آشنایی با ۳ مدل از مهم ترین انواع براکت تلویزیون
انواع براکت تلویزیون که به آن پایه دیواری تلویزیون نیز میگویند؛ این امکان را فراهم ساخته که بتوان بدون اشغال فضا، تلویزیون را بهصورت مدرن و جذاب روی دیوار نصب کرد. این پایهها سبب افزایش زیبایی دکوراسیون منزل میشوند و این قابلیت را دارند که صفحه تلویزیون را در جهتهای مختلف تنظیم کنند. براکت دیواری در انواع گوناگون تولید میشود و ویژگیهای منحصربهفردی دارد. در ادامه به معرفی انواع پایه تلویزیون میپردازیم.
براکت تلویزیون چیست؟
براکت دیواری یا پایه نگهدارنده وسیلهای برای نصب انواع تلویزیونهای الایدی، السیدی، پلاسما و کرو روی دیوار است. براکتها اغلب از جنس ورقهای سرد آهن هستند و بعضی از آنها از ترکیب آهن، آلومینیوم و قطعات پلاستیکی تولید میشوند. با استفاده از براکت یا پایه فلزی میتوان تلویزیون و مانیتورهای تخت را روی دیوار نصب کرد. قیمت پایه دیواری تلویزیون با توجه به ویژگیهای آن میتواند متغیر باشد.
انواع براکت تلویزیون در سه حالت ثابت، متحرک و بازویی برای تلویزیون قابل استفاده هستند. فاصله استاندارد برای نصب براکت دیواری بین ۱.۵ تا ۲۰۰ سانتیمتر از محل نصب است. براکتهای دیواری در سایزهای مختلف برای انواعی از تلویزیونها تولید میشوند. اکثر تلویزیونهای جدید قابلیت نصب روی دیوار را دارند و میتوان بهراحتی با استفاده از براکت آنها را روی دیوار قرار داد.
انواع پایه دیواری تلویزیون
انواع براکت تلویزیون در مدلهای مختلف وجود دارند که هر یک از آنها با ویژگیهای مخصوصی طراحی شدهاند. براکت دیواری، بادوام بسیار بالا میتواند تلویزیون را روی دیوار متصل نگهدارد. براکتها در ۳ نوع مختلف تولید میشوند؛ از جمله انواع پایه دیواری عبارتند از:
ثابت
براکت دیواری ثابت در ۲ نوع براکت دیواری ثابت ساده و براکت دیواری فوقالعاده نازک تولید میشود.
- براکت دیواری ثابت ساده: براکت دیواری ثابت دارای استحکام و مقاومت زیاد است که از ایجاد حرکت روی صفحه جلوگیری میکند. براکت دیواری در کمتر از یک ساعت نصب میشود و به نسبت دیگر پایههای تلویزیونی نصب آسانتری دارد. براکت دیواری ثابت امکان حرکت در هیچ جهتی را ندارد و قابلیت تنظیم زاویه صفحه با وضعیت نشستن در این نوع پایه مقدور نیست.
- براکت دیواری ثابت نازک: این نوع پایه تلویزیون جهت ایجاد طراحی مینیمالیستی موررد استفاده قرار میگیرد که باعث میشود تلویزیون تا حد ممکن نزدیک به دیوار نصب شود. اگر پایه دیواری تلویزیون شما از نوع براکت دیواری ثابت و نازک باشد بهتر است که کابلهای تلویزیون را در دیوار پنهان کنید. توصیه میشود از این نوع کابل برای خانههای بدون دیوار جداکننده بهره نبرید.
متحرک
انواع براکت تلویزیون متحرک در ۳ نوع پایه دیواری گردان، براکت شیبدار و براکت تمام جهت تولید میشوند.
- براکت گردان: براکت گردان شبیه پایه دیواری ثابت ساده بوده؛ ولی با این تفاوت که میتوان تلویزیون را بهصورت افقی حرکت داد. این مدل میتواند زمانی که تلویزیون در زاویه دید شما قرار ندارد آن را به زاویه مورد نظر هدایت کنید؛ برای مثال اگر در آشپزخانه هستید بتوانید همزمان تلویزیون تماشا کنید.
- براکت شیبدار: براکت دیواری شیبدار این امکان را به تلویزیون میدهد که بتوان آن را به سمت پایین تنظیم کرد؛ اینگونه تعظیم سبب افزایش دید شما نسبت به صفحه تلویزیون میشود. هنگامی که تلویزیون روی دیوار نصب است، زاویه دید کمتری دارد، انتخاب یک براکت دیوار شیبدار سبب انعطافپذیری بیشتر موقعیت تلویزیون خواهد شد.
- براکت تمام جهت: براکتهای دیواری تلویزیون تمام جهت یا چندموقعیتی امکان چرخش تلویزیون را در ۲ جهت افقی و عمودی فراهم میسازد. این قابلیت سبب میشود تا تلویزیون را بتوانید در حالت دلخواه بهراحتی تنظیم کنید. بازوی کششی این نوع براکت امکان چرخش ۱۸۰ درجه تلویزیون را ایجاد کرده است تا زاویه دید گستردهای از صفحهنمایش تلویزیون داشته باشید.
دوبازویی
پایه متحرک ۲ بازویی از انواع براکت دیواری تلویزیون است. این براکت سبب چرخش تلویزیون در موقعیتهای مختلف میشود و با نصب آن میتوانید به طور دلخواه تلویزیون را به هر جهتی که میخواهید بچرخانید. براکت دیواری متحرک ۲ بازویی انعطافپذیری بالایی داشته و با مفصل گرداننده آن میتوان بهسادگی فاصله تلویزیون تا دیوار را بهراحتی تغییر داد.
بدنه پایه زیبای تلویزیون از جنس فلز مقاوم بوده و برای تلویزیونهای ۳۲ اینچ و کوچکتر از ۳۲ اینچ طراحی شده است. این پایه دیواری تحمل وزن زیادی دارد و برای انواع برندهای تلویزیون سونی، سامسونگ و الجی قابلیت نصب دارد.
نصب براکت تلویزیون
برای نصب انواع براکـت تلویزیون ابتدا دفترچه راهنما و دستورالعملهای مربوط به آن را بهخوبی مطالعه کنید ؛ سپس در مرحله دوم، محل نصب تلویزیون را مشخص کنید. پس از مشخصکردن محل نصب، جای پیچها را علامت بزنید و آن را با کمک دریل سوراخ کنید. عمق قطر این سوراخها باید ۵۰ و ۱۰ میلیمتر باشد.
در مرحله بعدی براکت دیواری را با کمک پیچ و واشرهای مخصوص تلویزیون در جای مشخص شده محکم کنید. بعد از نصب پایه، باید پشت صفحهنمایش تلویزیون را با رعایت نکات دفترچه روی براکت قرار دهید. ترتیب قرارگرفتن پیچ و واشرها با سوراخهای پشت تلویزیون اهمیت زیادی دارد و باید تمرکز کافی داشته باشید.
سخن پایانی
براکـت تلویزیون در انواع مختلف ثابت، متحرک و ۲ بازویی تولید میشود. هر یک از این پایهها کارایی متفاوتی از یکدیگر دارند؛ برای مثال پایه دیواری ثابت امکان چرخش تلویزیون متناسب با زاویه دید را ندارد؛ درحالیکه پایه متحرک و ۲ بازویی میتواند در ۲ جهت عمودی و افقی تغییر حالت دهند.
احتمالا با این توضیحاتی که ارائه داده شد؛ به پاسخ تمام سوالات خود درباره انواع براکـت تلویزیون دست پیدا کردید. برای خرید و کسب اطلاعات درباره قیمت پایه دیواری تلویزیون و سایر تجهیزات تلویزیون همچون قیمت محافظ صفحه تلویزیون و خرید آنتن هوایی و رومیزی، میتوانید به سایت پیکاوکالا مراجعه نمایید. شما میتوانید به صورت حضوری و آنلاین از پیکاوکالا، محصولات موردنظر خود را خریداری کنید./۲۴۱۶۲۶
نظرات