ساعتچی

بیوگرافی علی خسروی کارشناس و داور فوتبال +‌علت محرومیت و عکس های جدید

0

بیوگرافی علی خسروی کارشناس و داور فوتبال +‌علت محرومیت و عکس های جدید

بیوگرافی علی خسروی

علی خسروی، متولد ۱۳۴۰ در محله جوادیه تهران، داور و کارشناس فوتبال است. خسروی اگر داور فوتبال نمی شد دوست داشت یا کارگردان سینما و یا معلم و استاد دانشگاه شود. در ادامه با زندگی شخصی و بیوگرافی و سوابق ورزشی وی آشنا شوید.

بیوگرافی علی خسروی کارشناس و داور فوتبال +‌علت محرومیت و عکس های جدید

وی داور بین‌المللی فوتبال و عضو کمیته داوران فدراسیون فوتبال ایران و در اردیبهشت ۱۴۰۳ به دلیل اظهارات عجیبش درباره داوران فوتبال و دادن شیتیل به آنها ۲۰ روز از میادین ورزشی محروم شد.

علی خسروی یکی از داوران قدیمی فوتبال ایران است که در دهه ۸۰ مسابقات لیگ برتر را سوت می‌زد. او در آن زمان هم مقطعی دچار محرومیت شده بود و پس از خداحافظی از داوری، یکی از کارشناسان فعال مسابقات لیگ برتر بود. این داور بازنشسته اخیرا مدعی شده بود که بعضی از تیم‌ها به‌دنبال دادن رشوه یا اصطلاحا شیتیل به او بودند تا در ازای آن در چیدمان داوران لیگ برتر دخالت کنند و همچنین نظرات او در خصوص صحنه‌های مهم را تغییر دهند. خسروی حتی مدعی شد از سوی بعضی‌ها تهدید به قتل شده و در روزهای اخیر استوری‌های تندی را هم منتشر کرده بود. مشابه این اتفاق ۲ سال قبل هم رخ داد و پس از مصاحبه فرهاد مجیدی درباره کارشناسان داوری، خسروی چندین استوری علیه سرمربی وقت استقلال منتشر کرد.

زندگینامه علی خسروی داور فوتبال

سوابق داوری

علی خسروی از داوران قدیمی فوتبال در ایران است که رقابت‌های جام جهانی جوانان نیجریه و فینال جام در جام باشگاه‌های آسیا تایلند در سال ۱۹۹۹، جام ملت‌های آسیا ۲۰۰۰ لبنان، بازی‌های المپیک تابستانی ۲۰۰۴ و فینال لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۰۴ در جده عربستان را قضاوت کرده‌است. خسروی بعد از خداحافظی از فوتبال به عنوان کارشناس داوری در برنامه های مختلق ورزشی صدا و سیما حضور دارد. همکاری و اظهارات او روی آنتن زنده تلویزیونی همیشه بحث برانگیز بوده است.

خسروی بیش از ۳۰ سال سابقه داوری در فوتبال را دارد و از سال ۱۳۶۰ وارد حرفهٔ داوری شد و هم اکنون بیش از سه دهه است که در میادین ورزشی سوت میزند

سوابق علی خسروی

فعالیت های اجرایی

وی همچنین سابقهٔ ریاست ادارات ورزش مناطق یک و پانزده شهرداری تهران، مشاور شهردار منطقه یک، مسئول انجمن فوتبال و فوتسال شهرداری، رئیس کارگروه رسانه سازمان ورزش شهرداری را دارد. خسروی در مرداد ۱۳۹۷ به عنوان مشاور امور فدراسیون‌ها و هیئت‌های ورزشی سازمان ورزش شهرداری تهران منصوب شد.

بیوگرافی علی خسروی

اگر روزی رئیس کمیته داوران بشوم

چند اصل در جامعه داوری کشور برای بنده مهم است. برای تمام استان ها سهمیه واقعی تعیین می کنم. کشور را به هفت قسمت تقسیم می کنم که استان ها نمایندگانشان را برای ما ارسال کنند تا کمیته داورانی قوی تشکیل دهیم. اعمال تجدید نظر در کلاسهای ارتقا و بین المللی و سعی می کنم با کمیته آموزش AFC و FIFA به طور مستقیم دو بار در سال جلسات داشته باشیم و حتی داوران کشور را در سال یکبار در خارج از کشور آموزش دهیم.

زندگی شخصی علی خسروی و همسر و فرزندان

بیوگرافی و زندگی شخصی علی خسروی و همسر و فرزندان

علی خسروی دارای همسر و فرزند می باشد. او درباره زندگی در محله جوادیه تهران می گوید: همسرم راضی شود الان هم دوست دارم در جوادیه زندگی کنم

خسروی درباره خانواده و شغل داوری گفته: همه چیزش سخت است. شما از زندگی شخصی و خانواده دور هستی و هیچ موقع نمی توانید مثل سایر مردم تفریح کنید و به هر جا که دوست دارید،بروید. شما در داوری نمی توانید پست های بالا در کار خود بگیرید،حال به این ها اعتراض تماشاگران،سایت ها و تیتر شدن در مطبوعات و تلویزیون را هم اضافه کنید.

خسروی در مصاحبه ای گفته: نه پرسپولیسی هستم، نه استقلالی، داورها نمی‌توانند طرفدار تیمی باشند. او می گوید: ترخیص کار گمرک بودم و در ۲۳ سالگی جرثقیل آمریکایی ترخیص می‌کردم. از مصاحبه کردن و جواب دادن نمی‌ترسیدم. زمان ما مثل الان از داوران حمایت نمی‌شد

محرومیت علی خسروی

علی خسروی یکی از اعضای کمیته داورن فدراسیون فوتبال در مصاحبه ای تند ادعایی مبنی بر اینکه فردی برای دادن شیتیل و رشوه به دفتر آن ها مراجعه کرده و آن ها این فرد را از اتاق به بیرون انداخته اند مطرح کرد و حتی خسروی برای اثبات ادعای خود گفت نهادهای نظارتی می توانند دوربین ها را هم چک کنند.

عکس جوانی علی خسروی

کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال امروز در حکمی علی خسروی، داور بازنشسته فوتبال ایران و عضو فعلی کمیته داوران را به مدت ۲۰ روز از هرگونه فعالیت فوتبالی محروم کرد. این حکم برای بررسی بیشتر پرونده خسروی داده شده و قرار است به‌زودی رای نهایی در خصوص او صادر شود. خسروی در چند وقت اخیر به‌دلیل اظهارات خود جنجال بزرگی به راه انداخته بود و محرومیت او پس از مصاحبه‌های اخیرش، اتفاق مهمی محسوب می‌شود.

کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال خسروی را پس از اظهارات و استوری‌های اخیرش محروم کرده و به‌زودی در خصوص این داور بازنشسته تصمیم‌گیری خواهد کرد.

علی خسروی کیست

در همین رابطه بهزاد غلامپور واکنش جالب و طنزآمیزی به خبر محرومیت علی خسروی داشت. غلامپور اما واکنش عجیبی به این خبر داشته و گفته است این داور بازنشسته بهتر است در خانه بنشیند و ظرف بشورد: «داوری که بازنشسته شده است، نباید این همه حرف بزند تا مورد توجه قرار بگیرد. در هیچ کجای دنیا وجود ندارد که داوری بازنشسته باشد، پست هم بگیرد و بگوید مثلاً طرفدار رئال مادرید است یا بارسلونا. این آقا بهتر است در خانه بنشیند و ظرف‌ها را بشود! هر کسی باید سر کار خودش باشد و در کار باشگاه دیگری دخالت نکند. حالا که کمیته اخلاق او را محروم کرده، دیگر برای همگان همه چیز آشکار است و بهتر است در دیگر زمینه‌ها هم ورود کنند. اگر فوتبال ما پاک است همه کمک کنند پاک‌تر شود، اما اگر ناپاکی وجود دارد باید از این لجن‌زار خارج شود.»

نظرات