ساعتچی

وضعیت تعطیلی ادارات تهران سه شنبه ۹ مرداد ۱۴۰۳ مشخص شد (مراسم تحلیف)

0

وضعیت تعطیلی ادارات تهران سه شنبه ۹ مرداد ۱۴۰۳ مشخص شد (مراسم تحلیف)

ادارات تهران در روز سه شنبه ۹ مرداد ۱۴۰۳ به علت مراسم تحلیف پزشکیان رئیس جمهور تعطیل نیست در ادامه کاملتر درباره تعطیلی ادارات تهران سه شنبه ۹ مرداد در این صفحه از حرف تازه بخوانید:

تعطیلی ادارات تهران سه شنبه 9 مرداد 1403 مشخص شد (مراسم تحلیف)

آیا تهران سه شنبه ۹ مرداد ۱۴۰۳ تعطیل است ؟!

به گزارش حرف تازه، ادارات تهران در روز سه شنبه ۹ مرداد (۱۴۰۳) به علت مراسم تحلیف پزشکیان رئیس جمهور تعطیل نیست، اما محدودیت های ترافیکی اطلاع رسانی می‌شود.

در همین رابطه، معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور گفت: تهران برای مراسم تحلیف تعطیل نمی‌شود اما محدودیت های ترافیکی اطلاع رسانی می‌شود.
«سید مجید میراحمدی» معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور در گفت‌وگویی درباره احتمال تعطیلی تهران برای مراسم تحلیف، گفت: در جلسه شورای امنیت این موضوع مورد بحث و گفتگو قرار گرفت که در نتیجه قرار شد روز سه ۹ مرداد تهران تعطیل نباشد.

وی اضافه کرد: البته بحث محدودیت‌های ترافیکی مطرح شد که مورد پذیرش قرار گرفت و قرار شد این محدودیت‌ها اطلاع رسانی شود.

تکلیف تعطیل بودن یا نبودن روز تحلیف رئیس جمهوری مشخص شد

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور گفت: تهران برای مراسم تحلیف تعطیل نمی‌شود اما محدودیت های ترافیکی اطلاع رسانی می‌شود.

فارس نوشت: مراسم تحلیف رئیس‌جمهور منتخب روز سه شنبه این هفته با حضور مهمانان و هیات‌های خارجی برگزار خواهد شد و با توجه به اینکه سالهای گذشته و در یک دوره تهران در روز برگزاری مراسم تحلیف تعطیل شد، امسال نیز شایعاتی درباره تعطیلی پایتخت در روز برگزاری مراسم مطرح شده است.

سید مجید میراحمدی معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری درباره این موضوع گفت: در جلسه شورای امنیت این موضوع مورد بحث و گفتگو قرار گرفت که در نتیجه قرار شد روز سه ۹ مرداد تهران تعطیل نباشد.

وی اضافه کرد: البته بحث محدودیتهای ترافیکی مطرح شد که مورد پذیرش قرار گرفت و قرار شد این محدودیت‌ها اطلاع رسانی شود.

توضیحات

علیرضا سلیمی عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی اخیرأ گفته که در کشور روز برگزاری مراسم تحلیف هیچ وقت تعطیل نبوده است، اما برای مراسم تحلیف روحانی در دولت دوازدهم تعطیل شد آن هم به خاطر اینکه قبل از برگزاری مراسم تحلیف حادثه تروریستی مجلس رخ داده بود.

سلیمی پبش از این هم ضمن اشاره به برگزاری جلسه تحلیف مسعود پزشکیان در بعدازظهر سه‌شنبه ۹ مرداد در مجلس گفته بود که مجلس صبح سه شنبه جلسه ندارد و نمایندگان مشغول استقبال از هیات‌های خارجی و سایر امورات برای هماهنگی هستند.

محمد صالح جوکار رئیس کمیسیون شوراهای مجلس نیز با اشاره به برگزاری جلسات تصمیم گیری درباره مراسم تحلیف رییس جمهور منتخب، گفته بود که بر اساس تصمیم اتخاذ شده مراسم تحلیف ساعت ۱۶ روز سه‌شنبه ۹ مرداد برگزار خواهد شد.

یوسفی عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی ابتدای مرداد ماه از حضور پنج رئیس جمهور و ۱۰ رئیس مجلس در مراسم تحلیف پزشکیان خبر داده و گفته بود که این فهرست در حال تکمیل شدن است و تا زمان برگزاری مراسم تحلیف قطعا تعداد روسای جمهور، روسای مجلس، معاونان و سایر مسوولان کشورهای دعوت شده، تغییر خواهد کرد.

شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران با اخیرا با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام‌کرد که با اتخاذ همه تدابیر امنیتی، ایمنی و با رعایت استانداردهای بین‌المللی در بخش‌های عملیاتی، آماده پذیرایی از هیأت‌های خارجی برای انجام باشکوه مراسم تحلیف ریاست جمهوری است.

در این اطلاعیه آمده بود که، با نزدیک شدن به تاریخ تحلیف رئیس جمهور چهاردهم، همه تمهیدات و مقدمات برای پذیرش سران کشورها و هیأت‌های سیاسی شرکت کننده در مراسم تحلیف رئیس جمهور کشورمان مهیا می‌شود.

شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران همچنین تاکید کرده که ضرورت زمان‌بندی ورود و خروج پرواز مقامات برای پذیرش بدون تأخیر و بر اساس پروتکل‌های تشریفاتی و کنترل ترافیک هوایی، ایجاد حداکثر ظرفیت ممکن برای پارک هواپیما در اپرون فرودگاه مهرآباد، ارتقای رده خدمات آتش‌نشانی و نجات فرودگاه فراتر از استاندارد موجود، ارائه سرویس‌های فوق‌العاده راداری DIR و ارائه مجوز خروج CD، برنامه‌ریزی برای پیش‌آگهی بخش‌های تشریفات از زمان ورود دقیق پروازها، پشتیبانی از بخش‌های امنیتی، انتظامی و هندلینگ، رفع مداخلات پروازی بین پروازهای تجاری و پرواز مقامات برای به حداقل رساندن تأخیرات بخش مسافری، آمادگی کامل بخش‌های عملیاتی، زیرساختی، فنی، بازرگانی و خدماتی فرودگاه مهرآباد، فقط بخشی کوچک از تمهیدات متعدد و وسیعی است که متخصصان و کارشناسان شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران و به‌ویژه خانواده بزرگ کارکنان فرودگاه مهرآباد برای این مراسم تدارک دیده‌اند.

نظرات