بیوگرافی مجید افلاکی و همسرش، سرمربی تیم ملی تکواندو ایران کیست
بیوگرافی مجید افلاکی و همسرش، سرمربی تیم ملی تکواندو ایران کیست
بیوگرافی مجید افلاکی
مجید افلاکی زاده سال ۱۳۵۶ تکواندوکار سابق و مربی تکواندو مردان اهل ایران است که در حال حاضر به عنوان سرمربی تیم ملی تکواندو مردان ایران فعالیت می کند. مجید افلاکی اولین مربی تکواندو ایران است که بعد از ۱۶ سال ایران را در المپیک ۲۰۲۴ صاحب مدال طلا کرد در ادامه به معرفی و بیوگرافی این مربی تکواندو و همسرش و فرزندانش و سوابق و اینستاگرام مجید افلاکی می پردازیم. با ما همراه باشید

سوابق
مجید افلاکی، تکواندوکار سابق و سرمربی تکواندو تیم ملی مردان ایران که متولد ۱۳۵۶ در تهران است وی سابقه حضور در مسابقات جهانی و بین المللی تکواندو را در کارنامه خود دارد و دارنده مدال نقره مسابقات آسیا ـ اقیانوسیه در ملبورن استرالیا (۱۹۹۶)، مدال نقره بازی های آسیایی بانکوک (۱۹۹۸)، مدال طلای قهرمانی جهان در ادمونتون کانادا (۱۹۹۹)، مدال نقره مسابقات جام جهانی در لیون فرانسه (۲۰۰۰)، مدال طلای جهانی در ویتنام (۲۰۰۱) و مدال طلای جهانی (۲۰۰۲) می باشد.
مجید افلاکی، از نوجوانی ورزش کاراته و سپس تکواندو را آغاز کرد. او علاوه بر ورزش های رزمی، از سال ۱۳۹۱ زیر نظر مجتبی ملکی ، در رشته ی ورزشی پاورلیفتینگ آغاز به فعالیت نموده است. وی نایب قهرمان رده سنی A پیشکسوتان رقابت های آسیایی پاورلیفتینگ می باشد.
زندگی شخصی مجید افلاکی و همسرش و فرزندان
از زندگی شخصی مجید افلاکی و همسرش و فرزندانش خبری منتشر نشده است.
معرفی سرمربی تیم ملی تکواندو ایران
مجید افلاکی از سال ۱۴۰۲ سرمربی تیم ملی تکواندو ایران را بر عهده دارد. با توجه به عملکرد تکواندوکاران در المپیک ۲۰۲۴ پاریس مجید افلاکی به عنوان سرمربی از مربیان پر افتخار شد.
مجید افلاکی سرمربی تیم ملی تکواندو پس از قهرمانی آرین سلیمی گفت: مبارک همه مردم باشد و اینکه در این شرایط دل مردم را شاد کنیم یک دنیا ارزش دارد. بچهها و من تمام زندگی مان را گذاشتیم. عمرم و جانم را گذاشتم فقط برای اینکه دل مردم شاد شود. ناز شصتتون، مفت چنگتون.
وی درباره شادی مشترک با آرین سلیمی بر روی شیاپچانگ گفت: بعدا در این باره میگویم. کسی میتواند وصف کند این لحظه را. بیش از ۲۰۰ کشور باید به افتخار پرچم ایران بایستند و احترام بگذارند و این میسر نبود جز با تلاش بچه ها. به همه هموطنان تبریک میگویم، البته هنوز کار تمام نشده و یک قدم دیگر داریم که امیدوارم شرمنده نشویم و در این سالن سرود ملی ایران زده شود. باید این سرود زده شود.
او با اشاره به عملکرد خوب تکواندوکاران ایران در المپیک ۲۰۲۴ پاریس توضیح داد: البته باید تاکید کنم که با کسب هر نتیجهای هیچ چیزی از ارزش بچههای من کم نمیشود چون واقعا از جان و دل مایه گذاشتند. همانطور که دیدید آرین وسط مسابقه انگشتش در رفت اما به کار ادامه داد.
مربی تیم ملی تکواندوی ایران تاکید کرد: اگر دکتر نمیگذاشت مبارزه به سود حریف برمیگشت اما به آرین گفتم که درد خود را خیلی نشان ندهد و به مبارزه ادامه دهد که خداراشکر این کار را انجام داد و در نهایت پیروز شدیم.
جوایز و افتخارات
مدال نقره مسابقات آسیا ـ اقیانوسیه در ملبورن استرالیا (۱۹۹۶)
مدال نقره بازی های آسیایی بانکوک (۱۹۹۸)
مدال طلای قهرمانی جهان در ادمونتون کانادا (۱۹۹۹)
مدال نقره مسابقات جام جهانی در لیون فرانسه (۲۰۰۰)
مدال طلای جهانی در ویتنام (۲۰۰۱)
مدال طلای جهانی (۲۰۰۲)
تیم ملی
افلاکی تکواندوکار ایرانی در ۱۳۷۵ عضو تیم ملی شد. او دارای قد ۱٫۸۴ بوده و علاوه بر تکواندو و کاراته، در بدنسازی و فیتنس نیز مشغول فعالیت است. در سوابق ورزشی وی قهرمانی در مسابقات جهانی ادمونتون کانادا در سال ۱۹۹۹ در وزن ۸۴ کيلو گرم و حضور در المپيک ۲۰۰۰ سيدنی ديده می شود.
مدالهای مجید افلاکی
مجید افلاکی قهرمان تکواندوی جهان، مدال ها و کاپ های قهرمانی خود را در مراسم ویژه انس با قرآن کریم به آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) اهدا کرد.
در این مراسم، معاون روابط عمومی و بین الملل آستان حضرت عبدالعظیم(ع)، رئیس فدراسیون تکواندوی کشور، هادی ساعی ورزشکار افتخار آفرین کشور و جمعی از هنرمندان، دست اندرکاران امر ورزش، پیش کسوتان و چهره های فرهنگی تهران و شهرستان ری حضور داشتند.
مدال طلای مسابقات ۱۹۹۹ کانادا، مدال طلای جام جهانی ۲۰۰۱ ویتنام و همچنین مدال طلای مسابقات جهانی ۲۰۰۲ توکیو ژاپن و بیش از ۵۵ مدال دیگر و کاپ جوانمردترین تکواندوکار جهان در مسابقات ۱۹۹۹ کانادا نیز در شمار هدایای این قهرمان جهانی به آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) است.
آدرس اینستاگرام مجید افلاکی
majidaflaki.official
رشته ی ورزشی پاورلیفتینگ
از سال ۱۳۹۱ زیر نظر مجتبی ملکی ، در رشته ی ورزشی پاورلیفتینگ آغاز به فعالیت نموده است.
وی در مصاحبه ای در این باره که چرا وارد رشته ی ورزشی پاورلیفتینگ شده است، چنین می گوید: ” ۱۳ سال در تکواندو به عنوان بازیکن تیم ملی کار کردم و در سال ۲۰۰۳ میلادی نیز از این عرصه خداحافظی کردم و از آن به بعد تا قبل از المپیک شهر لندن، مربی تیم ملی تکواندوی ایران بودم که در نهایت به دلیل تغییراتی که در کادر فنی تیم ملی تکواندو به وجود آمد، دیگر نتوانستم کار کنم! پس از اتفاقات ناخوشایندی که در تکواندو رخ داد و تغییر و تحولاتی که در کادر فنی تیم ملی تکواندو ایران به وجود آمد، دیگر نتوانستم در تکواندو کار کنم و این موضوع باعث شد که با ورود به رشته پاورلیفتینگ این اتفاق ناخوشایند را فراموش کنم. “
نظرات