نحوه دریافت یارانه مادران شیرده +شرایط واریز یارانه ۴ میلیونی مادران شیرده و باردار
نحوه دریافت یارانه مادران شیرده +شرایط واریز یارانه ۴ میلیونی مادران شیرده و باردار
یارانه مادران شیرده و باردار به مبلغ ۴ میلیون تومان برای خانوارهای دهک اول از یکشنبه ۵ آذر ۱۴۰۲ شروع و اجرایی شد. این طرح برای کمک ویژه به مادران باردار و دارای نوزاد زیر ۲ سال آماده شده و امروز شروع و در قالب طرح «یسنا» با هدف حمایت از خانواده و جوانی جمعیت ویژه مادران باردار یا دارای کودک زیر ۲ سال دهک یک درآمدی جامعه آغاز شد.
یارانه مادران شیرده
به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، در طرح حمایت از مادران باردار و شیرده که فاز نخست آن ۶ ماه است، به این مادران تا سقف ۴ میلیون تومان به صورت نقدی به کارت یارانه کالابرگ واریز میشود.
«صولت مرتضوی» وزیر تعاون در حاشیه مراسم آغاز فاز نخست طرح ملی یسنا با هدف حمایت از مادران باردار یا دارای کودک شیرخوار دهک اول درآمدی در جمع خبرنگاران حاضر شد و اعلام کرد: این طرح در استانهای خراسان جنوبی، خراسان شمالی، هرمزگان، فارس، کهگیلویه و بویراحمد و ایلام آغاز خواهند شد.
وی افزود: در گام نخست ۲۷ هزار و ۵۰۰ مادر باردار یا شیرده در دهک اول درآمدی جامعه شناسایی شدند. در بازه زمانی ۶ ماهه و برای هر کدام از آنها پرداختی تا سقف ۴ میلیون تومان انجام میشود، البته این مبلغ به صورت نقدی به کارت کالابرگ واریز میشود اما دریافتکنندگان صرفا مجاز به خرید کالاهای تعریف شده هستند.
وزیر تعاون گفت: فاز نخست این طرح ۶ ماهه است و در مراحل بعدی امید است که بتوانیم با تامین منابع بیشتر آن را گسترش دهیم. البته طرحهای دیگری در راستای جوانی جمعیت در دست اقدام است که درخصوص آنها نیز اطلاعرسانی خواهد شد.
وی درباره تامین بودجه این طرح که از امروز آغاز میشود افزود: بخش اعظمی از منابع توسط آستان قدس رضوی، قرارگاه امام حسن مجتبی، ستاد اجرایی فرمان امام، بنیاد ۱۵ خرداد و بخشی از محل مسئولیتهای اجتماعی وزارت تعاون تامین میشود.
با دستور رئیسجمهور مبنی بر رفع فقر در کشور و در راستای تحقق بخشی وعدههای دولت سیزدهم و اجرای ماده ۲۴ قانون مربوط به حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، همکاری میان بنیاد کرامت رضوی، بنیاد ۱۵خرداد و قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) برای ارائه بستههای غذایی رایگان برای گروههای مختلف جامعه و با اولویت مادران دارای کودک زیر ۲ سال دهک یک درآمدی منقعد شد.
در گام نخست این طرح ملی، ۲۷ هزار مادر دارای فرزند زیر ۲ سال در دهک یک درآمدی در ۸ استان کمتر برخوردار شناسایی شدند. بودجه این طرح ۱۱۰ میلیارد تومان است.
فاز نخست این طرح ملی امروز یکشنبه ۵ آذر، با حضور وزیر تعاون، رییس بنیاد کرامت رضوی، قائممقام تولیت آستان قدس رضوی، قائم مقام قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) و مدیرعامل بنیاد ۱۵ خرداد در وزارت تعاون برگزار شد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به طرح یسنا (حمایت از خانواده و جوانی جمعیت ویژه مادران باردار یا کودک شیرخوار در دهک یک درآمدی)، اظهار کرد: این طرح بالغ بر ۱۱۰ میلیارد تومان برای بالغ بر ۲۷ هزار مادر شیرده در دهکهای اول حمایتی در ۸ استان محروم کشور آغاز میشود.
طرح یسنا چیست
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه طرح یسنا با ابتکار آستان قدس رضوی و بنیاد کرامت رضوی آغاز شده است، یادآور شد: این طرح با اقدام آستان قدس رضوی و مشارکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام و قرارگاه امام حسن مجتبی و… صورت گرفته است.
وی با اشاره به طرح یسنا افزود: بالغ بر ۱۱۰ میلیارد تومان در گام اول برای اجرای این طرح و حمایت از ۲۷ هزار مادر شیرده در دهکهای اول حمایتی در ۸ استان محروم کشور صرف میشود. این گام نخست است. عهد میبندیم که گامهای بعدی را بلندتر برداریم و اقدامات موثرتری انجام دهیم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین در حاشیه این نشست بیان کرد: با ابتکار خوب و خرد جمعی که بسترساز آن آستان قدس رضوی بوده است، طرحی نو در حوزه تکافل اجتماعی و در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری و طرح جوانی جمعیت و حمایت از مادران شیرده آغاز شد.
وی با اشاره به اینکه این طرح در ۸ استان کشور اجرا میشود، استانهای خراسان جنوبی، خراسان شمالی، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، فارس، کهگیلویه و بویراحمد و ایلام را از جمله این استانها عنوان کرد.
مرتضوی با اشاره به اینکه در گام نخست، ۲۷ هزار و ۵۰۰ مادر شیرده که در گروه دهک اول دهکبندیها قرار دارند، مشمول طرح میشوند، گفت: در بازه زمانی ۶ ماهه و برای هر کدام از مادران شیرده تا سقف ۴ میلیون تومان پرداخت میشود، البته این مبلغ به صورت نقدی به کارت کالابرگ واریز میشود اما صرفا مجاز به خرید کالاهای تعریف شده هستند.
وی با اشاره به اینکه از امروز طرح آغاز میشود، گفت: بخش اعظمی از منابع توسط آستان قدس رضوی، قرارگاه امام حسن مجتبی، ستاد اجرایی فرمان امام، بنیاد ۱۵ خرداد و بخشی از محل مسئولیتهای اجتماعی وزارت تعاون تامین میشود.
نظرات