بیوگرافی و اسامی بازیگران فیلم قطار چنای (هندی) +عکس و داستان
فیلم قطار چنای (Chennai Express) فیلم سینمایی در ژانر کمدی، اکشن و عاشقانه هندی است که به کارگردانی روهیت شتی و نویسندگی یونس ساجوال در سال ۲۰۱۳ ساخته شد. تهیه کنندگی این اثر بر عهده گوری خان است و بازیگران سرشناس هندی مانند شاهرخ خان، دیپیکا پادوکن، نیکیتین دایر، ساتیاراج، کامینی کاوشال و لخ تاندون در آن ایفای نقش کردند. در ادامه به معرفی بیوگرافی بازیگران فیلم قطار چنای همراه بیوگرافی و عکس های تمامی بازیگران فیلم “قطار چنای” و نقش هایشان و زمان پخش ۱۴۰۳ می پردازیم
بیوگرافی بازیگران فیلم هندی قطار چنای با عکس جدید
Chennai Express یک فیلم هندی کمدی و عاشقانه است که توسط روهیت شتی کارگردانی شده و برای اولین با در سال ۲۰۱۳ از سینماهای هند منتشر شد.
اسامی بازیگران فیلم قطار چنای با نقش ها
- دیپیکا پادوکن در نقش مینالوچینی «میناما»
- شاهرخ خان در نقش راهول
- نیکیتین دیر در نقش تنگابالی
- ساتیاراج در نقش دورگه شوارا
- کامینی کاوشال در نقش نیتو میتایوالا
- لخ تاندون در نقش پدربزرگ راهول
- موکش تیواری در نقش بازرس شمشر سینگ
- پوویشا منوهاران در نقش رادیکا
- مانو مالک در نقش بامان دوست راهول
- راکش کوکرتی در نقش بابی
- موهان رامان به عنوان کشیش روستا
- یوگی بابو در نقش قاچاقچی سریلانکایی
- جاسپر در نقش کارمند دورگهشوارا
- بسانت راوی
- کینگ کونگ
- جیمی موزس در نقش راننده کامیون
- دهلی گانش
- پریامانی از بازیگران این سریال هستند
معرفی و بررسی فیلم هندی قطار چنای
فیلم قطار چنای (انگلیسی: Chennai Express) یک فیلم درام-کمدی محصول کشور هند است که در سال ۲۰۱۳ به کارگردانی روهیت شتی و تهیهکنندگی گوری خان ساخته شد.
خلاصه داستان
داستان فیلم قطار چنای (۲۰۱۳) درباره راهول به شهر کوچکی از ایالت تامیل نادو سفر میکند تا به وصیت پدربزرگش عمل کند و خاکسترهای او را به آب مقدس رامشوارام بریزد. او بهطور تصادفی در قطار چنای با دختری با نام میناما اهل روستای کوچکی آشنا میشود و این آشنایی کمکم به علاقهای میان این دو تبدیل میشود و ماجراهایی رخ میدهد…
این فیلم حول محور راهول میتایوالا، مرد ثروتمندی میچرخد که بهطور تصادفی سوار قطار همنام میشود و با دختر یک دون با نفوذ از بمبئی به رامسوارام سفر میکند. راهول میتایوالا، مجردی ثروتمند ۴۰ ساله که در بمبئی زندگی می کند، با پدربزرگ و مادربزرگ پدری خود زندگی می کند. پدربزرگ راهول، یک تاجر و صاحب مغازه های زنجیره ای شیرینی فروشی است. قبل از جشن تولد ۱۰۰ سالگی وی دوستان راهول بابی و بامان او را به تعطیلات در گوا دعوت می کنند که او قبول می کند. در همین حال، پدر بزرگ راهول در آستانه جشن می میرد
راهول، بابی و بامن قصد دارند خاکستر را در گوا بریزند، اما نیتو می خواهد او را بدرقه کند و راهول را مجبور به سفر با قطار می کند. راهول در قطار سریع السیر چنای یک بلیط رزرو می کند و قصد دارد در طول مسیر با بابی و بامان در ایستگاه تقاطع Kalyan ملاقات کند.
زمان پخش
فیلم قطار چنای ۲۳ خرداد ماه ساعت ۲۱ از شبکه نمایش پخش میشود.
عوامل
فیلم قطار چنای “Chennai Express”
سال تولید: ۲۰۱۳
انتشار برای اولین بار: ۸ اوت ۲۰۱۳
کارگردان روهیت شتی
تهیهکننده گوری خان
رونی اسکروالا
سیدرات رای کاپور
فیلمنامهنویس یونس ساجوال
رابین بات
فیلمبردار دادلی
تدوینگر استفن ح. برنارد
آهنگساز مهمان:
یو یو هانی سینگ
دیپیکا پادوکونه در نقش میناما
دیپیکا پادوکونه (انگلیسی: Deepika Padukone؛ زادهٔ ۵ ژانویهٔ ۱۹۸۶) بازیگر هندی است که عمدتاً در فیلمهای هندیزبان کار میکند. او یکی از بازیگران دارای بیشترین دستمزد در هند است و افتخاراتش شامل سه جایزهٔ فیلمفیر میشود. او در رتبهبندیهای محبوبترین شخصیتهای کشور حضور داشتهاست؛ تایم در سال ۲۰۱۸ او را یکی از تاثیرگذارترین اشخاص در جهان نامید و در سال ۲۰۲۲ به او جایزهٔ تایم۱۰۰ ایمپکت را داد.
پادوکونه، دختر بازیکن بدمینتون پراکاش پادوکون، در کپنهاگ به دنیا آمد و در بنگلور بزرگ شد. در حالی که نوجوان بود، در مسابقات قهرمانی در سطح ملی بدمینتون بازی کرد اما فعالیتش را در این ورزش ترک کرد تا مدل شود. او به زودی پیشنهادهایی را برای نقشهای سینمایی دریافت کرد و اولین کار بازیگری خود را در سال ۲۰۰۶ بهعنوان شخصیت اصلی فیلم کانادایی آیشواریا تجربه کرد. پادوکونه سپس نقشی دوگانه در مقابل شاهرخ خان در نخستین اکران بالیوودیاش، یعنی فیلم عاشقانهٔ ام شنتی ام (۲۰۰۷) به دست آورد که برای آن برندهٔ جایزهٔ فیلمفیر در رشتهٔ بهترین آغاز به کار زن شد. او برای ایفای نقش اصلی در فیلم عاشقانهٔ عشق امروزی (۲۰۰۹) مورد ستایش قرار گرفت، اما این روند برای مدتی کوتاه با تنزل تداوم یافت.
شاهرخ خان در نقش راهول
شاهرخ خان در ۲ نوامبر ۱۹۶۵ در خانوادهای مسلمان در دهلی نو به دنیا آمد. او پنج سال نخست زندگی خود را در منگلور گذراند که در آنجا پدربزرگ مادریاش، افتخار احمد، به عنوان مهندس ارشد بندرگاه مذکور در دههٔ ۱۹۶۰ مشغول به فعالیت بود. خان در توییتر خودش را «نیمی حیدرآبادی (مادر)، نیمی پشتون (پدر) و مقداری کشمیری (مادربزرگ)» توصیف کرد.
نظرات