ساعتچی

بیوگرافی مصطفی کواکبیان و همسرش و فرزندان +سوابق و عکس های خانوادگی

0

بیوگرافی مصطفی کواکبیان: مصطفی کواکبیان متولد اسفند ۱۳۴۱ در سمنان بوده و در حال حاضر ۶۱ ساله است. او سیاستمدار اهل ایران، نماینده مجلس و کاندید انتخابات ریاست جمهوری خرداد ماه ۱۴۰۳ می باشد. زندگینامه و بیوگرافی کامل مصطفی کواکبیان و همسرش و فرزندان همراه با عکس و سوابق وی در بخش بیوگرافی افراد مشهور مجله حرف تازه می خوانید.

بیوگرافی مصطفی کواکبیان و همسرش و فرزندان +سوابق و عکس های خانوادگی

بیوگرافی مصطفی کواکبیان و همسرش و فرزندان +سوابق و عکس های خانوادگی

مصطفی کواکبیان متولد اسفند ۱۳۴۱ در محله جهادیه سمنان سیاستمدار اهل ایران، نماینده مجلس و کاندید انتخابات ریاست جمهوری خرداد ماه ۱۴۰۳ می باشد. وی برادر شهید محمد کواکبیان و مدیر مسئول روزنامه مردم‌سالاری و صاحب امتیاز و مدیرمسئول روزنامهٔ محلی پیام استان سمنان هست.

زندگینامه شخصی

او پنجمین فرزند پسر خانواده بود. وی در فعالیت های سیاسی پیش از پیروزی انقلاب علیه رژیم پهلوی حاضر می شد و ۳ بار توسط رژیم دستگیر شده که به دلیل سن کم پرونده اش مختومه اعلام شده است، او همچنین پس از پیروزی انقلاب نیز علاوه بر حضور در جببه های دفاع مقدس در عرصه سیاسی حاضر بوده است، و به عنوان نماینده مردم سمنان و تهران در مجلس شورای اسلامی نقش آفرینی کرده است

همسر مصطفی کواکبیان و فرزندانش

مصطفی کواکبیان سالها پیش ازدواج کرده و دارای همسر و چند فرزند می باشد. حاصل این ازدواج دو فرزند به نام های فاطمه کواکبیان ، مجید کواکبیان
می باشد.

سوابق

کواکبیان در سال ۱۳۶۷ مسئول ستاد تبلیغات آقای سیدمحمد خاتمی در سمنان شد، و پس از دوم خرداد همان سال به تأسيس تشکل مدافعين پيام دوم خرداد که اعضای اوليه آن از اعضای ستادهای سابق آقای خاتمی در شهرهای مختلف استان سمنان بودند، اقدام کرد. این تشکل از اولين احزاب دوم خردادی بود که پروانه فعاليت و مجوز رسمی از وزارت کشور دريافت نمود و در کنگره اول خويش نام حزب مردم سالاری را برای خود انتخاب کرد.

وی در سمنان به دنیا آمده و نماینده مجلس شورای اسلامی در دوره‌های هشتم و دهم از حوزه انتخاباتی تهران، ری، اسلامشهر و شمیرانات می باشد.
گفته میشود مصطفی کواکبیان به حزب مردم‌سالاری و اطلاح طلب نزدیکتر است و در دانشگاه امام صادق تحصیل کرده است. او دبیرکل حزب مردم سالاری و رئیس ائتلاف مردمی اصلاحات و عضو فراکسیون خط امام مجلس هشتم بود. او نائب‌رئیس شورای حزب همبستگی دبیرکل حزب مردم سالاری و رئیس ائتلاف مردمی اصلاحات و عضو فراکسیون خط امام مجلس هشتم بوده است. وی در سال ۱۳۶۳ از سوی دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی به کشورهای ایتالیا، لهستان، سوریه و لیبی اعزام شد.

عکس همسر مصطفی کواکبیان

آقای کواکبیان مدیر مسئول روزنامه مردم‌سالاری و صاحب امتیاز و مدیرمسئول روزنامهٔ محلی پیام استان سمنان است. پیام استان سمنان در سال ۱۳۷۱ در قالب هفته‌نامه شروع به انتشار کرد. کواکبیان هم‌اکنون رئیس شورای مرکزی خانه مطبوعات استان سمنان است. او همچنین پیش از این سردبیری هفته‌نامه همبستگی و مدیر مسئولی نشریه نماد را برعهده داشته است. وی در حال حاضر رئیس خانه مطبوعات کشور نیز می‌باشد.

تحصیلات مصطفی کواکبیان

مصطفی کواکبیان تحصیلات خود را تا پایان دوره متوسطه در سمنان گذراند. پس از آن در سال ۱۳۶۱ وارد دانشگاه امام صادق شد و افزون بر تحصیل دروس حوزوی تا پایان دوره سطح، مدرک لیسانس و فوق‌لیسانس خود را در رشته علوم سیاسی از این دانشگاه دریافت کرد. او در سال ۱۳۷۶ مدرک دکترای علوم سیاسی را از دانشگاه تربیت مدرس دریافت کرد.

ایشان دانش‌آموختهٔ کارشناسی و کارشناسی ارشد علوم سیاسی از دانشگاه امام صادق و دکترای علوم سیاسی از دانشگاه تربیت مدرس و مدرس دانشگاه علامه طباطبایی است.

بیوگرافی مصطفی کواکبیان و همسرش و فرزندان +سوابق و عکس های خانوادگی

انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۳۸۴ و ۱۳۹۲ و ۱۴۰۰

کواکبیان فعالیت های سیاسی را با نمایندگی مجلس و نامزدی انتخابات ریاست‌جمهوری آغاز کرد. او برای نامزدی انتخابات ریاست‌جمهوری در ۱۳۸۴ و سال ۱۳۹۲ ثبت‌نام کرد اما رد صلاحیت شد
یکی از شعارهای انتخاباتی وی در دوره های قبل این بود که ما برای حضور در انتخابات هیچ شرطی غیر از اجرای دقیق قانون انتخابات نداریم. کواکبیان که بر پایه اعلام حزب مردم‌سالاری، پس از تکلیف حزب، نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری یازدهم شده بود از سوی شورای نگهبان رد صلاحیت شد.

مصطفی کواکبیان در روز ۲۵ فروردین ۱۳۹۶ با حضور در وزارت کشور برای انتخابات ریاست‌جمهوری ثبت‌نام کرد اما وی برای دومین بار پیاپی از طرف شورای نگهبان رد صلاحیت گردید.

او در سال ۱۴۰۰ بار دیگر با رأی اعضای مجمع عمومی کنگره نوزدهم حزب مردم‌سالاری به عنوان نامزد اختصاصی این حزب بر خلاف دوره‌های قبل که به صورت شخصی اعلام کاندیداتوری می‌کرد، در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۱۴۰۰ انتخاب شد که در نهایت توسط شورای نگهبان رد صلاحیت شد.

بیوگرافی مصطفی کواکبیان 1

آخرین تلاش برای رئیس جمهور شدن

مصطفی کواکبیان ظهر پنجشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ پس از ثبت نام به عنوان داوطلب کاندیداتوری انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران مستقر در ستاد انتخابات کشور به بیان عناوین کلی برنامه های خود پرداخت و گفت : نام دولت من «دولت مردم سالار» با شعار صداقت با مردم است. من ۵ برنامه راهبردی دارم که نخستین برنامه تحقق جمهوری سوم است.مصطفی کواکبیان کیست و الان کجاست؟ + بیوگرافی

وی با گرامی داشت یاد و خاطره شهدای خدمت و رئیس جمهور شهید افزود : ما تابحال دو مرتبه برای قانون اساسی رفراندوم داشتیم و معتقدم که باید بر اساس اصل ۱۷۷ یکبار دیگر بازنگری در قانون اساسی صورت بگیرد؛ معتقدم بسیاری از بن بست هایی که کشور با آن مواجه است به دلیل گیر و گورهایی این که در قانون اساسی وجود دارد و باید رفع بن بست حتما در چهارچوب خود قانون اساسی انجام شود.

بیوگرافی مصطفی کواکبیان 2

وی دومین برنامه خود را لغو کام تحریم ها و برقراری ارتباط با همه دنیا به جز رژیم صهیونیستی بر مبنای اصل عزت ، حکمت و مصلحت عنوان کرد و اظهار کرد : سومین و چهارمین برنامه راهبردی من ثبات و تقویت ارزش پول ملی با استقلال بانک مرکزی و همچنین فساد زدایی از ارکان حکومت با شفافیت سازی کامل است. حاکمیت قانون با دفاع از حقوق شهروندان پنجمین برنامه من برای ریاست جمهوری است.

داوطلب کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری همچنین با بیان اینکه «ما کمترین رشد اقتصادی را در بین کشورهای منطقه داریم» ، نوان کرد : با وجود اینکه بعد از پیروزی انقلاب بالای هزار و ۵۰۰ میلیارد دلار ارز ناشی از صادرات داشتیم ولی متاسفانه شاخص های اقتصادی ما در سطح بین الملل و حتی ۱۵ کشور همسایه بسیار پایین و ناچیز است . متاسفانه نرخ تورم دو رقمی و نرخ بیکاری زیاد است.

بیوگرافی و سوابق مصطفی کواکبیان

ورود به مجلس

کواکبیان در دوره دوره هشتم مجلس شورای اسلامی به‌عنوان نمایندهٔ حوزه انتخابیه سمنان، مهدی‌شهر حضور داشت. در دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، مصطفی کواکبیان در لیست ۳۰ نفرهٔ ائتلاف فراگیر اصلاح طلبان: گام دوم از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس حضور داشت و توانست با کسب ۱٬۲۶۰٬۱۷۴ رأی، در رتبهٔ نهم، وارد مجلس شورای اسلامی شود.

کتاب ها و تالیفات

مبانی دموکراسی در نظام ولایت فقیه (سازمان تبلیغات ۱۳۶۹)
مبانی مشروعیت درنظام ولایت فقیه (مؤسسه نشر آثار امام ۱۳۷۸)
هفت قطره (انتشارات پازینه ۱۳۸۱)
گفتمان آزادی و مردم‌سالاری در قوانین انتخاباتی از آغاز تاکنون (پازینه ۱۳۸۳)
موانع مردم‌سالاری در ایران (پازینه ۱۳۸۶)

نظرات