اسامی و بیوگرافی بازیگران فیلم کمال الملک +داستان و عکس
اسامی و بیوگرافی بازیگران فیلم کمال الملک +داستان و عکس
فیلم کمال الملک فیلم ایرانی به کارگردانی علی حاتمی در سال ۱۳۸۷ ساخته شده و قرار بر این است از شبکه نمایش پخش شود. این فیلم به زندگی کمالالملک نقاش برجسته ایرانی می پردازد در ادامه به معرفی بیوگرافی بازیگران فیلم کمال الملک ایرانی همراه با بیوگرافی و عکس های تمامی بازیگران فیلم کمال الملک و بیوگرافی نقش بازیگران در فیلم سینمایی فیلم کمال الملک و زمان پخش در مردادماه ۱۴۰۳ می پردازیم.
توضیحات فیلم
کمال الملک فیلمی درام و تاریخی به کارگردانی علی حاتمی ساختهٔ سال ۱۳۸۷ است. “جمشید مشایخی، عزتالله انتظامی، علی نصیریان، داوود رشیدی، محمد علی کشاورز، پرویز پورحسینی، جهانگیر فروهر، لیلا حاتمی، سروش خلیلی، منوچهر حامدی، سیروس ابراهیم زاده” از جمله بازیگران این فیلم هستند.
بیوگرافی همه بازیگران فیلم کمال الملک با عکس جدید
بازیگران فیلم کمال الملک به کارگردانی علی حاتمی در سال ۱۳۶۳ به شرح زیر است:
جمشید مشایخی در نقش کمالالملک
عزتالله انتظامی در نقش ناصرالدین شاه
علی نصیریان در نقش مظفرالدین شاه
داوود رشیدی در نقش رضا شاه
محمدعلی کشاورز در نقش اتابک اعظم
پرویز پورحسینی در نقش کامران میرزا
هوشنگ بهشتی در نقش عضدالملک
منوچهر حامدی در نقش امام جمعه تهران
جهانگیر فروهر در نقش تدین
سیروس ابراهیمزاده در نقش وزیر تشریفات
سروش خلیلی در نقش حاجبالدوله خواجه باشی
اسماعیل محمدی در نقش یارمحمد
لیلا حاتمی بازیگر نقش کودکی کمالالملک از بازیگران این فیلم سینمایی می باشند.
خلاصه داستان فیلم کمالالملک
موضوع فیلم کمال الملک درباره یک نقاش به نام کمال الملک است.
در خلاصه داستان فیلم کمال الملک و حواشی آن آمده است :تاریخ هنر، پر است از هنرمندانی که در زمان حیات خود بهاندازه شایستگیشان قدر ندیدند و پس از مرگ بود که به جایگاه شایستهای دست یافتند. اما شاید کمتر فیلمسازی در تاریخ سینمای ایران بهاندازه زندهیاد علی حاتمی با چنین شرایطی مواجه شده باشد. این سوءتفاهمها، بهخصوص بهواسطه جنس ویژه دلبستگی حاتمی به تاریخ بهوجود میآمدند. روایت شخصی حاتمی از تاریخ معاصر، پسوپیش کردن و در مواردی تحریف وقایع برای رسیدن به مفاهیم و احساساتی خاص، از جمله مواردی بودند که در زمان حیات او انتقادات زیادی را برانگیختند. برخی از افرادی که در زمان حیات حاتمی از آثار او انتقاد میکردند، در ادامه به طرفداران سینمای ویژه حاتمی تبدیل شدند.
نقش اصلی فیلم (شخصیت کمال الملک) را جمشید مشایخی بازی کرده است و عزتالله انتظامی نقش ناصرالدین شاه را برعهده دارد و مظفرالدین شاه با بازی علی نصیریان نقشآفرینی شده است. همچنین محمدعلی کشاورز نقش اتابک و داود رشیدی نقش رضا شاه را ایفا میکند.
محمد غفاری به عنوان نقاش باشی دربار ناصرالدین شاه قاجار پذیرفته می شود و مدتی بعد لقب کمال الملک می گیرد. طی حادثه ای در جریان کشیدن تابلو در تالار آینه، یکی از جواهرات تخت شاه گم می شود و کمال الملک به اتهام ربودن جواهر، توسط کامران میرزا بازجویی و به او اهانت می شود. اما سارقان را می یابند و در ملأ عام گردن می زنند؛ در حالیکه نقاش باشی از اهانتی که به او شده، رنجیده خاطر است. پس از ترور ناصرالدین شاه و تاج گذاری مظفرالدین شاه برای تکمیل هنرش به اروپا می رود. در بازگشت به مشروطه خواهان علاقه نشان می دهد و پس از امضای فرمان مشروطیت و مرگ مظفرالدین شاه از دربار فاصله می گیرد. سال ها بعد پیشنهاد رضاشاه را برای همکاری نمی پذیرد و به عراق تبعید می شود و…دارد.
عوامل
فیلم کمالالملک – ۱۳۶۳
کارگردان: علی حاتمی
تهیهکننده حسین غفوری
نویسنده علی حاتمی
بازیگران جمشید مشایخی
موسیقی فرهاد فخرالدینی
فیلمبردار مهرداد فخیمی
تدوینگر موسی افشار
تاریخهای انتشار
۲۴ بهمن ۱۳۶۳
زمان پخش
فیلم سینمایی «کمال الملک» به کارگردانی «علی حاتمی»، شنبه ۲۷ مرداد ساعت ۲۱:۰۰ از شبکه نمایش پخش خواهد شد.
بیوگرافی کمال الملک
محمّد غفّاری معروف به کمال ملک نقاس معاصر متولد (۱۲۲ ه.ش در تهران بوده و در ۲۷ مرداد ۱۳۱۹ درگذشت. او معروف به کمالالمُلک، نقاش نامدار ایرانی در دوره قاجار و اوایل دوره پهلوی بود. وی از مشهورترین و پرنفوذترین شخصیتهای تاریخ معاصر ایران به شمار میآید. کمالالملک برادرزاده صنیعالملک، و یکی از اعضای لژ فراماسونری ایران موسوم به لژ بیداری بود.
محمّد غفّاری دومین پسر میرزابزرگخان، از صاحبمنصبان و کشاورزان خاندان معروف غفاری کاشان، و حاجیهمریمبیگم از خاندان معروف شیبانی این شهر بود. تاریخ تولد کمالالملک، ۱۲۲۶ هجری شمسی است. از سوی دیگر، دوستان، شاگردان و زندگینامهنویسان، تاریخ تولدش را میان ۱۸۴۸ تا ۱۸۶۳ میلادی گفتهاند. ۱۸۴۸ را بیشتر زندگینامهنویسان درست میدانند، و ۱۸۶۳، در آگهی ترحیم برادر کمالالملک، ابوتراب، در روزنامه شرف آمده است. این، بیشتر به سبب پاسخ نادرست خود کمالالملک درباره تاریخ تولدش است، که نشان میدهد «او در سالهای نخستین سلطنت ناصرالدینشاه زاده شد».
جمشید مشایخی
جمشید مشایخی (۶ آذر ۱۳۱۳ – ۱۳ فروردین ۱۳۹۸) بازیگر ایرانی بود.وی برگزیدهٔ ششمین دورهٔ همایش چهرههای ماندگار و دارای نشان درجه یک فرهنگ و هنر بود. یکی از تماشاخانههای تئاتر خاوران تهران به نام اوست. از مشایخی، در کنار داوود رشیدی، عزتالله انتظامی، محمدعلی کشاورز و علی نصیریان به سبب تأثیرشان در فیلمهای ایرانی به عنوان پنج بازیگر مرد ماندگار تاریخ تئاتر، سینما و تلویزیون ایران (پنج تن سینمای ایران) یاد شدهاست.
لیلا حاتمی
لیلا حاتمی (زادهٔ ۹ مهر ۱۳۵۱) بازیگر ایرانی است. او یکی از برجستهترین بازیگران زن ایرانی در جهان است و افتخارات مختلفی از جمله سه جایزهٔ جشنواره فیلم فجر و یک جایزهٔ جشنوارهٔ بینالمللی فیلم برلین دریافت کردهاست در سال ۱۳۹۱، دولت فرانسه به وی نشان لژیون دونور را اهدا کرد.
حاتمی فرزند علی حاتمی و زری خوشکام است و در سال ۱۳۶۲ نقش کودکی کمالالملک را در فیلم کمالالملکِ پدرش ایفا کرد. او برای بازی در نقش زنی نازا در درام لیلا (۱۳۷۵) مورد تحسین قرار گرفت و دیپلم افتخار جشنوارهٔ فیلم فجر را دریافت کرد. مدتی بعد برای بازی در شیدا (۱۳۷۷) نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر زن جشنواره فیلم فجر شد. همچنین برای بازی در نقش زنی روسپی در آب و آتش (۱۳۷۹) جایزهٔ بهترین بازیگر زن را از سوی جشن سینمای ایران دریافت کرد. او برای سالاد فصل (۱۳۸۳) بار دیگر نامزد دریافت سیمرغ بلورین شد که برای بیپولی (۱۳۸۷) این جایزه را کسب کرد.
نظرات