بیوگرافی پرویز آقارخ نقاش اصفهانی + علت فوت و عکس
بیوگرافی پرویز آقارخ نقاش اصفهانی + علت فوت و عکس
بیوگرافی پرویز آقارخ
پرویز آقارخ متولد سال ۱۳۴۲ در اصفهان نقاش معاصر می باشد که دوشنبه ۱۸ تیر ماه ۱۴۰۳ در سن ۶۱ سالگی درگذشت. او دارای مدرک کارشناسی انیمیشن از ایتالیا بود. مراسم خاکسپاری مرحوم پرویز آقارخ، سه شنبه ۱۹ تیرماه در قطعه نام آوران باغ رضوان اصفهان برگزار شد. ادامه بیوگرافی پرویز آقارخ را می خوانید. با مجله حرف تازه همراه باشید.
سوابق
پرویز آقارخ نقاش اصفهانی است. او موثرترین افراد در ارتقا هنر آکادمیک اصفهان بود که در روز دوشنبه ۱۸ تیر ماه دارفانی را وداع گفت.
علت فوت
پرویز آقارخ نقاش موثرترین افراد در ارتقا هنر آکادمیک اصفها روز دوشنبه ۱۸ تیر ماه دارفانی را وداع گفت.
عباس عقیلی پیشکسوت هنرهای تجسمی ضمن اعلام این خبر اظهار کرد : مرحوم آقارخ شخصیت صادق و خوبی داشت و انسانی بسیار محترم و کار او نیز صحیح و بی عیب بود. او در تکنیک رنگ و روغن و به ویژه نقاشی پرتره و صورت سازی ، جزو معدود هنرمندانِ اصفهان بود. من با برادر و پدر مرحومش آن ارتباط داشتم و از برادر ایشان شنیدم که در دفتر خود فوت کرده و از این خبر بسیار شوکه و ناراحت شدم.
در ادامه علیرضا شهریاری ، هنرمند پیشکسوت گرافیک نیز اظهار کرد : پرویز آقارخ از پیشکسوتان نقاشی ، به ویژه نقاشی رئال و هایپررئال بود. او دوره های نقاشی نگارگری ، نقاشی سنتی و کلاسیک را نیز طی کرد و در آموزشگاه خود واقع در مرکز تجاری چهارباغ ، هنرجویان بسیاری را پرورش داده است. او نمایشگاه های گوناگون فردی و گروهی در داخل و خارج داشته و تقدیرنامه ها و جوایز متعددی را نیز دریافت کرده است. مرحوم آقارخ ، یک هنرمند واقعی بود که سرش در کار خودش بود و به تعلیم و تعلم هنرجوهایش می پرداخت. او به دنبال خلق آثار بدیهی بود و هیچ گاه به دنبال سنت گرایی نبود و همیشه دلش می خواست کاری فراتر از هنر قبلی را انجام دهد.
آثار
نقاشی های پرویز آقارخ را می توان در دو دسته بندی کلی درنظر گرفت. یکی نقاشی های سفارشی است که اگرچه در آنها هم تکنیک رعایت می شود، ولی صرفا بر سفارش تأکید می شود و دیگری نقاشی های غیرسفارشی و شخصی این هنرمند است که در نمایشگاه هم تنها آثار دسته دوم حضور دارند. در این نمایشگاه می توان سه پرتره از مصدق، شاملو و شمایل حضرت امیرالمؤمنین را ببینیم که برای مثال در پرتره شاملو، او در میان ابرها و در غروب دیده می شود و این شاعرانگی کار را بالا می برد. همچنین از دیگر مضامینی که در آثار او جلب توجه می کند انسان در بند است و این ها همه ما را به یاد ادبیات پیش از انقلاب می اندازد.
نظرات