ساعتچی

۸ انشا در مورد انتخابات با مقدمه و نتیجه (کودکانه و ادبی) برای همه مقاطع

0

۸ انشا در مورد انتخابات با مقدمه و نتیجه (کودکانه و ادبی) برای همه مقاطع

انشا انتخابات : جدیدترین و زیباترین انشا در مورد انتخابات با مقدمه و نتیجه و انشا در مورد انتخابات با توصیفات زیبا با مقدمه و نتیجه در مورد انتخابات و انشا انتخابات چیست و انشای توصیفی انتخابات همراه با انشاء دانش آموزی و ساده روان در مورد شرکت در انتخابات با مقدمه و نتیجه گیری در این صفحه از مجله حرف تازه مشاهده نمایید.

انشا در مورد انتخابات یکی از موضوعات انشا که در هر پایه تحصیلی برای دانش آموزان انتخاب میشود. در این مطلب چند انشا درباره انتخابات به صورت ساده و ادبی را برای مدرسه و دانش آموزان پایه های مختلف تحصیلی دبستان و ابتدایی از بین بهترین انشا در مورد انتخابات مجلس با مقدمه و نتیجه را گردآوری کرده ایم. شما می توانید از این انشاهای زیبا و متنوع یک انشای زیبا برای مدرسه و مسابقات بنویسید

انشا در مورد انتخابات

انشا توصیفی در مورد انتخابات

مقدمه: با نام خدا من انشایم را با موضوع انتخابات آغاز می کنم

بدنه: مردمی که حق رای نداشته باشند و دیگران برایشان تعیین تکلیف کنند، بهتر است بمیرند و زنده نباشند. وقتی در یک کشور زندگی می کنیم باید در سرنوشت و امروز و فردایش دخالت کنیم و افرادی شایسته و لایق را بر سر کار بیاوریم تا در راه اعتلای وطن موثر باشیم. کشور با رای و خواست یک نفر اداره نمی شود و هر هم وطن موظف است که در سرنوشت و بهبود شرایط کشورش نقشی موثر داشته باشد. اگر هر ایرانی در مورد سرنوشت و حاکمان کشورش بی تفاوت باشد، هر آینه کشور به سمت بیراهه رفته و دچار مشکلاتی متعدد می گردد.

رای دادن ما را در مقابل رویدادهای مهم کشور حساس و مسئول می کند، یعنی همان یک رای گاهی نقشی اساسی دارد. ما در مجلس دوران مدرس دیدیم که مدرس با صدای بلند و رسا در صحن مجلس فریاد زد که تنها رای من چه شد و من با همین یک رای حساب همه را می رسم.

وطن مانند یک کشتی است که همگی باید در حفظ و نگهداری و سعادتش کوشا باشند. اگر همه ساکنان این کشتی بی خیال شوند و دیگری کشتی را سوراخ کند، به زودی کشتی غرق خواهد شد و همه مردم گرفتار ناملایمات می گردند. به گفته امام خمینی شرکت در انتخابات یک واجب عینی است که باید همه افراد جامعه در آن شرکت کنند

حضور در انتخابات اندازه اکسیژن و نان شب واجب است و اگر روزی مردمی از سرنوشت کشور خویش دوری کنند و حساس نباشند باید منتظر فروپاشی یا مستعمره شدن کشورشان باشند. وقتی در انتخابات شرکت نکردی باید منتظر این باشی که هر نالایق و بی سواد و احمقی روی کار بیاید و برایت تصمیم بگیرد. باید منتظر غارت و چپاول کشورش باشد و بداند که وقتی خودت دلت برای وطنت نسوزد بیگانه از تو هم بدتر خواهد کرد و کشورت به فنا می رود.

انشا در مورد شرکت در انتخابات

مقدمه:

یادم می آید وقتی کوچک بودم با پدر و مادرم به انتخابات می رفتیم و من رای آنها را با ذوق فراوان به صندوق می انداختم.

یکبار که به انتخابات رفته بودیم٬ پیرمرد بیسوادی به من گفت بابا جون بیا این کاغذو بگیر عین همین اسمو بنویس تو این برگه رای. من خیلی خوشحال شدم و رفتم برگه رأیش را گرفتم در همین حین رییس حوزه انتخابات آمد بالای سرم ایستاد که من تقلب نکنم و همه حس خیلی خوبی که داشتم را از من گرفت نامرد!

کم کم بزرگتر شدم و دیدم خودم می توانم رای بدهم. از شما چه پنهان در شناسنامه ام ۱۶ مُهر رای خورده است. به عنوان حسن ختام انشای خود می گویم انتخابات در زندگی ما مهم است و باید رأی بدهیم.

انتخابات در زندگی ما نقش زیادی دارد. پدر من در مجلس خودش یک نماینده است و در چهار سال پیش که در شهرستان بودیم عکسهای خودش را که در آنها با آدمهای زیادی دست داده است چاپ کرد و برای همین در انتخابات برنده شد.

ما به تهران آمدیم و سوار ماشین شدیم. مادر من در انتخابات خیلی کار می کند و برای زنها در سفره و جلسات صحبت می کند که به آدمهای خوب و پدر من رأی بدهند. پدر من از وقتی به تهران آمدیم همیشه به مشکلات مردم فکر می کند و آنها را حل نموده است.

پدر من همیشه مشکلات مردم را حل می کند و مادرم نیز همیشه به او کمک می کند. الان پدر من به شهرستان رفته و مشکلات مردم آنجا را حل می کند برای اینکه در انتخابات که جدید است به او رأی دهند.

پدرم یکبار به مادرم گفت مردم خیلی ساده می باشند برای اینکه حاجی فاضل که به آنها آبگوشت زیاد داده بود می خواهد در انتخابات شرکت کند و ما باید به مردم کباب بدهیم که بهتر است. من کباب را خیلی دوست دارم و برای همین در انتخابات شرکت می کنم.

داماد ما که در سال پیش با خواهر من عروسی کرد هم مثل ما در انتخابات شرکت می کند و گفته است اگر پدر من رأی نیاورد ممکن است پدر او را که به مردم خدمت می کند استعفا دهد و مشکلات مردم حل نشود.

من دوست دارم مشکلات مردم حل شود و همه بچه ها مثل ما ماشین داشته باشند و به مدرسه بیایند و کمربند خود را سفت ببندند. پس نتیجه می گیریم انتخابات نقش مهمی در زندگی ما دارد و من و پدرم و مادرم و دامادمان در انتخابات شرکت می دهیم و با مشت محکم از همه چیز دفاع می کنیم. با تشکر از خانم معلم مهربان.

نتیجه :

میزان رای ملت است. این مهم ترین و زیباترین سخن امام در مورد انتخابات و رای گیری بود.

8 انشا در مورد انتخابات برای مدرسه انشاء درباره انتخابات مجلس کودکانه و ادبی

انشاء درباره چرا باید در انتخابات شرکت کنیم

من رای می دهم، تو رای می دهی، ما رای می دهیم تا هیچ کس نتواند به ما کم ترین تعرضی نماید و حریم ما را بشکند. من و تو عاقل هستیم و خودمان قدرت تصمیم گیری و حق رای داریم. دشمنان ما خوب بدانند که رای من تیری مهلک بر چشم یاغیان است و هیچ کس نمی تواند مرا از این امر مهم باز دارد. وطنم سربلند باشی و پایدار.ما ملتی آزادیم که هیچ وقت دست هیچ بیگانه ای به معادن و خاک کشورمان نرسیده است و باید خوب از این فرصت های به دست آمده مراقبت نماییم.

من پای صندوق می روم تا دیگری رای خودش را بر من غالب نکند. من پای صندوق می روم تا دشمنی چون امریکا یاوه نگوید و مخالفان دیگر طبل هیاهو و رسوایی به دست نگیرند. من پای صندوق می روم تا اسرائیل غاصب قصد کشورم نکند و مردم آسوده و راحت باشند.

اگر در هوای کشورت بی تابی و دلسوز، صندوق رای را فراموش نکن، اگر دنبال فردایی روشن و عالی برای خود و کودکت هستی و اگر می خواهی نخبگان و دانشمندان در این کشور دست به کاری بزنند، خودت با اقتدار پای صندوق رای برو و با دین و باوری قوی رایت را در صندوق بیانداز، اگر می خواهی ثروت های بی انتهای کشورت در دست بیگانه نباشد، رای ناب و سالم خود را در صندق انداز و با عشق و ایمان به وطن برای آبادانی و سرافرازی کشورت قدمی بردار.

اگر می خواهی در مجامع جهانی حرفی برای گفتن داشته باشید، خودت با دست خودت نوع حکومتت را انتخاب کن. اگر می خواهی که جوانان خوب و متعهد و لایق بر سر پست های اصلی و مفید قرار گیرند،اگر میخواهی افراد سرسپرده و نفوذی و بدخواه در راس امور کشورت قرار نگیرند و اگر می خواهی حکومتی مردمی داشته باشید، خودتان با دستانی مبارک حق را برای خودتان مسلم و قطعی کنید.

اگر می خواهید در میان همسایگان اقتدار و عظمت و شکوه داشته باشید خودتان پای صندوق بروید و دست رد بر سینه هر بیگانه ای بزنید تا حساب کار ظالمان و فاسدان دستشان بیاید. در گذشته کشور ما توسط یک نیروی خارجی اداره می شد و ما حقی برای هیچ موضوعی نداشتیم و باید بند کفشمان را هم با اجازه آمریکا می بستیم، اما حال همه چیز تغییر کرده است و ما خودمان پرچم استقلال و آزادی و عدالت خواهی مان بالاست.

انشا کودکانه در مورد انتخابات

بر همگان واضح و مبرهن است که انتخابات کار خوبی است و مردم باید سرنوشت خود را در آن بگیرند. ما همیشه در انتخابات شرکت می کنیم. من هنوز به سن انتخابات وارد نشدم ولی جمعه ها با پدر و مادرم به انتخابات می رویم و رأی می دهیم.

پدرم و مادرم همیشه در انتخابات شرکت می کند. من انتخابات را خیلی دوست دارم چون تلویزیون در آن آهنگ های انتخاباتی زیاد پخش می کند و مردم همیشه شاد هستند و در انتخابات شرکت می کنند. پارسال که دوباره انتخابات بود مادرم به آقای احمدی رای داد چون او گفت مردم فقیر نباید باشند.
ما در انتخابات شرکت می کنیم که آمریکا و مخصوصا جرج بوش که تلویزیون گفت احمق است بفهمد و دیگر مردم را اذیت نکند. انتخابات خوب است و من و خانواده ام در آن شرکت می کنیم.
من از پدرم پرسیدم که انتخابات چه نقشی در زندگی ما دارد. او به من گفت ولی نمی توانم در اینجا بنویسم. پدر من آدم خوبی هست و باادب می باشد و همیشه کراوات اتو کرده می پوشد.

سال قبلی که انتخابات شد جنس هایش که در خارج خریده بود سه ماه توی کشتی ماند و نتوانست بیاورد اما دوباره که چند ماه بعد از آن شده بود مشکل آنها درست شد و آنها که خریده بود گرانتر شد و برای همین او توانست دختر آقای جواهریان را برای خودش بگیرد و الان در زندگی خود خوشبخت می باشند.

تحقیق درمورد انتخابات

معنای انتخابات در همه جا یکسان است. انتخابات یکی از اصلی ترین عناصر و مفاهیم ادبیات و گفتمان مردم سالاری است.

واژه انتخابات البته تنها منحصر و مرتبط با مردم سالاری نیست و در حکومت های پادشاهی و آریستوکراتیک یعنی حکومت جمعی بر جوامع نیز کاربردهای خاص خود را دارد و بارها انتخابات نه در قاعده هرم اجتماع که در سطوح فوقانی آن خط سیر سیاست و حکومت در کشورها را تعیین کرده است.

تعریف دیگر اینکه انتخابات فرایند تشخیص اصلی ترین و پرطرفدارترین اراده یا مطالبه نزد افراد صاحب حق رای در جوامع است که طبق قوانین موجود برای یک تصمیم خاص و منفرد یا تعیین نمایندگان مردم جهت احراز مناصب و مصادر تصمیم گیری طی یک دوره مشخص صورت می گیرد.

در فرایند شکل گیری حکومت های دموکراتیک فعلی، نظریه «قرار اجتماعی» جایگاه مهمی در پایه ریزی گفتمان مردم سالاری دارد؛ نظریه ای که می گوید افراد یک جامعه برای اداره امور مربوط به آن به توافقی پایبند می شوند که از طریق انتخاب نماینده یا نمایندگانی، بخشی از اختیارشان برای تصمیم گیری را به منتخب یا منتخبان بسپارند.

قرار اجتماعی البته تنها خاستگاه دولت از نگاه عالمان و صاحبنظران عرصه سیاست نیست. برخی شکل گیری ساختارهای پدرسالارانه یا حتی مادرسالارانه در جوامع بدوی را ریشه شکل گیری دولت دانسته، شماری بر دستیابی به ابزارهای سلطه و ارزش اضافی در تولید انگشت نهاده و گروهی خاستگاه های فرازمینی و الهی را برای دولت ها برشمرده اند.

با توجه به تفاوت های نظری در تشخیص خاستگاه دولت ها، نحوه حضور مردم در عرصه سیاست اشکالی متفاوت می یابد. در نظام های دموکراتیک غربی احزاب کارگزاری و صحنه گردانی فرایند مردم سالاری را بر مبنای ایده قرارداد اجتماعی برعهده دارند.

از سوی دیگر، در نظام های سوسیالیستی که به دولت با نگاه نهاد محافظ جامعه طبقاتی نگریسته می شود که باید رو به اضمحلال بگذارد، حزب های فراگیر در حکومت ها تک حزبی اصلی ترین بدیل دولت برای محقق ساختن هدف جامعه بی طبقه به حساب می آید.

در نظام های خاصی چون جمهوری اسلامی نیز، قانون اساسی با هدف امتزاج خاستگاه الهی دولت با ایده قرار اجتماعی به نگارش درآمده و با توجه به این ترکیب منحصر به فرد، مفهومی خاص از انتخابات شکل گرفته است.

نظام های سیاسی برآمده از اراده مردم، برای حفظ همراهی آنان و به عبارت بهتر ابقای مشروعیت، انتخابات را معیار تعیین سمت و سوی تصمیمات حاکمیت، بستر انتقال قدرت و ابزار احقاق حق تعیین حق سرنوشت شهروندان قرار داده اند.

انشا درباره انتخابات برای پایه ابتدایی

انتخابات از منظر کاربردی هم شکل و شمایلی متفاوت دارد. سوای انتخابات ادواری در کشورهای مختلف که در بازه های زمانی مشخص، منتخبان مردم در نهادهای اداره شهری، پارلمان های قانون گذاری، ریاست جمهوری و سایر مناصب انتخابی را معین می سازد،

رفراندوم به صورت موردی و بدون تناوب زمانی خاصی در قوانین اساسی بسیاری از کشورها از جمله جمهوری اسلامی ایران تعبیه شده است چنانکه «حسن روحانی» رئیس جمهوری دیروز (۲۲ مهرماه) در نشست خبری خود بار دیگر ظرفیت های رفراندوم در قانون اساسی جهت گره گشایی در موارد خاص را یادآور شد.

«رفراندوم» در تعریف کلی مراجعه مستقیم به رای مردم است که در اشکال الزام آور و اجباری یا اختیاری و انتخابی، غالبا در تصمیم گیری های کلان نظیر تصویب قوانین اساسی به کار می رود.

«بازخوانی» مدلی دیگر از انتخابات است که در برخی از ایالت های آمریکا راهی را به سوی دموکراسی مستقیم می گشاید و امکان برکناری مقامات ایالتی را که از انجام مسوولیت های خود بازمانده اند فراهم می آورد.

بر اساس چارچوب و قواعدی که قانون برای انتخابات در نظر می گیرد، سامانه های انتخاباتی شکل گرفته و الگوهای حکومتی به وجود آمده اند. به عنوان مثال نظام پارلمانی بریتانیا زاده سامانه انتخاباتی این کشور است و در کشورهایی چون آمریکا یا فرانسه، نظام ریاستی با محوریت قوه مجریه برآیند نظام انتخاباتی خاص خود است.

آنچه به آن اشاره شد شرحی از مختصات مفهوم انتخابات است اما در همه جای دنیا و در همه نظام های سیاسی دموکرات، معنای حقیقی انتخابات یکسان به نظر می رسد.

نظام های سیاسی برآمده از اراده مردم، برای حفظ همراهی آنان و به عبارت بهتر ابقای مشروعیت، انتخابات را معیار تعیین سمت و سوی تصمیمات حاکمیت، بستر انتقال قدرت و ابزار احقاق حق تعیین حق سرنوشت شهروندان قرار داده اند.

با انتخابات خواه به صورت مستقیم خواه غیرمستقیم، علاوه بر نخبگان حاکم ،برنامه ها و اهداف کشورداری نیز معین می شود و در واقع این مردم هستند که انتخاب می کنند کشورشان در کدام مسیر قرار گیرد.

از سوی دیگر مردم با انتخاب خود مسوولیت تصمیم سیاسی شان را برعهده گرفته و معنای مشارکت سیاسی را با مشروعیت حکمرانانشان پیوند می زنند.

نتیجه:

حداکثر میزان مشارکت پشتوانه مشروعیت حداکثری است، می تواند معیاری دقیق تر را برای نمایاندن خواست و مطالبه واقعی مردم پیش چشم همگان آشکار سازد.

 انشاء درباره انتخابات به زبان ساده

خانم معلم ما از ما خواسته اند که درباره انتخابات چه نقشی در زندگی ما دارند انشای خود را بنویسیم. انتخابات در زندگی ما نقش زیادی دارد. پدر من در مجلس خودش یک نماینده است و در چهار سال پیش که در شهرستان بودیم عکسهای خودش را که در آنها با آدمهای زیادی دست داده است چاپ کرد و برای همین در انتخابات برنده شد.

ما به تهران آمدیم و سوار ماشین شدیم. مادر من در انتخابات خیلی کار می کند و برای زنها در سفره و جلسات صحبت می کند که به آدمهای خوب و پدر من رأی بدهند. پدر من از وقتی به تهران آمدیم همیشه به مشکلات مردم فکر می کند و آنها را حل نموده است.

پدر من همیشه مشکلات مردم را حل می کند و مادرم نیز همیشه به او کمک می کند. الان پدر من به شهرستان رفته و مشکلات مردم آنجا را حل می کند برای اینکه در انتخابات که جدید است به او رأی دهند.

پدرم یکبار به مادرم گفت مردم خیلی ساده می باشند برای اینکه حاجی فاضل که به آنها آبگوشت زیاد داده بود می خواهد در انتخابات شرکت کند و ما باید به مردم کباب بدهیم که بهتر است. من کباب را خیلی دوست دارم و برای همین در انتخابات شرکت می کنم.

داماد ما که در سال پیش با خواهر من عروسی کرد هم مثل ما در انتخابات شرکت می کند و گفته است اگر پدر من رأی نیاورد ممکن است پدر او را که به مردم خدمت می کند استعفا دهد و مشکلات مردم حل نشود.

من دوست دارم مشکلات مردم حل شود و همه بچه ها مثل ما ماشین داشته باشند و به مدرسه بیایند و کمربند خود را سفت ببندند. پس نتیجه می گیریم انتخابات نقش مهمی در زندگی ما دارد و من و پدرم و مادرم و دامادمان در انتخابات شرکت می دهیم و با مشت محکم از همه چیز دفاع می کنیم. با تشکر از خانم معلم مهربان.

انشا درمورد انتخابات برای کلاس پنجم و ششم

انتخابات از منظر کاربردی هم شکل و شمایلی متفاوت دارد. سوای انتخابات ادواری در کشورهای مختلف که در بازه های زمانی مشخص، منتخبان مردم در نهادهای اداره شهری، پارلمان های قانون گذاری، ریاست جمهوری و سایر مناصب انتخابی را معین می سازد،

رفراندوم به صورت موردی و بدون تناوب زمانی خاصی در قوانین اساسی بسیاری از کشورها از جمله جمهوری اسلامی ایران تعبیه شده است. «رفراندوم» در تعریف کلی مراجعه مستقیم به رای مردم است که در اشکال الزام آور و اجباری یا اختیاری و انتخابی، غالبا در تصمیم گیری های کلان نظیر تصویب قوانین اساسی به کار می رود.
آنچه به آن اشاره شد شرحی از مختصات مفهوم انتخابات است اما در همه جای دنیا و در همه نظام های سیاسی دموکرات، معنای حقیقی انتخابات یکسان به نظر می رسد.

نظام های سیاسی برآمده از اراده مردم، برای حفظ همراهی آنان و به عبارت بهتر ابقای مشروعیت، انتخابات را معیار تعیین سمت و سوی تصمیمات حاکمیت، بستر انتقال قدرت و ابزار احقاق حق تعیین حق سرنوشت شهروندان قرار داده اند.

با انتخابات خواه به صورت مستقیم خواه غیرمستقیم، علاوه بر نخبگان حاکم ،برنامه ها و اهداف کشورداری نیز معین می شود و در واقع این مردم هستند که انتخاب می کنند کشورشان در کدام مسیر قرار گیرد.از سوی دیگر مردم با انتخاب خود مسوولیت تصمیم سیاسی شان را برعهده گرفته و معنای مشارکت سیاسی را با مشروعیت حکمرانانشان پیوند می زنند.

نظرات