ساعتچی

انشا درباره خلاقیت + ۶ انشا در مورد خلاقیت و تفکر خلاق با مقدمه و نتیجه

0

انشا درباره خلاقیت + ۸ انشا در مورد خلاقیت و تفکر خلاق با مقدمه و نتیجه

انشا در مورد خلاقیت یکی از موضوعات انشا که در هر پایه تحصیلی برای دانش آموزان انتخاب میشود. در این مطلب چند انشا درباره خلاقیت و انشا در مورد تفکر خلاق و انشا در مورد دانش آموز خلاق به صورت ساده و ادبی را برای پایه های مختلف تحصیلی ابتدایی و دبیرستان از بین بهترین انشا در مورد خلاقیت با مقدمه و نتیجه را گردآوری کرده ایم. شما می توانید از این انشاهای زیبا و متنوع یک انشای زیبا برای مدرسه و مسابقات بنویسید.

انشا درباره خلاقیت + 6 انشا در مورد خلاقیت و تفکر خلاق با مقدمه و نتیجه

انشا توصیف خلاقیت برای پایه های مختلف تحصیلی

مقدمه: “۲۱ آوریل، روز خلاقیت نامیده شده است.” به همین مناسبت انشا در مورد خلاقیت را در امروز برای شما همکلاسی ها و معلم خوبمان نوشتم که در ادامه برایتان می خوانم!

بدنه انشا درمورد خلاقیت : خلاقیت نوعی ویژگی است که ممکن است همه افراد داشته باشند به شرطی که با تمرین و آموزش خلاقیت در دورن و ذهن فرد شکوفا شود. گاهی بسیاری از افراد فکر می کنند داشتن خلاقیت یک چیز ذاتی است اما این صحت ندارد و شما می توانید با تمرین و آموزش یک فرد خلاق باشید. خلاقیت خصوصیا اکتسابی است که ما می توانیم آنرا در ذهن مان پرورش دهیم و با ساخت و نوآوری به سرانجام برسانیم.

در واقع خلاقيت و نوآوري دانشمندان تعاريف متعددي در مورد خلاقيت بيان كرده اند اما به طور كلي خلاقيت عبارتست از بكارگيري تواناييهاي ذهني, براي ايجاد يك فكر يا مفهوم است.

خلاقیت در انسان به هوش، جنس، سن و سال و میزان تحصیلات بستگی ندارد. می‌توان با پرورش برخی توانایی‌ها و ویژگی‌ها در خود خلاقیت را تقویت کرده و استفاده‌های زیادی در جهت داشتن یک زندگی موفق برد.

گاهی احتیاج انسان را خلاق می کند. به این معنی که با کمترین لوازم و هزینه به دلیل اینکه به چیزی احتیاج دارید آن را به شکل خلاقانه ای می سازید. مصداق ضرب المثلی کی می گوید: کمبودها و محدویت ها از فرد یک ستاره و خلاق می سازد همین است.

اثرات خلاقیت در زندگی انسان و ابعاد مختلف آن کاملا مشهود است. بطوری که افراد موفق در زندگی اغلب افرادی هستند که از قدرت خلاقیت خود استفاده بیشتری می کنند و با تکنولوژی روز لوازمی می سازند و یا طرحی را ارائه می دهند که جهان را تکان می دهد. مانند ایلان ماسک و دانشمندانی که توانستند با خلاقیت و تفکر خلاق زندگی در دنیا را برایمان آسان کنند

نتبجه گیری انشا خلاقیت : همه می توانند فرد خلاق باشند اما باید به خود اعتماد کنند و از فرصت ها برای شکوفا کردن ذهن خلاق خود تلاش کنند

انشا در مورد ذهن خلاق به زبان ساده

مقدمه انشاء :

انشای دانش آموزی با موضوع خلاقیت و ذهن خلاق را امروز که توسط معلم عزیزمان ارائه شده را برای دوستان خودم می خوانم:

بدنه انشای خلاقیت:

افراد خلاق، همواره به اندازه کافی از هوش برخوردارند؛ یعنی لزوماً انسان‌های دارای هوش بالا، انسان‌های خلاقی نیستند. بلکه کسانی خلاق هستند که توانسته‌اند هوش خود را به نحو مطلوبی تربیت و سازماندهی کنند.

خلاقیت ذاتی نیست و هر کسی می تواند فردی خلاق باشد. برای افزایش این مهارت تکنیک ها و آموزش های مختلفی وجود دارد که می توانیم از آن ها برای رشد ذهمنان و ایجاد خلاقیت استفاده کنیم.

بر همگان واضح و مبرهن است ممکن است برخی افراد نسبت به دیگران خلاق تر باشند و خلاقانه نر فکر کنند ، اما توجه داشته باشید ما می توانیم برای تقویت و بهبود آن کارهایی را انجام دهیم.

ایده های بزرگ همواره با یک رویا شروع شده اند. در حقیقت، رویا پیش نیاز بنا نهادن امپراطوری های بزرگ است و می توان آن را یکی از مؤلفه های اصلی خلق و تولید در نظر گرفت. بنابراین بهتر است به خودمان اجازه خیال بافی و رویاپردازی بدهیم. اجازه دهید انرژی خلاقیت شما در تمام وجودتان جریان پیدا کند و اولین قدم عملی کردن انها، رویاپردازی است

رویاهای خود را طبق برنامه هایتان مرتب نمایید تا بتوانید به انها دست یابید. چند دقیقه در روز وقت بگذارید و اجازه دهید تخیلتان جریان پیدا کند. رویاپردازی فقط برای کودکان یا نوجوانان نیست بلکه می توان ان را یک عمل حیاتی برای امیدوار بودن در نظر گرفت که به بشر اجازه می دهد تا از بسیاری جهات زنده بماند و رشد کند.

نتیجه انشا خلاقیت : هر روز با خود تکرار کنید: من ذهن خلاق دارم و خلاقیت دارم

انشا ساده و کودکانه درمورد خلاقیت

انشا در مورد خلاقیت کلاس پنجم و ششم

انشا در مورد خلاقیت : برای پروش خلاقیت خود، به مطالعه مطالبی بپردازید که معمولا از آنها دوری می کنید. آموزش های صنعتی و تکنولوژی و علوم امروزی را جدی بگیرید و با فنون روز دنیا آشتی کنید. شما می توانید با علم رباتیک و یا طراحی استارتاپ ها شگفتی ساز شوید

بعنوان مثال به مطالعه وبلاگ هایی خارج از صنعت خود بپردازید. یا یک مقاله علمی و فرهنگی و یا دلنوشته بنویسید. با نوشتن شروع کنید و طراحی کنید.

بهترین راه افزایش خلاقیت اعتماد به نفس داشتن است. گاهی اوقات فکر می کنید فقط یک سری افراد خیلی خاص دارای خلاقیت هستند.
باید به دنبال روش هایی برای تقویت خلاقیت باشید. در جستجوی چیزهایی باشید که برای شما الهام بخش هستند و به شما کمک می کنند روی انرژی ذهنی و دقت تمرکز کنید

تا کنون فکر کردید چقدر خلاقیت دارید؟ آیا فردی خلاق با تفکر و ذهن خلاق هستید؟ بین استفاده‌ی خلاقانه از فروش و بازاریابی و استفاده از خلاقیت برای فروش و بازایابی یک تفاوت بزرگ وجود دارد. بسیاری فکر می‌کنند که چطور می‌توانند از کانال‌های بازاریابی موجود، یک کار را به گونه‌ای متفاوت انجام دهند. اما اگر واقعا می‌خواهید متفاوت باشید، باید ابتدا از خلاقیت خود استفاده کنید و بعد از آن کانال‌های بازاریابی را مد نظر قرار دهید.

شاید بارها از خودتان پرسید چطور می شود فردی از ما موفق تر است و انگار هزار سال از ما دور است؟ آیا ما کمتر زحمت کشیدید یا آنها شب و روز کار کردند؟ معلوم است که نه!

خیلی ها مثل شما هستند که فکر می کنند افراد به طور ذاتی موفق تر هستند و یا پول و ارثی رسیده که آنها اوضاع روبراهی دارند. یا اگر میگو و کشمش بخورند، پروفسور می شوند. افکارِ شکمی کمترین تاثیر را در خلاقیت دارند. بزرگان علم و هنر یک حرف مشترک دارند. آن هم این جمله ی طلایی است که: برای خلاق شدن، اول باید نگاه تان را تربیت کنید. نگاهِ دقیق و پرسش گر کلیدِ ورود به دنیای خلاقیت است.
ذهن خلاق می‌توان با آن به شهرهای دور سفر کرد، به جای پرندگان پرواز نمود و به هر شکل و تصویری درآمد. کافی‌ست چشمانتان را ببندید و موقعیتی که می‌خواهید را با ذهن‌تان به تصویر بکشید. فردی می‌خواهد به دورترین کشور برود، فردی دیگر می‌خواهد یک پرنده باشد و ممکن است کسی بخواهد به یک اختراع شگفت‌انگیز بیندیشد.

کودکان خلاق‌ترین موجودات هستند. آن‌ها در سنی سپری می‌کنند که کسی بهشان نمی‌گوید که چگونه فکر کنند. بنابراین می‌توانند با ذهن خود خلاقانه‌ترین نقاشی‌ها را یکشند یا جذاب‌ترین کاردستی‌ها را در بازه سنی خود درست کنند. آن‌ها مخترعان کوچکی هستند که بدون هیچ محدودیت و دانشی از ذهن خلاق خود استفاده می‌کنند.

البته ممکن است فردی خلاق باشد اما نداند؛ زیرا دانش آن را کسب نکرده است. می‌توان نتیجه گرفت که ذهن خلاق به هیچ مکان و فردی محدود نمی‌شود. بسیاری از اختراعات که کمک بسیار زیادی به انسان‌ها کرده‌اند، حاصل خلاقیت ذهن یک فردی بوده‌اند که خود را باور کرده و با اولین شکست، تسلیم نشده است. ذهن انسان‌ها مانند یکدیگر طراحی شده و آن‌چه آدمیان را از یکدیگر متمایز می‌کند، تصمیم بر این است که خود را خلاق بدانند یا فردی معمولی و بدون ذهن خلاق.

انشا کودکانه در مورد خلاقیت و تفکر خلاق

خلاقیت کلمه ای است که همیشه پدر و مادرم و معلم عزیزم به من می گویند که باید داشته باشم. اما من نمی دانم چگونه باسد خلاقیت داشته باشم. به من کمک کنید تا خلاق باشم. فقط از من توقع نداشته باشید مانند انیشتین یا ادیسون باشم. معم عزیزم می گوید: تاثیر خلاقیت در زندگی انسان و ابعاد مختلف آن کاملا مشهود است. بطوری که افراد موفق در زندگی اغلب افرادی هستند که از قدرت خلاقیت خود استفاده بیشتری برده‌اند و مسیرهای پیشرفت و موفقیت و پیروزی را برای خود هموار ساخته‌اند. بر این اساس امکانات مادی و سایر امکانات و عوامل به تنهایی نخواهند توانست در موفقیت فرد موثر باشند. در صورتی‌که یک فرد خلاق در نبود این امکانات نیز می‌تواند از شرایط و امکانات موجود بهره بیشتری برده به نتایج دلخواه خود برسد. می‌توان قدرت خلاقیت خود را افزایش داد و صفات و ویژگی‌هایی را در خود شناسایی و تقویت کرد که به این امر کمک کنند.

پدرم می گوید: افرادی‌ که از انتقاد و شکست می‌ترسند، افراد خلاقی نخواهند بود. همینطور افرادی که از افراد دیگر تبعیت می‌کنند و منتظر هستند ببینند دیگران چه می‌کنند تا آنها نیز دست به کار شوند. این افراد قدرت عملی از خود ندارند و دائما به دیگران وابسته هستند و چون کارهای خود را بر اساس این وابستگی انجام می‌دهند کمتر از قدرت ذهنی و خلاقیت خود استفاده می‌کنند.

افراد خلاق خود را مقید به یک کار خاص نمی‌کنند و سعی می‌کنند از فرصت‌ها و زمان‌هایی که در اختیار دارند نهایت استفاده را ببرند و پویا و پر تحرک هستند و فعالیت‌های متنوعی را در زندگی خود انجام می‌دهند. با انگیزه هستند، پر نیرو و انرژی به نظر می‌رسند و دائما در پی فرصت‌هایی هستند که تجارب جدیدی را برای آنها به ارمغان می‌آورند. از کار و فعالیت ترس ندارند و کمتر احساس خستگی می‌کنند. از فعالیت‌هایی که انجام می‌دهند، لذت می‌برند و در مقابل بیکاری و داشتن اوقات فراغت زیاد برای آنها کسل‌کننده و خسته‌کننده است. مسئولیت‌های بیشتر و بزرگ‌تری را می‌پذیرند و تلاش می‌کنند به بهترین وجه کار خود را به انجام برسانند.

مادرم در باره خلاقیت می گوید: افراد خلاق پذیرای افکار نو هستند و سعی می‌کنند از افکار نو و جدید برای رسیدن به اهداف خود و سر و سامان دادن به آنها بهره ببرند. مستقل هستند، با اعتماد به نفس و شوخ‌طبع هستند. روابط اجتماعی خوبی دارند و به طور کلی در تمام وقایع زندگی به دنبال تجارب جدید هستند. و این امر به آنها انرژی و امید فزاینده‌ای می‌دهد. خود را به خاطر موفقیت‌های خود تشویق می‌کنند. راهکارهای خوبی ارائه می‌دهند و معمولا دنبال‌رو و پیرو دیگران نیستند. در عین حال غبارگر نیز نیستند و تلاش نمی‌کنند دائما در خلاف جهت رودخانه شنا کنند.

انشا زیبا و ادبی درباره خلاقیت برای همه پایه ها

افراد خلاق، سال‌های زیادی را برای کسب دانش و تسلط بر موضوع مورد علاقه خود صرف می‌کنند و علاوه بر آن همواره در حال توسعه دائمی دانش و آگاهی خود هستند.

افراد خلاق، عموماً در زندگی دچار رخدادهای متنوعی بوده‌اند و بعضاً فقدان‌های بزرگی نظیر والدین یا امکانات مالی داشته‌اند. این فقدان‌ها عموماً موجب برانگیختن احساس نیاز شده و فرد را واداشته‌اند تا در جهت رفع نیاز خود به راه حل‌های خلاقانه بیندیشد.

برای شروع و پرورش خلاقیت خود، حس کنجکاوی خود را افزایش دهید. از مسائل ماده شروع کنید و ببینید مسائل پیرامون شما چرا به این صورت هستند که آیا می‌توانند طور دیگری باشند تا نتیجه بهتری از آنها گرفت. از خود سوال کنید و جواب‌های متنوعی برای آنها پیدا کنید. ساده از کنار مسائل عبور نکنید. این مسائل می‌تواند شیوه چیدن دکور در منزلتان باشد یا یک خبر علمی ، سیاسی ، اجتماعی و…

کارهایی از این قبیل تنوع زیادی در زندگی شما ایجاد می‌کند. مسیرهای نو را در زندگی خود امتحان کنید. این کار را می‌توانند از تغییر مسیر همیشگی خود از منزل به محل کار یا تحصیل شروع کنید. عادات خود را نیز تغییر دهید و سعی کنید مدتی برخلاف آن عادات رفتار کنید. آیا همیشه از یک دسر خاص استفاده می‌کنید؟ آیا همیشه از یک روزنامه فروشی می‌خرید؟ اگر اینطور هست پس زود دست به کار شوید و تنوع را در زندگی خود بیشتر کنید.

برای مسائل زندگی برایتان پیش می‌آید، راههای مختلفی پیدا کنید و سعی نکنید آنچه را که زودتر به ذهنتان می‌رسد و ساده‌تر است انجام دهید. به فکر تغییرات مثبت در زندگی خود باشید و آنها را در زندگی خود اعمال کنید. از تصورات خلاقانه استفاده کنید. و ذهن خود را به خلاقیت عادت دهید.

یادداشت‌برداری از افکاری که به طور گذرا به ذهن خطور می‌کنند و خلاقیت‌هایی هر چند جزئی و بی‌ربط که به ذهن شما می‌رسند، می‌توانند بسیار سودمند باشند و سر منشا فعالیت‌های بزرگ. ثبت این افکار گذرا در یک دفترچه یادداشت کوچک و جیبی وابسته شخصی و خصوصی به نظم افکار شما کمک می‌کند. در مواقع لزوم با کنار هم قرار دادن این افکار می‌توانید تصمیمات جدی و مهمی بگیرید.

در این شرایط باور کنید که قدرت خلاقیت شما فزونی می‌یابد می‌توانند راههای مفیدی برای حل مشکل برایتان فراهم کند. به افراد خلاق اطراف خود دقت کنید. ویژگی آنها را در نظر بگیرید و از فعالیت آنها بدون اینکه تقلید کورکورانه داشته باشید درس بگیرید.

*همچنین بخوانید: انشا درباره جنگ + ۴ انشاء در مورد جنگ با مقدمه و نتیجه برای همه مقاطع

مقاله در مورد خلاقیت چیست و چگونه فردی خلاق باشیم

انشا خلاقیت : خلاقیت یا آفرینندگی توان ساختن یا خلق نمودن چیزی نو است، راهکاری نو برای حل یک مشکل، یک روش یا یک دستگاه نو، یا یک شیء یا فرم نو هنری. «خلاقیت بشر تعریفی از قابلیت‌های اقتصاد، زندگی، فناوری، صنایع نو، ثروت نو و کلیهٔ چیزهایی است که از یک اقتصاد خوب جریان می‌گیرند. خلاقیت چند وجهی و چند بعدی است. فقط محدود به یک نوآوری فناورانه یا یک مدل کسب‌وکار نوین نیست. چیزی نیست که بتوان آن را در یک جعبه نگه داشت و هنگامی که کسی وارد دفتر کار می‌شود آن را باز نمود. خلاقیت شامل انواع متمایز فکرکردن و عاداتی است که بایستی هم در افراد و هم در جامعه گرداگرد آن‌ها کاشته شود.»
خلاقیت مهم‌ترین و اساسی‌ترین قابلیت و توانایی انسان و بنیادی‌ترین عامل ایجاد ارزش است که در همهٔ ابعاد و جوانب زندگی وی نقش کاملاً حیاتی ایفا می‌کند. خلاقیت و نوآوری از والاترین ویژگی‌های انسان است. همهٔ علوم، تولیدات، فناوریها، صنایع، ابداعات، اختراعات، هنرها، ادبیات، موسیقی، معماری و به‌طور کلی اساس انواع تمدن‌ها از ابتدا تاکنون و کلیهٔ دستاوردهای بشری، جلوه‌های گوناگونِ خلاقیت و نوآوری است. تمدن انسانی و زندگی وی بدون خلاقیت امکان‌پذیر نیست. توسعه خلاقیت هر فردی میلیاردها سلول مغزی دارد و ما انسانها تنها از یک میلیونیوم ان سلولها در زندگی بهره میگیریم حتی نامدارترین دانشمندان هم از تعداد کمی سلول مغزی خود استفاده میکنند . پس همه ما اگر راهی را برای بهره گیری بیشتر از سلولهای مغزی خود پیدا کنیم میتوانیم خلاق باشیم . این راه در ادبیات کارآفرینی خلاقیت نام دارد

ذهن انسان قابلیت‌های بسیاری دارد که خلاقیت یکی از آن‌ها محسوب می‌شود. همه انسان‌ها دارای ذهن خلاق هستند. بعضی از آن‌ها این قابلیت خود را کشف می‌کنند و به بهترین نحو ممکن از آن استفاده می‌کنند. در نتیجه به انسان‌های نخبه و نابغه در طول تاریخ تبدیل می‌شوند. برخی دیگر از انسان‌ها معتقدند که معمولی هستند و ذهن آن‌ها منحصر به فرد و خلاق نیست. این افراد از عنصر وجودی خود بی‌خبر می‌مانند و فرصت خاص بودن را از خود می‌گیرند.

توجه به مسائل تکراری و روزمره زندگی ، داشتن یک زندگی یکنواخت و عادت کردن به این شرایط فرد را دچار رکود و کسالت می‌سازد. این افراد تمایل دارند در شرائط فعلی خود باقی بمانند و حاضر نیستند زحمتی به خود بدهند و شرایط را به صورت دیگری درآورند. همینطور انسان‌هایی که انعطاف ناپذیرند و نمی‌خواهند تغییرات بیرونی و درونی را بپذیرند، خلاقیت خود را مدفون می‌سازند. اینها افرادی هستند که یک مسیر یکنواخت و ساده را برای زندگی خود انتخاب می‌کنند و یا بطور تصادفی در آن مسیر قرار می‌گیرند و حاضر نیستند غیر از آن مسیر در مسیر دیگری قرار بگیرند. بطور کلی داشتن اعتماد به نفس پائین ، عزت نفس پائین ، رکود و کسالت ، داشتن اهداف ساده و سطحی در زندگی و… از موانع اصلی در رشد و بروز خلاقیت هستند.

این افراد دوران کودکی پرفراز و نشیب ، متنوع و پررخدادی داشته‌اند. از لحاظ شخصیتی به طور کلی انسان‌هایی هستند خطرپذیر و اهل ریسک بطوری ‌که از شرایط و موقعیت‌های جدید نمی‌ترسند و به دنبال موفقیت و رسیدن به پیروزی تلاش می‌کنند و هر چند برای آنها خطراتی داشته ‌باشد، مصر هستند و پشتکار فوق‌العاده‌ای دارند. کارها را تا به انتها پیش می‌برند تا زمانیکه به نتیجه دلخواه خود برسند

حل معما، جدول، شطرنج، کلمات متقاطع، بیست سوالی‌ها، بازی در هوای آزاد، حل مسائل ریاضی بخصوص مسائل هندسه و احتمال که نوعی ورزش ذهنی هستند در تقویت قدرت تفکر مؤثرند.

آنچه موجب خلاقیت می‌شود، لزوماً هوش و نبوغ فوق‌العاده نیست بلکه کوشش مضاعفی است که افراد خلاق انجام می‌دهند تا مغز را به تصور وادارند. سخت کوشی و عادت کردن به کار و تلاش ما را در هنگام تولید ایده‌های خلاقانه یاری می‌کند.

تحقیق درباره خلاقیت و تفکر خلاق برای مدرسه

خلاقیت مفهومی است که تعریف آن در طول زمان تغییر کرده‌است و پژوهشگران مختلف تعاریف متعددی برای آن ارائه نموده‌اند که البته اشتراک معنایی زیادی دارند. «خلاقیت به عنوان یک فرایند ذهنی تعریف شده‌است که افراد را قادر می‌سازد تا دربارهٔ ایده‌های نوین و کاربردی فکر کنند.» «خلاقیت معمولاً به عنوان کلید اثر بخشی سازمان و یک الزام برای موفقیت طولانی مدت تعریف شده‌است.»خلاقیت یک مهارت ذهنی (پایا) یا یک فرایند (پویا) است که ما را برای ایجاد هرگونه ایده جدید در هر زمینه تجهیز می‌کند. پس خلاقیت اساساً شاخه دانش یا علم نیست. در عوض، این مهارتی است که ممکن است از طریق روش‌های مختلف بهبود یابد.

تفکرِ خلاقِ مختصر عبارتست از فرایند حس کردن مسائل یا کاستی‌های موجود در اطلاعات، فرضیه‌سازی دربارهٔ حل مسائل و رفع کاستی‌ها، ارزیابی و آزمودن فرضیه‎ها، بازنگری و بازآزمایی آن‌ها و سرانجام انتقال نتایج به دیگران.

خلاقیت شامل تولید چیزی است که هم اصیل و هم ارزشمند باشد و نشأت گرفته از فرایندهای خودآگاه و ناخودآگاه انسان می‌باشد. از نظر یک دیدگاه علمی محصولات تفکر خلاق گاهی به تفکر واگرا ارجاع داده می‌شود. همانند دیگر پدیده‌ها در علم یک دیدگاه یا تعریف یگانه از خلاقیت وجود ندارد و به‌طور متنوع به موارد زیر منسوب شده‌است: فرایند شناختی، محیطی اجتماعی، ویژگی فردی، شانس و همچنین مواردی مانند نبوغ، بیماری‌های روانی و شوخ‌طبعی پیوند داده شده‌است.

تعریف مناسب دیگر فرایند فرضیات شکسته‌است تفکرات خلاق زمانی تولید می‌شود که شخص پیش‌فرض‌ها را کنار گذاشته و یک دیدگاه جدیدی را جستجو کند که دیگران به آن نپرداخته‌اند. خلاقیت نیاز به حضور همزمان تعدادی از ویژگی‌ها از قبیل هوش، پشتکار، غیرمتعارف بودن و توانایی تفکر به سبکی خاص دارد. خلاقیت، خودکار و بدون زحمت و تلاش است و غالباً همچون تصورات ذهنی خودانگیخته به وجود می‌آید.

افراد خلاق خیال‌پرداز هستند و رویاهای خود را بهتر به خاطر می‌آورند و ساده‌تر از دیگران هیپنوتیزم می‌شوند. اسکیزوفرنی و خلاقیت به طرقی با هم ارتباط دارند. چون افراد بسیار خلاق در بین بستگان افراد اسکیزوفرن بسیار دیده شده ممکن است پیوند ژنتیکی مستقیمی بین این دو خصوصیت وجود داشته باشد.انشا خلاقیت

افراد خلاق شیفتهٔ تازگی هستند و به دنبال تحریک ذهنی و نه محرک‌های قوی و مخاطره‌آمیز جهان واقعی هستند. با استفاده از پت، یافتهٔ جدید این است که هرس کردن نورونی که در میان سطح عادی و سطح سایکوپاتولوژی واقع شود می‌تواند موجب خلاقیت شود. دلایل دیگری که برای ارتباط نیمکرهٔ راست با خلاقیت وجود دارد این است که افراد خلاق تنها طی این فرایند و نه به‌طور کلی تکیه بیشتر بر نیمکرهٔ راست دارند.

افراد با خلاقیت بالا دچار ناکارایی در بازداری شناختی هستند که قطعهٔ پیشانی مسئول آن است، بنابراین باید سطوح پایین‌تری از فعال‌سازی قطعهٔ پیشانی را در افراد خلاق مشاهده کنیم که آزمایش‌ها و ارائهٔ تکالیف این فرضیه را تأیید کرده‌است.

افراد خلاق عموماً ویژگی‌های دارند که آن‌ها را از سایر مردم متمایز می‌کند. این ویژگی‌ها که همان ظهور و بروز نیروهای تفکری و تخیلی انسان در منظر و دیدگاه دیگران و تحقق عملکردهای آن‌ها در عالم خارج است. انشا خلاقیت

نظرات