بیوگرافی محمد صفی زاده و همسرش و فرزندان + علت فوت، سوابق و عکس
بیوگرافی محمد صفی زاده و همسرش و فرزندان + علت فوت، سوابق و عکس
بیوگرافی سید محمد صفی زاده
سید محمد صفی زاده متولد ۷ اسفند ۱۳۳٠در تهران بود که در ۷ مرداد ۱۴٠۳ بر اثر ایست قلبی درگذشت. ادامه زندگینامه و بیوگرافی سید محمد صفی زاده رئیس سابق فدراسیون فوتبال همراه با سوابق و علت فوت وی را در این صفحه از مجله حرف تازه می خوانید. سید محمد صفیزاده امروز بر اثر ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.
زندگینامه سید محمد صفیزاده
مراسم تشییع و تدفین سید محمد صفیزاده فردا سهشنبه ساعت ۱۰ صبح در قطعه ۲۰۲ بهشت زهرا برگزار خواهد شد.
وی تا پیش از درگذشت، صاحب امتیازی، مدیرمسئولی و سردبیری روزنامه ابرار و روزنامه ابرار ورزشی و روزنامه ابرار اقتصادی را عهدهدار بود.
علت فوت سید محمد صفی زاده
سید محمد صفیزاده چهره مدیریتی فوتبال که سالها در عرصه ورزش کار کرده بود، امروز بر اثر ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.
صفی زاده، صاحب امتیازی، مدیرمسئولی و سردبیری روزنامه ابرار و روزنامه ابرار ورزشی و روزنامه ابرار اقتصادی را عهدهدار بود. وی هجدهمین رئیس تاریخ فدراسیون فوتبال کشورمان بود که بعد از استعفای ناصر نوآموز در تیر ماه سال ۱۳۷۲ بر مسند ریاست فدراسیون تکیه زد.
سوابق
سید محمد صفیزاده، از اعضای اولیه حزب جمهوری اسلامی و یکی از مدیران برجسته کشور بود. او در طول دهههای ۱۳۶۰ و ۱۳۷۰ مسئولیتهای مختلفی را بر عهده داشت که شامل معاونت دادستانی کل، شهربانی کل کشور و معاونت وزارتخانههای آموزش و پرورش، کشور و کشاورزی بود.
سیدمحمد صفیزاده چهره مدیریتی فوتبال که سالها در عرصه ورزش کار کرده بود. معاونت وزارت آموزش و پرورش، معاونت دادستانی کل، شهربانی کل کشور و ریاست سازمان اداری مجلس شورای اسلامی از جمله فعالیت ها و سمت های وی بود. او مؤسس انجمن صنفی روزنامهنگاران محسوب میشود.
مرحوم محمد صفی زاده رئیس اسبق فدراسیون فوتبال، در تیرماه ۱۳۷۲ به عنوان هجدهمین رئیس تاریخ فدراسیون فوتبال ایران انتخاب شد و کارش را با حکم حسن غفوریفرد، رئیس وقت سازمان تربیت بدنی شروع کرد. فوتبال ایران در این مقطع به مسابقات مرحله دوم فوتبال جام جهانی ۱۹۹۴ آمریکا راه یافته بود. صفیزاده، علی پروین را در سمت خود ابقا کرد و بازیهای تدارکاتی مناسبی را برای تیم ملی فوتبال در نظر گرفت که دیدار با تیمهای کلن و هامبورگ آلمان، و گرمیو برزیل از جمله این مسابقات فوتبال دوستانه بودهاست اما در نهایت ایران در صعود به جام جهانی بازماند.
او قبل از حضور در فدراسیون فوتبال، در وزارت کشور و وزارت کشاورزی به عنوان معاون فعالیت داشت. وقتی صفیزاده معاون وزیر کشاورزی بود اقدام به تأسیس تیم فوتبال کشاورز تهران کرد. تیم کشاورز با جذب ستارگان برتر فوتبال ایران مثل نادر محمدخانی، جواد زرینچه، سیروس قایقران، سیدعلی افتخاری و… چند سالی در بالاترین سطح فوتبال کشورمان حضور داشت.
مدیریت گروه نشریات ابرار
سید محمد صفی زاده
رئیس اسبق فدراسیون فوتبال همچنین بعد از جدایی از فوتبال نزدیک به ۳۰ سال مدیریت گروه نشریات ابرار را برعهده داشت.
صفی زاده هجدهمین رئیس تاریخ فدراسیون فوتبال کشورمان بود که بعد از استعفای ناصر نوآموز در تیر ماه سال ۱۳۷۲ بر مسند ریاست فدراسیون تکیه زد. صفیزاده بعد از ناصر نوآموز دومین رئیس فدراسیون فوتبال کشورمان بود که توسط دکتر حسن غفوریفرد انتخاب میشد. او در شرایطی رئیس فدراسیون فوتبال شد که تیم ملی فوتبال کشورمان به مرحله دوم مسابقات فوتبال مقدماتی جام جهانی ۱۹۹۴ آمریکا صعود کرده بود.
سوابق در فوتبال
محمد صفی زاده در حد باشگاهی فوتبالیست مطرحی نبود و در فوتبال آموزشگاهها حضور داشت. در دوران دانشجویی عضو تیم فوتبال دانشگاه شهید بهشتی بود.
قبل از حضور در فدراسیون فوتبال ایران، صفیزاده حضور در وزارت کشور و وزارت کشاورزی را به عنوان معاون این دو وزارتخانه مهم سپری کرده بود. وقتی صفیزاده معاون وزیر کشاورزی بود اقدام به تأسیس تیم فوتبال کشاورز تهران کرد. تیم کشاورز با جذب ستارگان برتر فوتبال ایران مثل نادر محمدخانی، جواد زرینچه، سیروس قایقران، سیدعلی افتخاری و… چند سالی در بالاترین سطح فوتبال کشورمان حضور داشت. صفیزاده همچنین پستهای اجرایی نظیر معاونت وزارت آموزش و پرورش معاونت دادستانی کل و شهربانی کل کشور و ریاست سازمان اداری مجلس شورای اسلامی را در کارنامه دارد. او مؤسس انجمن صنفی روزنامه نگاران میباشد.
عکس های محمد صفی زاده
صفیزاده از تابستان سال ۷۲ کارش را در فدراسیون فوتبال کشورمان با حکم حسن غفوری فرد آغاز کرد. فوتبال ایران در این مقطع به مسابقات مرحله دوم فوتبال جام جهانی ۱۹۹۴ آمریکا راه یافته بود. صفیزاده، علی پروین را در سمت خود ابقا کرد و بازیهای تدارکاتی مناسبی را برای تیم ملی فوتبال در نظر گرفت که دیدار با تیمهای کلن و هامبورگ آلمان، و گرمیو برزیل از جمله این مسابقات فوتبال دوستانه بودهاست. تیم ملی فوتبال در اواخر مهر و نیمه اول آبان ماه در مسابقات مرحله دوم مقدماتی جام جهانی ۱۹۹۴ آمریکا شرکت کرد. در این مسابقات تیم ملی، ژاپن و کره شمالی را شکست داد و مقابل کره جنوبی، عراق و عربستان شکست خورد. بعد از شکست سنگین در مسابقات فوتبال مقدماتی جام جهانی صفیزاده، علی پروین را از مربیگری تیم ملی فوتبال برکنار کرد.
صفیزاده تیم ملی را از فروردین سال ۷۳ احیا کرد. در ترکیب نفرات تازه دعوت شده به تیم ملی فوتبال تمام ستارگان گذشته این تیم حاضر بودند. صفیزاده برای مربیگری تیم ملی در این مقطع آری هان را انتخاب کرد. آری هان یکی از بزرگترین ستارگان تیم ملی فوتبال هلند در دهه ۷۰ میلادی بود. حضور آری هان در فوتبال ایران زیاد طول نکشید چرا که بعد از مدتی صفیزاده توسط مهندس هاشمی طبا، رئیس جدید سازمان تربیت بدنی از کار برکنار شد و امیر عابدینی در فدراسیون فوتبال جای او را گرفت.
نظرات