بیوگرافی بیتا میلانیان متخصص بازاریابی جهانی و همسرش +سوابق و عکس
بیوگرافی بیتا میلانیان متخصص بازاریابی جهانی و همسرش +سوابق و عکس
بیتا میلانیان نایب رئیس ارشد بازاریابی جهانی، فعال اجتماعی و حامی کارآفرینان می باشد. او متولد ۲۰ شهریور ۱۳۵۲ در تهران بوده و دانش آموخته رشته مدیریت می باشد بیتا میلانیان زن ایرانی آمریکایی است که در حال حاضر به عنوان نایب رئیس ارشد بازاریابی جهانی در Ribbon & Kandy.io فعالیت می کند و از جوانی در آمریکا زندگی میکند. ادامه بیوگرافی بیتا میلانیان کیست و اهل کجاست و سن و محل تولد او همراه با عکس و همسر و فرزندان و ناگفته های زندگی شخصی و هنری و سوابق و زندگینامه وی از مجله حرف تازه می خوانید
بیتا میلانیان کیست ؟
بیتا میلانیان زن موفق ایرانی- آمریکایی با ۲۲ سال سابقه مدیریت در حوزه فنآوری آیتی و تکنولوژی در حال حاضر به عنوان معاون ارشد رییس بازاریابی جهانی در Ribbon & Kandy.io یکی از معروف ترین شرکتهای آمریکایی در زمینه صنعت ارتباطات فعالیت می کند. او اهل ایران بوده و هم اکنون در آمریکا زندگی می کند. رد پای بیتا را در بسیاری از فعالیت های انسان دوستانه در امریکا و اروپا می توان یافت.
بیوگرافی بیتا میلانیان
بیتا میلانیان متولد ۲۰ شهریور ۱۳۵۲ در تهران نایب رئیس ارشد بازاریابی جهانی، فعال اجتماعی و حامی کارآفرینان است. خانم میلانیان قادر به صحبت کردن به زبان آلمانی و همچنین آشنا به زبان فرانسوی و اسپانیایی است.
خانواده
وی در یک خانواده شش نفره بزرگ شده، دو برادر دارد که ۵ و ۶ سال از او بزرگتر هستند، مادربزرگ، مادر پدرش، هم با ما زندگی میکردند. مادرش حسابدار بود و در شرکتهای بینالمللی فعالیت داشت و پدرش مهندس راه و ساختمان بود.» این فعال اجتماعی یکی از نخستین کسانی است که با اجرای برنامههای مختلف سهم مهمی در معرفی و نمایش فرهنگ و چهره جامعه آمریکاییان ایرانیتبار در این کشور داشته است.
سوابق کاری
بیتا میلانیان در زمنیه ارتباطات فعالیت دارد. او هم اکنون به عنوان مدیر اجرایی «بنیاد فرهنگ» در سالهای اولیه این مؤسسه موفق غیرانتفاعی در جنوب کالیفرنیا، مسئولیت به انجام رساندن چندین پروژه بزرگ و کوچک فرهنگی، هنری و اکادمیک را بر عهده داشت. او با ۲۲ سال سابقه مدیریت در حوزه فنآوری آیتی و تکنولوژی در حال حاضر به عنوان معاون ارشد رییس بازاریابی جهانی Ribbon Communications، یکی از معروفترین شرکتهای آمریکایی در زمینه صنعت ارتباطات مشغول به کار است. او تا کنون مدیریت در سطوح ارشد در شرکتهای بزرگ آمریکایی نظیر Global Crossing وTpX ارائهدهنده خدمات شبکه مبتنی بر آیپی جهانی را برعهده داشته است.
این فعال اجتماعی ایرانی- آمریکایی در سال ۲۰۰۱ با بنیاد کودک در اورنج کانتی همکاری میکرد. حضور او در بنیاد کودک، پایههای اولیه فعالیتهای خیرخواهانه فرهنگی و اجتماعی او را شکل داد. وی از سال ۲۰۰۱ تا کنون از بیش از ۳۰ موسسه غیرانتفاعی ایرانی یا پروژههای فرهنگی و اجتماعی بدون چشمداشت مالی، حمایت کرده است.
زندگی از ایران تا مهاجرت
بیتا میلانیان درباره زندگینامه شخصی و فعالیت هایش بعد از مهاجرت به امریکا می گوید: «در طول چند سالی که در ایران زندگی کردم، با وجود محدودیتهای آن زمان، در کارهای هنری و ورزشی مدرسه فعال بودم. همیشه سردسته یک گروهی بودم. از کاپیتان تیم والیبال تا پینگ پنک تا تئاتر و غیره. یک روز سهشنبه مثل هر هفته با دوستم رفتم تا مجله اطلاعات هفتگی بخرم، آن روز، روسری من کمی رنگارنگتر از روزهای قبل بود. پیش از خروج از خانه، دوستم گفت مواظب باش! میدانید که آن زمان مثل الان نبود، همه موهایمان را جمع میکردیم و حتی یک تار مویمان هم معلوم نبود.
ازدواج و همسر بیتا میلانیان و فرزندان
بیتا میلانیان سال ها پیش ازدواج کرده و متاهل می باشد. همسرش نیز در حوزه ارتباطات فعالیت دارد.
دوران پناهجویی در آلمان
اول دوران پناهجویی در آلمان و بعد ورود به آمریکا و ادامهی زندگی و فعالیت: «ماجرای آن روز را به مادرم نگفتم تا اینکه چند روز بعد، دخترخالهام که موضوع را میدانست آن را برای مادرم تعریف کرد؛ مادرم پیش از آن روز، همیشه بر سر خارج شدن از ایران با پدرم اختلاف داشت، چون همه فامیل پدرم از ایران خارج شده بودند ولی مادرم و خانواده اش حاضر به رفتن از ایران نبودند. اما اتفاق آن روز در خیابان، باعث شد که مادرم تصمیم بگیرد تا ما را از ایران خارج کند.
اول به آلمان رفتیم. بعد از سه هفته پناهندگی آلمان را گرفتیم و در شهر کلن ساکن شدیم. آن زمان در سال ۱۹۸۶ خانم شریفی، یک زن ایرانی مؤسس آن بود، در آنجا تکالیفم را انجام میدادم و زبان آلمانی را به صورت حرفهای در عرض شش ماه با پشتکار زیاد یاد گرفتم.» «دو سال و نیم در آلمان بودم؛ دوستان ایرانی و آلمانی زیادی داشتم و حسابی جا افتاده بودم، در آنجا هم در گروه موسیقی فعالیت میکردم به همین دلیل خیلی سخت بود دل کندن از آن محیط؛ اما در سال ۸۹ به آمریکا آمدیم؛ در نیمهی پانزده سالگی بودم و آن شش ماه اول، سختترین دوران زندگیم بود؛ برخلاف آلمان که همه وسایل حمل و نقل عمومی به راحتی در دسترس بود در لسانجلس اینطور نبود. در آن شرایط، افسردگی گرفته بودم، هیچ کاری نمیتوانستم انجام بدهم، دوستانم را دوباره از دست داده و احساس تنهایی و بیهودگی میکردم.»
مادر و پدر من در ۴۵ و ۵۰ سالگی از صفر زندگی را شروع کردند من هم باید روی پای خودم میایستادم، دبیرستان را تمام کردم و بعد در دانشگاه ایالت کالیفرنیا نورتریج در رشته مدیریت و بازاریابی درس خواندم.
اینجا از ۱۶ سالگی بچهها میتوانند کار کنند، من از همان سن، کار کردم و پول تو جیبی را خودم به دست آوردم و به خانوادهام هم کمک کردم. در سال ۱۹۹۶ دخترعمه من و همسرش که یک بیزنس در تورنتو شروع کرده بودند از من خواستند که تخصص آنها یعنی تکنولوژی و ارتباطات را یاد بگیرم؛ در ۲۲ سالگی و در عرض شش ماه فوت و فن این کار را یاد گرفتم و وقتی به لسآنجلس برگشتم برای شرکتهای مختلف آمریکایی در حوزه فناوری و مخابرات شروع به فعالیت کردم.»
مدیر و مؤسس شرکت Butterfly Buzz
بیتا میلانیان، مدیر و مؤسس شرکت Butterfly Buzz نیز هست. ابن موسسه تا کنون چندین پروژه تئاتر، فیلم، گالری، کنسرت موسیقی و چندین پروژه غیرانتفاعی دیگر را زیر چتر حمایتی خود داشته است.
نظرات