ساعتچی

متن تسلیت شهادت ماموران نیروی انتظامی راسک + عکس نوشته تسلیت حادثه تروریستی راسک

0

متن تسلیت شهادت ماموران نیروی انتظامی راسک + عکس نوشته تسلیت حادثه تروریستی راسک

متن تسلیت شهادت ماموران نیروی انتظامی راسک در سیستان و بلوچستان و عکس نوشته تسلیت حادثه تروریستی راسک و شهادت ماموران نیروی انتظامی راسک و شهدای حمله تروریستی راسک به مناسبت حادثه حمله تروریستی راسک سیستان و بلوچستان برای شبکه های اجتماعی و واتساپ و اینستاگرام را در ادامه مطلب دریافت کنید:

متن و عکس نوشته تسلیت شهادت ماموران نیروی انتظامی راسک + عکس پروفایل و استوری تسلیت حادصه راسک

متن و عکس نوشته تسلیت حادثه تروریستی راسک و شهادت ماموران نیروی انتظامی راسک با عکس

شهادت مظلومانه ۱۱ تن از دلاورمردان نیروی انتظامی استان سیستان و بلوچستان در حمله تروریستی به مقر انتظامی در راسک را تسلیت می گوییم و برای بازماندگان این شهدا صبر و بردباری از خداوند خواستاریم.

*****
ای دل تو چگونه نشکنی با این داغ
آتش زده باز دست دشمن بر باغ
یک زخم دگر به زخم مان افزودند
با این خبری که آمد از راسک

عکس پروفایل سیستان و بلوچستان تسلیت

وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْيَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ(آل عمران،۱۶۹)

شکوه و سربلندی ایران اسلامی، مرهون مجاهدت دلیر مردانی است که در مکتب انسان ساز ولایت، درس عشق، ایثار و خدمت آموختند.

شهادت مظلومانه چند تن از دلاورمردان نیروی انتظامی استان سیستان و بلوچستان در حمله تروریستی دیشب اشرار و کوردلان معاند به مقر انتظامی در راسک، باعث به شهادت رسیدن ۱۱ نفر و مجروحیت چند نفر از پرسنل و سربازان در حین خدمت شدند، موجب تاسف و تاثر عمیق گردید. بدون تردید شهیدان بزرگوار که در راه حفظ نظم، آرامش و امنیت جامعه، مظلومانه جان خود را تقدیم نمودند؛ از جایگاه والایی در پیشگاه خداوند متعال برخوردار خواهند بود.

شهادت ۱۱ سرباز غیور وطن در راسک تسلیت باد

———-

تسلیت میگم به تمام خانواده هایی که عزیزانشونو توی حادثه حمله تروریستی به پاسگاه نیروی انتظامی راسک از دست دادن

خیلی غم انگیز و ناراحت کنندست

متن تسلیت شهادت ماموران نیروی انتظامی راسک با عکس

حادثه تروریستی راسک که منجر به شهادت تعدادی از هموطنان شد محضر امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف، مقام معظم رهبری مد ظله العالی و شما خانواده محترم دشت پوری تبریک و تسلیت عرض میکنم. ان شاء الله به زودی عاملان این جنایت تروریستی توسط قانون به سزای اعمال خود خواهند رسید و این عمل وحشیانه را محکوم می کنیم.

————-

و هر از گاه در گذر زمان در گذر بی صدای ثانیه هاي‌ دنیای فانی جرس کاروان

از رحیل مسافری خبر میدهد کـه در سکونی آغازی بی پایان را می سراید

شهادت و مصدومیت « سربازان نیروی انتظامی راسک »

را بـه ملت ایران و خانواده محترمشان تسلیت عرض نموده

برایشان از درگاه خداوند متعال مغفرت

برای خانواده و سایر بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل خواهانم

عکس نوشته تسلیت حمله تروریستی راسک برای استوری

عکس نوشته تسلیت شهادت شهدای نیروی انتظامی راسک برای استوری

شهادت تعدادی از کارکنان شجاع، پرتلاش و خدوم انتظامی کشور در ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) را به خانواده آنها تسلیت می گویم

شهادت مظلومانه و ناجوانمردانه یازده تن از دلاورمردان انتظامی راسک در حمله تروریستی تسلیت باد

عکس نوشته تسلیت شهادت شهدای نیروی انتظامی راسک

بی‌تردید امنیت مثال زدنی ایران اسلامی در پرتو غیرت و شجاعت مردان بی‌ادعایی ‌است که در گوشه گوشه کشورمان جان عزیز خود را نثار پاسداری از میهن اسلامی نموده‌اند و شهادت جمعی از غیورمردان فراجا در این حادثه شاهدی بر این مدعا است.

بدینوسیله ضمن محکومیت این جنایت، شهادت ۱۱ نیروی جانبرکف فراجا را به خانوده بزرگ فراجا و همچنین به خانواده های این شهیدان عزیز، مردم شریف ایران اسلامی، تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال برای بازماندگان این عزیزان، طلب اجر و صبر مینمایم

تسلیت شهادت شهدای حمله تروریستی راسک

شهادت ۱۲تن از دلاورمردان و فرزندان دلیر ایران در حمله تروریستی به مقر نیروی انتظامی در شهرستان راسک به ملت شهیدپرور ایران اسلامی، مقام عظمای ولایت، خانواده معزز شهدا و همرزمانشان تسلیت عرض نموده، ضمن محکومیت این حمله ناجوانمردانه، برای بازماندگان صبر و شکیبایی و از درگاه خداوند متعال برای مجروحان، شفای عاجل مسئلت دارم.

عکس نوشته تسلیت شهادت نیروی انتظامی راسک

جزئیات حمله تروریستی

بامداد روز جمعه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۲ در پی حمله تروریستی به مقر انتظامی راسک در استان سیستان و بلوچستان تعدادی از ماموران انتظامی به شهادت رسیده و تعداد دیگری مجروح شدند که حال برخی از آن‌ها وخیم اعلام شده است.

اسامی شهدا و مجروحین این حمله تروریستی تا این لحظه به شرح ذیل است: مسلم شجاعیان، احسان بابایی، پوریا شیخ، ابوالفضل شهریاری، محمدحسن براهویی، علیرضا اکبر مزار، علی دشت پوری، حسن بابانیا، احمد خمری، محمد فیروز نیا، حمید رضایی امین.

در این حمله تعدادی از تروریست‌ها کشته و زخمی و یک نفر نیز دستگیر گردیده است، متاسفانه تعداد ۱۱ نفر از پرسنل جان برکف فراجا در طی دفاع جانانه به فیض شهادت رسیدند.

عکس نوشته تسلیت راسک

 

نظرات