گروه BLF جبهه آزادی بخش بلوچ چه کسانی هستند؟ +بیوگرافی و گروه BLF کیست
گروه BLF جبهه آزادی بخش بلوچ چه کسانی هستند؟ +بیوگرافی و گروه BLF کیست
گروه جبهه آزادی بخش بلوچ موسوم به گروه BLF نام یک گروه شبه نظامی است که در ایالت بلوچستان پاکستان فعالیت میکند. این گروه توسط جمعه خان در سال ۱۹۶۴ میلادی در دمشق تأسیس شد. نام گروه بی ال اف و کشته شدن تعدادی از اعضای این گروه پس از حملات پاکستان به ایران در دی ماه ۱۴۰۲ بر سر زبان ها افتاد. در ادامه جبهه آزادی بخش بلوچ BLF کیست؟ بیوگرافی گروه BLF (جبهه آزادی بخش بلوچ موسوم) با عکس و سوابق در ادامه از مجله حرف تازه می خوانید
بیوگرافی گروه BLF
گروه BLF با نام کامل گروه جبهه آزادی بخش بلوچ نام یک گروه شبه نظامی است که در ایالت بلوچستان پاکستان فعالیت میکند. این گروه توسط جمعه خان در سال ۱۹۶۴ میلادی در دمشق تأسیس شد.
ماجرای کشته شدن اعضای BLF در حمله پاکستان به ایران
پس از حملات اخیر پاکستان به ایران، جبهه آزادیبخش بلوچ در بیانیه خود اعلام کرد که هیچ کدام اعضای BLF در خاک ایران کشته نشدند!
خبرآنلاین نوشت: گروه BLF(جبهه آزادیبخش بلوچ) با انتشار بیانیه ای کشته شدن اعضایش در خاک ایران را تکذیب کرد.
رویداد۲۴ به نقل از روزنامه شرق نیز نوشت: در حالی که پاکستان ادعا کرده بود که حملات موشکی به خاک ایران، مواضع جبهه آزادیبخش بلوچ در ایران را هدف قرار داده است، این گروه، با صدور بیانیهای، این موضوع را تکذیب کرد و گفت: کسی از اعضای این گروه در ایران کشته نشده است
گفتنی است موشکهای ایران و جنگندهها و پهپادهای پاکستان از مرز عبور کرده و دیگری را هدف قرار دادهاند. ایران مقر گروه جیش العدل را در خاک پاکستان مورد هدف موشک قرار داده و پاکستان در پاسخ به این حمله مدعی شده گروه تروریستی سرمچار را درون خاک ایران هدف جنگندههای خود قرار داده است.
ستاد نیروهای مسلح پاکستان اعلام کرد «گزینههای پاسخ لازم به ایران در جلسه مشترک با نیروی هوایی بررسی شده» و پاکستان «حق پاسخگویی را برای خود محفوظ میداند». بامداد روز پنجشنبه اقدام مقابلهای پاکستان انجام شد و روستای سراوان در مرز ایران و پاکستان مورد حمله قرار گرفت.
ارتش پاکستان اعلام کرد ۶ نقطه در ۸۰ کیلومتری ایران را مورد هدف قرار داده است. یک مقام ارشد امنیتی پاکستان بدون اینکه نامش فاش شود به نیویورک تایمز گفت این مکانها مورد استفاده جداییطلبان بلوچ قرار میگیرفتند و در این حملات از جتهای جنگنده و پهپادهای نیروی هوایی ارتش پاکستان استفاده شده است.
علیرضا مرحمتی معاون امنیتی سیاسی استاندار سیستان و بلوچستان صبح روز پنجشنبه خبر حمله به روستای مرزی سراوان را تایید کرد و اعلام کرد سه زن و چهار کودک و دو مرد در جریان حمله شب گذشته جان باختهاند.
بیانیه وزارت خارجه پاکستان پس از حمله به ایران
وزارت خارجه پاکستان بیانیهای صادر و اعلام کرد «حملات نظامی دقیق و کاملا هماهنگ و هدفمندی» را علیه «مخفیگاههای تروریستها در استان سیستان و بلوچستان ایران» انجام داده است.
ایران و پاکستان ۹۰۰ کیلومتر مرز دارند که در طول این مرز طویل در فاصله هر ۵ کیلومتر یک پاسگاه مرزی مستقر شده است.
نیویورک تایمز در گزارشی درباره جداییطلبان بلوچ مورد هدف پاکستان در خاک ایران نوشته «دولت پاکستان همواره مدعی بوده که جداییطلبان بلوچ که چندین دهه شورشهایی را در استان بلوچستان در جنوب غربی پاکستان به راه انداختهاند در سراسر مرز ایران مخفیگاه دارند. ایران هم همواره پاکستان را متهم کرده که برای مهار گروههایی که امنیت ایران را هدف قرار میدهند کاری انجام نداده است.» / رویداد۲۴
نظرات