ساعتچی

بیوگرافی دیوید بتونی مربی احتمالی تراکتور + زندگی شخصی و کاری وی

0

دیوید بتونی، متولد ۲۳ نوامبر ۱۹۷۱ در فرانسه، بازیکن سابق فوتبال و مربی است که در باشگاه‌هایی چون کن و نووارا بازی کرده و دستیار مربی در رئال مادرید بوده است. در ادامه به پرونده کاری و زندگی شخصی این فرد می پردازیم پس با ما همراه باشید.

بیوگرافی دیوید بتونی

بیوگرافی دیوید بتونی

دیوید بتونی، متولد ۲۳ نوامبر ۱۹۷۱ در سن پریه، رن، فرانسه، یک شخصیت شناخته‌شده در دنیای فوتبال است. او که در خانواده‌ای علاقه‌مند به ورزش بزرگ شده، از سنین جوانی به فوتبال علاقه نشان داد و در باشگاه‌های جوانان ASPTT Lyonو باشگاه فوتبال کن پا به عرصه حرفه‌ای گذاشت.

فعالیت کاری

بتونی در طول دوران بازیکنی خود، در تیم‌های مختلفی از جمله باشگاه فوتبال کن، باشگاه فوتبال نووارا و باشگاه فوتبال آلساندریا حضور داشته و توانسته است تجربیات ارزشمندی کسب کند. او همچنین در تیم‌های Istresو Olympique Alès به صورت قرضی بازی کرده است.پس از پایان دوران بازیکنی، بتونی به عرصه مربیگری روی آورد و در باشگاه فوتبال کن در بخش جوانان فعالیت کرد. او سپس به باشگاه فوتبال رئال مادرید کاستیا پیوست و به عنوان دستیار مربی به کار خود ادامه داد. در نهایت، بتونی به تیم اصلی رئال مادرید راه یافت و در کنار مربیان بزرگی چون زین‌الدین زیدان، به عنوان دستیار مربی به فعالیت پرداخت.
در کنار فوتبال، بتونی به زندگی خصوصی و خانواده خود اهمیت زیادی می‌دهد. او که همواره به دنبال تعادل بین کار و زندگی شخصی است، از وقت گذراندن با خانواده و دوستان لذت می‌برد و به سفر و کشف فرهنگ‌های جدید علاقه‌مند است. بتونی همچنین به توسعه فوتبال جوانان و کمک به نسل آینده ورزشکاران اهتمام دارد و در این زمینه فعالیت‌هایی را انجام داده است.
دیوید بتونی نمونه‌ای از یک ورزشکار متعهد و مربی دلسوز است که هم در زمین و هم در زندگی شخصی خود، ارزش‌هایی چون تعهد، احترام و عشق به ورزش را نشان داده است. او با تجربه‌های گسترده‌ای که در زمینه‌های مختلف فوتبال کسب کرده، الهام‌بخش بسیاری از جوانان و علاقه‌مندان به این رشته ورزشی است.

احتمال حضور بتونی در تراکتور سازی :

زنوزی در حالی تلاش می‌کند تا علیرضا بیرانوند، دانیال اسماعیلی‌فر و مهدی ترابی را از پرسپولیس به تراکتور ببرد که همزمان او به دنبال استخدام یک سرمربی خوشنام است. بعد از آنکه یحیی گل‌محمدی به فولاد خوزستان رفت، پرونده انتخاب سرمربی ایرانی برای تراکتوری‌ها بسته شد و آن‌ها که فصل گذشته کار خود را با هدایت پاکو خمس پیش بردند و در سالیان اخیر با چهره‌هایی چون جان توشاک، ژرژ لینکز و قربان بردیف تجربه همکاری دارند، به دنبال استخدام یک سرمربی اسم‌ورسم‌دار خارجی دیگر هستند.

محمدرضا زنوزی که هنوز به ایران بازنگشته و مذاکرات خود با گزینه‌های موردنظرش را در ترکیه پیش می‌برد، در روزهای اخیر بعد از انجام بررسی‌های نهایی به سراغ استخدام مرد مورداعتماد زین‌الدین زیدان رفته است؛ داوید بتونی. مربی ۵۲ ساله اهل کشور فرانسه که در دوران حضور زیدان در تیم رئال مادرید، همواره دستیار مورد اعتماد او بود و بعد از آنکه حدود ۲ سال به مانند زیدان بیرون از عرصه مربیگری بود، دوره کوتاهی در قامت سرمربی سیون سوئیس کار خود را پیش برد.

بتونی تجربه ۴ سال مربیگری در رئال مادرید را در قامت دستیار مورد اعتماد زین‌الدین زیدان در کارنامه خود دارد و ۲ سال هم در تیم رئال کاستیا در قامت دستیار زین‌الدین زیدان فعالیت کرده است. جالب آنکه بتونی و زیدان در تیم جوانان کن فرانسه هم به عنوان مربی و سرمربی سابقه همکاری با یکدیگر را دارند تا مهم‌ترین بخش دوران مربیگری داوید بتونی در کنار سرمربی افسانه‌ای رئال مادرید رقم خورده باشد اما حالا این سرمربی ۵۲ ساله به دنبال آن است تا یک تجربه جدید به‌دست آورد.

نظرات