بیوگرافی دکتر خسرو صادق نیت + ماجرای انتصاب وزیر بهداشت
دکتر خسرو صادق نیت، متولد ۱۳۴۳ در تهران، پزشک ایرانی و متخصص طب کار و فلوشیپ پزشکی خواب است. او استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و رئیس بیمارستان کودکان حکیم تهران میباشد. وزیر بهداشت دوره چهاردهم ایران، دکتر محمدرضا ظفرقندی است که از سوم شهریور ۱۴۰۳ فعالیت خود را به طور رسمی آغاز کرد.
بیوگرافی دکتر خسرو صادق نیت
دکتر خسرو صادق نیت در سال ۱۳۴۳ در تهران متولد شد. او در سال ۱۳۷۲ دوره پزشکی عمومی خود را در دانشگاه علوم پزشکی تهران به پایان رساند و در سال ۱۳۸۰ موفق به اخذ درجه تخصصی در رشته طب کار از همان دانشگاه شد. همچنین، او دوره فلوشیپ اختلالات خواب را در سال ۱۳۸۲ در دانشگاه تورنتو کانادا به پایان رساند.
دکتر صادقنیت از سال ۱۳۸۳ تا ۱۳۹۳ رئیس بیمارستان بهارلو بود و از سال ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۶ به عنوان مدیرکل مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت فعالیت کرد. او همچنین از سال ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰ رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) بود و از سال ۱۴۰۱ به عنوان رئیس بیمارستان کودکان حکیم مشغول به کار است.
دکتر صادقنیت به عنوان استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران، در زمینههای مختلف علمی و پژوهشی فعالیت دارد. او مسئول کمیته راهاندازی فلوشیپ طب خواب در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و مدیر برنامه فلوشیپ طب خواب از سال ۱۳۹۲ تاکنون است. همچنین، او عضو هیات موسس و رئیس انجمن علمی پزشکی خواب ایران و رئیس مرکز تحقیقات اختلالات خواب شغلی است.
دکتر صادقنیت نویسنده چندین کتاب و مقاله علمی است. از جمله کتابهای او میتوان به “راهنمای بالینی درمان جراحی سندرم وقفه تنفسی انسدادی خواب” و “اختلالات خواب و فعالیتهای شغلی” اشاره کرد.
وزیر بهداشت دوره چهاردهم
در دولت چهاردهم جمهوری اسلامی ایران به ریاست مسعود پزشکیان، دکتر محمدرضا ظفرقندی به عنوان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منصوب شد. این انتصاب در ۷ مرداد ۱۴۰۳ صورت گرفت و ظفرقندی با ۱۶۳ رأی از مجلس شورای اسلامی پایینترین رأی اعتماد را در کابینه دریافت کرد.
محمدجواد ظریف، رئیس شورای راهبری دوره انتقال دولت چهاردهم، مسئول معرفی نامزدهای وزارتخانهها بود. او کمیتههایی برای انتخاب وزرا تشکیل داد که شامل متخصصان از گرایشهای سیاسی و صنفی گوناگون بود. پس از بررسیهای متعدد، فهرست وزرای پیشنهادی برای اخذ رأی اعتماد از مجلس شورای اسلامی اعلام شد و با واکنشهای گستردهای مواجه گردید.
انتخاب ظفرقندی به عنوان وزیر بهداشت با چالشها و واکنشهای مختلفی همراه بود. بخشی از اصلاحطلبان و حامیان پزشکیان از وزرای پیشنهادی ابراز ناامیدی کردند و ظریف پس از آن از سمتهای خود در کابینه استعفا داد. با این حال، پزشکیان تأکید کرد که فهرست کابینه را با سید علی خامنهای هماهنگ کرده است.
این انتصابها نشاندهنده تلاش دولت جدید برای ایجاد تغییرات و بهبود وضعیت نظام سلامت کشور است. امیدواریم که این تغییرات به بهبود شرایط بهداشتی و درمانی کشور کمک کند.
نظرات