ساعتچی

ساعت کار ادارات فردا یکشنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۳ / تعطیلی ادارات یکشنبه ۲۱ مرداد

0

ساعت کار و تعطیلی ادارات و بانک ها فردا یکشنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۳ در اصفهان، کرمان، یزد، تهران و البرز، تبریز ، ایلام ، شهرهای جنوبی ، قم و زاهدان، زابل ، خوزستان ، اهواز ، بوشهر ، زنجان ، رشت ، سقز ، سنندج ، کردستان و شیراز اراک سیستان و بلوچستان و زاهدان و مشهد را در این صفحه از مجله حرف تازه مشاهده نمایید.

ساعت کار ادارات فردا یکشنبه 21 مرداد 1403 / تعطیلی ادارات یکشنبه 21 مرداد

ساعت کار ادارات فردا یکشنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۳ / تعطیلی ادارات یکشنبه ۲۱ مرداد

با توجه تداوم افزایش بی‌سابقه دمای هوا در برخی شهرها و استان ها فردا یکشنبه ۲۱ مردادماه ساعت کار ادارات و بانک ها کاهش می یابد قرار بر این است تا ساعاتی دیگر، دولت برای وضعیت کاری ادارات و بانکها در روز یکشنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۳ تصمیم گیری کند.

اطلاعیه تغییر ساعت کاری یکشنبه ۲۱ مرداد ماه ۱۴۰۳

اینروزها گرمای بی سابقه هوا ساعت کار ادارات برخی استان ها را کاهش داد و یا به تعطیلی کشاند اما در حال حاضر فردا یکشنبه ۲۱ مرداد (۱۴۰۳) هیچ‌کدام از ادارات استان‌های کشور تعطیل نیستند اما احتمال می رود که مجدد ساعت کاری کاهش یابد.

تعطیلی ادارات تهران در روز یکشنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۳

🔹تا کنون برای تعطیلی یا کاهش ساعت ادارات تهران فردا روز یکشنبه ۲۱ مرداد ماه اطلاعیه ای صادر نشده است و ساعت کار دستگاه های اجرایی و ادارات تهران طبق روال قبل خواهد بود با این حال، با توجه به پیش‌بینی‌های هواشناسی، احتمال تعطیلی یا کاهش ساعات کاری در برخی مناطق به ویژه مناطق جنوبی و گرمسیری کشور که همچنان تحت تأثیر گرمای شدید قرار دارند، وجود دارد. در مقابل، با توجه به کاهش نسبی دما در برخی مناطق شمالی و مرکزی کشور، احتمال تعطیلی ادارات در این مناطق کمتر است.

توصیه میشود، برای اطلاع دقیق از وضعیت کاری ادارات در هر منطقه، به کانال‌های رسمی اطلاع‌رسانی دستگاه‌های اجرایی مربوطه و همچنین اخبار محلی مراجعه کنید.

تعطیلی ادارات اصفهان

🔹با توجه به موج گرمای شدید روزهای اخیر و تعطیلی برخی ادارات در بسیاری از مناطق کشور، این پرسش مطرح شده که آیا ادارات فردا یکشنبه ۲۱ مرداد نیز تعطیل خواهند بود یا خیر.

براساس اطلاعات ما تاکنون خبری مبنی بر تعطیلی ادارات اصفهان فردا اعلام نشده است. در صورت اعلام این خبر بروزرسانی خواهد شد…

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از صرفه‌جویی ۲۳۰ مگاواتی مصرف برق در استان اصفهان به دنبال تعطیلی ادارات و بانکها طی سه روز اخیر خبر داد.

منصور شیشه فروش در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه کاهش تدریجی دما از روز یک شنبه پیش بینی شده است، اظهار کرد: این در حالی است که در هفته آتی دمای هوا ۲ تا ۳ درجه نسبت به نرمال افزایش خواهد داشت.

وی ادامه داد: البته افزایش دمای هفته گذشته ۴ تا ۵ درجه نسبت به نرمال گزارش شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با بیان اینکه به دنبال اعمال محدودیت‌های مصرف انرژی فعالیت ادارات در روزهای سه شنبه، چهارشنبه و پنج شنبه هفته گذشته به میزان ۲۳۰ مگاوات صرفه جویی در مصرف برق گزارش شد، اضافه کرد: همچنین بر اثر ماندگاری توده هوای گرم از روز دوشنبه هفته گذشته تا کنون جمعاً به ۶۷ نفر به علت عوارض گرمازدگی و آفتاب سوختگی خدمات امدادی درمانی و اورژانسی در مرکز درمانی و فوریتی ارائه شد.

آیا ادارات فردا یکشنبه ۲۱ مرداد ماه تعطیل است یا خیر؟

🔹معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری مرکزی گفت: ساعت کاری ادارات استان فردا (یکشنبه) بیست و یکم مرداد جاری از ساعت ۶ صبح تا ۱۳ ظهر خواهد بود.

سید مجتبی آل یاسین اظهار کرد: به جهت تداوم خدمت رسانی به مردم از فردا (شنبه) ساعات کاری تمام دستگاه اجرایی، نهادها، شرکت‌های دولتی، مؤسسات عمومی غیر دولتی و شهرداری‌های استان به روال قبل از ساعت ۶ صبح تا ۱۳ است.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مرکزی با بیان اینکه نظارت این طرح بر عهده شرکت توزیع برق استان است، بیان کرد: انتظار می‌رود همه دستگاه‌های اجرایی همکاری لازم را در اجرای این بخشنامه داشته باشند.

وی گفت: ضروری است دستگاه‌های اجرایی استان مرکزی در به حداقل رساندن مصرف انرژی در ساعات کار اداری و همچنین اطمینان از خاموشی سامانه روشنایی و رایانه‌ها در پایان وقت و سامانه‌های برودتی یک ساعت قبل از پایان وقت اداری، اقدام لازم را انجام دهند.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری مرکزی تاکید کرد: انتظار می‌رود عموم مشترکین برق، همراهی لازم را به‌منظور مدیریت مصرف انرژی به‌ویژه در ساعات پیک مصرف داشته باشند.

در حال بروزرسانی…

پیش بینی وضعیت آب و هوا کشور فردا

بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های هواشناسی، در روز یکشنبه (۲۱ مرداد) در مناطقی از شرق کشور بویژه در منطقه زابل وزش باد و خیزش گردوخاک افزایش می یابد.

🔹فردا در ساعات بعد از ظهر در استان‌های هرمزگان، سیستان‌وبلوچستان، کرمان و فارس رشد ابر، رگبار باران، وزش باد شدید و خیزش گردوخاک رخ خواهد داد.

🔹برای برخی مناطق نوار شمالی بویژه سواحل دریای خزر، ارتفاعات شرقی البرز در استان‌های سمنان، گلستان، مازندران، شرق تهران و شمال خراسان شمالی بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

نظرات