بیوگرافی افشین بیابانگرد کشتی گیر +علت درگیری با انجمن معتادان و عکس
بیوگرافی افشین بیابانگرد کشتی گیر +علت درگیری با انجمن معتادان و عکس
افشین بیابانگرد کیست؟ افشین بیابانگرد کشتی گیر سابق تیم ملی کشتی ایران متولد ۱۰ مرداد ۱۳۶۶ در اردبیل می باشد. بیابانگرد دارنده مدال برنز کشتی فرنگی جهان در سال ۲۰۱۴ و قهرمان آسیا در سال ۲۰۱۶ بوده و از سال ۱۳۹۸ از کشتی خداحافظی کرده است . ادامه بیوگرافی افشین بیابانگرد همراه با عکس و سوابق و ماجرای درگیری این کشتی گیر با اعضای انجمن معتادان گمنام را از مجله حرف تازه می خوانید.
بیوگرافی افشین بیابانگرد
افشین بیابانگرد کشتی گیر سابق تیم ملی کشتی فرنگی ایران متولد ۱۰ مرداد ۱۳۶۶ در اردبیل می باشد. اين كشتی گیر وزن ۶۶كيلوگرم كشورمان، تا كنون با شركت در رقابت های مختلف ملی، آسیایی و جهانی، مقام های ارزشمندی كسب كرده كه عنوان نائب قهرمانی مسابقات جام جهانی در سال ۹۱از آن جمله است.
علت درگیری افشین بیابانگرد با انجمن معتادان گمنام
به گزارش «حرف تازه» و به نقل از سایت اعتماد؛ درگیری بین اعضای مجموعه ورزشی قیانوری با انجمن معتادان گمنام، سرانجام منجر به چاقوکشی خیایانی شد. در تصاویری که اعتماد آنلاین منتشر کرده چندین نفر با چاقو و قمه در حالی که ناسزا میگویند افراد انجمن معتادان گمنام را مورد ضرب و شتم قرار میدهند. مشخص نیست آتش زدن محل جلسات انجمن معتادان نیز توسط همان اعضای باشگاه صورت گرفته است یا خیر.
این انجمن نشستهای خود را در زیرزمین همین ورزشگاه واقع در یاخچیآباد برگزار میکرده اما افشین بیابانگرد مدیر باشگاه، از آنها میخواهد تا نشستهای خود را در محل دیگری برگزار کنند. بیابانگرد دارنده مدال برنز کشتی فرنگی جهان در سال ۲۰۱۴ و قهرمان آسیا در سال ۲۰۱۶ است.
این انجمن با کسب مجوز از «نهادهای ذیربط» با نصب داربست و کاور جلسات خود را در مجاورت همان باشگاه از سر میگیرد.
کشمکش بین طرفین ادامه پیدل میکند. تا اینکه اعضای باشگاه با سلاح سرد و چوب به انجمن معتادان حمله کرده و آنها را مورد ضرب و شتم قرار میدهند. محل جلسه را هم تخریب میکنند.
افشین بیابانگرد در مورد درگیری اخیر در مجموعه قیانوری به برنا گفت: در این ماجرا نفرات مجموعه (ن ای) با نگهبان مجموعه ورزشی آقای پیری (مدیریت) و نگهبان آقای آزاد با حمله به دفتر نگهبانی، نگهبان مجموعه را زیر قمه و قداره کتک زده بودند و مدعی بودند که آتش زدن چادر به دست نگهبان صورت گرفته است اما
اصل قضیه این است که انجمن (ن ای) ها حمله ور شدند و توی فیلم منتشر شده مشخص است که انجمنی ها اول به داخل مجموعه ورزشی حمله ور شده اند.
بیابانگرد در پایان گفت: از رسانه ها می خواهم پس بدون اطلاع خبر را منتشر نکنید و اگر هم آن را منتشر می کنید واقعیت را بگویید و قهرمان جهان را ظالم و معتاد و دزد و قماربازها را مظلوم نمایش ندهید.
سوابق
افشین بیابانگرد در پارسآباد، استان اردبیل به دنیا امده و کشتی را از نوجوانی به طور حرفه ای شروع کرده است. او بعد از شکست مقابل مورات داگ در مسابقات جام تختی از دنیای قهرمانی کشتی خداحافظی کرد.
بیابانگرد در مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۰۹ از حضور در رقابت برای مدال برنز بازماند و به جایگاه هفتم رسید و در مسابقات قهرمانی آسیا ۲۰۱۰ در وزن ۶۶ کیلوگرم پس دو پیروزی مقابل حریفانی از ازبکستان و کره شمالی در دور نیمهنهایی مقابل حریفی از کره جنوبی شکست خورد و در رقابت برای کسب جایگاه سوم نیز با نتایج ۴–۰، ۲–۰ و ۰–۲ مغلوب پنگفی یان از چین شد و پنجم شد.
بیابانگرد در وزن ۶۶ کیلوگرم در رقابت های قهرمانی آسیا ۲۰۱۲ توانست مدال نقرهٔ قهرمانی آسیا را کسب کند.
مهمترین رویداد ورزشی بیابانگرد در مسابقات قهرمانی جهان در سال ۲۰۱۴ و ۲۰۱۶ بود که توانست به مدال برنز و طلا دست یابد. او در بازیهای آسیایی ۲۰۱۴ کشتی نخست خود مقابل روسلان تسارف از قرقیزستان به روی تشک رفت و ۸ بر صفر به برتری دست یافت. وی در مرحلهٔ یکچهارم نهایی به مصاف هانسو ریو از کره جنوبی رفت و در پایان ۳ بر صفر بازنده شد. بیابانگرد در دور شانس مجدد پان چنگ از چین را ۵ بر ۳ شکست داد و برای کسب مدال برنز مقابل علی مراد المورات تاسمورادوف از ازبکستان به روی تشک رفت و در پایان موفق شد با ۷ بر یک حریف خود را شکست دهد و مدال برنز را از آن خود کند. پیش از حضور تیم ملی کشتی فرنگی در بازیهای آسیایی قرار بود امید نوروزی که دو هفته پیش برای ایران در رقابتهای قهرمانی جهان به روی تشک رفته بود و به مدال نقره نیز رسیده بود، در بازیهای آسیایی در وزن ۶۶ کیلوگرم به روی تشک برود اما از ناحیهٔ کشاله ران مصدوم شد و از سوی دیگر شکستگی انگشت دست او نیز اجازه نداد تا در این بازیها برای ایران به روی تشک برود. اصرار کادر فنی نیز برای حضور او در تیم ملی نتیجه نداد تا یک هفته مانده به بازیهای آسیایی افشین بیابانگرد که در مسابقههای جهانی در وزن ۷۱ کیلوگرم برای ایران به روی تشک رفته بود، در وزن ۶۶ کیلوگرم مسافر اینچئون شود.
در وزن ۷۱ کیلوگرم افشین بیابانگرد پس از استراحت در دور نخست، توانست در دور دوم ۳ بر یک دیپاک از هند را شکست دهد. وی در دور بعد و در نیمهنهایی مقابل نور قاضی آسانگولوف از قرقیزستان با نتیجهٔ ۵ بر ۴ به پیروزی رسید و به دیدار پایانی راه یافت و در این دیدار مقابل تاکشی ایزومی از ژاپن با حساب ۲ بر یک شکست خورد و به مدال نقره رسید.
علت کناره گیری از کشتی
افشین بیابانگرد ملیپوش سابق کشتی فرنگی ایران و دارنده مدال برنز جهان سال هاست از کشتی فاصله گرفته و به گفته خودش اصلا کشتی را دنبال نمیکنم تا جاییکه حتی وزنهای کشتی را هم فراموش کردهام. ۳ یا ۴ سالی میشود که کشتی نمیبینم و در جریان شرایط آن نیستم البته از این اتفاق هم راضیام و دنبال کار و زندگی خودم هستم. البته کسی به من بیمعرفتی یا بدی نکرده و این اتفاق به این دلیل است که مسیر زندگیام بعد از دوران قهرمانی تغییر کرده است. یک زمانی توانش را داشتم و علاقهمند بودم که در کشتی کار کنم اما بعد از دوران قهرمانی دیگر وارد کار آزاد شدم و این رشته را دنبال نمیکنم.
وی ادامه داد: دیگر چارهای نیست و باید به فکر کار و پول باشیم. نمیشود در خانه بنشینیم، بخواهیم غصه بخوریم فقط بگوییم که پول نمیدهند و کسی سراغی نمیگیرد. خیلی از دوستان نارحت هستند و از بیتوجهیها گلایه دارند اما من هیچوقت از دولت و مسئولان توقعی نداشتم. همیشه سعی کردم روی پای خودم بایستم و خودم دنبال پول درآوردن باشم. خود من دو یا سه بار برای استخدام به ادارات مختلف رفتم برخوردها و وعده و وعیدها را که دیدم پیش خودم گفتم نروم و خودم را خرد نکنم بهتر است.
بیابانگرد، در پاسخ به این سوال که آیا دلش برای کشتی تنگ شده یا خیر، گفت: واقعیت را بخواهم بگویم، نه! یعنی اصلا وقت بیکاری ندارم که به این چیزها فکر کنم. صبح ساعت ۸ از خانه بیرون میزنم و یک بامداد به خانه برمیگردم. در حال ساخت ۲-۳ مجموعه ورزشی هستیم. البته در این ۳ یا ۴ سال دوستان از فدراسیون و خارج از آن پیشنهاداتی به من داشتند اما نمیتوانستم قبول کنم. نمیتوانم مثل برخیها با یک دست ۱۰ هندوانه را بلند کنم. این کار درست نیست و پایمال کردن حق الناس است.
مدال ها و عناوین کسب شده
قهرمانی کشتی جهان
مدال برنز – جایگاه سوم ۲۰۱۴ تاشکند ۷۱ کگ
بازیهای آسیایی
مدال برنز – جایگاه سوم ۲۰۱۴ اینچئون ۶۶ کگ
جام جهانی کشتی
مدال برنز – جایگاه سوم ۲۰۱۷ آبادان ۷۱ کگ
مدال طلا – جایگاه اول ۲۰۱۶ شیراز ۷۱ کگ
مدال برنز – جایگاه سوم ۲۰۱۵ تهران ۶۶ کگ
مدال طلا – جایگاه اول ۲۰۱۴ تهران ۶۶ کگ
قهرمانی کشتی آسیا
مدال نقره – جایگاه دوم ۲۰۱۷ دهلی نو ۷۱ کگ
مدال طلا – جایگاه اول ۲۰۱۶ بانکوک ۷۱ کگ
مدال نقره – جایگاه دوم ۲۰۱۲ گومی ۶۶ کگ
نظرات