ساعتچی

جاذبه‌های دیدنی کردان و شهریار

0

قیمت اجاره ویلا در شهریار یا هر منطقه یگری از عوامل متعددی تاثیر می پذیرد. برخی از عواملی که در تعیین قیمت اجاره ویلا در کردان تاتاثیرگذار هستند عبارتند از:

  1. موقعیت جغرافیایی

ویلایی که در مناطق محبوب و با امکانات خاص واقع شده باشد، ممکن است قیمت بالاتری داشته باشد.

  1. اندازه و امکانات ویلا:

اندازه و تعداد اتاق ها، امکانات داخلی و خارجی مثل استخر، حیاط بزرگ و … نقش مهمی در تعیین قیمت دارند. با توجه به توضیحاتی که داده شد میتوان فهمید که طبیعتا ویلا استخردار در کردان گرونتر خواهد بود.

  1. شرایط اجاره:

مدت زمان اجاره (کوتاه مدت یا بلند مدت) و شرایط اجاره مانند پرداخت ودیعه، مبلغ اجاره ماهیانه و شرایط خاص اجاره تاثیرگذار هستند.

  1. نوع ویلا: وبلاهای لوکس و مجهز به امکانات با قیمت بیشتری اجاره داده می شوند.
  1. بودجه بازار املاک: شرایط بازار املاک و تقاضا و عرضه در منطقه ممکن است قیمت ها را تحت تاثیر قرار دهد.

قیمت ها می توانند بر اساس توضیحاتی که در بالا داده شده است از شبی ۵۰۰ هزار تومان تا حتی ۱۰ میلیون تومان هم برسد اما برای دستیابی به اطلاعات دقیق تر در مورد قیمت اجاره ویلا در شهریار، بهتر است به وب سایت های املاک معتبر، اپلیکیشن های موبایل مرتبط، یا مشاوران املاک محلی مراجعه کنید. همچنین، می توانید با مشاهده آگهی ها و مقایسه امکانات و شرایط مختلف، بهترین گزینه را برای خود انتخاب کنید.

کردان و شهریار

کردان روستایی ییلاقی و دیدنی است که در هر فصلش جاذبه‌های طبیعی و شگفتی‌های بی‌نظیری را پیش چشم هر گردشگری به نمایش می‌گذارد. این روستای تاریخی و خوش آب‌وهوا که در استان البرز واقع شده، با داشتن طبیعتی زیبا و منحصربه‌فرد، تفریحات هیجان‌انگیز و سرگرم کننده و اماکن تاریخی و باستانی که نشان از تمدن هشت‌هزار ساله‌اش دارد، هر گردشگر و مسافری را از اقصی نقاط جهان به سمت خود جذب می‌کند؛ اما این‌ها همه ماجرا نیستند. در سفرتان به این روستا می‌توانید علاوه بر تماشای خانه‌های روستایی چوبی در کنار ویلاهای لوکس و مدرن، از جاذبه‌های دیدنی و گردشگری بیشتری نیز بازدید کنید که تعدادشان کم نیستند. اگر می‌خواهید با جاهای دیدنی کردان بیشتر آشنا شوید، در این مقاله از مجله گردشگری اتاقک همراه ما باشید که می‌خواهیم سفری کوتاه و شیرین به این روستا داشته باشیم.

کردان و شهریار

درباره کردان

در ۲۷ کیلومتری کلان شهر کرج، روستای خوش آب و هوا و مدرنی جا خوش کرده است که با نام «کردان» شناخته می شود. این روستا امروزه نه تنها یک منطقه گردشگری پر بازدید به شمار می رود، بلکه به عنوان یکی از محبوب ترین پاتوق ها برای گذراندن اوقات فراغت جوانان در آخر هفته ها نیز شناخته می شود. این امر به دلیل جاذبه های بیشماری است که در منطقه کردان وجود دارد. از باغ های میوه سرسبز گرفته تا مکان های تفریحی سرگرم کننده بسیاری در روستای کردان وجود دارد که شما را برای چند ساعتی از روزمرگی و شلوغی شهر دور می کند. اگر می خواهید در میان طبیعتی بکر قدم زده، از بناهای تاریخی بازدید کنید و یا به ورزش های مختلف در مجموعه های تفریحی مشغول شوید بهترین انتخاب برای شما روستای کردان است. جاذبه های گردشگری کردان باعث شده این روستا جزو یکی از توریستی ترین مناطق استان البرز قرار بگیرد. در ادامه تمامی جاهای دیدنی کردان را برای شما عزیزان نام برده و مسیرهای دسترسی به این جاذبه های دیدنی را قید کرده ایم. کردان را می توان به عنوان یکی از جاذبه های استان البرز معرفی کرد که جاهای دیدنی کردان ارزش خاصی را به این منطقه بخشیده است. این روستا در ۲۷ کیلومتری شهر کرج و روستای ساوجبلاغ جای دارد. همچنین این روستا در شمال غرب تهران قرار داشته و حدفاصل آن از تهران ۶۱ کیلومتر می باشد. به دلیل نزدیکی کردان به تهران، اکثرا افراد پایتخت نشین به سمت این منطقه زیبا حرکت می کنند. زمان کلی دسترسی به کردان از مبدا تهران ۲ ساعت احتساب می شود. اگر می خواهید از تهران به سمت روستای کردان حرکت کنید ابتدا باید خود را به شهر کرج رسانده و سپس وارد آزادراه قزوین شوید. پس از طی نمودن ۲۰ کیلومتر از مسیر، با تابلوی خروجی مواجه خواهید شد که شما را به جاده ای روستایی وارد می کند. سپس به روستای زیبای کردان رسیده و از همان ابتدای ورود با فضای سرسبز و آب و هوایی مطلوب رو به رو می شوید. برخی از جاذبه‌های دیدنی کردان:

  1. قلعه کردان: قلعه‌ای تاریخی و باستانی که به دوره‌های مختلف تاریخی ارتباط دارد. ساختمان‌های ارگی و برجی در این قلعه از جمله جاذبه‌های مهم این منطقه محسوب می‌شوند.
  2. آبشار چریلان: آبشار زیبای چریلان که در نزدیکی شهر کردان قرار دارد و با صدای آب روان و مناظر طبیعی زیبا، جذابیت زیادی دارد.
  3. موزه میراث معماری کردان: موزه‌ای که به نمایش اشیاء و آثار باستانی، معماری سنتی و میراث فرهنگی این منطقه می‌پردازد.
  4. مسجد جامع کردان: این مسجد با معماری زیبا و طراحی سنتی خود، از جاذبه‌های مذهبی و فرهنگی در کردان است.
  5. بازار تاریخی کردان: بازاری که از جمله مراکز خرید و فروش محصولات محلی و سنتی است و با فضای معماری خاص خود، گردشگران را به خود جذب می‌کند.
  6. آثار تاریخی و باستانی: در اطراف کردان، آثار باستانی و تاریخی دیگری نیز می‌توان پیدا کرد که شامل آرامگاه‌ها، بقایای قلعه‌ها و سایر ساختمان‌های تاریخی می‌شوند.

مناطق گردشگری کردان

رود خروشان کردان: از آنجاکه منطقه کردان در نزدیکی ساوجبلاغ و نظرآباد قرار گرفته است، رود زیبا و خروشانی از ارتفاعات این مناطق به روستای کردان سرازیر می شود. آب این رودخانه از کوه کهار تامین می شود و فضای سرسبز بی نظیری در اطراف آن مشاهده می شود. این رود زیبا یکی از جذاب ترین جاهای دیدنی کردان محسوب می شود که از شمال ‌شرق روستای کردان به طرف جنوب ‌غربی روانه می شود و سپس به رودخانه شور می ‌ریزد. اگر می خواهید در طبیعتی بکر قدم بزنید و در زیر سایه درختان کهنسال به استراحت مشغول شوید این رودخانه منظره شگفت انگیزی را در اختیار شما قرار می دهد.

کردان و شهریار

برج مقبره یا امام زاده حسین کردان: زیارتگاه ها یکی از مهم ترین جاذبه های کشور ایران محسوب می شوند که بازگوی تاریخچه اسلامی کشورمان به شمار می روند. برج مقبره کردان یکی از بناهای تاریخی مربوط به دوره حکومت سلجوقیان است. بسیاری از مردم بومی بر این باورند که برج مقبره کردان  آرامگاه امام زاده حسین (ع) از نوادگان امام سجاد (ع)، است که همین امر بنای برج مقبره را به مکانی معنوی تبدیل می کند. این جاذبه در ۸۰۰ متری روستای کردان واقع شده و علاوه بر جنبه زیارتی که دارد، طبیعتی بکر نیز در اطراف آن مشاهده می شود. ساختمان اصلی این آرامگاه به صورت پلکانی و مدور ساخته شده و سنگ مقبره آن به شکل کلاه فرنگی به نمایش گذاشته شده است. برج مقبره کردان در مسیر رودخانه قرار دارد. از همین روی اگر به بازدید از رودخانه زیبای کردان رفتید بد نیست سری به برج مقبره نیز بزنید و از زیبایی آن لذت ببرید.

پل بانو صحرا کردان: پل بانو صحرا از جاذبه‌های تاریخی روستای کردان است که در دوره صفویه ساخته شده و در دوران قاجاریه مورد مرمت قرار گرفته است. این پل در مسیر رودخانه کردان و در یکی از روستاهای اطراف کردان به همین نام قرار دارد. قسمت‌های زیادی از این پل تخریب شده و فقط بخشی از ستون آن به‌ جا مانده است.

کوه‌نوردی در کردان: روستای کردان به دلیل قرار داشتن در منطقه ای ییلاقی و کوهستانی، از کوه های محبوبی برخوردار می باشد که لذت چند ساعتی کوهنوردی را برای عاشقان این ورزش فراهم می کنند. دو مورد از مشهورترین کوه های کردان کهار و قله ناز هستند که از مسیری زیبا و سرسبز برخوردار می باشند. کوه کهار به ارتفاع ۴ هزار و ۵۰ متر از بلندترین مناطق کردان به شمار می رود که مکانی مناسب برای کوهنوردی است. همچنین قله ناز با ارتفاع ۴۱۰۸ متری در منطقه کردان قرار گرفته است. این کوهستان با منظره زیبایی که در قله خود و باغ های میوه ای که در مسیر به مسافران هدیه می دهد یکی از مناطق دیدنی کردان که بسیار بکر است محسوب می شود. همچنین کوه کهار نیز از چشم اندازی به روی رودخانه زیبای کردان برخوردار بوده و آب این رودخانه از کوه کهار سرچشمه می گیرد. از همین روی کوهستان های باصلابت کردان را می توان یکی از محبوب ترین جاذبه های گردشگری کردان معرفی کرد که همه ساله کوهنوردان بسیاری را به سمت خود می کشاند.

کردان و شهریار

دهکده تفریحی ورزشی ایثار کردان: در هر گوشه و کنار کردان که قدم بگذارید با جاذبه‌های طبیعی و گردشگری متنوعی روبه‌رو خواهید شد که هرکدام امکانات تفریحی گسترده‌ای را در اختیار گردشگران قرار می‌دهند. یکی از این جاذبه‌های گردشگری دهکده ورزشی و تفریحی کردان است که با نام مجموعه ورزشی ایثار نیز شناخته می‌شود. این دهکده تفریحی دارای امکانات ورزشی و تفریحی فراوانی از جمله زمین فوتبال، سالن کنفرانس، سالن ورزش و ویلاهای متعدد و متنوع جهت اسکان مسافران و گردشگران است؛ بنابراین اگر در کردان به دنبال یک مکانی خوش آب‌وهوا هم برای اقامت و هم برای تفریح و ورزش هستید، حتما به این دهکده سری بزنید.

کردان و شهریار

آبشار سنج کردان: آبشار سنج با سرازیر شدن از دل کوهستان، منظره ای تماشایی را خلق می کند و به همین خاطر جزو جاهای دیدنی کردان به شمار می رود. این آبشار زیبا در دل روستایی با همین نام قرار گرفته است و در میان صخره های با صلابت جای دارد. روستای سنج کردان بالاتر از پل کردان بعد از شهر کوهسار واقع شده است که با آب و هوای پاکیزه و معتدل خود و جاذبه های گردشگری فراوان دل از هر بیننده ای می رباید. ارتفاع این آبشار به ۱۵ متر می رسد و منظره ای شگفت انگیز را به نمایش می گذارد. از آنجاکه روستای سنج کردان بافت تاریخی خود را حفظ کرده است، به تنهایی در لیست دیدنی های کردان قرار دارد و وجود آبشار در این منطقه باعث محبوبیت هر چه بیشتر آن شده است. در کنار آبشار سنج کردان پوشش گیاهی متنوعی دیده می شود که سرسبزی خاصی به این منطقه بخشیده اند. اگر شما نیز تمایل به بازدید از آبشار زیبای سنج کردان را دارید باید ابتدا از اتوبان کرج قزوین به سمت روستای کردان حرکت کرده و به پل کردان، بعد از شهر کوهسار بروید.

روستای کردان در تمامی فصل ها از جاذبه های خاصی برخوردار است که سفری دل انگیز را به شما هدیه می دهند. اما بهترین زمان سفر به این منطقه بکر را می توان فصول تابستان و بهار دانست. چراکه کردان از آب و هوای کوهستانی و سرد برخوردار بوده و در فصل زمستان سرمای شدیدی در آن حس می شود. اقامتگاه های بوم گردی بسیاری در کردان وجود دارد که شما می توانید در اطراف طبیعت بکر آن کمپ کرده و یا از ویلا و سوئیت های لوکسی که در این روستا ساخته شده است استفاده کرده و اقامتی خاطره انگیز را برای خود رقم بزنید.

شهریار یک شهرستان در استان تهران، ایران است که دارای بسیاری از روستاها و نواحی زیبا و تاریخی است. این شهرستان در غرب استان تهران واقع شده و جمعیتی حدود ۷۵۰۰۰۰ نفر در بر دارد. این شهرستان یکی از بخش های بزرگ شهرستان کرج تا سال ۱۳۶۸ حساب میشد، اما با توجه به تصمیم هیئت دولت این مکان تبدیل به یک شهرستان مستقل از توابع استان تهران شد. همچنین می توان گفت از نظر سیاسی به دو بخش رباط کریم و مرکزی تقسیم شده است. اما در سال ۱۳۷۶ در حالی که کمتر از یک دهه گذشته بود بخش رباط کریم با تصمیم دوباره ی هیئت دولت به شهرستانی مستقل شناخته شد و از شهرستان شهریار جدا شد. طبیعت دلنشین و زیبای شهریار این استان را از دیگر شهرستان های استان تهران متمایز کرده است. شهریار با وسعت ۱۳۰۰ کیلومتری دارای ۳ بخش قدس، مرکزی و ملارد می باشد. شهریار مرکزی از چندین شهر و روستای قدیمی تشکیل شده است که علی شاه عوض به واسطه استقرار شهرداری در آن از سال ۱۳۳۳ از بقیه بخش ها شناخته شده تر می باشد. شهرستان شهریار از ۱ بخش، ۷ شهر، ۶ دهستان و ۳۹ روستا تشکیل شده است. شهرها عبارتند از: اندیشه، باغستان، فردوسیه، وحیدیه، صباشهر، شاهدشهر و امیریه می باشد. جمعیت شهریار به واسطه آب و هوا و فاصل ی کی که از پایتخت دارد به عنوان یکی از سرریزهای جمعیتی تهران محسوب می شود که با مشکل مهاجرت بی رویه و افزایش بالای جمعیت مواجه است.  بهترین زمان سفر به شهریار را می توان تابستان و یا بهار دانست. زیرا در این فصول زیبایی های طبیعت شهریار به اوج خود خواهد رسید و مکان های بکری را به مسافرین هدیه می دهد. البته در فصل زمستان هم می توان به جنگل ها و سواحل این منطقه سفر کنید.

در زیر به برخی از روستاهای اطراف شهریار اشاره خواهیم کرد.

  1. روستای چهاردانگه:

چهاردانگه یکی از قدیمی ترین روستاهای شهریار است و دارای آثار تاریخی و فرهنکی از جمله قلعه ها و بناهای باستانی می باشد.

  1. روستای گلستان:

یکی از زیباترین روستاهای شهریار با محیطی سبز و دلنشین که دارای باغ ها و کشاورزی های زیبایی است.

  1. روستای اسلام آباد:

محل زیستگاه بسیاری از قدیمی ترین خانواده ها و عشایر منطقه بوده و دارای بافتی سنتی و زیبا می بلشد

  1. روستای رباط کریم:

این روستا به مسحد جامع و بازار تاریخی اش معروف است و دارای آثار مذهبی و تاریخی مهمی است

  1. روستای جوادآباد:

محلی زیبا با طبیعتی دلنشین و رودخانه های کوچک بوده و دارای پتانسیل های گردشگری و تفریحی زیادی است.

  1. روستای سلطان آباد:

با محیطی کوهستانی و جنگلی زیبا باعث شده است که حس آرامش به افراد در این مکان داده شود و دارای جاذبه های طبیعی و گردشگری زیادی است.

  1. روستای حسین آباد:

با معماری سنتی و خانه های قدیمی و همچنین دارای آثار تاریخی و فرهنگی می باشد. این مکان حس و حال قدیم را کاملا به شمال انتقال می دهد.

  1. روستای فشم:

احتمال زیاد اسم فشم به گوشتان خورده باشد و حداقل یک بار آن را شنیده باشید. این روستا با محیطی زیبا و دلنشین، دارای باغ های میوه و زرع کشاورزی بوده و بسیاری از افراد برای استراحت و تفریح به این مکان مراجعه می کنند.

برخی از مناطق دیدنی و گردشگری شهریار

تخت رستم:

تخت رستم یکی از بناهای مهم تاریخی در شهریار است که بازدید از آن می تواند گذشته ایران را برای شما بازگو کند. از آنجاکه این بنا در نزدیکی روستای قجر و طبیعتی بکر بنا شده است یکی از متفاوت ترین جاذبه های دیدنی شهریار به شمار می رود. تخت رستم شهریار بر فراز کوه ی در سمت غرب روستای قجر قرار دارد که ارتفاع آن به ۱۳۱۸ متر می رسد. از همین روی اگر به بازدید از تخت رستم شهریار بروید نه تنها می توانید از تماشای این بنای تاریخی لذت ببرید، بلکه چشم اندازی به روی کوه های زیبا و آب و هوایی بکر نیز نصیب شما خواهد شد. اگر بخواهیم از معماری خود بنا بگوییم، تخت رستم از بخش های اصلی همچون سکویی بزرگ و چهار طاق تشکیل شده است که یادگاری از دوره ساسانیان می باشد. طبق منابع تاریخی، این بنا در گذشته آتشکده ای بوده است که برای مراسم های مذهبی از آن استفاده می شد. اما امروزه قرار داشتن این بنای تاریخی در قلب کوهستان و به ثبت رسیدن آن جزو آثار ملی، تخت رستم را به یکی از جاهای دیدنی شهریار تبدیل شده است.

قلعه تاریخی دهشاد:

قلعه دهشاد شهریار را می توان یکی از متفاوت ترین آثار تاریخی به جا مانده در شهریار دانست؛ چرا که هنوز پس از گذشت سال ها سکونت در منطقه این قلعه وجود دارد و این بنا تنها قلعه روستایی در ایران است. قدمت ساخت قلعه دهشاد به دوره حکومت قاجا باز می گردد. مصالح به کار رفته در این بنا آحر است و وسعت آم به ۱۳۸۰۰ متر مربع می رسد. این قلعه از یک سقف ذوزنقه ای شکل تشکیل شده ۴ برجک در چهار طرف آن قرار دارد. در گذشته از این برج ها برای دیدبانی و تامین امنیت منطقه استفاده میشد. ارتفاع این قلعه به ۸/۵ متر می رسد که از کل چینه ای با ضخامت ۵۵ سانتی متر تشکیل شده است. بازدید از این بنا برای افرادی که علاقه مند به تاریخ هستند بسیار جذاب می باشد. همچنین اگر به قلعه تارخی دهشاد بروید می توانید با مردمان آن به صحبت مشغول شده و از داستان های زیبایی که درباره این قلعه بازگو می کنند لذت ببرید.

ایران کشوری پهناور است که جاذبه‌های گردشگری فراوانی را می‌توان در شهرهای و روستاهای آن مشاهده کرد. اگر ساکن شهر هستید و می‌خواهید چند روزی از شلوغی، آلودگی، ترافیک و روزمرگی‌های زندگی فرار کنید، روستاها مقصدهای مناسبی به شمار می‌روند. سفر به روستاها و تماشای مناطق بکر و دیدنی آنان باعث می‌شود برای چند ساعتی هم که شده از شلوغی شهر فاصله گرفت و نفسی تازه کرد. دوتا از این روستاها که در نزدیکی پایتخت و استان البرز واقع شده است، روستای زیبای کردان و شهریار است. در این روستاهای باصفا و سرسبز چشمه‌ها و آبشارهای فراوانی وجود دارد که به مدد آن مناطق سرسبز و باغ‌های متعددی به‌وجود آمده‌اند./۲۵۰۳۳۲

نظرات