ساعتچی

انشا در مورد ۱۲ فروردین + ۸ انشا درباره ۱۲ فروردین و روز جمهوری اسلامی ایران با مقدمه و نتیجه

0

انشا در مورد ۱۲ فروردین + ۸ انشا درباره ۱۲ فروردین و روز جمهوری اسلامی ایران با مقدمه و نتیجه

انشا در مورد ۱۲ فروردین و انشاء درباره روز جمهوری اسلامی ایران و ۱۲ فروردین یکی از موضوعات انشا که در هر پایه تحصیلی برای دانش آموزان انتخاب میشود. در این مطلب چند انشا درباره ۱۲ فروردین و روز جمهوری اسلامی ایران به صورت ساده و ادبی را برای پایه های مختلف تحصیلی دبستان و ابتدایی از بین بهترین انشا کوتاه در مورد ۱۲ فروردین با مقدمه و نتیجه را گردآوری کرده ایم. جدیدترین و زیباترین انشاء درباره ۱۲ فروردین با مقدمه و نتیجه و مقاله و انشا زیبا درباره جمهوری اسلامی ایران و ۱۲ فروردین با توصیفات زیبا با مقدمه و نتیجه و انشا ۱۲ فروردین چه روزی است همراه با تحقیق و مقاله در مورد این موضوع در این صفحه از مجله حرف تازه مشاهده نمایید. شما می توانید از این انشاهای زیبا و متنوع یک انشای زیبا برای مدرسه و مسابقات بنویسید.

انشا در مورد 12 فروردین + 8 انشا درباره ۱۲ فروردین و روز جمهوری اسلامی ایران با مقدمه و نتیجه

انشا درباره ۱۲ فروردین

همانطور که میدانیم یکی از موضوعات انشا در مدارس کشورمان انشا در مورد ۱۲ فروردین روز جمهوری اسلامی ایران است و معلم ها از دانش آموزان می خواهند که انشایی را درباره ۱۲ فروردین روز جمهوری اسلامی ایران بنویسند ما نیز در مجله حرف تازه ۸ انشا درباره دوازده فروردین برای شما گرداورده ایم.

انشا کوتاه در مورد ۱۲ فروردین چه روزی است

مقدمه: ۱۲ فررودین روز جمهوری اسلامی یکی از قله‌های رفیع انقلاب اسلامی است که با حضور پرشور مردم محقق شد و با حضور حماسی مردم روز به روز بالنده‌تر و قوی‌تر از قبل، پیش می‌رود.

نهال انقلاب اسلامی که با نثار خون بهترین فرزندان ایران رشد کرده بود، سرانجام در۲۲ بهمن ۱۳۵۷ به بار نشست، و با پیروزی انقلاب اسلامی و تشکیل دولت موقت از سوی امام(ره) زمینه مهمترین همه پرسی تاریخ ایران زمین جهت تعیین نوع حکومت فراهم شد.

بدنه انشاء:

نهال انقلاب اسلامی که با نثار خون بهترین فرزندان ایران رشد کرده بود، سرانجام در۲۲ بهمن ۱۳۵۷ به بار نشست، و با پیروزی انقلاب اسلامی و تشکیل دولت موقت از سوی امام(ره) زمینه مهمترین همه پرسی تاریخ ایران زمین جهت تعیین نوع حکومت فراهم شد. در این روز ساختار جدید سیاسی اجتماعی بر مبنای آرای اکثریت ۹۸/۲ درصد تثبیت، و نظام جمهوری اسلامی رسماً به تایید ملت مسلمان ایران رسید.

در این روز پر برکت، نظامی متولد شد که نور اسلام عزیز را پس از گذشت قرنهای زیاد دگر باره نه تنها در ایران اسلامی بلکه در سراسر جهان متجلی ساخت. شعار اصلی انقلاب؛ استقلال،آزادی، جمهوری اسلامی که توسط میلیونها ایرانی آزاده و مسلمان در طول مبارزات درجای جای ایران اسلامی فریاد کشیده شده بود، حکومتی را پایه ریزی کرد که عدالت اسلامی یکی از اهداف عالیه آن بود.

در این شعار، استقلال به عنوان نخستین هدف مطرح شده بود که امت مسلمان ایران می خواهد« اراده ملی» خود را حاکم بر مقدرات خویش سازد تا بتوانند از نفوذ و دخالتهای بیگانگان رهایی یابد و چه زیبا و متین امام(ره) فرموده است: اگر استقلال کشور خودمان را تحصیل نکنیم سایر چیزها درست نخواهد شد.

تشکیل جمهوری اسلامی نه تنها اراده ملی را بر سرنوشت خود تثبیت کرد و برای آنان استقلال و آزادی را به ارمغان آورد، بلکه این بارقه امید در دل محرومان و مستضعفان جهان درخشید که بعد از قرنها رنج و درد، جلوه ای از وعده خداوند تبارک و تعالی را شاهد باشند.

شعر کوتاه کودکانه جمهوری اسلامی

سبز و سفید و قرمز
پرچم ما چه زیباست
جمهوریِ اسلامی
نام حکومت ماست

شعر کوتاه کودکانه جمهوری اسلامی
نام حکومت ماست
به روی پرچم ما
نام خدای یکتاست

انشا ادبی در مورد روز جمهوری اسلامی ایران

در ۱۲ فروردین ۵۸ ملت غیور و همیشه در صحنه ایران با رأی ۲/۹۸ درصدی خود ساختار سیاسی، اجتماعی ایران را تغییر دادند و پس از ۲۵۰۰ سال نظام جمهوری اسلامی به جای نظام سلطنتی در ایران مستقر شد. به همین دلیل ۱۲ فروردین از آن پس روز «جمهوری اسلامی» نام گرفت.

مقدمه: دوازدهم فروردین یکی از روزهای تاریخی و مهم ایران اسلامی است، که در این روز نظام سیاسی کشور پس از ۲۵۰۰ سال با رأی بیشتر مردم به نظام جمهوری اسلامی و حکومت مردمی تغییر پیدا کرد.

بدنه انشا:

۱۲ فروردین، روزی است که ملت ایران به جمهوری اسلامی «آری» گفت، آریِ سبزی به نشانه روئیدن، طراوت، شادابی، خرمی و نشانه‌ای از به ثمر رسیدن بذرها و شکفتن آن شکوفه‌ها است. شکوفه آزادی ملت غیور ایران در ۲۲ بهمن ۵۷ کاشته شد و در ۱۲ فروردین ماه ۵۸ در خاک ریشه دوانید. انقلاب اسلامی ایران در ۲۲ بهمن ۵۷ به پیروزی رسید و امام خمینی (ره) در همان آغازین روزهای پیروزی انقلاب دولت موقت را موظف به برگزاری همه پرسی کردند.

رفراندوم جمهوری اسلامی از ساعت ۸ صبح روز ۱۰ فروردین ماه ۱۳۵۸ در داخل و خارج کشور آغاز و بنا به روایت صادق طباطبایی از روز اول انتخابات ازدحام جمعیت برای شرکت در همه پرسی به حدی بود که پیش از غروب ۱۰ فروردین ۵۸ امام خمینی (ره) دستور به تمدید زمان برگزاری انتخابات دادند.

سرانجام علی‌رغم کارشکنی‌ها و مشکلات، رفراندوم جمهوری اسلامی با استقبال بی‌نظیر مردم که اولین انتخابات کاملاً آزاد را در طول حیات ایران را تجربه می‌کردند، برگزار شد و شامگاه ۱۱ فروردین ماه پس از دو روز به پایان رسید. بر طبق منابع شمارش آرا حدود ساعت ۲ بامداد ۱۲ فروردین ماه به پایان رسید.

مقاله در مورد ۱۲ فروردین و روز جمهوری اسلامی ایران

پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در ۲۲ بهمن سال ۱۳۵۷، به دعوت امام خمینی همه‌پرسی حکومت جمهوری اسلامی ایران در روزهای ۱۰ و ۱۱ فروردین ۱۳۵۸ در سراسر ایران برگزار شد و ۹۸.۲ درصد واجدین شرکت در همه‌پرسی با دادن رای «آری»، با برقراری حکومت جمهوری اسلامی موافقت کردند.

۱۲ فروردین یکی از روزهای تاریخی و مهم ایران اسلامی است، در این روز با رای اکثریت قاطع مردم، نظام سیاسی کشور پس از ۲ هزار و ۵۰۰ سال از نظام سلطنتی به نظام جمهوری اسلامی و حکومت مردمی تغییر یافت. در ۱۲ فروردین ۱۳۵۸ ثمره مبارزات ضد سلطنتی و طاغوتی و شعار استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی ملت ایران به بار نشست و نظام جمهوری اسلامی ایران استقرار یافت، به همین سبب این روز مبارک از آن پس روز «جمهوری اسلامی» نام گرفت. هم اکنون ملت ایران در دهه چهارم استقرار «استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی» با تجدید پیمان با آرمانهای امام خمینی (ره) معمار کبیر انقلاب اسلامی و شهیدان بار دیگر بر حفظ این ارزش ها پای می‌فشارند و روز «جمهوری اسلامی» را به عنوان یکی از ماندنی ترین روزهای تاریخی این سرزمین گرامی می‌دارند.

انشا در مورد 12 فروردین کلاس پنجم

انشا در مورد ۱۲ فروردین کلاس پنجم

۱۲ فروردین یکی از روزهای تاریخی و مهم ایران اسلامی است، در این روز با رای اکثریت قاطع مردم، نظام سیاسی کشور پس از ۲۵۰۰ سال از نظام سلطنتی به نظام جمهوری اسلامی وحکومت مردمی تغییر یافت.در ۱۲ فروردین ۱۳۵۸ ثمره مبارزات ضد سلطنتی و طاغوتی و شعار استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی ملت ایران به بار نشست و نظام جمهوری اسلامی ایران استقرار یافت.

در ۱۲ فروردین ملت ایران با رای ۲/۹۸ درصدی خود ساختار سیاسی ، اجتماعی ایران را تغییر داد و جمهوری اسلامی مستقر شد. به همین سبب این روز مبارک از آن پس روز «جمهوری اسلامی» نام گرفت.
پس از آنکه قرنها تئوری جدایی دین از سیاست و نظامهای حکومتی لائیک بر دنیا سیطره داشت و قوانین شرعی و الهی امری خصوصی در زندگی مردم تعبیر می شد، در ۱۲ فرودین سال ۵۸ نظامی متولد شد که این نظریه‌ها را در قرن بیستم باطل کرد و حکومت اسلامی را براساس موازین وآموزه‌های دینی به منصه ظهور و عمل رساند.
در ۱۲ فروردین مردم ایران نشان دادند جمهوری اسلامی شکل نوینی از نظامهای حکومتی است که تلاش می کند با الهام از قوانین و تعالیم نجات بخش اسلام الگوی زندگی جدیدی درعرصه اجتماعی و سیاسی بشر امروزی ارائه دهد تا بر اساس آن نیازهای مادی و معنوی انسان توئمان فراهم شود.

از نظام جمهوری به «حکومت مردم بر مردم» تعبیر می شود و «جمهوریت» در نظام حکومتی نشان دهنده نقش مردم در تشکیل و استمرار آن است به طوری که مردم با حضوردر صحنه‌های مختلف علاوه بر مشارکت در تعیین سرنوشت خویش خواسته‌های خود را از حکومت مطالبه می‌کنند.معنی لغوی «جمهوریت» یعنی حکومت برخواسته از مردم و یا همان دمکراسی گرچه مورد اتفاق اغلب تحلیلگران، سیاستمداران و حاکمان سیاسی است، اما نظام‌های حکومتی در معنی اصطلاحی این واژه دچار اختلاف نظرهستند و از آن برداشتهای متفاوتی دارند.

شعر به مناسبت ۱۲ فروردین روز جمهوری اسلامی

سبز و سفید و سرخ است ، نشان سرفرازی

سرخش به رنگ خونِ ، شهید جاودانی

باشد نشان الفت ، رنگ سپید و روشن

مُهر ولایت ما ، در رنگ سبز و گلشن

این سه نشان فخر است ، تا کوردل بداند

گر چشم حق نباشد ، انصاف مرده باشد

راحت بخواب کورش ، ای فخر آریائی

بیرق به اهتزاز است ، بالا به شادمانی

بانام و با نشانی ، ایران سرای جانم

اللهِ پرچم ما ، نام و نشانِ ما مم

کورش کبیر باشد ، آرش رشید ایران

هم راه با سیاوش ، باشد نماد شیران

مردم به کار و جوشند ، خرسند و در تکاپو

سبز و سفید و شاداب ، ایران در این هیاهو

“صفا“خدا ی سبحان ، هم پاسدار و حامی

این پرچم سه رنگ ، جمهوری اسلامی

مصطفی رئیسی (صفا)

انشا درباره توصیفی درباره ۱۲ فروردین

انشا درباره توصیفی درباره ۱۲ فروردین

۳۰سال پیش مردم ایران با حضور در انتخاباتی بی نظیر، جمهوری اسلامی را به عنوان نظام حکومتی خود برگزیدند.روز دهم فروردین ۵۸همه ی مردم ایران به پای صندوق های رای رفتند تابادادن رای «آری» یا«نه» نظرخود را نسبت به جمهوری اسلامی اظهار كنند.

دراین همه پرسی بیش از ۹۸درصد شركت كنندگان رای مثبت دادند. نتیجه رای گیری روز دوازدهم فروردین اعلام شد و از آن پس این روز جمهوری اسلامی ایران شناخته شد. در این روز حکومتی شکل گرفت که شعار اصلی آن استقلال ، آزادی و جمهوری اسلامی بود.

روز دوازده فروردین، روز ظهور شخصیت واقعی مردم ایران، روز پیروزی مستضعفین بر مستکبرین و روز تثبیت انقلاب اسلامی است که بی هیچ ریب و شکی زمینه ساز حکومت عدل اسلامی در سراسر جهان خواهد بود. این روز مقدس، این یوم الله پر برکت سرآغاز حیات واقعی اسلام در عصر دنیامداران و دنیا پرستان است که از معنویت و روحانیت گسسته و سعادت خود را در پیروی از امیال و آرزوهای حیوانی خود می دانند. این روز مقدس، این یوم الله پر برکت سرآغاز حیات واقعی اسلام در عصر دنیامداران و دنیا پرستان است که از معنویت و روحانیت گسسته و سعادت خود را در پیروی از امیال و آرزوهای حیوانی خود می دانند

در این روز پر برکت نظامی متولد شد که نور اسلام عزیز را پس از گذشت قرن های زیاد دیگرباره نه تنها در ایران اسلامی بلکه در سراسر جهان متجلی ساخت. در این روز مقدس حکومتی شکل گرفت که شعار اصلی آن استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی بود.
و شگفتی دیگری را برای ثبت در تاریخ رفراندوم های جهان ایجاد کردند و در ادامه نیز همان راه طولانی مقاومت و فداکاری را دنبال نمودند.

انشا کودکانه در مورد روز جمهوری اسلامی ایران ساده و کوتاه

اونروز، یعنی روز دوازدهم فروردین سال ۵۸، همه مردم با هم دوست بودن. رو لب هاشون، گل لبخند نشسته بود و دل هاشون، مثل آینه برق می زد. بچه ها، اون روز همه یک کاری داشتن، یه جا می رفتند و از یه چیز حرف می زدن. اون روز، همه می خواستن رأی بدن. همه شناس نامه هاشون رو تو دست گرفته بودن و یکی یکی به مسجد می رفتن. یک صف بلندی درست شده بود که نگو. اون قدر بلند که آخر صف معلوم نبود. همه مردم، احساس مسؤولیت کرده بودن و حالا که این قدر برای پیروزی انقلاب زحمت کشیده بودن، هرطوری شده بود خودشون رو برای رأی دادن به مسجدها و حسینیه ها و تکیه ها رسونده بودن. اونا از این که انقلابی دارند که به نظرشون اهمیت می ده و به رأی اون ها احترام می گذاره، خیلی خیلی خوشحال بودن. بله دوستان گلم. مردم خوب و دوست داشتنی ایران، اولین انتخابات انقلابی خودشون رو تجربه کردن و جمهوری اسلامی ایران رو پذیرفتن. ۱۲ فروردین ماه؛ از سال ۵۸ تا کنون روز جمهوری اسلامی نام گرفته است

یک بند درباره ۱۲ فروردین بنویسید

در ۱۲ فروردین ۵۸ ملت غیور و همیشه در صحنه ایران با رأی ۲/۹۸ درصدی خود ساختار سیاسی، اجتماعی ایران را تغییر دادند و پس از ۲۵۰۰ سال نظام جمهوری اسلامی به جای نظام سلطنتی در ایران مستقر شد. به همین دلیل ۱۲ فروردین از آن پس روز «جمهوری اسلامی» نام گرفت.

 

نظرات