ساعتچی

جنجال های داوری علیرضا فغانی در بازی عراق و اردن +‌حواشی و واکنش عراقی ها

0

جنجال های داوری علیرضا فغانی در بازی عراق و اردن +‌حواشی و واکنش عراقی ها

اخرین داوری علیرضا فغانی در بازی عراق و اردن در جام ملت های آسیا بعد از اخراج بازیکن عراقی ها با حواشی و جنجال های زیادی همراه بود و بازتاب های فراوانی را نیز به خود اختصاص داده است مخصوصا اخراج ایمن حسین کاپیتان تیم ملی عراق که باعث شد تا عراقی ها از خجالت فغانی دربیایند و در شبکه های اجتماعی به او توهین و فحاشی کنند، عراقی ها حتی اطلاعات شخصی علیرضا فغانی را افشا کرده و او تهدید کردند.

جنجال های داوری علیرضا فغانی در بازی عراق و اردن +‌حواشی و واکنش عراقی ها

داوری و قضاوت علیرضا فغانی در بازی عراق و اردن در جام ملت های آسیا ۲۰۲۳ با اخراج آیمن حسین پس از پس به ثمر رساندن گل دوم عراق با حواشی و جنجال های زیادی همراه بود و بازتاب های فراوانی را نیز به خود اختصاص داده است. عراقی ها حتی اطلاعات شخصی علیرضا فغانی را افشا کرده و او تهدید کردند. تا جایی که ویدئویی عجیب در شبکه‌های اجتماعی پربازدید شده که شهروندان عراقی پول می‌دهند تا به عکس علیرضا فغانی با دمپایی ضربه بزنند.

فحاشی عراقی ها به علیرضا فغانی

اخراج ایمن حسین توسط علیرضا فغانی در بازی عراق و اردن

به گزارش فوتبال برتر، اخراج ایمن حسین با کارت زرد دومی که علیرضا فغانی به او داد، در واقع نه فقط شرایط او، که سرنوشت تیم ملی عراق را در این تورنمنت عوض کرد. آنها که با نتیجه دو بر یک از اردن جلو بودند، در نهایت ده نفره بازی را به اردن واگذار کردند تا به جای حضور در یک‌چهارم نهایی، آماده بازگشت به خانه باشند.

ایمن حسین که متهم ردیف اول شکست عراق در این مسابقه است؛ امروز با انتشار پستی در اینستاگرامش درباره اخراج دردسرساز و جنجالی‌اش در این بازی نوشت:

«من اصلاً نفهمیدم چه اتفاقی افتاد! یک لحظه خداحافظی بسیار سخت بود! این پایانی نبود که می‌خواستیم. رویاهای ما بسیار فراتر از این‌ها بود و جاه‌طلبی‌هایمان بسیار بلند. آنها رویای ما را مقابل چشمان جهان ربودند. من از همه هواداران عراقی عذرخواهی می‌کنم. من از همه کسانی که از ما حمایت کردند و در دوحه در کنار ما ایستادند عذرخواهی می‌کنم. ما از شما عذرخواهی می‌کنیم زیرا نتوانستیم رویای شما را کامل کنیم.»

واکنش ها

عراقی‌ها که فغانی داور ایرانی را مقصر شکست تیمشان می‌دانند، پس از پایان این دیدار به صفحه اینستاگرامی داور ایرانی حمله کردند.

داور ایرانی، آقای گل جام ملت‌های آسیا را به دلیل اتلاف وقت و خوش‌حالی تحریک‌آمیز بعد از گل، با کارت زرد دوم جریمه کرد تا او از زمین مسابقه اخراج شود.

عراقی‌ها که داور ایرانی را مقصر باخت تیمشان می‌دانند، پس از پایان این دیدار به صفحه اینستاگرامی داور ایرانی حمله کردند و حتی آیمن حسین با انتشار پستی در شبکه اجتماعی اکس (توییتر سابق) داور ایرانی را بی‌انصاف خطاب کرد.

اما این پایان کار نبود؛ هواداران عراقی طی ساعات اخیر، شماره‌های تماس، آدرس ایمیل و حتی آدرس منزل علیرضا فغانی را در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرده‌اند.

واکنش فدراسیون فوتبال استرالیا: علیرضا فغانی و خانواده‌اش تحت حمایت ما هستند

فدراسیون فوتبال استرالیا به دنبال اقدامات جنجالی طرفداران عراق پس از بازی با اردن از علیرضا فغانی حمایت کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، فدراسیون فوتبال استرالیا پس از اتفاقات بین بازی عراق و اردن از علیرضا فغانی حمایت کرد.

همچنین گروهی از روزنامه‌نگاران که در کنفرانس مطبوعاتی پس از بازی با خسوس کاساس، سرمربی تیم ملی عراق، درگیری لفظی داشتند آیدی کارتشان ضبط شده و از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا با محرومیت مواجه شدند.

عراق روز گذشته با نتیجه ۲-۱ مقابل اردن پیش افتاده بود و پیش بینی می‌شد که پس از گل ایمن حسین به دور یک چهارم نهایی صعود می‌کند‌‌. بازیکن عراق برای شادی پس از گل ترجیح داد که شادی پس از گل بازیکنان اردن بعد از گل اول‌شان را مورد تمسخر قرار بدهد. فغانی به همین دلیل کارت زرد دوم را به ایمن حسین نشان داد.

عراق برتری‌اش مقابل اردن پس از این اخراج را از دست داد و با گل‌های دقیقه ۹۵ و ۹۷، در نهایت با نتیجه ۳-۲ در ورزشگاه بین المللی خلیفه شکست خورد.

پس از بازی، داور ایرانی که از اواخر سال ۲۰۱۹ در استرالیا حضور دارد و در لیست داوران استرالیایی جام ملت‌های آسیا قرار دارد، به شدت از سوی هواداران عراقی در فضای مجازی مورد سرزنش قرار گرفت. این اقدام شامل نظراتی در رسانه‌های اجتماعی، دادخواستی مبنی بر اخراج او از جام ملت‌ها و انتشار اطلاعات شخصی او در فضای مجازی بود.

فدراسیون فوتبال استرالیا در بیانیه‌‌ای با حمایت از فغانی نوشت: “ایمنی و رفاه تمام کارکنان فدراسیون فوتبال استرالیا و اعضای جامعه فوتبال استرالیا اولویت ما است. فدراسیون دائماً با علیرضا در تماس است و از او و خانواده‌اش حمایت می‌کند. فوتبال استرالیا همچنین با e-Safety و آژانس‌های مجری قانون مربوطه در این مورد همکاری می‌کند.”

همچنین کنفدراسیون فوتبال آسیا هم در حمایت از فغانی نوشت: “در حالیکه AFC در مورد عملکرد داوران اظهار نظر نمی‌کند، ما هر گونه تهدید، آزار و اذیت یا افشای اطلاعات شخصی را که داوران، بازیکنان، مقامات و همه ذینفعان ما را هدف قرار می‌دهد، به شدت محکوم می‌کنیم. کنفدراسیون فوتبال آسیا هر نوع رفتار غیرقانونی و خشونت آمیز را به شدت محکوم می‌کند و در برابر چنین اقداماتی واکنش نشان می‌دهد. AFC از اتفاقاتی که در جریان کنفرانس مطبوعاتی پس از بازی دیدار دو تیم عراق و اردن رقم خورد، عمیقاً ناراحت است و تصمیم سریع گرفته تا افراد خاطی را نه تنها در جام ملت‌های فعلی بلکه همچنین در مسابقات آتی AFC محروم کند.”

نظرات