ترجمه و معنی جمله عدتی یوم الوعید انگشتر نایب امام زمان

0

ترجمه و معنی جمله عدتی یوم الوعید انگشتر نایب امام زمان را در حرف تازه می خوانید که اینروزها در بین کاربران شبکه های اجتماعی مهم شده است.

ترجمه و معنی جمله عدتی یوم الوعید انگشتر نایب امام زمان

ترجمه جمله عدتی یوم الوعید انگشتر نایب امام زمان

روی نگین انگشتر نایب امام زمان جمله عدتی یوم الوعید یا لیوم الوعید نوشته شده که هدیه ویژه شهید حسن نصرالله به رهبر انقلاب اسلامی می باشد این انگشتر نگینی از سنگ عقیق یمانی سبز دارد که نقش جمله بدون نقطه گذاری بر آن حک شده است: عدتی یوم الوعید

جمله یَوْمُ الْوَعِیْدِ که روی مهر منسوب به نخستین نایب خاص امام زمان (عج) که بعدها با ساخت رکاب به انگشتر تبدیل شد به معنای روز وعده هاى وحشتناک است.

این جمله تنها یک بار در قرآن مجید، در سوره ق، آیه ۲۰ آمده است: (وَ نُفِخَ فى الصُّورِ ذلِکَ یَوْمُ الْوَعِیدِ): «و در صور دمیده مى شود; آن روز، روز وعده وحشتناک است!»

«وعید» از «وعد» گرفته شده که در مورد خیر و شر هر دو به کار مى رود ولى وعید تنها در موارد وعده هاى شرّ گفته مى شود که در زبان عربی آن را به تهدید تفسیر کرده است. یعنی عرب ها با کلمه وعید همدیگر را تهدید می کنند.

معنی فارسی نوشته روی انگشتر نایب امام زمان چیست

جمله عدتی یوم الوعید انگشتر نایب امام زمان را می توان به ظهور امام عصر عج تعبیر کرد. اما در قرآن به تمام مجازات هاى روز قیامت است، اعم از مشکلات صحنه محشر و دادگاه عدل الهى، و مجازات هاى دوزخ، و اعم از کیفرهاى مادّى و معنوى، مانند: رسوایى در میان خلایق، و دور ماندن از فیض قرب پروردگار.

در این که منظور از نفخ صور در این آیه، نفخه مرگ و پایان دنیا است یا نفخه حیات و آغاز آخرت در میان مفسّران گفتگو است، ولى آیه بعد از این آیه که مى گوید: ( وَ جائَتْ کُلُّ نَفْس مَّعَها سائِقٌ وَ شَهِیْدٌ): «و هر انسانى (به محشر) مى آید در حالى که فرشته اى او را (به سوى دادگاه عدل الهى) مى راند و گواهى همراه او است!» دلیل بر آن است که منظور نفخ دوم است، و روز وعید نیز همان روز است.

گفتنی است در پیشنیه انگشتر نایب امام زمان که برای مسلمانان بسیار مهم و با اهمیت است امده سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان انگشتری ویژه و خاص برای رهبرمان هدیه فرستاده و نامه ای با دستخط خود به همراهش ارسال نموده که توضیح این هدیه است. صاحب این انگشتر که متخصص سنگهای قیمتی است می گوید سنگ و نوشته آن در لندن مورد آزمایش قرار گرفت و مشخص شد به مرحله تاریخی ای باز می گردد که بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ هجری قمری است و می گوید این سنگ و انگشتر مربوط به سفیر اول مولای ما صاحب الزمان علیه السلام یعنی عثمان بن سعید العمری است. اما سازنده انگشتر نقره کسی است که سنگ به او هدیه شده یا اهدا کننده آن یعنی صاحب انگشتر.
صاحبش آن را برای یکسال نزد من امانت گذاشته بود که بعد،‌ مدتی پیش به من هدیه کرد. و من که اگر بتوانم روح و جانم را هم با کمال رضایت به سید و مولایم حضرت امام خامنه ای روحی فداه که خدا عمر ایشان را بیافزاید تقدیم می کنم، این را که «شاید» واقعا انگشتر و نقش نگین سفیر امام (ع) باشد به نایب امام (ع) در این عصر تقدیم می کنم و آرزومند قبولی و دعا هستم.
حسن نصرالله
ذی القعده ۱۴۳۵

نظرات