بیوگرافی رضا قیطاسی قهرمان قویترین مردان +زندگی شخصی و سوابق و عکس
بیوگرافی رضا قیطاسی قهرمان قویترین مردان +زندگی شخصی و سوابق و عکس
رضا قیطاسی متولد ۱۳۶۷ در کبودرآهنگ استان همدان بدنساز و ورزشکار قدرتی اهل ایران است که در مسابقات مردان آهنین ۱۴۰۳ به مقام قهرمانی رسید. او سال هاست به عنوان آتش نشان مشغول فعالیت است و در کنار شغل آتشنشانی به ورزش بدنسازی و پاورلیفتینگ نیز مشغول است. رضا قیطاسی با شرکت در مسابقه مردان آهنین در نوروز ۱۴۰۳ به شهرت رسید. ادامه بیوگرافی رضا قیطاسی کیست همراه با عکس و تصاویر و رندگینامه شخصی و ورزشی همسر وی را در مجله حرف تازه می خوانید:
بیوگرافی رضا قیطاسی
رضا قیطاسی (Reza Gheytasi) متولد ۱۳۶۷ در همدان بدنساز و قهرمان ورزش های قدرتی اهل ایران است. قیطاسی دارای ۲ متر و هشت سانت با وزن ۱۶۵ کیلوگرم دارد و تاکنون سنگینترین وزنی که زده گویهای سنگی زدهام ۲۵۳ کیلو بوده است و رکوردار گوی آسیا شد
رضا قیطاسی را مردم با مردان آهنین می شناسند که در عید نوروز و فروردین ۱۴۰۳ از شبکه سه تلویزیون پخش شد.
سوابق
رضا قیطاسی بدنساز و ورزشکار قدرتی است که ابتدا ورزش را از نوجوانی در رشته والیبال آغاز کرده و سپس وارد رشته ورزش های قدرتی و پاورلیفتینگ شد. او حالا سال هاست در بدنسازی و پاورلیفتینگ فعالیت دارد. قیطاسی عنواندار قویترین مرد ایران در سال ۱۴۰۲، قهرمان قویترین مردان جهان در سال ۲۰۲۱ در ازبکستان، نایبقهرمان قویترین مردان جهان در روسیه در سال ۲۰۲۲ و قهرمان چوبکشی جهان را در کارنامه افتخارات خود دارد.
او در ابتدا در رشته والیبال فعالیت داشت، از سن ۲۳ سالگی به علت فیزیک بدنی بالا و پیشنهادهایی که از مربیان خود گرفته بود به ورزشهای قدرتی و بدنسازی روی آورد و از آن پس چندین عنوان ملی و بینالمللی را از آن خود کرد،
رضا قیطاسی کیست
رضا قیطاسی که در کبودراهنگ همدان متولد شده و اهل همدان است. او یک آتشنشان است که در ورزش بدنسازی و مسابقه مردان آهنین حضور داشت. وی با ۳۶ سال سن هم اکنون به عنوان قهرمان مردان آهنین شناخته می شود.
رضا قیطاسی قهرمان مسابقه مردان آهنین عید نوروز ۱۴۰۳ کیست؟
رضا قیطاسی ورزشکار قدرتی است که در رقابتهای مسابقات مردان آهنین در سال ۱۴۰۳ به مقام قهرمانی رسید
رضا قیطاسی و همسر و فرزندانش
رضا قیطاسی ازدواج کرده و متاهل می باشد. او دارای یک فرزند دختر دو ساله هست. وی درباره فرزندش می گوید: قصد دارم که فرزندم را هم به سمت ورزش ترغیب و تشویق کنم و از خردسالی در ابتدا در زمینه رشته ژیمناسیک فعالیت خود را شروع کند و بعد از این ورزش پایه از ۱۰ سالگی با توجه به نوع استعدادش در هر یک از رشتههای ورزشی که علاقه داشت، بسته به نوع فیزیکی بدنیش روی آورد.
زندگینامه و فعالیت های ورزشی
رضا قیطاسی قهرمان قویترین مردان و ایران درباره زندگینامه و فعالیت های ورزشی اش می گوید: از کودکی به ورزش علاقمند بودم و با ورزش بزرگ شدهام و پیش از ورزش قدرتی و بدنسازی، در رشته والیبال فعالیت داشتم.
شغل اصلی بنده آتشنشان است و از کودکی شغل آتشنشانی آرزویم قلبیام بود تا بتوانم در این شغل به مردم کمک کنم و خوشبختانه به آرزوی کودکیم رسیدم.
در سن ۲۳ سالگی به علت فیزیک بدنی تنومندی که داشتم، به پیشنهاد مربیان خود به ورزشهای قدرتی و بدنسازی روی آوردم، تاکنون نیز در این رشته در حال فعالیت هستم ضمن اینکه آموزش و مربیگری این رشته از ورزش را در شهرستان خود برای علاقمندان برعهده دارم.
او ادامه داد: در سطح شهر که راه می روم پیر و جوان همه از من تشکر می کنند که باعث افتخار شهرم شدم و این امر بخاطر توجه تحسین برانگیز فدراسیون به این رشته و ورزشکاران آن است. به امید پخش مجدد مردان آهنین از رسانه ملی همچنان تمرین را ادامه می دهیم و بعد از خدا امیدمان به رئیس فدراسیون است که بتواند مجوز پخش این مسابقات را بگیرد. خانواده های ما آرزو دارند ما را از تلویزیون ببینند. به امید آن روزی هستیم که مردان آهنین روی آنتن برود بلکه مزد و ثمره کارمان را ببینیم.
برنامه غذایی و تغذیه رضا قیطاسی
غذاهای پر کربوهیدرات و پر پروتئین شامل انواع گوشت قرمز، سفید و ماهی، برنج، ماکارونی و سیبزمینی در برنامه غذایی قیطاسی وجود دارد و می گوید: فست فود و نوشابه معمولا در رژیم غذایی ما جایی ندارد. جوانان ورزشکار در این حیطه به هیچ عنوان دارو و یا مکملهای خودسرانه استفاده نکنند و در صورت مصرف هر گونه مکملها، تحت نظر پزشک و مربی و دارای تأییدیه وزارت بهداشت باشد و از سطح داروخانه ها تهیه شود.
قیطاسی تأکید کرد: توصیه میکنم که از سالمترین تغذیه که غذای سالم خانگی است، استفاده شود. اگر ورزشکاران این رشته شش تا هفت وعده در روز غذای خانگی مصرف کنند نیازی به استفاده از مکملها نخواهند داشت.
این پهلوان و قهرمان ۳۶ ساله با اخلاق کبودراهنگی در هفته گذشته نیز با شرکت در هیجدهمین دوره مسابقات قویترین مردان کشور که در سالن شهید چمران تهران برگزار شد، در پایان دو روز رقابت سخت و طاقتفرسای ورزشکاران در دسته ۱۰۵+ کیلوگرم موفق به کسب رتبه نخست و قهرمانی این مسابقات شده و عنوان قویترین مرد ایران در سال ۱۴۰۲ را از آن خود کرد. به همین منظور گپ و گفتی با این ورزشکار قهرمان کبودراهنگی داشتیم.
مصاحبه و گفتگو
رضا قیطاسی پرچمدار ورزش قدرتی کشور: در مسابقات بومی محلی طنابکشی انفرادی چهار سال پیش رتبه قهرمانی جهانی را موفق به کسب شدم ضمن اینکه در مسابقات المپیک بومی محلی کشور ترکیه مسابقه توپ کشی از بین ۱۰۱ ورزشکار کشورهای مختلف نخستین طلای تاریخ کشور ایران را در این رابطه کسب کرده و به دست آوردم.
قیطاسی با بیان اینکه مردم شهرستان کبودراهنگ مردمی ورزشدوست هستند و نگاهشان به ورزش نگاه مثبت بوده و از ورزش لذت میبرند، گفت: از موفقیت بنده در مسابقات هجدهمین دوره قویترین مردان ایرانی مردم شهرستان کبودراهنگ بسیار خوشحال شدند و استقبال بسیار خوبی از بنده داشتند که این لطف آنها قابل تقدیر بود.
وی در پاسخ به این سوال که آیا با توجه به قویترین مرد ایران بودن خود تاکنون با کسی برخورد فیزیکی داشتهاید؟ گفت: در کودکی بنا بر اقتضای سن شاید اما در بزرگسالی تاکنون چنین کاری را نکردهام و نسبت به کوچک و بزرگ احترام خاصی دارم و دست به سینه همه مردم هستم و همواره پدر و مادرم نسبت به احترام به مردم تأکید فراوان داشتهاند.
۱۲ سال در این ورزش سعی و تلاش کردم تا روزی در این مسابقات قویترین مردان آهنین شرکت کنم، اگر این ورزش مشکل دارد چرا پس فدراسیون بدنسازی داریم؟
این قویترین مرد ایران در سال ۱۴۰۲ همچنین گفت: در سال ۹۰ در مسابقات تیم ملی مچاندازی نیز نایبقهرمان کشور شدم و در مسابقات توپکشی ترکیه نخستین طلای جهان را کسب کردم. اگر بتوانم خانه قدرت استان را در زمینه ورزشهای قدرتی ایجاد کنم به طور قطع در شناسایی و پرورش استعدادهای بالای شهرستان و استان در حیطه ورزشهای قدرتی اقدام خواهم کرد.
در مسابقات تیم ملی سال گذشته اصفهان از شش یا هفت نفر شرکتکننده استان همدان تعداد چهار نفر کبودراهنگی بودند ضمن اینکه شاگردی دارم که دو هفته پیش در ۱۰۵ کیلو سوم ایران شد و نمونه بسیار دیگری از ورزشکاران قدرتی شهرستان کبودراهنگ که موفق به کسب عناوین مختلف در مسابقات مختلف شدهاند، سراغ دارم.
زندگی شخصی و ورزشی رضا قیطاسی مردان آهنین
رضا قیطاسی در مسابقه مردان آهنین شبکه سه که در نوروز ۱۴۰۳ پخش شد به مقامی قهرمانی رسید.
نظرات