ساعتچی

معرفی انواع کاشت ناخن به همراه روش های کاشت ناخن + هزینه کاشت ناخن

0

انواع کاشت ناخن : امروزه بسیاری از خانم ها علاقه زیادی به کاشت ناخن دارند و قطعا نیاز است تا بانوان عزیز انواع و روش ها و هزینه کاشت ناخن را یاد داشته باشند به همین جهت همراه ما باشید.

انواع کاشت ناخن

انواع روش های کاشت ناخن

کاشت ناخن با تیپ :

تیپ ناخن، ساختاری مسطح و همشکل با ناخن طبیعی داشته که به عنوان پایه کاشت ناخن همانند ناخن مصنوعی، بر روی ناخن اصلی چسبانده شده و روی آن با مواد کاشت پوشش داده می‌شود. تیپ باعث افزایش استحکام ناخن‌ها شده و ظاهری یکدست و مرتب برای آن ایجاد می‌کند. تیپ به ناخن‌کار این امکان را می‌دهد تا طول ناخن را به هر اندازه‌ای که زیباجو مایل است افزایش دهد.

با فرمر :

در کاشت ناخن با فرمر، مواد مخصوص کاشت مستقیما روی ناخن طبیعی قرار گرفته و برای یکدست و مرتب شکل و فرم ناخن پس از کاشت ناخن از مانیکور ناخن و استفاده از مواد ضد قارچ بر روی ناخن طبیعی، فرمر مخصوص دور انگشت و ناخن قرار داده می‌شود تا متناسب با سلیقه و خواست زیباجو، بلندی و فرم ناخن انتخاب شود.

معرفی انواع کاشت ناخن

انواع کاشت ناخن

کاشت ناخن پودری :

کاشت ناخن پودری از رایج‌ترین روش‌ها برای کاشت ناخن بوده که از مواد کامپوزیت اکریلیک که حالت پودری دارد برای کاشت استفاده می‌شود. استفاده از پودر برای کاشت ساده‌ و ارزان‌تر از سایر روش‌ها است که از پودر مخصوص کاشت ناخن و محلول مایع لیکوئید استفاده می‌شود. بعد از ترکیب شدن مقدار مشخصی از پودر کاشت ناخن با مایع مخصوص، حالت نرم و خمیری برای پودر ایجاد شده که ناخن‌کار با استفاده از قلم مخصوص کاشت ناخن آن را روی ناخن فرم می‌دهد.پودر مورد استفاده برای کاشت ناخن پودری در رنگ‌های شفاف، سفید و هلویی وجود داشته که ماندگاری بالایی دارد و به راحتی شکسته نمی‌شود در نتیجه استحکام قابل قبولی را برای ناخن‌ها به وجود می‌آورد.

ژل :

کاشت ناخن با ژل، نوع دیگری از انواع کاشت ناخن بوده که از ماده ژل کامپوزیت تشکیل شده است و همچون پوشش ژلی ناخن (ژلیش) مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای کاشت ناخن با ژل نیازی به لیکوئید نیست و مواد کاشت حالت ژلی دارند که پس از انجام مانیکور و زیر سازی، روی ناخن قرار داده می‌شوند. در انتها ناخن در دستگاه UV که حاوی اشعه ماورا بنفش است قرار داده می‌شود تا ژل سفت و محکم شده که ظاهر طبیعی و براقی به وجود آید. ژلیش قیمت بالاتری نسبت به کاشت ناخن پودری دارد و لازم است هر دو هفته یک بار ترمیم شود.

ناخن با فایبرگلاس :

فایبرگلاس در مقایسه با کاشت ناخن پودری و ژل محبوبیت چندان زیادی ندارد به همین علت کمتر درباره آن پرداخته شده و به ندرت مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای کاشت ناخن فایبرگلاس، رشته‌های پلاستیکی روی نوک ناخن چسبانده شده و پس از تعیین اندازه مناسب برای قد ناخن و خشک شدن فایبرگلاس‌ها از اسپری مخصوص روی ناخن زده خواهد شد تا استحکام ناخن افزایش یابد و ظاهر آن شبیه به ناخن طبیعی شود.فایبرگلاس برای افرادی که به پودر و ژل کاشت ناخن حساسیت دارند مناسب است ولی گران‌ترین مدل کاشت ناخن محسوب می‌شود.

بی بی بومر :

مدل کاشت ناخن بیبی بومر محبوبیت زیادی دارد که در آن از دو رنگ پودر یا ژل برای کاشت ناخن استفاده می‌شود که ظاهری شبیه سایه روشن برای ناخن‌ها به وجود می‌آید در نتیجه نیازی به استفاده از لاک ژل نخواهد داشت. بی بی بومر که یکی از انواع کاشت ناخن است معمولا صدف ناخن با پودر رنگ هلویی یا طبیعی کار شده و برای قسمت بالایی ناخن از پودر سفید رنگ استفاده می‌شود تا با ترکیب مرز بین دو رنگ سفید و هلویی روی ناخن، سایه روشن به وجود آید.

روش های کاشت ناخن

همراه ما باشید

نظرات