۱۴۰۳
برای روز ۱ آذرماه ۱۴۰۳، طبق تقویم نجومی، ساعتهای سعد و نحس به شرح زیر است:
ساعتهای سعد (ساعات خوشیمن):
ساعت ۶:۰۰ صبح تا ۷:۳۰ صبح: ساعت سعدی است که برای آغاز کارهای مهم، شروع پروژهها، عقد قرارداد و فعالیتهای اقتصادی مناسب میباشد.
ساعت ۱۲:۰۰ ظهر تا ۱:۳۰ بعد از ظهر: ساعت دیگری است که در آن انرژیهای مثبت و موقعیتهای خوب برای اقدامهای مهم وجود دارد.
ساعتهای نحس (ساعات نامطلوب):
ساعت ۷:۳۰ صبح تا ۹:۰۰ صبح: این ساعت به دلیل قرارگیری ماه و سیارات در موقعیتهای نامساعد، برای آغاز کارهای جدید مناسب نیست و بهتر است از انجام فعالیتهای بزرگ خودداری کنید.
ساعت ۳:۰۰ بعد از ظهر تا ۴:۳۰ بعد از ظهر: این ساعت به عنوان ساعت نحس در نظر گرفته میشود و برای کارهای خاص و حساس مناسب نیست.
به طور کلی، ساعات سعد برای انجام فعالیتهای مهم و کارهای پرمشغله مانند خرید ملک، ازدواج و شروع کارهای تجاری بهتر است، در حالی که ساعات نحس بهتر است برای استراحت یا اجتناب از فعالیتهای حساس انتخاب شوند.
اعمال ممنوعه و نهی شده
مسافرت
اقدام برای بچه دار شدن (انعقاد نطفه)
خواندن عقد ازدواج
افتتاح کسب و کار و تجارت
تعیین و تغییر نام
گذاشتن سنگ بنای کارهای مهم
حجامت
دیگر امور اساسی زندگی
تاریخ روز اول ماه قمری جمادی الثانی
یکشنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۳ و در ساعت ۹ و ۵۱ دقیقه اول ماه قمری جمادی الثانی خواهد شد و در شب سه شنبه ۱۳ آذر در کمال اعتدال دیده می شود.
نحوه محاسبه روزهای قمر در عقرب
فرض کنید که امروز ۲ مهر مصادف با ۱۵ شوال است.
یک واحد به روزها اضافه کنید (۳ مهر و ۱۶ شوال)
روز قمری را در عدد ۱۲/۲ ضرب کنید (۱۹۵/۲) و حاصل را با روز شمسی جمع کنید (۱۹۸/۲)
عدد به دست آمده را بر عدد ۳۰ تقسیم کنید (۶/۶۱)
عدد را با عدد ماه شمسی (در این مثال ماه مهر هفتمین ماه شمسی است) جمع کنید (۱۳/۶۱)
اگر عدد به دست آمده بیش از عدد ۱۲ بود عدد ۱۲ را از آن کم کنید (۱/۶۱)
عدد به دست آمده تعیین کننده موضع ماه در برج های دوازده گانه است. اگر این عدد برابر ۸ بود نشان دهنده آن است که زمان قمر در عقرب است.
نظرات