ابعاد روشویی کابینتی چقدر است؟ (ابعاد استاندارد و دقیق)
سرویس بهداشتی و حمام از پرکاربردترین فضاهای داخلی ساختمان محسوب میشوند که به لحاظ زیبایی دکوراسیون و رعایت مسائل بهداشتی اهمیت ویژهای دارد. رعایت ابعاد روشویی کابینتی در طراحی و نصب، باعث استفاده بهتر و زیبایی بیشتر فضا میشود. در این مقاله، به بررسی ابعاد روشویی کابینتی میپردازیم تا هنگام خرید روشویی کابینتی از اندازه آن نسبت به فضایی که در اختیار دارید مطمئن شوید. با حرف تازه همراه باشید.
روشویی کابینتی
روشویی یکی از عناصر اساسی حمام و سرویس بهداشتی است و در انواع مختلفی تولید میشود که هرکدام ویژگیها و طراحیهای خاص خود را دارند. یکی از شیک ترین روشویی های موجود در بازار، روشویی کابینتی است:
“روشویی کابینتی به صورت یک واحد کامل، شامل کابینت و حوض است. این نوع روشوییها اغلب در حمامهای بزرگتر استفاده میشوند و از نظر طراحی و استفاده عملی بسیار کارآمد هستند. آنها به طور معمول دارای یک کابینت بزرگ با فضای ذخیرهسازی هستند و حوض در بالای آن قرار میگیرد.”
روشویی های کابینتی از جنسهای مختلفی مانند سرامیک، پلاستیک، استیل و شیشه ساخته میشود. هرکدام از این جنسها مزایا و معایب خود را دارند. سرامیک، محبوبترین جنس برای روشوییها است و به دلیل ظاهر زیبا و مقاومت در برابر خوردگی و حرارت، بسیار محبوب است.
همچنین، این روشوییها میتوانند به صورت حوض استاندارد یا حوض بالابر باشند. حوض استاندارد دارای ابعاد معمول و استاندارد است، در حالی که حوض بالابر با ابعاد بزرگتر و معمولا بر روی کابینت یا میز قرار میگیرد.
استاندارد ابعاد روشویی کابینتی چقدر است؟
دانستن ابعاد روشویی کابینتی به لحاظ تاثیر بر دکوراسیون داخلی بسیار حائز اهمیت است؛ در ادامه ابعاد دقیق و استاندارد دو نوع روشویی کابینتی را بیان میکنیم. لازم به ذکر است که روشویی های کابینتی در سایز های مختلفی تولید می شوند و نمی توان همه ی ابعاد تولید شده را به طور مشخص ذکر کرد، چرا که هر تولید کننده ممکن است ابعاد مختلفی را تولید کند ولی به صورت کلی و در سایز استاندراد، ابعاد آن به صورتی است که در ادامه بیان کرده ایم.
اندازه استاندارد ابعاد روشویی کابینتی دستشویی
- عمق: حدود ۴۵ تا ۵۰ سانتیمتر
- طول: حدود ۶۰ تا ۷۰ سانتیمتر
- ارتفاع: حدود ۸۵ تا ۹۰ سانتیمتر
اندازه استاندارد ابعاد روشویی کابینتی آشپزخانه
- عمق: حدود ۵۰ تا ۶۰ سانتیمتر
- طول: حدود ۸۰ تا ۹۰ سانتیمتر
- ارتفاع: حدود ۸۵ تا ۹۰ سانتیمتر
با توجه به این اطلاعات، میتوانید ابعاد دقیق روشویی توکار و ابعاد روشویی کابینتی را بر اساس شرایط محیطی و نیازهای خود تعیین کنید.
ملاحظات مهم در خرید و انتخاب روشویی کابینتی
معمولا اولین چیزی که افراد وقتی درباره خرید روشویی به آن فکر میکنند، این است که “ابعاد روشویی چقدر باید باشد ؟” ظاهرا پاسخ به این سوال ساده به نظر میرسد، اما عوامل بیشتری وجود دارند که به تصمیم نهایی شما در خرید کمک میکنند. بنابراین در انتخاب و خرید روشویی توکار یا کابینتی، لازم است ملاحظات مختلفی را در نظر گرفت. است. در ادامه، به برخی از این ملاحظات میپردازیم:
- ابعاد روشویی کابینتی برای سرویس بهداشتی بسیار مهم است. قبل از خرید، ابعاد فضای موجود خود را اندازهگیری کنید تا بتوانید روشویی مناسبی را انتخاب کنید. به عرض، طول و ارتفاع روشویی توجه کنید و مطمئن شوید که به طور صحیح در فضای موجود جا میشود.
- ظرفیت روشویی به تعداد سرویسهایی اشاره دارد که میتوان در آن قرار داد. بنابراین ظرفیت را بسته به نیازتان انتخاب کنید.
- بررسی کنید کدام نوع، مثلا روشویی کابینتی یا توکار برای فضای مورد نظر شما مناسب است.
- بهتر است برای خرید از برندهای معتبر و قابل اعتماد استفاده کنید تا از کیفیت و مقاومت آن اطمینان حاصل کنید.
- روشوییها در طرحها و استایلهای متنوعی موجود هستند. بررسی کنید که آیا طرح و استایل روشویی با سبک دکوراسیون حمام شما هماهنگ است یا خیر. ببینید بیشتر به روشوییهای ساده و مینیمال علاقه دارید یا روشوییهای با طرحهای جذاب و شلوغ.
- توجه به کیفیت ساخت روشویی مهم است. مطمئن شوید که روشویی از مواد با کیفیت و مقاوم ساخته شده است و استانداردهای لازم را داراست. بررسی کنید که آیا قطعات و اجزای مختلف روشویی محکم و با دوام هستند.
- قبل از خرید، باید دربارهی نحوهی نصب و نگهداری روشویی مورد نظر اطلاعات کسب کنید. آیا نیاز به نصابی است یا میتوانید آن را خودتان نصب کنید؟ آیا نیاز به نگهداری و تعمیرات خاصی دارد؟
- قیمت روشویی نیز یکی از عوامل مهم در انتخاب آن است. قبل از خرید، بازار را بررسی کنید و قیمتها را مقایسه کنید. اما توجه کنید که انتخاب بر اساس قیمت تنها معیار مناسبی نیست. به کیفیت ساخت روشویی نیز توجه کنید. از طرفی، بهتر است قبل از خرید، نظرات و تجربیات دیگران را در مورد محصولات مختلف بخوانید تا تصمیم بهتری بگیرید.
سیستم آبدهی و زهکشی روشویی کابینتی و توکار
سیستم آبدهی و زهکشی که به روشویی کابینتی یا توکار متصل میشود، شامل موارد زیر میشود:
- برای روشویی کابینتی یا توکار، باید سیستمی برای آبدهی به روشویی نصب شود که معمولا شامل لولهکشی و شیرآلات است. بیشتر مواقع برای لولهکشی، از لولههای PVC یا مس استفاده میشود.
- شیرآلات نیز برای کنترل جریان آب به روشویی نصب میشوند. در برخی از مدلهای پیشرفته روشویی، سیستمهای خودکار کنترل جریان آب نیز وجود دارند که به شما امکان کنترل آسان و دقیق جریان آب را میدهند.
- همچنین برای دفع آب و ضایعات از روشویی نیاز به نصب سیستمی برای زهکشی است که آب و ضایعات را از روشویی به سمت لولههای فاضلاب یا سیستم زهکشی ساختمان هدایت کند. لولهکشی زهکشی معمولا از PVC یا پلیپروپیلن ساخته میشود و به تعداد و اندازه مناسب در نزدیکی روشویی نصب میشود.
- برخی از مدلهای روشویی کابینتی یا توکار دارای سیستمهای فیلتراسیون آب هستند. این سیستمها به منظور حذف ذرات جامد، رسوبات و آلودگیهای دیگر از آب استفاده میشوند. فیلترها قابل تعویض هستند و بر اساس نوع و مدل روشویی، شامل فیلترهای کربنی، فیلترهای سنتزی یا فیلترهای دیگر میباشند.
در هر صورت، برای نصب و اتصال سیستم آبدهی و زهکشی به روشویی، بهتر است دستورالعملهای تولید کننده را دقیقا دنبال کنید یا به یک تکنسین مجرب مراجعه کنید.
انواع مختلف مدلهای روشویی
چندین نوع متفاوت روشویی در بازار وجود دارد که شما میتوانید بر حسب سلیقه، نیاز و بودجه خود به انتخاب بپردازید.
برخی از معروفترین انواع روشوییها به شرح زیر است:
- روشویی آزاد که به دیوار یا ستونهای حمام متصل نمیشوند و به صورت آزاد در فضای حمام قرار میگیرند. آنها از طریق لولههای آب و فاضلاب متصل میشوند.
- از دیگر مدلهای معروف، روشویی دیواری است که به دیوار نصب میشود و برخی از قسمتهای آن در دیوار جاسازی میشود. به طور معمول دارای یک شیر آب سرد و گرم و همچنین یک شیر برای تنظیم جریان آب است.
- روشویی زمینی بر روی زمین قرار میگیرند و به طور مستقیم به لولههای آب و فاضلاب متصل میشوند. آنها معمولا در حمامها یا سرویسهایی با فضای بزرگ و مکانهای عمومی استفاده میشوند.
- روشوییهای هوشمند دارای قابلیتهای پیشرفتهای مانند تنظیم دما و جریان آب، تمیزکردن خودکار، صداهای ملایم و قابلیتهای دیگر هستند. آنها معمولا با استفاده از پنل کنترل یا کنترل از راه دور قابل کنترل هستند.
- روشویی بدون برجستگی که دارای طراحی مینیمال و بدون برجستگی هستند. این مدلها دارای ورودی آب مخفی بوده و طراحی سادهای دارند که با دکوراسیون مدرن سرویس بهداشتی سازگار است.
- نوع دیگر روشوییها به صورت توالتی طراحی شدهاند و در توالت نصب میشوند. آنها دارای اسپری آبی هستند که برای شستشوی تمیز کردن بعد از استفاده از توالت استفاده میشود.
سخن آخر
این مقاله با ارائه اطلاعاتی در خصوص ابعاد روشویی کابینتی و عواملی مانند طراحی مناسب در آبدهی و زهکشی، انواع مدلهای روشویی، بهرهوری از فضا و ایجاد راحتی در استفاده و نکات مهم در هنگام خرید، خوانندگان را در انتخاب روشویی کابینتی راهنمایی میکند./۲۵۹۰۳۰
مطلب خوبی بود. ممنونم.