تعطیلی مدارس فردا یکشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۲ مشخص شد آلودگی هوا

1

تعطیلی مدارس فردا یکشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۲ مشخص شد آلودگی هوا

مدارس فردا یکشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۲ تعطیل می شود؟

خیر، مدارس به جز مدارس اصفهان و ۹ شهر دیگر فردا ۲۱ آبان ۱۴۰۲ تعطیل نیست و تمامی مدارس باز هستند. تاکنون هیچ نهاد رسمی تعطیل بودن روز یکشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۲ را اعلام نکرده است و دانش آموزان به اخبار کذب و شایعات توجهی نکنند. در واقع احتمال تعطیلی مدارس در روز یکشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۲ وجود ندارد و تمامی مدارس در شهرهای تهران و دیگر شهرهای ایران دایر بوده و باز می باشد.

آخرین خبر تعطیلی مدارس فردا یکشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۲ تهران و البرز و کرج ، اصفهان ، مشهد ، تبریز ، ایلام ، شهرهای جنوبی ، زاهدان، زابل ، خوزستان ، اهواز ، یزد ، تهران ، بوشهر ، زنجان ، اصفهان ، رشت ، سقز ، سنندج ، کردستان و شیراز ، اراک ، سیستان و بلوچستان و زاهدان به علت الودگی هوا و ریزگردها و گرد و غبار را در این صفحه بخوانید.

آیا مدارس یکشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۲ تعطیل است؟| تعطیلی مدارس فردا یکشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۲

آیا مدارس یکشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۲ تعطیل است؟| تعطیلی مدارس فردا یکشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۲ به علت گرد و خاک و ریزگرد و آلودگی هوا و آیا تعطیل است؟ یا خیر؟

اطلاعیه فوری آخرین خبر تعطیلی مدارس یکشنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۲ مشخص شد به علت آلودگی هوا و گرد و خاک در تهران و البرز و ایلام و شهرهای جنوبی ، اصفهان ، تبریز ، زاهدان، زابل خوزستان ، اهواز ، یزد ، تهران ، بوشهر ، زنجان ، اصفهان ، رشت ، سقز ، سنندج ، کردستان و شیراز ، اراک ، سیستان و بلوچستان و زابل و زاهدان فردا چهارشنبه پنجم مهر مدارس تعطیل نیست و دانش اموزان به شایعات توجه نکنند و فردا باید به مدرسه بروند و تمامی کلاس ها به صورت حضوری دایر است.

فوری: با توجه به افزایش سرعت وزش باد و خیزش گردوخاک احتمال تعطیلی مدارس در روز یکشنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۲ در برخی شهرهای ایران وجود دارد و تا ساعاتی دیگر به اطلاع شما خواهد شد. تا این لحظه تمامی مدارس در شهرهای تهران و دیگر شهرهای ایران دایر بوده و تعطیل نیست.

تعطیلی مدارس فردا یکشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۲ مشخص شد آلودگی هوا

آیا مدارس فردا یکشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۲ تعطیل است؟

مدارس اصفهان و ۹ شهر استان فردا یکشنبه ۲۱ آبان ماه تعطیل است

مدارس اصفهان فردا ۲۱ آبان ۱۴۰۲ تعطیل شد اما دیگر شهرها تعطیل نیست و تمامی مدارس باز هستند. تاکنون هیچ نهاد رسمی تعطیل بودن روز یکشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۲ را اعلام نکرده است و دانش آموزان به اخبار کذب و شایعات توجهی نکنند. در واقع احتمال تعطیلی مدارس در روز یکشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۲ وجود ندارد و تمامی مدارس در شهرهای تهران و دیگر شهرهای ایران یه جز مدارس استان اصفهان دایر بوده و باز می باشد.

نحوه فعالیت مدارس اصفهان و ۹ شهر استان فردا یکشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۲

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: مدارس اصفهان و ۹ شهرستان استان اصفهان به دلیل پایدار جوی و افزایش حجم آلاینده‌ها یکشنبه ۲۱ آبان ماه تعطیل اعلام شد.

منصور شیشه فروش در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به تداوم پایداری و سکون مطلق جو، انباشت غلظت آلاینده‌ها همراه با کاهش کیفیت هوا، جلسه کمیته اضطرار آلودگی هوای اصفهان مجدداً برگزار شد.

شیشه فروش ادامه داد: براساس مصوبه این کمیته، کلاس‌های درسی درتمامی مقاطع تحصیلی مدارس در مناطق شش گانه شهر اصفهان و نواحی و مناطق آموزش وپرورش خمینی شهر، فلاورجان، شاهین شهر، زرین شهر، مبارکه، نجف آباد، پیربکران، فولادشهر و برخوار در روز یکشنبه ۲۱ آبان ماه تعطیل خواهد بود.

شاخص آلودگی هوای تهران در مرز هشدار

به گزارش ایرنا شاخص لحظه‌ای کیفیت هوای تهران صبح امروز بر روی عدد ۱۰۸ (ناسالم برای گروه‌های حساس) قرار دارد که در این شرایط به بیماران قلبی و عروقی، کودکان و زنان باردار توصیه می‌شود از تردد و فعالیت در فضای باز خودداری کنند.

تنها ایستگاه فرمانداری شهر ری منطقه ۲۰ با شاخص ۱۵۳ وضعیت قرمز (ناسالم برای همه افراد) است و ایستگاه‌های تربیت مدرس منطقه ۶، ستاد بحران منطقه هفت، شادآباد منطقه ۱۸، شریف منطقه ۲، پارک شکوفه منطقه ۱۴، پارک سلامت منطقه ۱۷ دانشگاه علم و صنعت منطقه چهار، شهرک چشمه منطقه ۲۲ و همچنین شهرداری مناطق ۱۹ و ۲۱ در وضعیت نارنجی (ناسالم برای گروه‌های حساس) قرار دارد.

همچنین شاخص آلودگی هوای تهران در ۲۴ ساعت گذشته نیز روی شاخص عدد ۱۰۱ قرار داشت و برای گروه‌های حساس ناسالم بود.

در ایستگاه‌های باقرشهر با شاخص ۱۷۴، پاکدشت با شاخص ۱۵۳، پیشوا با شاخص ۱۵۵، فرمانداری شهرری با شاخص ۱۶۹، قرچک با شاخص ۷۳، ورامین با شاخص ۱۷۸، در وضعیت هوای ناسالم برای عموم (قرمز) قرار دارد

مناطق تهران

سنجش کیفیت هوا در ایستگاه‌های تهران پارک شکوفه با شاخص ۱۳۳، دانشگاه تهران با شاخص ۱۴۴، سلامت با شاخص ۱۱۳، شریف منطقه دو با شاخص ۱۱۸، شهرری منطقه ۲۰ با شاخص ۱۱۷، شهرداری منطقه ۱۱ با شاخص ۱۲۶، شهرداری منطقه ۱۹ با شاخص ۱۱۷، ملارد با شاخص ۱۳۱ و منطقه ۱۵ با شاخص ۱۴۰، در وضعیت هوای ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی) قرار دارد.

شاخص لحظه‌ای کیفیت هوای تهران صبح امروز بر روی عدد ۱۰۸ (ناسالم برای گروه‌های حساس) قرار دارد که در این شرایط به بیماران قلبی و عروقی، کودکان و زنان باردار توصیه می‌شود از تردد و فعالیت در فضای باز خودداری کنند.

تنها ایستگاه فرمانداری شهر ری منطقه ۲۰ با شاخص ۱۵۳ وضعیت قرمز (ناسالم برای همه افراد) است و ایستگاه‌های تربیت مدرس منطقه ۶، ستاد بحران منطقه هفت، شادآباد منطقه ۱۸، شریف منطقه ۲، پارک شکوفه منطقه ۱۴، پارک سلامت منطقه ۱۷ دانشگاه علم و صنعت منطقه چهار، شهرک چشمه منطقه ۲۲ و همچنین شهرداری مناطق ۱۹ و ۲۱ در وضعیت نارنجی (ناسالم برای گروه‌های حساس) قرار دارد.

همچنین شاخص آلودگی هوای تهران در ۲۴ ساعت گذشته نیز روی شاخص عدد ۱۰۱ قرار داشت و برای گروه‌های حساس ناسالم بود.

امین‌حسین نقشینه وضعیت جوی و آب و هوای شهرهای ایران گفت: فردا شنبه ۲۰ آبان جوی آرام خواهیم داشت. اما دوشنبه با نفوذ جریانات خنک شمالی با کاهش دما در اردبیل، استان‌های ساحلی خزر و شمال شرق برای گیلان، مازندران و گلستان بارش باران رخ می‌دهد.

هواشناسی شهرها

همچنین سه‌شنبه برای استان‌های زاگرس مرکزی، مرکز، ارتفاعات کرمان و جنوب سیستان بارش پراکنده احتمال می‌رود. وی ادامه داد: تهران طی ۳ روز آینده آسمانی صاف تا کمی ابری خواهد داشت و غبار صبحگاهی برای تهران پیش‌بینی شده است.

همچنین فریبا گودرزی درباره شرایط آب‌وهوای تهران توضیح داد: در تهران شرایط خاصی را نخواهیم داشت و آب و هوای تهران تا هفته آینده تغییری نمی‌کند. سواحل شمالی کشور با بارندگی مواجه نیستند و شرایط خوبی را دارند. بیشتر بارندگی‌ها در نیمه جنوبی کشور هستند. در شهرهایی مانند قم نیز شرایط خاصی پیش‌بینی نشده و تا هفته آینده پدیده‌ای پیش‌بینی نمی‌شود.

اداره کل هواشناسی استان اصفهان دیروز با صدور اطلاعیه‌ای از پایداری جو، غبار آلودگی، افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش دید افقی و کاهش کیفیت هوا تا روز شنبه هفته آینده در مناطق مرکزی و صنعتی استان و کلانشهر اصفهان خبر داد.
yn-ad

1 دیدگاه در “تعطیلی مدارس فردا یکشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۲ مشخص شد آلودگی هوا

  1. ی دانش آموزِبدبخت گفت:

    تهران هوا تارهههههه اصن هوا غلیظه همه سردرد و سرگیجه دارن
    دیگه باید چی بشه که تعطیل کنن، بمیریم؟؟؟؟

نظرات